Ohoooo Eftelyaa.. sen benı cok gerıden takıp edıyorsun annemm.. 7.ayda ne munasebeti yaa.. cıldırdın galıba.. rahım kasılmasın dıe 10 dakıkalık agdayı bır saattte yaptık.. bır de ınce mevzu mu yapacagız.. o benım su an askerlık arkadasım, sıra arkadasım.. canım arkadasım konumunda.. bolesı daha gusel her acıdan valla.. zaten benı acımla basbasa bırakınn, sadece wc yapmaya yarayan organ sımdı üstünden kamyon gecılmıs gıbı zaten.. ne cinsi munasebeti yaf
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anam biz baya hızlı davranmışız ben bi baktım evlenmişim 5 ay sonra bir daha baktım ki hamileyim ahanda bir daha bakacam benim sıpa kucağımdaa:roflol::roflol:kız senin doktorunda bi alemmiş hee ne demek öle yeni evlisiniz duramassınız ayhh çok komik ya... eftelya nasılgülüyorum evde tek başıma bi bilsen kaydirigubbakcemile3 hee işte bizde sırf yeni evliyken duramayız diye 2.5 yıldan sonra yaptık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Hmm benim sat 24 Kasım. 4 ekle 31, 3 ay çıkar 31 Ağustos. Tutuyor gerçektendelikafaduldenTAZE fasulye canım kutucklarına baktım 26+5 diyo benimde aynısayılır.son adet 9 kasımdı benim...doğumuda 16 ağustos diyo dr.senin nezaman doğumun ve nasıl olacağı belli oldumu? ya benim doktorum adete 7 gün ekle 3 ay çıkar diyerek bunu söyledi öyle ultrasona falan bakmadı.kızlar o şekilde hemen hemen tutuyomu doğum zamanı...biligisi olan var mı yok sa erkende olabilir miii??benneyaptımki
Kolay gelsin canım sana yaa. Vallahi ben değil misafir ağırlamak, günlük işlerden bile kaçınıyorum artık. Bol bol dinleniyorum evde. Yemekleri kocişle beraber yapıyoruz. Bulaşık makinesini o boşaltıyor ben dolduruyorum. Haftada bir çamaşır yıkıyorum, o da asıyor işte o kadaryerimsenibenGYPSYcim misafirlerin hepsi turk. burda cok turk var ve genelde elektrik alanında calısıyorlar. coguda rizeli elini carpsan rizeliye degiyor cevremde rizeli olmayan cok az insan var. azeri arkadaslarımda var ama onlarla kızkıza nadiren gorusuyorum yani ailece gorustugumuz azeri yok sadece iş yerinden eski arkadaslarım falan filan. zaten ben onların ne yemeklerini yiyebilirim ne bisey calısırken neler cektigimi hepiniz biliosunuz.
SERAPcım gobek deligin sen istemeden pörtlüyo seker ben anlıorum gobegim cok gerilio ve icerden acıo ya karnım buyuyo ya bebek yerini genisletio yada gobek pörtlüyo
MAVİŞ ben marankide dinlemistim şimdi yine bana kızacaksınız ama adam dediki 7 gece uyumadan once zeytinyaglı pamugu fitil gibi koysunlar 1 haftada basur yok olur. ben bilmem dinledigimi soyluyorum
Çok büyük bir ihtimalle olmaz canım. Olacak olsa hamile kalmadan da bazı sıkıntılar yapardı sende. Gebelik şekeri diyorlar buna, biliyorsundur. Listen öyle şekeri azaltılmış bir liste gibi görünmüyor bu arada, ilginçCADIARZUhadi gözün aydın kavuşuyorsun annene, benim annemde 20 temmuzda gelecek
sağol tatlım iyi olucaz inş. benim korkum doğumdan sonrada devam etmesi umarım olmaz...
Hadi bakalım. İnşallah yüzünü güldürür Ece sultan:CüvCüv:AKSAM DR A GİDİYORUMMMM
kızlar cumartesi randevumu bu aksama aldım dr um nobetci imis cumartesileri 4 boyutlu dolu olabiliyor 3 boyutlu ile bakıyor ordan verilen resimlerde daha kuçuk boy oluyor netligi daha kotu olabiliyor.
aksam ları bos oluyor uzun uzun bakıyor birsuru resim veriyor diye bu aksama aldım . 19,30 da randevum var eve gelince sizlere yazarım bakalım ne kadarlık olmusuz.
bu arada yeni gitmeyi planladıgım dr um cinsiyet konusunda çok hassasmısss birinden okudum. uzayada gitsen bu bebek erkek asla yanılma olmaz falan diye ididalı konusuyormus. baktıgı cihaz 4 boyutlu imiss bayıldım tum bunlara:)
insalah adamdanda memnun kalırım
bu arada adam normal dogumlara girmiyormus cok yogun oldugu için . ikili test uçlu test ve detaylıları çektigi için hastanede tek ksi olarak sezaryan olunca dogum yapıyormus e benim için bicilmis kaftan yani bu durumda.
Yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelcek yanialkisalkisalkisHadi gözün aydındelikafaduldenGelmedi tatlım ama az kaldı 3 güncük!! Bu pazar geliyor kocişimmmŞeniz Ay çok heyecanlıyım :dance::dance:
Ohoooo Eftelyaa.. sen benı cok gerıden takıp edıyorsun annemm.. 7.ayda ne munasebeti yaa.. cıldırdın galıba.. rahım kasılmasın dıe 10 dakıkalık agdayı bır saattte yaptık.. bır de ınce mevzu mu yapacagız.. o benım su an askerlık arkadasım, sıra arkadasım.. canım arkadasım konumunda.. bolesı daha gusel her acıdan valla.. zaten benı acımla basbasa bırakınn, sadece wc yapmaya yarayan organ sımdı üstünden kamyon gecılmıs gıbı zaten.. ne cinsi munasebeti yaf
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha zor olmadımı kız alıştığın bişiye ara vermek:roflol:Yeni evlilere zor tabii perhiz yapmak. Biz 10 senedir münasebette olduğumuzdan bize çok koymadı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha zor olmadımı kız alıştığın bişiye ara vermek:roflol:
kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeySen de haklısın tabii:roflol:
zaten bu acıyla onu kim düşünür gidp adamcağızada böyle böyle yaptırdım dimez azdırıvirmez naniknanik
kızlar ben bugün oğluşuma ne aldıysam hepsini yıkadım kurunda hepsini ütlicem sizde yıkadınızmı?
Arkadas bı naneye yaramayınca.. kendı basına gezdın tabi.. Allahtan terketmıyorsun hala benı,ona şükrediyorum.. :))
Ah bebeğim, seni hiç terk eder miyim? Bi yemin etmediğimiz kaldı iyi günde, kötü günde diye =)
kızım sen vampir falan mısın? Geçen yüzyıldan mı kaldın nedir? cinsi münasebet ne yaaa? şuna cinsel ilişki desene...O değil, olaydan soğutucan beni =)))
Ay gaza geldim, kollarımı, bacaklarımı, koltuk altlarımı, kukumu (jilet) her tarafımı temizledim. Cillop oldum adeta parlıyorum. 10 000 bakımdan çıkmış gibiyim =) Ama yamuldum, yoruldum yaf...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİYETLE DÜZELİRSİN OĞLUNADA MAŞALLAH ...İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce aç kaldım sıkıntıdan patladım oturmaktan kalçam ağrıdı, doktorum gezme demişti meğer açlıktan bayılmıyayım diye söylemiş,
sonuç çok yüksek değerler hemen diyetisyene gittim şansıma boş vakti vardı, ESRAKO nun diyet listesine benzer bir diyet programım varr 1800 kalorilik, şeker ölçüm cihazı alıcam sabah öğle akşam aç ve tok karnına ölçüp not alıcam 1 hafta içinde değerler düşmezse insülin kullanmam gerekirmiş umarım insüline gerek kalmaz, doktorum panikledi çok ciddi sakın boşverme dedi, hiç boşverirmiyim oğluşumun hipoglisemi olma ihtimali var şekerim düşmezse, biraz moralsizdim bugün ama şimdi iyiyim diyet listem kötü değil aç kalmam, canımın çektiği herşeyi tada biliyorum ama ölçülü, 2 top dondurma yersem yarım saat yürümem gerekirmiş, böyle işte şimdi geçmişi okuyayım
evde olacak anneler için gerekli bişey değil canım ama çalışanlar için olmazsa olmazlardan ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım elektrikliyi tavsiye ediyolar manuel olanla kola kuvvet çok yorumuş diğeri daha rahat diyolar bilgin olsun...ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
canım bundan sonra şişmeler artacak sıcaklar çoğaldıkça sana tavsiyem devamlı oturmanda tetikler 30 dk bir dolan ortamın müsait olursada ayaklarını biraz havada tutmaya çalış bir nebze rahatlatır...esra benim ayaklarda davul gibi akşamları tüm gün bilgisayar karşısında koltukta otur salla bacakları aşağı ve şiş ayacıklar.
