2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım sen niye hala evdesin, niye hala gitmedin doktora?? P.tesiye çok var. İhmal etme.

Günaydın canım.. Sen de rahatsızlanmışsın sanıırm. Ama şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim...Çoook geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah... Sanırım bu 2-3 damla kanama 20-30. haftalar arasında olabiliyor. Benim de olmuştu 22. haftamda. Sonra detaylı için başka bir dr gitiğimde bana ilk sorduğu kanaman oldu mu olmuştu... Neyse Allah bir daha öle korku yaşatmasın tatlım...

Bu arada ben de geçen gün yormuştum kendimi işten gelince biraz temizlik yapimm dedim. Ama dün bebişim çok az oynadı. Hareketleri de hiç kuvvetli deildi. Elimi koyduğumda tepikliyordu sadece... Çok üzüldüm kızımı da yordum die... Bir daha öle yormicam kendimi... Sen de dikkat et kuzu....

Geçmiş olsun sana da Kadriye.. Ya bizim kendimizi yormamamız lazım artık dikkat edelim... İşleri zamana yayalımm... Sen de dikkat et kuzu. İnş sadece yorgunluktur...

GıZZE şimdiden gözün aydın canım çok az kalmış ama şimdi sana bu 2 gün geçmek bilmez:)))
ESRAKO

ESRAKO canım maşallah kızına oyy yerim ben onu rabbim nazarlardan korusun....benim en son gittiğmide 770 gr dı daha 8 gün var gitmeme sanırım benimkide 1 kiloyu geçmiştir inşallah.....

TELKIRMA geçmiş olsun inşallah 100'lük yüklemende şekerin düşük çıkar rabbim başka bi rahatsızlık vermesin.....

BAŞAKCIM geçmiş olsun ama bence bi dr. a görünsen olur sağlık ocağını falan boşver sen bazen önemsemediğimiz şeylerin altından büyük sorunlar çıkabiliyor için rahat etmiş olur birkaç gün erken gitsen birşey olmaz sonuçta dr.a... dikkat et bol bol dinlen istirahat et sakın iş falan yapma bir daha....

Günaydın herkese,
dün şeker ölçün cihazını aldım, alırken medicalci kızı bi güzel fırçalardım Esrako sen de benim gibi sinirlimisin bu sinir şekerdenmi acaba?
kız sattıgı ürün hakkında hiç birşey bilmiyo dükkana kim girse abi şuna baksan abi bunu anlatsana, bilmediği halde herşeye atlıyor, yanında ki elemanı veriyor bunu bilmemkim abiye götür anlatsın adam gleiyor bize anlatamıyor çıldırdım bağırdım sonunda kimse karışmasın kitapçıktan bakar öğrenirim diye, soradan üzüldüm ama kendimi engelleyemedim
sonunda eczanaye gittim orada anlattıar çok kolaymış
GiZZe, sakaleynmaster, angels, anladıgımkim varsa sağolun kızlar
akşam yemekten sonra ölçtüm düşük çıktı , böyle giderse sorun teşkil etmez bende çok disiplinliyim diyetin dışına çıkmadım hiç

evriş gecmişolsun dinlen rahatla
petrik listen cok guzel ve saglıklı hemen hemen benim herrgun yedigim seyler cok normal bir programın var canım hic kasma kendini
evt çok iyi listem hatta arada kaçamak hakkım bile var :)

tatlim yememen gerekenler ne peki, liste cok dengeli geldi bana, yani seker olsun olmasin her annein uygulayabilecegi yeterli bir liste..
evet listem güzel hiç aç kalmıyorum yormuyor beni hatta ekmek dilimleri fazla geliyor tam buğday unu ekmeği çok tok tutuyor, akşam yemeğinde çorba var çorba içmezsem 1 dilim fazladan ekmek yiyebiliyorum

