geldım cnm sımdıde pek ıı sayılmam ama leptopu aldım dıye kaynanam içeride laf sayıyo kafayı yıcem ben ya kadın kudurdu eyılemıyorum yer sılmek ıcın eee her gun gırgır yapıyoduk haftada bı kere makıne acıyo cektırmek ıcın 1 haftadır egılemıyorum o yapıyo sımdıde yer sılıyo bı yandanda lazca laf sayıyo ben çıldırıcam ya vallahı ya
evet ya herkesin göbeği portlemiş hatta angelde görmüştüm onu buluşmada..yaw benimki içerde hala pörtleme yok...sorunmu arıyorum kendime
tama değiştirelim cok bunaldım valla kızımın ismi ELVİNA olucakanlamı nazlı selvı boylu demekmıs vede arapca bı isim
her sene sınava gırıp bölüm değiştiren bı eşim var vede uzun dönem yapıcak seneye kısmetse gıdıcek bakalım ama ben onsuz yapamam kızım doğsada belkı o zaman dayanırım kaynanam dıyokı o askerden ızne gelınce herkez gıtsın dedım sakalı bı ortamdı bende sakayla karısık laf soktum ızıne gelınce bızı 2 3 gun bırakın dedım aaaaaaaa yokya ben doğurayım bu yasa getıreyım askerden gelınce onla ben yatıcam demezmı cıldırdım ya
mavis sorun olcanı sanmıyorum tek bildigim 2.doz birinciden 4 hafta sonra yapılıo.
ben 2..dozu yaptıramadım kızlar bulamadım burda. toplamda kac mg vuruluyo biliomusunuz
Büyük geçmiş olsun canım sana. Şu kaynanan beni de deli ediyorklava: Sersem kadında hiç acıma duygusu, merhamet yok. Seni cam tepelerine çıkartıp, cam sildirdiği de hala ara sıra aklıma gelir. kötükedihüso inşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkarsınız ve o kadının zulmüne de dur dersin.
kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo
kolay gelsin BABYMOM
MAVİŞcim, canım tetanoz aşısını hiç vurdurmayanlar bile varken senin birkaç gün geç vurdurmanın sorun yaratacağını sanmam. örneğin ben bir kere bile vurdurmadım.
kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?