2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

zaten bu acıyla onu kim düşünür gidp adamcağızada böyle böyle yaptırdım dimez azdırıvirmez naniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anam biz baya hızlı davranmışız ben bi baktım evlenmişim 5 ay sonra bir daha baktım ki hamileyim ahanda bir daha bakacam benim sıpa kucağımdaa:roflol::roflol:

ya kızlar bugün hep sol tarafıma bir sancı girdi kıpırdayamadım kramp gibi bir saaat uzandım sag tarafıma yattım biraz kızım karnımda kocaman bir şişkinlik gibi sag tarafa yıgıldı sanki ayakları halen malum bölgede oraya veriyor baskıyı cadı

kızlar ben çıkıyorum çok oturunca sancım artıyor esarko doktordan güzel haberle gelicek inşallah artıkın yarın körüşürük

eşim geç gelicekmiş bu akşam yemek yapmadım ben şimdi ne yesem diye düşünüyorum..aklıma bişii gelmio üstelik canımın çektiği bişii de yok ne yapsamki

Hmm benim sat 24 Kasım. 4 ekle 31, 3 ay çıkar 31 Ağustos. Tutuyor gerçektendelikafadulden

Kolay gelsin canım sana yaa. Vallahi ben değil misafir ağırlamak, günlük işlerden bile kaçınıyorum artık. Bol bol dinleniyorum evde. Yemekleri kocişle beraber yapıyoruz. Bulaşık makinesini o boşaltıyor ben dolduruyorum. Haftada bir çamaşır yıkıyorum, o da asıyor işte o kadaryerimseniben
hadi gözün aydın kavuşuyorsun annene, benim annemde 20 temmuzda gelecek

sağol tatlım iyi olucaz inş. benim korkum doğumdan sonrada devam etmesi umarım olmaz...
Çok büyük bir ihtimalle olmaz canım. Olacak olsa hamile kalmadan da bazı sıkıntılar yapardı sende. Gebelik şekeri diyorlar buna, biliyorsundur. Listen öyle şekeri azaltılmış bir liste gibi görünmüyor bu arada, ilginçCADIARZU

Şu zeytinyağı da her derde deva arkadaş. Egelilerin bir bildiği varmış demek kiCADIARZUBen o kadar çok şeye kullandıklarını ilk öğrendiğimde "Arap yağı bol bulunca....." şeklinde bir yorum yapmıştım halbukikaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım. İnşallah yüzünü güldürür Ece sultan:CüvCüv:
Gelmedi tatlım ama az kaldı 3 güncük!! Bu pazar geliyor kocişimmmŞeniz Ay çok heyecanlıyım :dance::dance:
Yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelcek yanialkisalkisalkisHadi gözün aydındelikafadulden

Evrişle ben "kocişiyle kardeş kardeş yatanlar kulübü"nün daimi temsilcileriyiz gülüm, kaçırmışsın senyerimseniben

herkese iyi akşamlar bende kaçtım kociş geliyormuş mamamız hazır sayılır çayınıda demeleyeyim hemen herkesi öptüm

Yeni evlilere zor tabii perhiz yapmak. Biz 10 senedir münasebette olduğumuzdan bize çok koymadı

kızlar ben bugün oğluşuma ne aldıysam hepsini yıkadım kurunda hepsini ütlicem sizde yıkadınızmı?

zaten bu acıyla onu kim düşünür gidp adamcağızada böyle böyle yaptırdım dimez azdırıvirmez naniknanik

Valla acımı, ızdırabı, ne cektıgımı ayrıntısına kadar anlattım eşime, o da sagolsun paylastı benımle sızılarımı :)))

kızlar ben bugün oğluşuma ne aldıysam hepsini yıkadım kurunda hepsini ütlicem sizde yıkadınızmı?

Hafta sonu da ben yıkayacagım.. hazır edeyımm dıyorum, hazırlıklı olayım,hafta sonu yıkayıp daha odası gelmedıgı ıcın hurca koyacagım, orada temız temız kalsınlar.. sıcaklara kalmasın o ış te..

Arkadas bı naneye yaramayınca.. kendı basına gezdın tabi.. Allahtan terketmıyorsun hala benı,ona şükrediyorum.. :))

Ah bebeğim, seni hiç terk eder miyim? Bi yemin etmediğimiz kaldı iyi günde, kötü günde diye =)

kızım sen vampir falan mısın? Geçen yüzyıldan mı kaldın nedir? cinsi münasebet ne yaaa? şuna cinsel ilişki desene...O değil, olaydan soğutucan beni =)))

Ay gaza geldim, kollarımı, bacaklarımı, koltuk altlarımı, kukumu (jilet) her tarafımı temizledim. Cillop oldum adeta parlıyorum. 10 000 bakımdan çıkmış gibiyim =) Ama yamuldum, yoruldum yaf...

Kavga edince de evlilik danışmanına gidersiniz, tam oluralkisalkisalkis

İkinize de sıhhatler olsun bakalım

Bu arada meyvelerden daha fazla konuşmayalım "sert, yumuşak, sulu" falan diye, lafı başka yerlere çekmek üzereyim.

Ben yıkama ütüleme işini okullar kapandıktan sonraya bıraktım. Akşamları yaparım yavaş yavaş... Haziran - temmuzda neyle oyalanıcaz di mi?

GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİYETLE DÜZELİRSİN OĞLUNADA MAŞALLAH ...
ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
evde olacak anneler için gerekli bişey değil canım ama çalışanlar için olmazsa olmazlardan ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım elektrikliyi tavsiye ediyolar manuel olanla kola kuvvet çok yorumuş diğeri daha rahat diyolar bilgin olsun...
canım bundan sonra şişmeler artacak sıcaklar çoğaldıkça sana tavsiyem devamlı oturmanda tetikler 30 dk bir dolan ortamın müsait olursada ayaklarını biraz havada tutmaya çalış bir nebze rahatlatır...
ilk önce çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah kayınvalidene gelirsek o ne ya korku filmi gibi allah sabır versin valla sana sen yinede kendini ezdirmemeye çalış büyük olabilir ama büyüklüğünüde bilecek güzelim sen morelini yüksek tutmaya çalış kızını düşün...
güzel haberlerle gelirsin inşallah..
idrarında çok yoğun değilse bol bol su iç diyebilir yada bir antibiyotik biliyosunz ki idrardaki enfeksiyon erken doğumu tetikliyo tabi ileri durumlardaki...

onun duygusu çok farklı evrişim ben çok duygusal biri olmamakla birlikte doğuma girerkende ağladım çıkıncada bu sadece heyecan ve 9 ay 10 günün özleminden kucagıma verdiklerinde emzirirkende hep gözümden yaşlar süzülmüştür..(hüngür hüngür değil tabi)

şu bebeğin kıyafet konusunda bende odasını bekliyorum ondan sonra başlarım yıkayıp ütüleme işlerine şu an beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…