Daha önce sormuştum ve normal demişti. Ama şimdi internette bakınca birçok nedeninin olabileceğini anladım. Daha detaylı incelense fena olmayacak gibi. Enfeksiyonu sürekli takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey çıkmadı ama Allah korusun, sızıntı falan olabilirmiş. Eczaneden bir kit alıp ölçülebiliyormuş sızıntı olup olmadığı. Randevuma 3 hafta var. Onu mu denesem ki?
:roflol::roflol:çok alemsin niye neyi var adamcağızın bu arada kızmadın umarım şaka yaptım siftah konusunu valla ben formumdayım hala ama nedense benim kociş yanaşmıyo bişey olur diyee
Ya kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
alışsın tatlım yaa demi 2 3 ay sonra bi oğlana uyan bi babasına uyan olmaz bende insanım amaaa haksızmıyım kaydirigubbakcemile3
arasına tuz koyup tuzlu suya basıyordu annem canımKIZLAR ACİLLL.Bana akşam 6 ya kadar cvp verin.bugün pazardan üzüm yaprağı alıp kışa hazırlık basıcam...tarif verin bana...benim bildiğim 6 lı 7 li katlanıp kavanoza basıp sıcak su koyuyyorum.aksini ya da güzelini iddia eden var mı? ya bide tuz koyuyormuyduk yaa ???
sanırım en çok kilo vermesi gerekenlerden biride ben olcam senağlamakızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))
aynen öle bıktım okula gitmekten 45 dk git otobüsle 45 dk gel artık kemiklerim batıyo yürüyemez oluyorum otobüsten indiğimdedide
bel ve sırt ağrılarımdan hala uyuyamıyorum.şu anda uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.okula gelmek işkence oldu artık.üstüne bide korkunç mide yanmalarım başladı.gaviscon falan banamısın demiyor.son iki buçuk ayı ağlayıp sızlayarak geçeireceğim sanırım.en azından karneler verisede seminerlere gelseydik.seminerlerde üç saat okulda oluyoruz.bi şey yaptığımız yok.oturup sohbet edip gidiyoruz.seminer döneminede razıyım.sonra yaz tatili ne güzel
ben dede kesilmedi idrar testi temiz çıktı olması normal dedi drum inşallah sendede bişey yokturYa kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
oo klube hosgeldin tatlim, kocislerle kankiler klubu:)))anaaaaaaaaaaaaaaa bıraktınızmı artık:uhm:yani artık kardeş kardeş mi yatcass bende bu ay gittiğimde dr ye soracaktım o iş olup bittikten sonraa ben ayakta duramıom acayip ağrım oluyo drye en başlarda sormuştum şakayla karışık bişi olmaz siz zeten yeni evlisiniz dedi duramazsın dedikaydirigubbakcemile3gerçi 21 haziranda 1 sene olacak evleneli bizdemi kardeş olsak acabaa artıkkaydirigubbakcemile3
eşim geç gelicekmiş bu akşam yemek yapmadım ben şimdi ne yesem diye düşünüyorum..aklıma bişii gelmio üstelik canımın çektiği bişii de yok ne yapsamki
Ben de aynen katılıyorumyerimsenibenalkisalkisalkis
yaaaaaaaaaaaaaaaa bendeeee bendeeeee geliceemmmmm...Şu okullar kapansın, daha sık görüşelim diyorum...
haha çok güldüm ya - bende sanıyorum bu oyun meseleleri sadece bizim evde var - sanıyorum ki sadece ben kendi kendime bişey sorup cevaplıyorum Halbuki yanlız değilmişim - komik gelecek ama birazcık rahatladım
Ah bebeğim, seni hiç terk eder miyim? Bi yemin etmediğimiz kaldı iyi günde, kötü günde diye =)
kızım sen vampir falan mısın? Geçen yüzyıldan mı kaldın nedir? cinsi münasebet ne yaaa? şuna cinsel ilişki desene...O değil, olaydan soğutucan beni =)))
Ay gaza geldim, kollarımı, bacaklarımı, koltuk altlarımı, kukumu (jilet) her tarafımı temizledim. Cillop oldum adeta parlıyorum. 10 000 bakımdan çıkmış gibiyim =) Ama yamuldum, yoruldum yaf...
Kavga edince de evlilik danışmanına gidersiniz, tam oluralkisalkisalkis
İkinize de sıhhatler olsun bakalım
Bu arada meyvelerden daha fazla konuşmayalım "sert, yumuşak, sulu" falan diye, lafı başka yerlere çekmek üzereyim.
Ben yıkama ütüleme işini okullar kapandıktan sonraya bıraktım. Akşamları yaparım yavaş yavaş... Haziran - temmuzda neyle oyalanıcaz di mi?
