herkese günaydın kızlar ben kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum dünde bahsetmiştim kasılmalar oluyor kramplar giriyor sol tarafıma diye gece her iki yönede oldu sabaha kadar sancıdan uyuyamadım eşime dedim bu hayra işaret degil dedi işmi yapıp yoruldun birkaç gün önce yazlık kışlık degişimi yaptım çok egildim birde ayakta çok kaldım malum benim kız aşşagıda ondan olmuş olabilirmi dr randevuma daha var pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam yine büyü khtimalle 100 gr valla saaatlerce beklemek şimdiden zor geliyor ögleden sonra saglık ocagına bir gideyim dandikte olsa orda ultrasonla bakıyor dr lar en azından kızımı görürüm .
ay sabah sabah içinizi karattım degilmi kızlar ben böyle degildim hamilelik bu hale getirdi
günaydın arkadaşlar.... bir kamyon dayak yemiş gibiyim üzerimden tır geçmiş sanki.... dün akşam bebek odasını boşaltalım derken helak olmuşum artık en ufak şeyde bile çok daha fazla yoruluyoruz eksiklerimizi biran önce tamamlamamız lazım son aylar hepten zor olacak.....şu dolabımızda gelse giysilerimizi
yıkayıp ütüleyip yerleştirsek süper olacak....
herkese günaydın kızlar ben kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum dünde bahsetmiştim kasılmalar oluyor kramplar giriyor sol tarafıma diye gece her iki yönede oldu sabaha kadar sancıdan uyuyamadım eşime dedim bu hayra işaret degil dedi işmi yapıp yoruldun birkaç gün önce yazlık kışlık degişimi yaptım çok egildim birde ayakta çok kaldım malum benim kız aşşagıda ondan olmuş olabilirmi dr randevuma daha var pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam yine büyü khtimalle 100 gr valla saaatlerce beklemek şimdiden zor geliyor ögleden sonra saglık ocagına bir gideyim dandikte olsa orda ultrasonla bakıyor dr lar en azından kızımı görürüm .
ay sabah sabah içinizi karattım degilmi kızlar ben böyle degildim hamilelik bu hale getirdi
evt çok iyi listem hatta arada kaçamak hakkım bile var :)evriş gecmişolsun dinlen rahatla
petrik listen cok guzel ve saglıklı hemen hemen benim herrgun yedigim seyler cok normal bir programın var canım hic kasma kendini
evet listem güzel hiç aç kalmıyorum yormuyor beni hatta ekmek dilimleri fazla geliyor tam buğday unu ekmeği çok tok tutuyor, akşam yemeğinde çorba var çorba içmezsem 1 dilim fazladan ekmek yiyebiliyorumtatlim yememen gerekenler ne peki, liste cok dengeli geldi bana, yani seker olsun olmasin her annein uygulayabilecegi yeterli bir liste..
Ya kızlar, şu şeffaf ya da süt gibi olan akıntıdan ilk haftalarda herkeste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta tuvalet kağıdını katlayıp dudakların arasına sıkıştırıyorduk. O akıntılar kesildi mi sizde? Bende en ufak bir azalma olmadı da:uhm:
Maşallah Ece ye kocaman olmuş, umarım benim ölçümlerde senin gibi güzel gider, dün akşam çok iyiydi, yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun? Elif hn. yemekten 1 saat sonra dedi Diyetisyende 2 saat sonra dedi ne zaman ölçmek doğru şimdi ?selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,
bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım
Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
Günaydın canım.. Sen de rahatsızlanmışsın sanıırm. Ama şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim...Çoook geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah... Sanırım bu 2-3 damla kanama 20-30. haftalar arasında olabiliyor. Benim de olmuştu 22. haftamda. Sonra detaylı için başka bir dr gitiğimde bana ilk sorduğu kanaman oldu mu olmuştu... Neyse Allah bir daha öle korku yaşatmasın tatlım...
