2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bendede oluyo yoğun olmamakla birlikte eger tahlillerin temiz ise merak etme kendini huzursuz etme o sızıntı olayını bende sordum dr o okadarda kolay bişey değil dedi ve o kadar az gelmezmiş daha fazla gelir dedi yani tüm çamaşırın falan batması lazım

:roflol::roflol:çok alemsin niye neyi var adamcağızın bu arada kızmadın umarım şaka yaptım siftah konusunu valla ben formumdayım hala ama nedense benim kociş yanaşmıyo bişey olur diyee

Yok canım yaa, neden kızayım... Faturalar ve ödemeler konusunda çok duyarsız davranıyo, gıcık oluyorum. Gene bir yığın fatura birikti, hiç umrunda değil. Gidip benim el atmamı bekliyo resmen. Ya da çocuğuna söyler gibi ona da söylemem gerekiyor. Kızıyorum ben de.. Evin erkeği misin, çocuğu mu? Zaten otomatik ödemeye veriyorum normalde. Bak taşınalı 3 ay oldu, şunu da alayım ben yapayım, yok!!

Ama internette interaktif oynadığı oyun için tüm planlar yapıldı cumartesi akşamına. Misafir çağırayım dedim, biz oyunda bilmem kaçıncı level a geçeceğiz, cevabını aldım. Kızıyorum. Bİr de şu sigarayı bırakmadı daha. Gece yatınca kokusu geliyor burnuma, hoşlanmıyorum. Çok değil, 3-4 tane içiyor ama nefesine siniyor...

Hmmm, bende de sürekli bir akıntı var ama... Bİr şey yoktur diye sallamıyordum, enfeksiyon çıktı bak... Tahlillerin iyi çıkıyorsa problem yoktur. Çok çok idrar kültürü yaptırabilirsin...

alışsın tatlım yaa demi 2 3 ay sonra bi oğlana uyan bi babasına uyan olmaz bende insanım amaaa haksızmıyım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anladım tazecim erkekler bazen böyle olabiliyolar benim eşimde böyle yapıyo arada bir sorumsuzluk bir rahatlık birdeee alınganlık ne oluyo diyorum senmisin evin erkegi ben mi sen misin hamile benmi hele oyun konusu maaleseeef bizdede aşırı boyutlarda bir oturuyo başına saatlece dünyadan kopuyo deliriyorum bende aloooooooooo diyorum bişeylerin ucundan tutsan kendim konuşuyorum kendim dinliyorum anlayacağın aynı şeyler sigara konusu bizdede var ama benimki 3-4 taneyle yetinmiyo akşam duş almadan yataga almıyorum ortamındada çok içildiği için üzerinede siniyooo kötü kokuyo kötüüü

hadi kızlar ben kaçtım kociş geliyo şimdi amkineyi açık görürse oturur başına oyun oynar herkesi öptümmmm

arasına tuz koyup tuzlu suya basıyordu annem canım
kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))
sanırım en çok kilo vermesi gerekenlerden biride ben olcam senağlama
aynen öle bıktım okula gitmekten 45 dk git otobüsle 45 dk gel artık kemiklerim batıyo yürüyemez oluyorum otobüsten indiğimde
ben dede kesilmedi idrar testi temiz çıktı olması normal dedi drum inşallah sendede bişey yoktur

öğretmen arkadaşlar ama okulda çalışanlar bizim yaz tatili dönemine geldiği için izin tarihlerimiz erteletemiyoruz diye duydum ben yami 3+13 yapılamıyo dediler bu ne kadar doğru kızlar

haha çok güldüm ya - bende sanıyorum bu oyun meseleleri sadece bizim evde var - sanıyorum ki sadece ben kendi kendime bişey sorup cevaplıyorum Halbuki yanlız değilmişim - komik gelecek ama birazcık rahatladım

ayy çok şükr bizde hiçç öle şeyler yaşanmıyo kocacım ne sigara içer ne kahve alışkanlıgı nede maç tutkunu pc oyunları desen hiiç öle interaktfi oyunlarda işi olmas eşim tüm vaktini bana harcar saolsun haftada bir akşam arkadaş toplantısı var birde haftada bir havuza gider o kadar ..ahh özledim şimdi kocacıgımı geç gelcek ya bugun burnumda tüttü valla ... gelsinde öpiyim ben

oo klube hosgeldin tatlim, kocislerle kankiler klubu:)))
eşim geç gelicekmiş bu akşam yemek yapmadım ben şimdi ne yesem diye düşünüyorum..aklıma bişii gelmio üstelik canımın çektiği bişii de yok ne yapsamki

kisir yap kisir benim yalniz gecelerimin tek menusudur, tek gecerimcokacimcoook
Ben de aynen katılıyorumyerimsenibenalkisalkisalkis

Şu okullar kapansın, daha sık görüşelim diyorum...
yaaaaaaaaaaaaaaaa bendeeee bendeeeee geliceemmmmm...
haha çok güldüm ya - bende sanıyorum bu oyun meseleleri sadece bizim evde var - sanıyorum ki sadece ben kendi kendime bişey sorup cevaplıyorum Halbuki yanlız değilmişim - komik gelecek ama birazcık rahatladım

bizimki dogum listemize play station 3 u de ekledi oglu icin, dedim o oynayana kadar play satation 300 cikar..evlendigimizen beri erteletiyorum yoksa evde cingar cikicak..Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3 Kırıksın sen yaaaa kaydirigubbakcemile3

Kavga edince de evlilik danışmanına gidersiniz, tam oluralkisalkisalkis

İkinize de sıhhatler olsun bakalım

Yafrumm benimmm,saolasın beaaa -tatlicadiarzu-

Bırakamam o zamana kadar.. hazır olsun.. zaten nefes alamamakla, zor uyumakla, yumak gıbı şişmekle ugrasacagız o aralar.. bu da bana yeter de artar bıle.. o zaman da yıne bana hak verırsınız.. a.s.

