2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hah valla çok sevinirim. Senin doktor sıkıştırmaya geliyor. Benim belli bir doktorum bile yoksenağlamaPoliklinikte o gün kim görevliyse o bakıyor. En son gittiğim kadın da nemrut birşeydi zaten

Aman ne anlamında soyleyecegım.. laf olsun torba dolsun manasındaa :))

Ben de nete bakarakk ortalıgı ayaga kaldırmıstım.. bakma sen nete.. ben sorar senı de bılgılendırıımm merak etme kuzum.

Aman ne anlamında soyleyecegım.. laf olsun torba dolsun manasındaa :))

Ben de nete bakarakk ortalıgı ayaga kaldırmıstım.. bakma sen nete.. ben sorar senı de bılgılendırıımm merak etme kuzum.

Canımmsın!!!ŞenizÖptüm senia.s.

ne cekmistiiiii canin??
simdi yemekten kalktim canim bisey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
boylee biseyler yiyesim var..ne keser ki beniCADIARZU

selammm

dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,

bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,

bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım

tam konuya parmakbasılmıs
internet oyunlarıı
ben laptopu kucagıma aldıgıman esim berkenin odasındaki sabit pc ninbasına daha bir rahatlıklaoturuyor nasılsa ben once pc ye geçtim yaa su an oda içerde pc de ne interaktif aileyizama:)))

dr dan ancak geldi askımemnun nun sonuna yetistimevrim yaaa basıda eminim çokheyecanlıydı artık netten telafi edicem

kızlar yasaatkaç oldu uyuyamıyorm yani üoturasım var çok keyifli oluyor insan bilrisinzi dr a gittigi çocgunu gordgu gun hatta keyfimden cay yaptım buun cay hakkım astım biliyorum ama napimm birseyleri cayla kutlayagım hiç aklımagelmezdi:) evrim affet yani yazdımama:)))) 5, cayımı içiyormu su an bir gunden kansız kalıp olup gitcek halimyok heralde dimi:))))

Maşallah kızına Esracım. ıyi, her şeyin yolunda olmasına sevindim. O karındaki sertleşmelerle ilgili "ağrı yoksa problem yoktur" mu dedi şimdi doktor? ıyi öyleyse...

Bizde de 2 bilgisayar var. Laptop Onur'da, ben PC'deyim. Derdim bilgisayarı paylaşmak değil yani. Kaldı ki; ben de çok severim internette zaman geçirmeyi. Hatta bazı veliler geliyor; "bizim çocuk bilgisayarın başından kalkmıyor, ne önerirsiniz" diye. Çok gülüyorum. Kelin merhemi olsa diyorum içimden. Dışımdan da "çocuğunuza saat kaçta bilgisayarı bırakacağını sorun, zamanı kendi belirlesin ama abartmasın" diyorum.

Taze demlenmiş çay gibisi var mı arkadaşım yaa.. Açık içiyorsan bir de, hiç korkma =)

Yine ilk ben gelmişimsüprizzzzzHmm, şööyle bir açalım dükkanıııalkisalkisalkisEee kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? (Çok uzun oldu ya:roflol:)

Ben de de var Burcu.... Başından beri devam ediyor.Ben de sanmıyorum amniyo sıvısı olabileceğini..

Gözün aydın tatlımmm. Maaşallah kızına... Drun bu sefer kız dedi mi? Yoksa inat mı etti yine?:CüvCüv::CüvCüv:

Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..

Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156

100 gr glikoz testine ben de girecem yani..

Senin de şeker kıs olma ihtimalin var yani Ayça. Ama Petrik'in listesi çok kötü deil bence. Yani aslında bizim de yapmamız gereken şeyler gibi geldi...

Neyse 100lükte bişey çıkmass inş tatlım ama çıkarsa da üzülmeee...

Hatta hepimiz şeker kızmış gibi mi davransak?

günaydın arkadaşlar.... bir kamyon dayak yemiş gibiyim üzerimden tır geçmiş sanki.... dün akşam bebek odasını boşaltalım derken helak olmuşum artık en ufak şeyde bile çok daha fazla yoruluyoruz eksiklerimizi biran önce tamamlamamız lazım son aylar hepten zor olacak.....şu dolabımızda gelse giysilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirsek süper olacak....

herkese günaydın kızlar ben kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum dünde bahsetmiştim kasılmalar oluyor kramplar giriyor sol tarafıma diye gece her iki yönede oldu sabaha kadar sancıdan uyuyamadım eşime dedim bu hayra işaret degil dedi işmi yapıp yoruldun birkaç gün önce yazlık kışlık degişimi yaptım çok egildim birde ayakta çok kaldım malum benim kız aşşagıda ondan olmuş olabilirmi dr randevuma daha var pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam yine büyü khtimalle 100 gr valla saaatlerce beklemek şimdiden zor geliyor ögleden sonra saglık ocagına bir gideyim dandikte olsa orda ultrasonla bakıyor dr lar en azından kızımı görürüm .
ay sabah sabah içinizi karattım degilmi kızlar ben böyle degildim hamilelik bu hale getirdi

Esrako maşallah kızına 1 kiloyu geçmiş. Yanaklarının tombisliğini hayal edebiliyorum. Çok tatlıdır. :ecrin_bebek: Resimlerini de bekliyorum.

Bende bıraktıgı tek islenim.. çok acı bir anı.. -tatlicadiarzu-

Evriş senden cesaret aldım bir kaç gün sonra ben de ağdacıya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…