benim kzımın adıda ADA LENA seninki gb arapça bi isim lena ama olsun.....
herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?
eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:
taze evriş şimdi yolduruyor mudur acaba? yoksa kahvaltısını mı ediyordur güç toplama hesabı..
7. kutucuğa geçmişiz :sm_cool:
selam kızlar ya 2 günden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyo kıpırdanırken falan özellikledde sizede oldumu hiç
akıntı yoksa ve çok şiddetli değilse normal diye biliyorum..ben dahil göbek deliği ağrısı yaşayanlar oldu..ama kısa sürdü..şidi birde o delik dışarı pırtlıyor..çevresindeki kaslar çok zayıfmış ondan..
kızlar ben yarın aksama yemege misafir cagırdım menumu kafamda toparladım bugun evi temizlemem lazım yavas yavas işlere giriseyim dinlenme anlarında gelir bakarım ne kaynatıosunz
evriş gelmiş...vy vay vay açılın tertemiz bir bayan var aramısda.. dimi kuzu........
Ada Lena çok güzel bi isim.
AIDA zeytinyagını doguma 1 ay kala 1 kasık icioruz birde zeytinyaglı pamugu camasırımıza koyuyoruz normal dogumu klaylastırsın die.
pinkynin annesini ebeler zeytinyagı sure sure dikissiz dogurtmuslar banada bi teyze soyledi bebek akar gider dedi :))
kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))
SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU MAHVOLDUM 1 HAFTA SONUNDA EŞİM EVDEKİ HERKEZE SIRTINI DÖNDÜ BENI DR. GÖTÜRDÜ DR. DOPLER ISTEDI ANTIBIYOTIK OKSURUK SURUBU KAN ILACI VİTAMİN VERDİ KAYNANAMDAN GİZLİ GİTTİK EŞİM PARA AYARLADI DOPLRE GIRDIM BEBEĞİMİN SUYU AZALMIS DR. GIT HEMEN KADIN DOGUM VE SONUCLARI GÖSTER O SANA GEREKENI DER DEDI KENDI DR. DIREK GITTIK ORADAN SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME TESTINI YAPTIRMAMISTI ACIL YAPILMALI PINAR DEĞİNCE ERTESI GUN SABAH BURADA OL DEDI EEE ÖZEL YA DUNYA PARA GITMİŞTİ ZATEN NEYSE EŞİM YİNE HALLETTİ ERTESI GUN ESIM ARKADASIMA KAHVALTIYA DIYE BENI EVDEN CIKARDI GITTIK SEKER YUKLEME YAPILDI SONUC ALLAHA SUKUR İİ CIKTI FAKAT SINIRIMDEN ÖLÜYODUM EVDEN EŞİMLE KAHVALTIYA GIDIYOZ DIYE KAYNANAM KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?