2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende elevit kullanıyorum ve mide sorunu yaşamadım hiç ve sende almalısın bence önemli bi hap o ihmal etme sık dişini ve kullan mutlaka???
kızlar ben yarın aksama yemege misafir cagırdım menumu kafamda toparladım bugun evi temizlemem lazım yavas yavas işlere giriseyim dinlenme anlarında gelir bakarım ne kaynatıosunz
ya baby ne dicem sana bu sizin misafiler türkmü azerimi??nerden buluyon bu kadar misafir anlamıyorumm yoldan geçenleri yemeğe almıyonuz dimeee delikafadulden
kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo
ayyy geçmiş olsun aman inş diildir kabızlıkmı çekiyodunkiii bende bikere olmuştu çok eskiden parmağımla itmiştim içine geri delikafadulden ne manyakmışıım yaaa
yemek yemeye gidiyorum ben. çok acıktım. öğleden sonra girebilirsem yazarım.
afiyet olsun löp löpp et olsunnnkaydirigubbakcemile2

ben hazırlanıyommm yavaş yavaşş abim anamı otogardan almaya gidiyomuşş çıkayım evden
öpüldünüsss

petrikim canım demek candy shop gibi gezmeye başlamışsında haberimiz yokmuş ..umarım diyetle atlatırsın insülin gerektirmes..:)

comely ayhhh inan benm aklım almaz bu tipleri etrafımda şükürler olsun hiiç böyle bir kişilikle karşılaşmadım ve benm kayınvalidem şeker gibi oldugu için tahmin bile edemiyorum senin durumunu..Allaha havale et..ama suç eşinde hiiç onu koruma bence seni ezdirmemesi lazım.. arayı bulması gerek. biz eltilerim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturyoruz bayramlarda kayınvalidemin evini hepberaber temizleriz evlendiğmiz ilk yıl eşim gülistan yer silemez bunyesi zayıf onun çok yorulamaz dedi ve bu söz son oldu şimdi toplu aile yemeklerinde bile masayı toplarken kayınvalidem ve eltilerim bana aman sen otur Aydın kıyamaz sana bize kızar diyolar..bulaşık bile yıkatmazlar bana ve bu durumu eşim sagladı ben asla şöle böle diye yüz göz olmam....valla dua et başka çaren yok madem???

:Saruboceq:ben geldım kızlarrrrrrrrrr sıze ne dıcem az once kaynanam karı dedıkı erhan aksam benıde safıye ablama maltepeye götür sen gelene kadar orada kalayım dedı yanı kaynım aksam gıdıyoya kayın valıdemde gıdıcek sanırım cok mutluyum valla umarım vazgecmezzzzzzzzzzzz ne olur hep bır ağızdan dua edınde gıtsın 5 gun kafamı dınlerım bende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

GYPSYcim misafirlerin hepsi turk. burda cok turk var ve genelde elektrik alanında calısıyorlar. coguda rizeli elini carpsan rizeliye degiyor cevremde rizeli olmayan cok az insan var. azeri arkadaslarımda var ama onlarla kızkıza nadiren gorusuyorum yani ailece gorustugumuz azeri yok sadece iş yerinden eski arkadaslarım falan filan. zaten ben onların ne yemeklerini yiyebilirim ne bisey calısırken neler cektigimi hepiniz biliosunuz.

SERAPcım gobek deligin sen istemeden pörtlüyo seker ben anlıorum gobegim cok gerilio ve icerden acıo ya karnım buyuyo ya bebek yerini genisletio yada gobek pörtlüyo

MAVıŞ ben marankide dinlemistim şimdi yine bana kızacaksınız ama adam dediki 7 gece uyumadan once zeytinyaglı pamugu fitil gibi koysunlar 1 haftada basur yok olur. ben bilmem dinledigimi soyluyorum

Bebeğin duruşu ile ilgili yazışmalar oldu. Benim de merakımı uyandırdı ve Kağan Kocatepenin sitesindeki yazıyı okuyunca size de kopyalayayım dedim.

Doktorunuz size son yaptığı kontrolde "bebeğinizin ters durduğunu" söylemiş olabilir. Bu gebelik haftasında (28.hafta 27+0-27+6. günler) bebeklerin yaklaşık yarısı "ters" dururlar. Yani "normal" bebek duruş pozisyonu olan baş aşağı durmak yerine rahim içinde "otururlar". Makat geliş adı verilen durum, bebeğin doğum kanalına makatıyla gireceğini, yani bebeğin ilk doğan kısmının baş değil makat olacağını tarif etmek için kullanılan bir terimdir. Endişelenmeyin, bebeğiniz bu haftalarda yeri bol olduğundan sık sık "karar değiştirir". Miyadına gelindiğinde makat gelişi olasılığı yanlızca %4'tür.

