2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim kzımın adıda ADA LENA seninki gb arapça bi isim lena ama olsun.....

ay valla süper canım cıktı değişik bi isim bulucam dıye ama bak sende bulmussun cok beyendım 2009 bebişleri isimleriyle hayırlı evlatlar olsunlar hepimize ıns.ve bu aradada aramızda 5 gun var baya benzeştik sanırım hehe

comeley hep berabr kaynanan gitsin die dua edelim..:) bu arada sende rahat bi nefes almış olursun..

isimler sormuşsun senin prensesin ismi kulaga ne kadar hoş geliyor..maşallah valla çogu kişi isim belirledi minik kelebeğin listesine bak canım...

evriş gelmiş...vy vay vay açılın tertemiz bir bayan var aramısda.. dimi kuzu........

Agdadan geldım.. cok da ıyı degılım.. gecmısı okudumm durdumm. Yazmaya da pek halım yok acıkcası.. Cok zor gectı, oldukca zordu, resmen perısan oldum desem yalan olmaz, sadece o bolgeyı almak bır saat surdu, yap dur,yap dur.. Allahtan yapan ınsan 8 senelık tanıdıgım ınsan, vıcdan sahıbı genc bır anne.. halden anlıyordu.. ama cıgerım sızladı resmen.. sımdı uzanmak ıstıyorumm.. bı sure de dınlenecegım.

herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?

Bence bekleme, ne dıye acı cekıyorsun, adam ustunde oturuyormus bı de, al magnezyumunu sımdıden.. bende mahfolmustum, sımdı rahatım sukur..

eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3

taze evriş şimdi yolduruyor mudur acaba? yoksa kahvaltısını mı ediyordur güç toplama hesabı..

Valla yazdıgın saatlerde evet yolduruyordum..

7. kutucuğa geçmişiz :sm_cool:

Masallah..

selam kızlar ya 2 günden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyo kıpırdanırken falan özellikledde sizede oldumu hiç

Olur normaldır..

Aynen ole bende de delık pırtladı..

kızlar ben yarın aksama yemege misafir cagırdım menumu kafamda toparladım bugun evi temizlemem lazım yavas yavas işlere giriseyim dinlenme anlarında gelir bakarım ne kaynatıosunz

Nası kaldırıyorsun hala yemeklı mısafırı falan.. resmen tebrik ederim.. ben asla kaldıramıyorum artık.

Comellymmm, kendıme geleyım sana da uzun uzun yorum yapmak ıstıyorum.. sımdılık cok opuyorum senı.

hadi büyüüüük geçmişş olsun EVRİŞ cim valla iyi dayanmışsın ben olsam yarıda bırakır kaçardımm dinlen sen canımm

petrik cim
eleviti evet büyük olandan alıyorum.az önce sırf sen dedin diye aldım.tırstım yani..ama midem altüst ediyo ağır geliyo bana nedenini bilmiyorum....
ESRAKO
Demek senle sat ımız aynı ne güzel..akşama randevunda varmış git bak bakalım kızına....benimki de seinki gibidir o zaman :) valla doğumun nasıl olacağı belli değil.normal istiyorum.nezaman doğurcam diye neden endişenelniyorm biliyormusnz.16 ağustosa geliyo ya tarihi...bende anneme 14 ağustosa uçak bileti aldım.değişme şansımız yok.ve annemin doğumumda yanımda olmasını istiyorum yoksa bu bıcır nezaman gelirse gelsin sağlıklı gelsinde mirmirmirmir
bu arada benimde kızımım ismi SUDE OLucak inşşş teyzeleriiii

evriş aslında kaldıramıorum bu son artık bu insanlar bizi kac kez cagırdılar bikez gidebildik simdi ayıp olmasın die cagırcam artıkta bu yemege misafir alma sayfasını kapatıcam bende bezdim artık

Evrim dinlen canım güzelce..2 gün önce yaptıran biri olarak seni anlayabiliyorum..daha önce bu kadar canım yanmıyodu..o bölge daha bi hassaslaşıyor ya..

Tatlim ben bu fikre hic sicak bakmamaistim taa kii normal dogum yapanlarin dikis maceralarini okuyana kadar, suan her yolu deneyebilirim korkudan 3.5 atmaya basladim:)) daa su camasira koyma isini anlamadim, direk sursek olma mi???nasil gezcez oylee..
kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))

yurruuu beee bende varimmmm...

comely kayinvalidene yuh diyorum baska bisey demiyorum, tatlim eger ayri eve cikamiyorsan sende ona hayati zindan et, yani streslii bir hamilelik senin yasaman gereken en son sey.

ayy uzman tv de herşey var ya bebğin gazı nasıl çıkartılır bebek nasıl sakinleştirilir.. gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…