=))) Sana gelsek olur mu?
bu arada evrişcim sanada sıhatler olsun en iyisini yapmışın bende bir 20 gün sonra falan gidicem kuaföre aldırmaya hormonlardanmıdır ne uzamıyolar hala idare eder durumda bacaklarım koltuk altı yoklar valla oğlum bana kıyakmı yapıyo ne anlamadım...
Ya kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
bendede oluyo yoğun olmamakla birlikte eger tahlillerin temiz ise merak etme kendini huzursuz etme o sızıntı olayını bende sordum dr o okadarda kolay bişey değil dedi ve o kadar az gelmezmiş daha fazla gelir dedi yani tüm çamaşırın falan batması lazım
ayy çok şükr bizde hiçç öle şeyler yaşanmıyo kocacım ne sigara içer ne kahve alışkanlıgı nede maç tutkunu pc oyunları desen hiiç öle interaktfi oyunlarda işi olmas eşim tüm vaktini bana harcar saolsun haftada bir akşam arkadaş toplantısı var birde haftada bir havuza gider o kadar ..ahh özledim şimdi kocacıgımı geç gelcek ya bugun burnumda tüttü valla ... gelsinde öpiyim ben
bizimki dogum listemize play station 3 u de ekledi oglu icin, dedim o oynayana kadar play satation 300 cikar..evlendigimizen beri erteletiyorum yoksa evde cingar cikicak..Çok üzgünüm çoook
Heh tam adamına dedın.. kaydirigubbakcemile3
Bunu ne manada söyledin, tam anlayamadım benCADIARZU
E bende hep vardı.. hala da var.. ıdrar testı yapıldı temız cıkmıstı.. yanı akıntı varken de yapılmıstı.. sen nıye telaş ettın kı durup dururken.. benım bıldıgım akıntılar bu zamanda daha cok artarmışş
Yav ne bileyim google'a yazdım su gibi akıntı diye, hep felaket tellalı yazılar çıktı. Tırstım ben de:1shok:
Onu bana da dedı doktorum.. hatta bı ara sıteyı ayaga kaldırmıstım hatırlarsanız, ama sonradan azıcık su gıbı akıntının ya da hafıf su gıbı akıntının normal oldugunu solemıstı bana dr.. haftaya dr kontrolum var.. yıne bı dr u sıkıstırrırımm.
haha çok güldüm ya - bende sanıyorum bu oyun meseleleri sadece bizim evde var - sanıyorum ki sadece ben kendi kendime bişey sorup cevaplıyorum Halbuki yanlız değilmişim - komik gelecek ama birazcık rahatladım
Yani çok abartı boyutlarda değil bizde. Günahını almayayım. 1 haftadır hiç girmiyordu mesela. Ama bunu da sayıyor -1 haftadır girmiyorum- diye. Diyorum, doğumdan sonra da böyle mi yapacaksın, diye. Sen seslenince gelirim, diyo ama biliyoru. Eşleri yeni doğum yapmış arkadaşlar var, kızlar hep şikayetçi.
İşlere yardım konusunda da hiç durmaz, ben bir şey yapıyorsam hemen gelir.Benden fazlasını yapar sağ olsun. 7 aydır 1 kere süpürge tutmadım, vileda yapmadım. Hep Onur yapar. Ama işte sadece bu yeter mi, yetmiyor... Ben şimdiden kendimi anne gibi hissediyorum bazen (Onur'un annesi) ve bu histen hiç hoşlanmıyorum.
Bir fıkra:
Kadınlar için en mükemmel erkeği bulunduran bir mağaza açılmış. Kadınlar hemen meraktan koşmuşlar. Zemin katın hemen girişinde bir yazı görmüşler : Bu katta sadece yakışıklı olan adaylarımız bulunmaktadır. Katı gezmişler ki; hepsi birbirinden yakışıklı erkekler. Bakmışlar, merdiven var, hemen 1. kata ... Girişte bir yazı: bu katta hem yakışıklı hem de zengin beyler bulunmaktadır. Gene katı gezmişler, fıstık gibi conti adamlar.. Ama hemen 2. kata koşmuşlar. Bu sefer : Bu katta yakışıklı, zengin ve sadık erkekler bulunmaktadır. Hemen bir göz atıp 3. kata... Yakışıklı, zengin, sadık ve romantik beylerimiz bu kattadır. Doooğruca 4. kata koşmuşlar ki; bu katta hiç erkek bulunmamaktadır. Bu katımız kadınların ne kadar aç gözlü ve elindekiyle yetinmesini bilmeyen varlıklar olduğunu kanıtlamak için açılmıştır.
Yalan mı? Bence değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?