Bazı anne baba adayları ise bebeklerinin ultrasonografide baş aşağı durmasını henüz daha bu haftada "doğum pozisyonu" aldığından bir endişe kaynağı haline getirebilirler. Bu haftalarda duruş pozisyonu belli bir anlam taşımaz, yalnızca bebeğinizin o anki tesadüfi pozisyonunu yansıtır. Bebeğin baş aşağı pozisyonda duruyor olması onun erken doğacağı anlamını taşımaz...

Son düzenleme:
pinky al bendende okadar benim k.valdemde hicbiseyime karısmaz kızı yerine koyar ama esimde bikere ona demiski esime isime asıma karısma bana hic karısmazlar zaten bende musade etmem boyle biseye.kendimi ezdirmem severim sayarım o ayrı ama yeri geldigindede tepkimi durusumu belli ederim.

Devlet memuru arkadaşlar biz bi de doğum yardımı alıyormuşuz. Bir arkadaşın tanıdığı 1 milyar civarında para almış, bizim okulun mutemeti de mümkün değil 130 tl civarında yardım parası alacaksınız diyor. Bilginiz var mı bu konuda??

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşş
doğruya okuldasın sen..pardon.biz ramda yazın da çalışıyoruz ya..neyse iliçinde okula tayin istedim..ilk sıradayım..izine ayrılırım ekim gibi de okulda başlarım artık.

kızlar ya bişey daha sorucam sizlere benim tetenoz aşımın 2. dozunu yarın vurulmam gerekiyor fakat ben yarın değil pazartesi doktora gidicem pazartesi vurulsam bişey olurmu acaba
ben 4 gün erken gitmiştim erken olmaz ama geç olur dedi 1 hafta geç oldum aşımı.

inşallah..dualar seninle

kızlar ya bişey daha sorucam sizlere benim tetenoz aşımın 2. dozunu yarın vurulmam gerekiyor fakat ben yarın değil pazartesi doktora gidicem pazartesi vurulsam bişey olurmu acaba
bişey olmaz benimde aşı günüm ayın 8 iydi 11inde vuruldum hemşireler bişey demedi, çok geç değil yoksa kızarlardı yada kapıma dayanırlardı : )

büyük oldugu içinmi miden bulanıyor, ilk ay hap büyük oldugundan zor yutuyordum yutmaya çalşırken zorlanıyordum ama sonrasında hiç midem bulanmadı, 6 ay içinde sadece ilk zamanlar bulantım oldu o kadar, çok şükür kusma yaşamadım

Sağol Aftabru, evt diyet listem benim beslenme şeklime çok benziyor ben sadece yemeklerin hemen ardında meyve yiyordum meyve porsiyonlarını azaltıcam ve arada çikolata yiyordum onuda bıraktımmı tmm : )

ya kızlar nereye kayboldunuz yeterınce yanlızız kızımla sızde kayboldunuz ağlarız ama teyzelerııııııı

ben hazırlanıyommm yavaş yavaşş abim anamı otogardan almaya gidiyomuşş çıkayım evden
öpüldünüsss
hadi gözün aydın kavuşuyorsun annene, benim annemde 20 temmuzda gelecek

petrikim canım demek candy shop gibi gezmeye başlamışsında haberimiz yokmuş ..umarım diyetle atlatırsın insülin gerektirmes..:)
sağol tatlım iyi olucaz inş. benim korkum doğumdan sonrada devam etmesi umarım olmaz...

yaaa kızlar ben aldığım cicileri size göstermek istiyorum ama ya pa mı yo rummmmm siz nasıl yapıyosunuzzz

bu aralar sırt ağrısı bende hat safhada şimdi pc başında otururken bile ağrıyor, akşam masada yemek yerken, ne bilim tv seyrederken bile ağrıyor ya bir öneriniz varmı bu ağrılar için.....

canım 11-7 yuksek olurmu hiç ideal tansiyon olcusu diye biliorum eminim hatta. sıkca burda hemsireye olcturuyorum her sefer normal dimi diyorum super diyor kadında bana

canım ç ok geçmis olsun korkutmus seni bebis umarım suyun normale doner bol su iç bu ara. kayınvalden için yorum bile yapmayacagım sayet siteden atılmak istemiyorummmmm

7. kutucuğa geçmişiz :sm_cool:

ayy taze yaaa demek bende yarın gececeğim cumartesi gececeğim sanıyordum 26+4 um bugun yarın 7 deyim ha yuppiiii. kız one cekip solladın benim gunumu yani ayıp oluyor oyle kafaya gore one cekmek yokkiii oyun bozan :))))

kurnazcım aynen dedigin tarihi hesaplayınca 16 agustos çıkıyor. benimde sat senle aynı 9 kasım ve dr un dedigi dogru ama zaten buhesaplama internette hesaplayıcılar diye basitce var ordanda bakabilirsin. bu 40. hafanın dolum tarihi ama sezaryan olmayı dusunuyorsan emin ol ondan bir hafta ongun evel dr bebegi alacaktır normal dourmayı planlıyorsanda 40 haftalık dogurma ihtimali %5 mis. ya bir hafta once ya bir hafta sonra olurmus dogumlar oyle dusun yani.

kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo

canım mutlaka bol su iç bende gebelik harici normal zamanda vardı ameliyat oldum kurtuldum ama sonra bol su il ekabızlıgı onleyerek tekrar etmesini sagladım on kusur yıl oldu tekrar etmedi sende bol su iç lifli urunler ye kepekli urun ye kansızlıgın yoksa su iki ayı atlat

NESRıNCıM,

dr un dedigi dogru yemek ustun meyva yersen sekerin daahada artar. mutlak aarasında en az iki saat olmalı. aykırı birsey yiyceksen bile yemek ustune yeme mesela agzına bir parca tatlıbirsey atmak istiyorsan bunu mutlaka yemekten yada bir ogunnuden iki ssaat sonra yapmalısın. basa gelen çekiliyor birsuru sey ogrendim bu anlamda ben.
benim gunde 4 porsiyon meyva hakkım var ama bir anda yemem demek değil bu
sabah 11 gbii sonra aksama dogru 3 gibi sonra 5 gibi falan aaksam eyemginden iki saat sonra ve de yani yan yana yersem bir anda 4 porsiyon sekerim firlar.
ve dr un mutlaka soylemistir seker için meyava nınyanındasut urunu tuketmen gerektigini biliyorsun dimi ????/

bu arada benim diyet 1950 kalorilik senden daha iriyim benne de olsa cusse daha buyuk:))

nesrincim

unuttum demin yazmayı bir sey daha yazcaktım diyorum
ben seker olcum cihazını birarkadasımdan aldım onda iki tane varmıs ilk sekeri çikinca is te evde tutmaya iki tane almıs simdi arada bir olcuyor dengelendi sekeri artık yedegini bana verdi ben stripleri igneleri falan aldım onlarda cihaz kadar pahalı.
bana pek çok kisi hastaneler cihazı ucrnetiz veriyor niye aldınki dedi. bunu bilmiyordum medikalciler birakıyormus esantiyon gibi çunuk cihaz 50 tl civarı ya stripleri de 35-40 lira igneleri 15-20 lira yani cihazın parası devede kulak kalıyor onu esantiyon gibi veriyorlar ne marka cihaz verdilerse sana onun stripini satıyorlar çunku aklında olsun bir danıs bir hastaneye istersen gittigin hastaneye falan .

stripler genelde 50 lik 35 tl ye al dım ben.

bu araad ben yuklemeden s onra diyetisyene basladım iç hastalıkları dr u da var merkezde ikisi takip ediyor beni.
arada bir diyroki her cumartesi gidyorum mesela haaftaya sekerini aclık olc gel diyor olcup gidiyorum .
bir gun profil çıkardım mesela. profil soyle oluyor

kahvaltıdan once aclık
kahvaltıdan 1 saat sonra
ogle yemeginden 1 saat sonra
aksam yemeginden once
ve aksam yemeginden 2 saat sonra olc memi istedi dr bunu olcup yazdım

aclıgın 110 dan dusuk tokluklarında 140 dan dusuk olması gerekiyor. benim içlernide birkez 150 cıktı birkaç gun boyle profil çıkardım o da muhium değil dedi dr. arada olurmus. onemli olan hep yuksek olmaması imis

AKSAM DR A GıDıYORUMMMM
kızlar cumartesi randevumu bu aksama aldım dr um nobetci imis cumartesileri 4 boyutlu dolu olabiliyor 3 boyutlu ile bakıyor ordan verilen resimlerde daha kuçuk boy oluyor netligi daha kotu olabiliyor.
aksam ları bos oluyor uzun uzun bakıyor birsuru resim veriyor diye bu aksama aldım . 19,30 da randevum var eve gelince sizlere yazarım bakalım ne kadarlık olmusuz.

bu arada yeni gitmeyi planladıgım dr um cinsiyet konusunda çok hassasmısss birinden okudum. uzayada gitsen bu bebek erkek asla yanılma olmaz falan diye ididalı konusuyormus. baktıgı cihaz 4 boyutlu imiss bayıldım tum bunlara:)
insalah adamdanda memnun kalırım

bu arada adam normal dogumlara girmiyormus cok yogun oldugu için . ikili test uçlu test ve detaylıları çektigi için hastanede tek ksi olarak sezaryan olunca dogum yapıyormus e benim için bicilmis kaftan yani bu durumda.

kızlar isimlere hepimiz karar verdıkmı ne olucak prenslerımız ve prenseslerımızın isimleri
benım prensesımın ısmı ELVıNA olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…