=))) Sana gelsek olur mu?

Heh tam adamına dedın.. kaydirigubbakcemile3

Insallahh o kıyagı oglum da bana çeker :Saruboceq:

E bende hep vardı.. hala da var.. ıdrar testı yapıldı temız cıkmıstı.. yanı akıntı varken de yapılmıstı.. sen nıye telaş ettın kı durup dururken.. benım bıldıgım akıntılar bu zamanda daha cok artarmışş

Onu bana da dedı doktorum.. hatta bı ara sıteyı ayaga kaldırmıstım hatırlarsanız, ama sonradan azıcık su gıbı akıntının ya da hafıf su gıbı akıntının normal oldugunu solemıstı bana dr.. haftaya dr kontrolum var.. yıne bı dr u sıkıstırrırımm.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yya kızlar naber gece gece tatlı krizim tuttu yazık eşim gitti almaya o kadar tarif ettim anlamamış adınıda bilmiyodum geldi ama benim istediğim değil netten buldum istediğimi gösterdim geri gönderdim içim sızladı ama napiyym ben ondan istiyorummm....yazık bugün yemekleride o hazırladı adam izne çıktığına ilk günden pişman olucakkkk canımbenimm

bizimki dogum listemize play station 3 u de ekledi oglu icin, dedim o oynayana kadar play satation 300 cikar..evlendigimizen beri erteletiyorum yoksa evde cingar cikicak..Çok üzgünüm çoook

oooo bizim doğum listedeki ilk şey Xbox360 dı - alınıdı - hani oğlu olacak diye iddialaştı benle - kız olacağını öğrenince de " E kız oyunları da var canım onları alırız" demeye başladı kaydirigubbakcemile3

Hah valla çok sevinirim. Senin doktor sıkıştırmaya geliyor. Benim belli bir doktorum bile yoksenağlamaPoliklinikte o gün kim görevliyse o bakıyor. En son gittiğim kadın da nemrut birşeydi zaten

Yani çok abartı boyutlarda değil bizde. Günahını almayayım. 1 haftadır hiç girmiyordu mesela. Ama bunu da sayıyor -1 haftadır girmiyorum- diye. Diyorum, doğumdan sonra da böyle mi yapacaksın, diye. Sen seslenince gelirim, diyo ama biliyoru. Eşleri yeni doğum yapmış arkadaşlar var, kızlar hep şikayetçi.

ışlere yardım konusunda da hiç durmaz, ben bir şey yapıyorsam hemen gelir.Benden fazlasını yapar sağ olsun. 7 aydır 1 kere süpürge tutmadım, vileda yapmadım. Hep Onur yapar. Ama işte sadece bu yeter mi, yetmiyor... Ben şimdiden kendimi anne gibi hissediyorum bazen (Onur'un annesi) ve bu histen hiç hoşlanmıyorum.

Bir fıkra:

Kadınlar için en mükemmel erkeği bulunduran bir mağaza açılmış. Kadınlar hemen meraktan koşmuşlar. Zemin katın hemen girişinde bir yazı görmüşler : Bu katta sadece yakışıklı olan adaylarımız bulunmaktadır. Katı gezmişler ki; hepsi birbirinden yakışıklı erkekler. Bakmışlar, merdiven var, hemen 1. kata ... Girişte bir yazı: bu katta hem yakışıklı hem de zengin beyler bulunmaktadır. Gene katı gezmişler, fıstık gibi conti adamlar.. Ama hemen 2. kata koşmuşlar. Bu sefer : Bu katta yakışıklı, zengin ve sadık erkekler bulunmaktadır. Hemen bir göz atıp 3. kata... Yakışıklı, zengin, sadık ve romantik beylerimiz bu kattadır. Doooğruca 4. kata koşmuşlar ki; bu katta hiç erkek bulunmamaktadır. Bu katımız kadınların ne kadar aç gözlü ve elindekiyle yetinmesini bilmeyen varlıklar olduğunu kanıtlamak için açılmıştır.

Yalan mı? Bence değil...

Son düzenleme:
Ah benim canım kocacığım:asigim:Haftada bir gün maçı var, bir gün de balığa giderdi. Artık beni yalnız bırakmamak için ondan da vazgeçti. Sigarası, kötü alışkanlığı yoktur. Bilgisayar delisi de benimdir zaten evdedelikafaduldenAy dur MAŞALLAH diyeyim, dilimi ısırayım. Allah zeval vermesin

hahahahah çok güldüm :) hiç yalan değil baksana hep şikayet ediyoz

yerlikaya gel canım şöyle aramıza. Bir kendini tanıt, bebişini anlat. Gel canım çekinmea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…