2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende tam tersi sert ve sulu meyveleri severim elmada armutta sert olucak erikte eksi ama sulu olacak seftali sert olucak

aftabru aynen bende elma yiyince midem kazınır ama o acıkınca yedigim elma yaglarımı yakıo gibi hissediorum tazenin dedigi gibi su icince tokluk baslıo ama gece yatmadan yiyince guzel uyku veriomus gecen aksam yatmadan yemistim gun icinde yiyemedim die super uyudum gercekten demek ondanmıs :)

Allah kötürtmesin saten anacımm :))) temız ama yamuk bır anne adayıyımm artık :))

Senın tespıtlerını yerimm ben yaaa, yerimmmm kaydirigubbakcemile3

evriş sanada ders oldu ozaman canım ha bence yamulmaya değmez rahat battı galiba oğluşunda anne ne yapıyorsan dur yaptırma demiştir bence yavrucuk

evriş sanada ders oldu ozaman canım ha bence yamulmaya değmez rahat battı galiba oğluşunda anne ne yapıyorsan dur yaptırma demiştir bence yavrucuk

E yaptırmayıp napcaktım ki Deryam.. mecbur yaptırcam.. hele hele 7.aydayıs artık, şakası yok bunun.. hayat ne getırırı bılınmes.. e ben jılette yapamıyorum..

Bu arada mayıs annelerini bi gezinip gelsene.. resmen var ya burnumun dıregı sızladı :))

bi bakayım hemen geliyorum

ayy seviom topiğimizi ya siz su diye yazdıkça su içiyorum.. süpper valla 3lt yi geçio nerdeyse...:) ama ama lütfen yazdıklarımız sadece suyla sınırla kalsın.............yutfeeeeeeeeeeeennn

sert sulu elma erik armut ayhh resmen agzım sulandı

Di mi di mi... cok heyecanlandım onları gorunce.. göslerim doldu Deryaa yaa.. ben oglumu gordugumde salya sumuk aglarım herhal.. bu zamana kadar agladıgımı eşim bile gormemıstır.. uc parmagını gecmemıstır.. ama oglumu hayal ettıkce resmen burun sızlaması gozyasına donusuyor :))

Deryam baktım gobusune.. masallah annemm yaaa.. Allah nazarlardan saklasın, ne kadar zarıf gorunuyorsun.

cesaretli evrişim kız maşallah ne ii ettin ağda vurdurmakla ne güsel uzun bi süre gider bu gecede senin işin var evriş söleyim böle temizlendin paklandın yavyum enişteden kaçış yok sanakaydirigubbakcemile3

bende baktım mayıs annelerine çok güzel bi duygu ama ben hala doğumdan korkuyorum

cesaretli evrişim kız maşallah ne ii ettin ağda vurdurmakla ne güsel uzun bi süre gider bu gecede senin işin var evriş söleyim böle temizlendin paklandın yavyum enişteden kaçış yok sanakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:kız eftelya çok güldüm heeeeeeeeeeeeeee

Ohoooo Eftelyaa.. sen benı cok gerıden takıp edıyorsun annemm.. 7.ayda ne munasebeti yaa.. cıldırdın galıba.. rahım kasılmasın dıe 10 dakıkalık agdayı bır saattte yaptık.. bır de ınce mevzu mu yapacagız.. o benım su an askerlık arkadasım, sıra arkadasım.. canım arkadasım konumunda.. bolesı daha gusel her acıdan valla.. zaten benı acımla basbasa bırakınn, sadece wc yapmaya yarayan organ sımdı üstünden kamyon gecılmıs gıbı zaten.. ne cinsi munasebeti yaf

anaaaaaaaaaaaaaaa bıraktınızmı artık:uhm:yani artık kardeş kardeş mi yatcass bende bu ay gittiğimde dr ye soracaktım o iş olup bittikten sonraa ben ayakta duramıom acayip ağrım oluyo drye en başlarda sormuştum şakayla karışık bişi olmaz siz zeten yeni evlisiniz dedi duramazsın dedikaydirigubbakcemile3gerçi 21 haziranda 1 sene olacak evleneli bizdemi kardeş olsak acabaa artıkkaydirigubbakcemile3

bende her baktığımda elim karnımda gözüm doluyor heyecan basıyor çok güzel bir duygu
Deryam baktım gobusune.. masallah annemm yaaa.. Allah nazarlardan saklasın, ne kadar zarıf gorunuyorsun.
sağol canım bu gün itibariyle 13 kilo aldım :uhm:.evrişim o senin zarifliğin kaydirigubbakcemile3çok acele çekip koydum kocişim işten gelmeden a.s

a.ssırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:a.s

alkisalkisalkis başka söze gerk varmı bilmem birkaç güne kadar bende o işi halletcem inşallah sonra doguma kadar bir defa daha aldırırsam en son doguma gitmeden giderim agdacıya temizce doguma girerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…