YENİLMEMESİ GEREKENLER
*Şeker, şekerli besinler, bal, reçel, pekmez gibi
* Hamur işleri, (tek tek yazmıyayım canınız çekmesin :) çikolata
* Yağda kızartmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
*Aşırı tuz ve tuzlu besinler ,salamura edilmiş besinler
*Kuruyemişler (10 adet antep fıstıgı günlük yağ ihtiyacının tamamını karşılıyomuş)
* sucuk salam sosis pastırma
* Sakatatlar
* Bütün yağlı yiyecekler ( yağlı etler, kaymak krema mayonaz tahin)
* kuyruk yağı iç yağı tereyağı margarin
* içerigi bilinmeyen hazır gıdalar
* Hazır meyve suları, şeker +asitli içecekler kola gibi, soda serbest

benimde halen devam ediyor günde 3-4 kez oluyor, yürüdüğüm zaman daha çok geliyor

Maşallah Ece ye kocaman olmuş, umarım benim ölçümlerde senin gibi güzel gider, dün akşam çok iyiydi, yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun? Elif hn. yemekten 1 saat sonra dedi Diyetisyende 2 saat sonra dedi ne zaman ölçmek doğru şimdi ?
bende resmi tarayacaktım unuttum evde kaldı
Diyetisyen yürüyüş için söyle yazmış
Yürüyüş kan şekerinin düzenlenmesinde etkilidir, tabiî ki tempolu yürümek zorunda değilsiniz. İstediğiniz hızda yürüyebilirsiniz yeter ki fiziksel olarak aktif olun.

üzülmecanım senin değer yüksek değil 100 grlıkta ya düşük çıkar yada sınırda çıkar dikkat edersin o kadar
teste gideerken yanına okuymak için kitap dergi al sıkıntıdan patlıyor insan

inşallah dedigin gibidir canım ama zamanada yaysak işleri yine bizim yapmamız gerek geniş evden kutu gibi bir eve geçersem böyle neyi nereye kouyucam diye tavuk gibi dolanırım işte evin içinde 2 senedir bir düzen tuturamdaım oda yerleşiminde yine odalar degişicek büyük kızıma oda yapıcaz her yer oynayacak üf biran önce işler bitsede dogurup kızımı sevsem ya çok sıkıldım zaman geçmek bilmiyor beni rahatsız eden hep kilolu hmilelik geçirmem bütün hareketlerim kısıtlı dogumdan sonra en kısa zamanda vericem inşallah kiloları

Amin canım rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın şükür 1 haftayı geçti bir daha da gelmedi gelmesinde inşallah:Saruboceq: ama en azından içim rahat gebelikle ilgili olmadığını biliyorum çünkü epey muayene etti dr. alttan....

Evet canım biz yorulursak malesef kuzularımızda yoruluyor o yüzden fazla hareket etmiyorlar.... bende yormadan yavaş yavaş yapıyorum daha doğrusu ben birşey yapmadım görümcemle eşim yaptılar ama onların başlarında durup sonuçta koşturmacanın içinde ayakta kalıyorsun onu oraya koy bunu buraya koyalım derken..... Yavaş yavaş yapalım artık herşeyimizi...

öğretmen arkadaşlar ama okulda çalışanlar bizim yaz tatili dönemine geldiği için izin tarihlerimiz erteletemiyoruz diye duydum ben yami 3+13 yapılamıyo dediler bu ne kadar doğru kızlar
maalesef doğru.
hemen ekle..çok tatlı oluyor senin kerata.
Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gözünaydın gizze..çok heyecnlı olur bilirim.

herkese günaydın bu arada..bebiş odalarından kıyfet yıkamaktan bahsedilmiş..ben daha hiç bir şey yapamadım..kızımın beşiği mobilyaları hepsi kutuda kıyafetleri de yıkanmadı..taşınacağız onu bekliyorum..ama bir türlü ev bulamadık..heryerde evler boş kiralar düştü ama maşallah bir evden 10 kişi evlenip eve çıktığı için burada yeni yapılan binalar anında doluyor..kiralar da uçmuş..bir kaç yerden haber bekliyoruz gelmiyor..üzüyor bu durm beni..bir de buradaki evden eve nakliyeler çok kötü..kırıp dökerler eşyalarımı..bu halde nasıl ev taşıyacağım onu da düşünüyorum..olan kocacığıma olacak..bu gün bunlar moralimi bozdu işte.paylaşayım deim..bir de havalar çok ısındı beni de ekstradan ateş bastı..dün gece vantilatörü açtım çaresiz..