Bu arada ben de geçen gün yormuştum kendimi işten gelince biraz temizlik yapimm dedim. Ama dün bebişim çok az oynadı. Hareketleri de hiç kuvvetli deildi. Elimi koyduğumda tepikliyordu sadece... Çok üzüldüm kızımı da yordum die... Bir daha öle yormicam kendimi... Sen de dikkat et kuzu....
maalesef doğru.öğretmen arkadaşlar ama okulda çalışanlar bizim yaz tatili dönemine geldiği için izin tarihlerimiz erteletemiyoruz diye duydum ben yami 3+13 yapılamıyo dediler bu ne kadar doğru kızlar
hemen ekle..çok tatlı oluyor senin kerata.selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,
bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
gözünaydın gizze..çok heyecnlı olur bilirim.Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selammm
Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
sen,inki simdiden tamm ısırmalık olmuş annesi maşallah kuzuna kilolu doğrsa ısır benim içinnnn...selammm
ooooh oohh oohh canım hadi gözün aydın şimdi o 2 günde zor gecer senin içinBu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!
bendede az biişey yapsam yamuluyorum ya aman dikkkat artık ben bişeye dokunmuycamm zaten herşeyi eşim yapıyo dün bi çamaşır asayım dedim onu bari ben yapayım karnımım sancısı 2 saat sürdü...günaydın arkadaşlar.... bir kamyon dayak yemiş gibiyim üzerimden tır geçmiş sanki.... dün akşam bebek odasını boşaltalım derken helak olmuşum artık en ufak şeyde bile çok daha fazla yoruluyoruz eksiklerimizi biran önce tamamlamamız lazım son aylar hepten zor olacak.....şu dolabımızda gelse giysilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirsek süper olacak....
gecmiş olsun kadriye abla sende yorma kendini boşver ama bilirim gözüne batiyodur evdeki herşey için durmaz az az yap inş.bişey yoktur.dinlen bol bolherkese günaydın kızlar ben kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum dünde bahsetmiştim kasılmalar oluyor kramplar giriyor sol tarafıma diye gece her iki yönede oldu sabaha kadar sancıdan uyuyamadım eşime dedim bu hayra işaret degil dedi işmi yapıp yoruldun birkaç gün önce yazlık kışlık degişimi yaptım çok egildim birde ayakta çok kaldım malum benim kız aşşagıda ondan olmuş olabilirmi dr randevuma daha var pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam yine büyü khtimalle 100 gr valla saaatlerce beklemek şimdiden zor geliyor ögleden sonra saglık ocagına bir gideyim dandikte olsa orda ultrasonla bakıyor dr lar en azından kızımı görürüm .
arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
tombiş kızına maşallahselammm
işyerine söylicem son 4 haftam c.tesi günleri gelmiyeyim işe maaşımdan kessin, evde çok işim oluyor yetiştiremiyorum pazar günleri, yazlıkları çıkarmam lazım giyecek kıyafet bulamıyorum, ev işi için birini bulup temizletmem lazım camlarım leş gibi
bir sorum var sizlere koltuk altım gögsüme kadar karardı güneş yanığı gibi ama her yeri değil, kara lekeler oldu, sizlerinde gögsünde gebelik lekesi oldumu, boynumda da 3 farklı boyutta çizgi oldu kolye gibi :))
gögüs altında aşağıya kadar çizği oluşmuştu oda göbek deliğinin etrafında da olmuş halka gibi çok komik görünüyor yakında göbek deliği pörtleyecek
eşim diyorki göbeğimdeki çizğiden içeride de varmış ucunda da ÇIKIŞ yazıyormuş oğluşunda kafası hep aşağıda ya çıkışta bekliyormuş kapıların açılmasını, ya dedim evet çocuk konser kapısında sanki elinde bilet kapıların açılmasını bekliyor ama solist o çıkınca konver vercek bize, ne alem benim sefgilim :))
arkadaşlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?