anlıyorum çünküm öyle bi hataya birgün bende düşmüştüm ve amanın yanlışlıkla biryere hafif değse nasıl ağrımıştı ondan sonra töbeliyim yimezler beni kimseciklerde kötüremessssssssssssssssssss.......delikafadulden
bende tam tersi sert ve sulu meyveleri severim elmada armutta sert olucak erikte eksi ama sulu olacak seftali sert olucak
aftabru aynen bende elma yiyince midem kazınır ama o acıkınca yedigim elma yaglarımı yakıo gibi hissediorum tazenin dedigi gibi su icince tokluk baslıo ama gece yatmadan yiyince guzel uyku veriomus gecen aksam yatmadan yemistim gun icinde yiyemedim die super uyudum gercekten demek ondanmıs :)
evriş sanada ders oldu ozaman canım ha bence yamulmaya değmez rahat battı galiba oğluşunda anne ne yapıyorsan dur yaptırma demiştir bence yavrucuk
E yaptırmayıp napcaktım ki Deryam.. mecbur yaptırcam.. hele hele 7.aydayıs artık, şakası yok bunun.. hayat ne getırırı bılınmes.. e ben jılette yapamıyorum..
Bu arada mayıs annelerini bi gezinip gelsene.. resmen var ya burnumun dıregı sızladı :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cesaretli evrişim kız maşallah ne ii ettin ağda vurdurmakla ne güsel uzun bi süre gider bu gecede senin işin var evriş söleyim böle temizlendin paklandın yavyum enişteden kaçış yok sanakaydirigubbakcemile3
yalan mı ama anacım kim olsa kaçırmaz böle tertemiz bir anııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:kız eftelya çok güldüm heeeeeeeeeeeeeee
cesaretli evrişim kız maşallah ne ii ettin ağda vurdurmakla ne güsel uzun bi süre gider bu gecede senin işin var evriş söleyim böle temizlendin paklandın yavyum enişteden kaçış yok sanakaydirigubbakcemile3
yalan mı ama anacım kim olsa kaçırmaz böle tertemiz bir anııııkaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaaaaa bıraktınızmı artık:uhm:yani artık kardeş kardeş mi yatcass bende bu ay gittiğimde dr ye soracaktım o iş olup bittikten sonraa ben ayakta duramıom acayip ağrım oluyo drye en başlarda sormuştum şakayla karışık bişi olmaz siz zeten yeni evlisiniz dedi duramazsın dedikaydirigubbakcemile3gerçi 21 haziranda 1 sene olacak evleneli bizdemi kardeş olsak acabaa artıkkaydirigubbakcemile3Ohoooo Eftelyaa.. sen benı cok gerıden takıp edıyorsun annemm.. 7.ayda ne munasebeti yaa.. cıldırdın galıba.. rahım kasılmasın dıe 10 dakıkalık agdayı bır saattte yaptık.. bır de ınce mevzu mu yapacagız.. o benım su an askerlık arkadasım, sıra arkadasım.. canım arkadasım konumunda.. bolesı daha gusel her acıdan valla.. zaten benı acımla basbasa bırakınn, sadece wc yapmaya yarayan organ sımdı üstünden kamyon gecılmıs gızı zaten.. ne cinsi munasebet, yaf
bende her baktığımda elim karnımda gözüm doluyor heyecan basıyor çok güzel bir duyguDi mi di mi... cok heyecanlandım onları gorunce.. göslerim doldu Deryaa yaa.. ben oglumu gordugumde salya sumuk aglarım herhal.. bu zamana kadar agladıgımı eşim bile gormemıstır.. uc parmagını gecmemıstır.. ama oglumu hayal ettıkce resmen burun sızlaması gozyasına donusuyor :))
sağol canım bu gün itibariyle 13 kilo aldım :uhm:.evrişim o senin zarifliğin kaydirigubbakcemile3çok acele çekip koydum kocişim işten gelmeden a.sDeryam baktım gobusune.. masallah annemm yaaa.. Allah nazarlardan saklasın, ne kadar zarıf gorunuyorsun.
cesaretli evrişim kız maşallah ne ii ettin ağda vurdurmakla ne güsel uzun bi süre gider bu gecede senin işin var evriş söleyim böle temizlendin paklandın yavyum enişteden kaçış yok sanakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?