2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

henüz benimde göbeğimde bi pörtleme yok ama sanırım pörtleme aşamasında sağ tarafında özelliklede hareket ederken hafif bi ağrı oluyo

Büyük geçmiş olsun canım sana. Şu kaynanan beni de deli ediyor klava: Sersem kadında hiç acıma duygusu, merhamet yok. Seni cam tepelerine çıkartıp, cam sildirdiği de hala ara sıra aklıma gelir. kötükedihüso inşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkarsınız ve o kadının zulmüne de dur dersin.

kızlar ya bişey daha sorucam sizlere benim tetenoz aşımın 2. dozunu yarın vurulmam gerekiyor fakat ben yarın değil pazartesi doktora gidicem pazartesi vurulsam bişey olurmu acaba

comely yorum yapmıycam kaynanana allah bildigi gibi yapsın ii etsin ben boyle zalimlik gormedim. birde gece gun bir kadın dogumcu dediki kaynanalarıyla problemli olan vede beraber olanların hamilelikleri cok sorunlu gecio dedi seninkide o hesap bu belini dogrultamadın. allah seninde yardımcın olsun

[sağol canım senin sonuç iyi çıkar inş. dün beni görsen damar yolu açtılar elimden nasıl canım yanda, önceki günde 2 kolumuda mahvetmişlerdi ondan elime açıldı
balıkyağı kapsülü vardı evde içeyim dedim doktorum ona gerek yok dedi
kalçam ağrıyor dedim normal çatın genişliyor dedi magnezyumda vermedi
sadece demir hapını 2 ye çıkardı elevitde gün aşırı dedi aman ben hergün alıyorum :)

YA PETRİK SENDE mi eleviti kullnaıyosun hala.canım ya sende mide bulantısı yapmıyomu...ya beni mahvediyo.tok da alsam açta alsam.3 saat abartsz midem bulanıyo.bende almıyorum doktora söyledim.almalısın 3 günde bir olsada dedi yine almıyorum...inş kötü bişey olmasss dimee :çok üzgünüm:

mavis sorun olcanı sanmıyorum tek bildigim 2.doz birinciden 4 hafta sonra yapılıo.

ben 2..dozu yaptıramadım kızlar bulamadım burda. toplamda kac mg vuruluyo biliomusunuz

kızlar ben yarın aksama yemege misafir cagırdım menumu kafamda toparladım bugun evi temizlemem lazım yavas yavas işlere giriseyim dinlenme anlarında gelir bakarım ne kaynatıosunz

selam arkadaşlar,
PETRıK şeker çıkmış anladığım kadarıyla 100grda da. sağlık olsun güzelim. allahtan teşhis ediliyor vakitlice de bebeğin etkilenmeyecek. iyi ki bu testleri yapıyorlar. sen zaten yediklerine dikkat edebilecek bir yapıdasın benim gördüğüm kadarıyla. zorlanmazsın şekerim. geçmiş olsun.
COMELY, nihayet sesini duyurdun canım. okumadım henüz yazdıklarını ama bir ev krizi var ve sen de bu konudan çok bunaldın gibi geldi o yüzden bu konuyu kapatmak istemişsin. o halde ben de sormuyorum. onun dışında iyi misin? sınavların nasıl geçti?

evet ya herkesin göbeği portlemiş hatta angelde görmüştüm onu buluşmada..yaw benimki içerde hala pörtleme yok...sorunmu arıyorum kendime

Benimki ne saman pörtlüceek !? Alt tarafı bir hafta falan var aramısda sizinkiler pörtlemiş bile.

tama değiştirelim cok bunaldım valla kızımın ismi ELVİNA olucak anlamı nazlı selvı boylu demekmıs vede arapca bı isim

Elvina çok güzel bir isim, kulağa da çok hoş geliyor.

"Annesi olabilirsin ama benim yerime koyamazsın kendini, sen onun koynuna girersin, o senin koynundan kaçar benim koynuma gelir" diye gülerek şakayla karışık laf soksaydın keşke.

mavis sorun olcanı sanmıyorum tek bildigim 2.doz birinciden 4 hafta sonra yapılıo.

ben 2..dozu yaptıramadım kızlar bulamadım burda. toplamda kac mg vuruluyo biliomusunuz

1 kez vuruluyosun 1 ay sonra tekrar.sonra 6 ay ,1 yıl sonra sanırım 5 yıl sonra 1 tane daha vurlunca ömür boyu oluyormuş....

