=))) Sana gelsek olur mu?
Aaaa ne demek, her zaman beklerima.s.Kavga etmeden de gelin bea!
tazecim valla forma yansıdı parlaklığın sıhatler olsun artık bunun şerefine siftahıda atarsın sen
Yok canım, Onur bu aralar pek hoş görünmüyor gözüme. Ya ben çok tahammülsüz olmaya başladım, ya o çok vurdumduymaz... Zaten bakma, yazdığım kadar çok çalışmıyoruz, ben işin geyiğindeyim.
Şu okullar kapansın, daha sık görüşelim diyorum...
acaba hamileliktenmiki durgunlaşıozz düşününce çoooook eziyet gibi gelio mümkünse dokunmadan uyumaya çalışıom hatta genelde hemen uyumuş numarası yapıom garibim gökhanda uyumak zorunda kalıokaydirigubbakcemile3Yok canım, Onur bu aralar pek hoş görünmüyor gözüme. Ya ben çok tahammülsüz olmaya başladım, ya o çok vurdumduymaz... Zaten bakma, yazdığım kadar çok çalışmıyoruz, ben işin geyiğindeyim.
acaba hamileliktenmiki durgunlaşıozz düşününce çoooook eziyet gibi gelio mümkünse dokunmadan uyumaya çalışıom hatta genelde hemen uyumuş numarası yapıom garibim gökhanda uyumak zorunda kalıokaydirigubbakcemile3
bendede artık yok canım ama cinsel ilişkiye girdikten sonra 2 3 gün oluyo tekrar kesilioYa kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
alışsın tatlım yaa demi 2 3 ay sonra bi oğlana uyan bi babasına uyan olmaz bende insanım amaaa haksızmıyım kaydirigubbakcemile3Yazık adama beee:teselli:
bendede artık yok canım ama cinsel ilişkiye girdikten sonra 2 3 gün oluyo tekrar kesilio
alışsın tatlım yaa demi 2 3 ay sonra bi oğlana uyan bi babasına uyan olmaz bende insanım amaaa haksızmıyım kaydirigubbakcemile3
dr ne hiç sormadın mı ama edişelenecek bişi yoktur bence dimi:uhm:Tek bende mi var ki ne? Kıllanmalı mıyım???CADIARZU
ii akşamlar canım hoş geldinMerhaba iyi akşamlar herkese
dr ne hiç sormadın mı ama edişelenecek bişi yoktur bence dimi:uhm:
Merhaba iyi akşamlar herkese
allah korusun inş bişi yokturda bence istersen dr ne sor sonra öle şeleri dene canım yaa hemende endişelenme:1hug:Daha önce sormuştum ve normal demişti. Ama şimdi internette bakınca birçok nedeninin olabileceğini anladım. Daha detaylı incelense fena olmayacak gibi. Enfeksiyonu sürekli takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey çıkmadı ama Allah korusun, sızıntı falan olabilirmiş. Eczaneden bir kit alıp ölçülebiliyormuş sızıntı olup olmadığı. Randevuma 3 hafta var. Onu mu denesem ki?
Daha önce sormuştum ve normal demişti. Ama şimdi internette bakınca birçok nedeninin olabileceğini anladım. Daha detaylı incelense fena olmayacak gibi. Enfeksiyonu sürekli takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey çıkmadı ama Allah korusun, sızıntı falan olabilirmiş. Eczaneden bir kit alıp ölçülebiliyormuş sızıntı olup olmadığı. Randevuma 3 hafta var. Onu mu denesem ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?