2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada evrişcim sanada sıhatler olsun en iyisini yapmışın bende bir 20 gün sonra falan gidicem kuaföre aldırmaya hormonlardanmıdır ne uzamıyolar hala idare eder durumda bacaklarım koltuk altı yoklar valla oğlum bana kıyakmı yapıyo ne anlamadım...

tazecim valla forma yansıdı parlaklığın sıhatler olsun artık bunun şerefine siftahıda atarsın sen

Yok canım, Onur bu aralar pek hoş görünmüyor gözüme. Ya ben çok tahammülsüz olmaya başladım, ya o çok vurdumduymaz... Zaten bakma, yazdığım kadar çok çalışmıyoruz, ben işin geyiğindeyim.

:roflol::roflol:çok alemsin niye neyi var adamcağızın bu arada kızmadın umarım şaka yaptım siftah konusunu valla ben formumdayım hala ama nedense benim kociş yanaşmıyo bişey olur diyee

acaba hamileliktenmiki durgunlaşıozz düşününce çoooook eziyet gibi gelio mümkünse dokunmadan uyumaya çalışıom hatta genelde hemen uyumuş numarası yapıom garibim gökhanda uyumak zorunda kalıokaydirigubbakcemile3

Ya kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:

Son düzenleme:

Yazık adama beee:teselli:

bendede artık yok canım ama cinsel ilişkiye girdikten sonra 2 3 gün oluyo tekrar kesilio

dr ne hiç sormadın mı ama edişelenecek bişi yoktur bence dimi:uhm:

Daha önce sormuştum ve normal demişti. Ama şimdi internette bakınca birçok nedeninin olabileceğini anladım. Daha detaylı incelense fena olmayacak gibi. Enfeksiyonu sürekli takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey çıkmadı ama Allah korusun, sızıntı falan olabilirmiş. Eczaneden bir kit alıp ölçülebiliyormuş sızıntı olup olmadığı. Randevuma 3 hafta var. Onu mu denesem ki?

allah korusun inş bişi yokturda bence istersen dr ne sor sonra öle şeleri dene canım yaa hemende endişelenme:1hug:

bana sorarsan kafana göre bişey yapma - 3 hafta olsun sen doktorunu ara git görün - şaka olmaz böyle şeyle - bana her ay soruyo benimki akıntın var mı diye - demek ki önemi var bu mevzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…