nesrin geçmiş olsun canım inş insüline gerek kalmaz 1800 kalori de az değil yani hadi kolay gelsin
ilk önce çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah kayınvalidene gelirsek o ne ya korku filmi gibi allah sabır versin valla sana sen yinede kendini ezdirmemeye çalış büyük olabilir ama büyüklüğünüde bilecek güzelim sen morelini yüksek tutmaya çalış kızını düşün...SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU MAHVOLDUM 1 HAFTA SONUNDA EŞİM EVDEKİ HERKEZE SIRTINI DÖNDÜ BENI DR. GÖTÜRDÜ DR. DOPLER ISTEDI ANTIBIYOTIK OKSURUK SURUBU KAN ILACI VİTAMİN VERDİ KAYNANAMDAN GİZLİ GİTTİK EŞİM PARA AYARLADI DOPLRE GIRDIM BEBEĞİMİN SUYU AZALMIS DR. GIT HEMEN KADIN DOGUM VE SONUCLARI GÖSTER O SANA GEREKENI DER DEDI KENDI DR. DIREK GITTIK ORADAN SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME TESTINI YAPTIRMAMISTI ACIL YAPILMALI PINAR DEĞİNCE ERTESI GUN SABAH BURADA OL DEDI EEE ÖZEL YA DUNYA PARA GITMİŞTİ ZATEN NEYSE EŞİM YİNE HALLETTİ ERTESI GUN ESIM ARKADASIMA KAHVALTIYA DIYE BENI EVDEN CIKARDI GITTIK SEKER YUKLEME YAPILDI SONUC ALLAHA SUKUR İİ CIKTI FAKAT SINIRIMDEN ÖLÜYODUM EVDEN EŞİMLE KAHVALTIYA GIDIYOZ DIYE KAYNANAM KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar
güzel haberlerle gelirsin inşallah..AKSAM DR A GİDİYORUMMMM
kızlar cumartesi randevumu bu aksama aldım dr um nobetci imis cumartesileri 4 boyutlu dolu olabiliyor 3 boyutlu ile bakıyor ordan verilen resimlerde daha kuçuk boy oluyor netligi daha kotu olabiliyor.
aksam ları bos oluyor uzun uzun bakıyor birsuru resim veriyor diye bu aksama aldım . 19,30 da randevum var eve gelince sizlere yazarım bakalım ne kadarlık olmusuz.
bu arada yeni gitmeyi planladıgım dr um cinsiyet konusunda çok hassasmısss birinden okudum. uzayada gitsen bu bebek erkek asla yanılma olmaz falan diye ididalı konusuyormus. baktıgı cihaz 4 boyutlu imiss bayıldım tum bunlara:)
insalah adamdanda memnun kalırım
bu arada adam normal dogumlara girmiyormus cok yogun oldugu için . ikili test uçlu test ve detaylıları çektigi için hastanede tek ksi olarak sezaryan olunca dogum yapıyormus e benim için bicilmis kaftan yani bu durumda.
idrarında çok yoğun değilse bol bol su iç diyebilir yada bir antibiyotik biliyosunz ki idrardaki enfeksiyon erken doğumu tetikliyo tabi ileri durumlardaki...comely geçmiş olsun kayınvaliden de çocuk doğurmuş anlayışlı olması lazım sen dikkat et kendine üzme canını eşin arayı bulsun görev onun.
esrako (esra) benim normalde tansiyonum büyük 9,5 küçük 5,5 falan çıkıyor yani normal seyrine göre birazcık yüksek hepsi bu yani. Benimde sat a göre doğum tarihim 17 ağustos ama detaylıya göre 13 ağustos o yüzden aslında ben 4 gün büyük gidiyorum sat tan.Normal olursa normal istiyorum bakalım da bir aksilik olursa sezeryan olsun diyorum dayanıcaz inş acıya (güç bizde artık)
kan ve idrar tahlil sonuçlarım çıktı kan değerleri güzel idrarda biraz epitel lökosit falan var ama doktor ilaç vermeyebilir dedi laboratuardaki hemşire arkadaş yani bacakların şişmesi normal bir süreç sanırım tekrar havalar soğusun diye dua ediyorummmmm
Di mi di mi... cok heyecanlandım onları gorunce.. göslerim doldu Deryaa yaa.. ben oglumu gordugumde salya sumuk aglarım herhal.. bu zamana kadar agladıgımı eşim bile gormemıstır.. uc parmagını gecmemıstır.. ama oglumu hayal ettıkce resmen burun sızlaması gozyasına donusuyor :))
Kavga edince de evlilik danışmanına gidersiniz, tam oluralkisalkisalkis
İkinize de sıhhatler olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?