Hah valla çok sevinirim. Senin doktor sıkıştırmaya geliyor. Benim belli bir doktorum bile yoksenağlamaPoliklinikte o gün kim görevliyse o bakıyor. En son gittiğim kadın da nemrut birşeydi zaten
Aman ne anlamında soyleyecegım.. laf olsun torba dolsun manasındaa :))
Ben de nete bakarakk ortalıgı ayaga kaldırmıstım.. bakma sen nete.. ben sorar senı de bılgılendırıımm merak etme kuzum.
ne cekmistiiiii canin??yya kızlar naber gece gece tatlı krizim tuttu yazık eşim gitti almaya o kadar tarif ettim anlamamış adınıda bilmiyodum geldi ama benim istediğim değil netten buldum istediğimi gösterdim geri gönderdim içim sızladı ama napiyym ben ondan istiyorummm....yazık bugün yemekleride o hazırladı adam izne çıktığına ilk günden pişman olucakkkk canımbenimm
Ask-ı Memnu ne heyecanlıydı yaf :)
kızlar yasaatkaç oldu uyuyamıyorm yani üoturasım var çok keyifli oluyor insan bilrisinzi dr a gittigi çocgunu gordgu gun hatta keyfimden cay yaptım buun cay hakkım astım biliyorum ama napimm birseyleri cayla kutlayagım hiç aklımagelmezdi:) evrim affet yani yazdımama:)))) 5, cayımı içiyormu su an bir gunden kansız kalıp olup gitcek halimyok heralde dimi:))))
Ya kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,
bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım
Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider. bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:) yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım
Bende bıraktıgı tek islenim.. çok acı bir anı.. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?