bende elevit kullanıyorum ve mide sorunu yaşamadım hiç ve sende almalısın bence önemli bi hap o ihmal etme sık dişini ve kullan mutlaka???YA PETRİK SENDE mi eleviti kullnaıyosun hala.canım ya sende mide bulantısı yapmıyomu...ya beni mahvediyo.tok da alsam açta alsam.3 saat abartsz midem bulanıyo.bende almıyorum doktora söyledim.almalısın 3 günde bir olsada dedi yine almıyorum...inş kötü bişey olmasss dimee :çok üzgünüm:
ya baby ne dicem sana bu sizin misafiler türkmü azerimi??nerden buluyon bu kadar misafir anlamıyorumm yoldan geçenleri yemeğe almıyonuz dimeee delikafaduldenkızlar ben yarın aksama yemege misafir cagırdım menumu kafamda toparladım bugun evi temizlemem lazım yavas yavas işlere giriseyim dinlenme anlarında gelir bakarım ne kaynatıosunz
ayyy geçmiş olsun aman inş diildir kabızlıkmı çekiyodunkiii bende bikere olmuştu çok eskiden parmağımla itmiştim içine geri delikafadulden ne manyakmışıım yaaakızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo
afiyet olsun löp löpp et olsunnnkaydirigubbakcemile2yemek yemeye gidiyorum ben. çok acıktım. öğleden sonra girebilirsem yazarım.
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşher sene sınava gırıp bölüm değiştiren bı eşim var vede uzun dönem yapıcak seneye kısmetse gıdıcek bakalım ama ben onsuz yapamam kızım doğsada belkı o zaman dayanırım kaynanam dıyokı o askerden ızne gelınce herkez gıtsın dedım sakalı bı ortamdı bende sakayla karısık laf soktum ızıne gelınce bızı 2 3 gun bırakın dedım aaaaaaaa yokya ben doğurayım bu yasa getıreyım askerden gelınce onla ben yatıcam demezmı cıldırdım ya
doğruya okuldasın sen..pardon.biz ramda yazın da çalışıyoruz ya..neyse iliçinde okula tayin istedim..ilk sıradayım..izine ayrılırım ekim gibi de okulda başlarım artık.Ben izne ayrılmayacağım. Ağustosun ilk haftası gibi görünüyor doğumum. Zaten okullar kapanıyor. İznimi 3 + 13 biçiminde kullanmayı planlıyorum.
Canım aslında benim satım 11 kasım. Ben 3 gün geri çektim bu aşağıdaki takvimi çünkü salı günlerini sevmiyorum. Sanki zamn geçmiyor. Şimdi cumartesileri hafta dönümü oluyor, böyle saymak daha zevkli =) Ama bebiş zaten sata göre 1 hafta daha büyük çıkıyor. Doktor bana 8-10 ağustos gibi (sezaryen) dedi demesine ama benim de tanık olduğum şu; hep bu verilen tarihten önce sancıyla gitti benim arkadaşlar. Bakalım bizde nasıl olacak =)
=)) Zengin olurlar kız =))
ben 4 gün erken gitmiştim erken olmaz ama geç olur dedi 1 hafta geç oldum aşımı.kızlar ya bişey daha sorucam sizlere benim tetenoz aşımın 2. dozunu yarın vurulmam gerekiyor fakat ben yarın değil pazartesi doktora gidicem pazartesi vurulsam bişey olurmu acaba
:Saruboceq:ben geldım kızlarrrrrrrrrr sıze ne dıcem az once kaynanam karı dedıkı erhan aksam benıde safıye ablama maltepeye götür sen gelene kadar orada kalayım dedı yanı kaynım aksam gıdıyoya kayın valıdemde gıdıcek sanırım cok mutluyum valla umarım vazgecmezzzzzzzzzzzz ne olur hep bır ağızdan dua edınde gıtsın 5 gun kafamı dınlerım bende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bişey olmaz benimde aşı günüm ayın 8 iydi 11inde vuruldum hemşireler bişey demedi, çok geç değil yoksa kızarlardı yada kapıma dayanırlardı : )kızlar ya bişey daha sorucam sizlere benim tetenoz aşımın 2. dozunu yarın vurulmam gerekiyor fakat ben yarın değil pazartesi doktora gidicem pazartesi vurulsam bişey olurmu acaba
