- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
Agdadan geldım.. cok da ıyı degılım.. gecmısı okudumm durdumm. Yazmaya da pek halım yok acıkcası.. Cok zor gectı, oldukca zordu, resmen perısan oldum desem yalan olmaz, sadece o bolgeyı almak bır saat surdu, yap dur,yap dur.. Allahtan yapan ınsan 8 senelık tanıdıgım ınsan, vıcdan sahıbı genc bır anne.. halden anlıyordu.. ama cıgerım sızladı resmen.. sımdı uzanmak ıstıyorumm.. bı sure de dınlenecegım.
.
Sağol Aftabru, evt diyet listem benim beslenme şeklime çok benziyor ben sadece yemeklerin hemen ardında meyve yiyordum meyve porsiyonlarını azaltıcam ve arada çikolata yiyordum onuda bıraktımmı tmm : )
hay ağzına sağlık, sen benden önce davrandın. ben de sordum o doktoru arkadaşlara, herkes güzel şeyler söyledi ama arkasına ekledi "sezeryan tercih ediyormuş, normal doğum yapmak isteyeni peşin peşin uyarıyormuş ben giremem diye" dediler. ben o yüzden hiç düşünmüyorum artık medipolü. galiba kadıköy şifada doğuracağım. fahri akbaş diye bir doktor var, daha önce de gitmiştim bir kere, çok tatlı, ve bizim bankanın bayanların büyük kısmı ona gitmiş, herkes çok tavsiye ediyor. ama onu seçmemdeki en önemli faktör ; adamın tüm yayınları bendeki genetik bozuklukla ilgili. yani gebelikte trombofili riski / factor 5 leiden filan üstüne. tam benlikmiş meğer. ama ben işime çok yakın diye acıbademe gidip durdum. artık değiştirme vakti gelmiştir.bu arada yeni gitmeyi planladıgım dr um cinsiyet konusunda çok hassasmısss birinden okudum. uzayada gitsen bu bebek erkek asla yanılma olmaz falan diye ididalı konusuyormus. baktıgı cihaz 4 boyutlu imiss bayıldım tum bunlara:)
insalah adamdanda memnun kalırım
bu arada adam normal dogumlara girmiyormus cok yogun oldugu için . ikili test uçlu test ve detaylıları çektigi için hastanede tek ksi olarak sezaryan olunca dogum yapıyormus e benim için bicilmis kaftan yani bu durumda.
nesrincim
unuttum demin yazmayı bir sey daha yazcaktım diyorum
ben seker olcum cihazını birarkadasımdan aldım onda iki tane varmıs ilk sekeri çikinca is te evde tutmaya iki tane almıs simdi arada bir olcuyor dengelendi sekeri artık yedegini bana verdi ben stripleri igneleri falan aldım onlarda cihaz kadar pahalı.
bana pek çok kisi hastaneler cihazı ucrnetiz veriyor niye aldınki dedi. bunu bilmiyordum medikalciler birakıyormus esantiyon gibi çunuk cihaz 50 tl civarı ya stripleri de 35-40 lira igneleri 15-20 lira yani cihazın parası devede kulak kalıyor onu esantiyon gibi veriyorlar ne marka cihaz verdilerse sana onun stripini satıyorlar çunku aklında olsun bir danıs bir hastaneye istersen gittigin hastaneye falan .
stripler genelde 50 lik 35 tl ye al dım ben.
bu araad ben yuklemeden s onra diyetisyene basladım iç hastalıkları dr u da var merkezde ikisi takip ediyor beni.
arada bir diyroki her cumartesi gidyorum mesela haaftaya sekerini aclık olc gel diyor olcup gidiyorum .
bir gun profil çıkardım mesela. profil soyle oluyor
kahvaltıdan once aclık
kahvaltıdan 1 saat sonra
ogle yemeginden 1 saat sonra
aksam yemeginden once
ve aksam yemeginden 2 saat sonra olc memi istedi dr bunu olcup yazdım
aclıgın 110 dan dusuk tokluklarında 140 dan dusuk olması gerekiyor. benim içlernide birkez 150 cıktı birkaç gun boyle profil çıkardım o da muhium değil dedi dr. arada olurmus. onemli olan hep yuksek olmaması imis
hadi güzel haberlerle gel, umarım iyi anlaşırısnız seversin doktorunuAKSAM DR A GİDİYORUMMMM
kızlar cumartesi randevumu bu aksama aldım dr um nobetci imis cumartesileri 4 boyutlu dolu olabiliyor 3 boyutlu ile bakıyor ordan verilen resimlerde daha kuçuk boy oluyor netligi daha kotu olabiliyor.aksam ları bos oluyor uzun uzun bakıyor birsuru resim veriyor diye bu aksama aldım . 19,30 da randevum var eve gelince sizlere yazarım bakalım ne kadarlık olmusuz.