Tecrübeli annelerden tavsiyelerde yazmışlar, size de kopyalıyayım kıslar.

calısan anne olmasanız da mutlaka pompa edının ama elektrikli olsun.manueller insanı yoruyor.kraft aldım cok memnunum fazla para vermeye degmez uzun sure kullanılmayacak.
dısarı cıkarken mutlaka sutunuzu sagın yollarda rezil olmayın ozellikle saglık ocagına aşıya giderken süt sagın aglayınca dayayın benden size tüyo
sterilizator cok isime yarıyor.pompa emzik ve biberonlar icin...devamlı kaynatmayla ugrasmıyorum.ben arzumun 3fonksiyonlu olanı aldım biberon ısıtma ve buharda pişirme ozelligi de var.ek gıdaya gecince sebzeleri onunla haslayacagım vıtamınler ölmesin diye
biberon dr browns tavsiye ederim..
her ne kadar cabuk kuculseler de alt ust takımlardansa tulumlar daha ıyı.ustler sıyrılıveriyor bebişin orası burası acılıyor..
gogus kalkanı cok ama cok ısıme yaradı gogus uclarım yara oldugunda sutyene temas etmıyo canınız yanmıyor ayrıca krem de camasıra bulasmamıs oluyor..
gogus pedı ve kremini lansınoh marka kullandım tavsıye ederım
cıtcıtlı badilerden bol miktarda edinin.kıyafet konusunda da cok cimri olmayın derim cok cabuk kirleniyorlar 3-5 tane minik parca icin camasır makinesi calıstırılmıyor..
hediye gelenler buyuk buyuk geldi hala kullanabilmiş degiliz..
battaniye bolca alınmalı..
portbebe(araba koltugu gibi olan deil canta seklinde) ilk 3 ay cok isimi gordu benim..kısın sogugunda iyi koruyor ve bebegi onunla tasıması kolay.hem gıttıgımız yerde bebıs kendı yatagında yatmıs oluyordu:))simdi bebek arabası kullanıyoruz artık
klasik demirli ana kucagı en cok kullandıgım esya...5li portbebe setleri var cok da pahalı deil o sekilde alabilirsiniz ben oyle yaptım iyi de oldu.
alt acma seti 2-3 tane olsun.cok cabuk kirleniyor bir tanesi mutlaka gezmeye giderken goturebileceginiz incelikte olsun.
burun aspiratoru cok uyduruk birsey ama hayat kurtarıcı...
yenidogan bezini 1 paketten fazla almayın hemen 2 numaraya geciliyor..huggies prima evybaby hepsini denedim en iyisi prima diyebilirim rahatlıkla..
rezene cayı mutlaka icin gaz sancısı sorunu hic yasamadık hem sutu de arttırıyor et sut urunlerı ve hurma sutunuzun yaglı olması bebege yaraması ıcın cok onemli..
ilk gunden itibaren alt temizliginde ıslak mendil kullandık hicbir sorun yasamadım pamukla suyla filan ugrasmaya degmez bence..
aksamları mumkunse karanlıkta oturun biz oldum olası karanlıkta tv izleriz bunun cok yararını gordum.bebegim gece gunduz ayrımı yapmasına olanak saglıyor..hıc uyku problemi cekmedimgece de loş ışıkta emzirin uykusu acılmasın..3aydan sonra gece deliksiz uyuması lazım...gece emzirmeyi kesin yoksa ilerde cok buyuk sorun oluyormus 12 gibi iyice emdiyse sabaha kadar uyuyor zaten
ılk gunlerde bebiş cok kucuk oldugu icin basını filan tutmak zor oluyor emzirme yastıgı kullandım ama sonra gerek kalmadı.yan yastıgı da epey kullandık tavsiye ederim..

hadi cama çıkarıyodu sildirmek için...ben hamile olmadan önce bikere cam silkerken kaynanm evde idi kıyamet koptu in diye ben silcem sopayla silcek..içime sinmiyo ne edim hatta şimdi bile cam sildim çıkmam lasım dikkat ediyom...eve gelincede sopayla sildim diyom ne edim...ona bırakmak istemiyorum hafta içi çalışıyo hafta sonuda iş yapıyo zoruma gidiyo

kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo

kolay gelsin BABYMOM
MAVıŞcim, canım tetanoz aşısını hiç vurdurmayanlar bile varken senin birkaç gün geç vurdurmanın sorun yaratacağını sanmam. örneğin ben bir kere bile vurdurmadım.

kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo

hiç bişi olmas..hatta ben geçen hafta yaptırdım aşıyı ,,,2.doz için 4 hafta sonra dedi...tam ogünmü dedim 2-3 geç olsa bişi olmas dedi hemşire..

Son düzenleme:
kolay gelsin BABYMOM
MAVİŞcim, canım tetanoz aşısını hiç vurdurmayanlar bile varken senin birkaç gün geç vurdurmanın sorun yaratacağını sanmam. örneğin ben bir kere bile vurdurmadım.

canım burda sağlık ocakları buna cok dikkat ediyo gününde olmalı die sürekli rıyo bizim hemşiremiz ben zaten 2 sinide yaptırdım ne olursa olsun zamanımı ayırdım yaniii

mavişşş
buarada bağsur için çok geçmiş olsun canım yaa hem hamilelik hem bağsur zor olur

canım yaa hemen bi dr.a görün...bekleme lütfen...gebelikte çok fazla müdahale edileceğini sanmıyorum...bol sıvı tüketmen lazım..lifli gıdalar, kabızlığı önleyici şeyler yemen lazım...lütfen bi görün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…