büyük oldugu içinmi miden bulanıyor, ilk ay hap büyük oldugundan zor yutuyordum yutmaya çalşırken zorlanıyordum ama sonrasında hiç midem bulanmadı, 6 ay içinde sadece ilk zamanlar bulantım oldu o kadar, çok şükür kusma yaşamadım[PETRİK SENDE mi eleviti kullnaıyosun hala.canım ya sende mide bulantısı yapmıyomu...ya beni mahvediyo.tok da alsam açta alsam.3 saat abartsz midem bulanıyo.bende almıyorum doktora söyledim.almalısın 3 günde bir olsada dedi yine almıyorum...inş kötü bişey olmasss dimee :çok üzgünüm:
Sağol Aftabru, evt diyet listem benim beslenme şeklime çok benziyor ben sadece yemeklerin hemen ardında meyve yiyordum meyve porsiyonlarını azaltıcam ve arada çikolata yiyordum onuda bıraktımmı tmm : )selam arkadaşlar,
PETRİK şeker çıkmış anladığım kadarıyla 100grda da. sağlık olsun güzelim. allahtan teşhis ediliyor vakitlice de bebeğin etkilenmeyecek. iyi ki bu testleri yapıyorlar. sen zaten yediklerine dikkat edebilecek bir yapıdasın benim gördüğüm kadarıyla. zorlanmazsın şekerim. geçmiş olsun...
hadi gözün aydın kavuşuyorsun annene, benim annemde 20 temmuzda gelecekben hazırlanıyommm yavaş yavaşş abim anamı otogardan almaya gidiyomuşş çıkayım evden
öpüldünüsss
sağol tatlım iyi olucaz inş. benim korkum doğumdan sonrada devam etmesi umarım olmaz...petrikim canım demek candy shop gibi gezmeye başlamışsında haberimiz yokmuş ..umarım diyetle atlatırsın insülin gerektirmes..:)
bu aralar sırt ağrısı bende hat safhada şimdi pc başında otururken bile ağrıyor, akşam masada yemek yerken, ne bilim tv seyrederken bile ağrıyor ya bir öneriniz varmı bu ağrılar için.....
Kızlar günaydın hepimiz altıncı ayımızdayız ya da yedi sonuç herkesin biryerleri ağrıyor kasılıyor şişiyor.Benimde sıcaklarla birlikte ödem yaptı bacaklarım sabah işyerinin polikliniğine gittim kan ve idrar tahlili verdim tansiyonda 11 e 7 azıcık yüksek denebilir bakalım 2-3 ay sonra ne durumda olacağız
bacaklarında ayaklarında şişme olan var mııııı?????
SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar
7. kutucuğa geçmişiz :sm_cool:
TAZE fasulye canım kutucklarına baktım 26+5 diyo benimde aynısayılır.son adet 9 kasımdı benim...doğumuda 16 ağustos diyo dr.senin nezaman doğumun ve nasıl olacağı belli oldumu? ya benim doktorum adete 7 gün ekle 3 ay çıkar diyerek bunu söyledi öyle ultrasona falan bakmadı.kızlar o şekilde hemen hemen tutuyomu doğum zamanı...biligisi olan var mı yok sa erkende olabilir miii??benneyaptımki
kızlar yandığımın belirtisidir sanırım bende basur belirtisi var resmen orası şişmiş ve büyük abdestimi yaparken yanıyo
kızlar isimlere hepimiz karar verdıkmı ne olucak prenslerımız ve prenseslerımızın isimleri
benım prensesımın ısmı ELVİNA olucak
AKSAM DR A GİDİYORUMMMM
kızlar cumartesi randevumu bu aksama aldım dr um nobetci imis cumartesileri 4 boyutlu dolu olabiliyor 3 boyutlu ile bakıyor ordan verilen resimlerde daha kuçuk boy oluyor netligi daha kotu olabiliyor.
aksam ları bos oluyor uzun uzun bakıyor birsuru resim veriyor diye bu aksama aldım . 19,30 da randevum var eve gelince sizlere yazarım bakalım ne kadarlık olmusuz.
Hadı bakalım cnm hayırlı güzel haberlerle gel heyecanla beklıcez senı ıyı yapmıssın hem meleğine doyay doya bakarsın 4 boyutluda ben kızama doyamamıstım çübkü suyum azalmıstı net değildi bol bol su ıc patlayana kadar ok aksamda doya doya bakarsın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?