Geçmiş olsun Başak çok eğilmekten olmuştur, iş yapıp yorulmuşsun bende çok yorulucunca ağrım oluyor dinlenince geçiyor, sağlık ocağından gelince haber ver bize

Gizze az kalmış kavuşmana, 2 gün zor geçer

arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...

maşallah ece bebeğe ya ne güzeldir kimbilir..tombiş yanaklı..fo to fo to

hadi az kaldı gizze...biraz daha dayan..ne mutlusundur için içine sığmıyodur..

inş.bişey çıkmaz canım..çook yüksek gibi gelmedi..

kendini yorma be kadriye..bugün gitsen olmazmı kontrole..araya sıkıştırsınlar seni..hem için rahatlamış olur..

hoşgeldin aramıza..benim bi bilgim yok ama istirahat etmen gerektiğini biliyorum sadece..umarım sorunsuz bi şekilde doldurursun zamanı..şekerin için de üzülme bişi çıkarsa dikkat edersin olur biter..nette uzman.tv var oraya bi bak istersen...

işyerine söylicem son 4 haftam c.tesi günleri gelmiyeyim işe maaşımdan kessin, evde çok işim oluyor yetiştiremiyorum pazar günleri, yazlıkları çıkarmam lazım giyecek kıyafet bulamıyorum, ev işi için birini bulup temizletmem lazım camlarım leş gibi

bir sorum var sizlere koltuk altım gögsüme kadar karardı güneş yanığı gibi ama her yeri değil, kara lekeler oldu, sizlerinde gögsünde gebelik lekesi oldumu, boynumda da 3 farklı boyutta çizgi oldu kolye gibi :))
gögüs altında aşağıya kadar çizği oluşmuştu oda göbek deliğinin etrafında da olmuş halka gibi çok komik görünüyor yakında göbek deliği pörtleyecek
eşim diyorki göbeğimdeki çizğiden içeride de varmış ucunda da ÇIKIŞ yazıyormuş oğluşunda kafası hep aşağıda ya çıkışta bekliyormuş kapıların açılmasını, ya dedim evet çocuk konser kapısında sanki elinde bilet kapıların açılmasını bekliyor ama solist o çıkınca konver vercek bize, ne alem benim sefgilim :))

sen,inki simdiden tamm ısırmalık olmuş annesi maşallah kuzuna kilolu doğrsa ısır benim içinnnn...

ooooh oohh oohh canım hadi gözün aydın şimdi o 2 günde zor gecer senin için
bendede az biişey yapsam yamuluyorum ya aman dikkkat artık ben bişeye dokunmuycamm zaten herşeyi eşim yapıyo dün bi çamaşır asayım dedim onu bari ben yapayım karnımım sancısı 2 saat sürdü...
gecmiş olsun kadriye abla sende yorma kendini boşver ama bilirim gözüne batiyodur evdeki herşey için durmaz az az yap inş.bişey yoktur.dinlen bol bol

hoşgeldin canım bahsettiğin şeyi hiç bilmiyorum ben..

tombiş kızına maşallahgözün aydın canım.benim de en son gittiğimde sat' a göre on gün öndeydi.şimdi nasıl bilmiyorum üç haftadır gitmedim.çarşamba gideceğim ama çok özledim onu

alemsiniz..kaydirigubbakcemile3
güneş gören yerlerine krem sürüyosundur herhalde..mümkün mertebe güneşten uzak durmamız lazım..direkt maruz kalmamak gerekiyo..lekeleri arttırıyo çünkü..

artıık masabaşında oturmak ızdırap veriyo bana..sırtım kopuyo ağrıdan..offf yaa..:1no2:

hoşgeldin..bilmiyorum bizden serviks uzunluğu ölçtüren oldu mu? ben hiç duymadım..neden gerk görülüyor bu ölçüme..aydınlatır mısın bizi? şekerin diyetle çözümü oluyor biliyorsun..bozma moralini..fit hamiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…