bu arada yeni gitmeyi planladıgım dr um cinsiyet konusunda çok hassasmısss birinden okudum. uzayada gitsen bu bebek erkek asla yanılma olmaz falan diye ididalı konusuyormus. baktıgı cihaz 4 boyutlu imiss bayıldım tum bunlara:)
insalah adamdanda memnun kalırım
bu arada adam normal dogumlara girmiyormus cok yogun oldugu için . ikili test uçlu test ve detaylıları çektigi için hastanede tek ksi olarak sezaryan olunca dogum yapıyormus e benim için bicilmis kaftan yani bu durumda.
ben şahsen meyvemi herzaman yemekten en az yarım saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yerim. böyle bir terbiyem vardır. çok pis boğazımdır, çok iradesizimdir ama nasıl olmuşsa bu konuda kendimi çok doğru terbiye etmişim. ve inanıyorum ki 36 yıl boyunca 52 kiloyu geçmemiş olmamı (ki nadiren 52 olmuşumdur) buna borçluyum. bana göre meyve çok bağımsız yenecek bişey olmuştur hep. mesela pek çok kişi üzüm peynir ekmek ya da karpuz peynir ekmek gibi üçlemeye bayılır. annem çok yer bu üçünü birlikte mesela. ama benim midem kaldırmaz. o yüzden hemen yemeğin üstüne de meyve yemem. midemde meyve hep yalın olmalıdır. o yüzden bu diyet senin formuna da faydalı olacaktır gör bak. doğumdan sonra da meyve yemeyi bu şekilde sürdürürsen çok faydasını görürsün. hadi sana diyetinle kolay gelsin..
Agdadan geldım.. cok da ıyı degılım.. gecmısı okudumm durdumm. Yazmaya da pek halım yok acıkcası.. Cok zor gectı, oldukca zordu, resmen perısan oldum desem yalan olmaz, sadece o bolgeyı almak bır saat surdu, yap dur,yap dur.. Allahtan yapan ınsan 8 senelık tanıdıgım ınsan, vıcdan sahıbı genc bır anne.. halden anlıyordu.. ama cıgerım sızladı resmen.. sımdı uzanmak ıstıyorumm.. bı sure de dınlenecegım.
meyve süt olayını netten araştırıcam, sabah diyetisyene mail atmıştım aradım hastası vardı musayit olunca cvp yazıcak ozman onada sorarım gerekirse yanına uğrarımpetrik sut ile meyvayı mutlaka sor bu çok oneamli birçok insan biliyormus ben bilmiyormusum oyle hayıflandımkı. çunku meyvadaki seker kan sekerini bir anda yukseltiyormus sut urunu ise onu dengeleyip yavasyavas yukseltiyor ve ani dususleride engelliyormus.
bir porsiyon meyva ile 100 cc yani bir cay bardagı sut içmen gerek.
ben alıstım bu sekil ugunde 400 cc sut içiyorum kendim onu esnetiyorum yarım kilo sute tamamlıyorum kallsiyumu bol olsun diye :))))
bak bu konuyu mutlaka sor nettende arastır istersen .
ya aynen her iste hayır vardır sekerim çıktıgında 84 idim simdi bir ay geçti ustunden 5 hatfa hatta 85 im. sayet sekerim çikmasa adım kadar eminim su an 89 falandım. onumuzdeki ay 93 falan sonra 100 e dogru dogururdum insan kendini bilmezmi deli gibi yerdim valla:)
bu arada aksam yeni dra gitmiyorum ben acıbadem dr uma sanırım sonkez gidiyorum
yeni dr 2 haziran ancak gun buldum.
KIZLAR ACİLLL.Bana akşam 6 ya kadar cvp verin.bugün pazardan üzüm yaprağı alıp kışa hazırlık basıcam...tarif verin bana...benim bildiğim 6 lı 7 li katlanıp kavanoza basıp sıcak su koyuyyorum.aksini ya da güzelini iddia eden var mı? ya bide tuz koyuyormuyduk yaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?