2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldin hayırlı olsun oğluşun
serviks uzunlugunu bilmiyorum, şekerin biraz yüksek miş 100 grlık yüksek çıkarsa üzülme diyetle düzeliyor, geçmiş olsun

kızlar kilo artış hızınız ne durumda..ben bir günde 2 kilo almış görünüyorum bu imkansız değilmi..bileklerim falan şişti ödemden mi sizce?

telkirma
çok geçmiş olsun inşallah 100 lük yüklemede sorun çıkmaz

başak
geçmiş olsun canım.yorma bundan sonra kendini.ağrıların geçmediyse ve çoksa bence beklemeden git doktora

tombiş kızına maşallahgözün aydın canım.benim de en son gittiğimde sat' a göre on gün öndeydi.şimdi nasıl bilmiyorum üç haftadır gitmedim.çarşamba gideceğim ama çok özledim onu
bende çarşamba gideceğim gün sayıyorum çok heycanlanıyorum yaa dr ye gideceğim zmn

dide
ben en son 11 kilo almıştım ama son günlerde çok birden aldım gibi geliyor.doktordan doktora ölçüyorum kilomu.farklı tartılar farklı sonuçlar veriyor yoksa.çarşamba şok olarak dönebilirim.

bende doktor öncesi gece başlıyor heyecanım.sıra beklerkende zaman geçmek bilmiyor.bi an önce doktora girip bebeğimi görmek istiyorum

dide....
canım benimde maalesef hzılandı yaa..senin belki dediğin gibi ödemden olabilir..su toplaması falan oluyomuş..bende 5 ayıma kadar hiç kilo almadım son 1,5 ayda 7 kilo aldım karnım birden büyüdü..bende korktum açıkscası.yediğim içtiğim hep aynı şeyler.abur cubur,hamurişi,kola bunları hiç almıyorum hemm...bebişlerimiz sağlıklı olsunda...ama tırsmıyoda değilim yanii

günaydıııııııın gerçi geç bi gunaydın oldu ama bugun saglıkocagına gittim tetanozun 2.dozu ve rutin kontroller...

ayy ogluşumun kalp atışını duydum:asigim: .yavrucum ya ne kadar hızlı atıyor kalbi.. kızlar kesinlikle sırt üstü yatmayın bunu bir kes daha anladık önce sırt üstü yatıp dinedik kalp atışını birde sola yatıp dinledik.. sırt üstü yattıgım zaman baskı oluyormuş daha yavaş atıyor ddi ama sol tarafıma yattıgımda daha hızlandı ve ritmi daha iyiydi.. aklınızda bulunsun kesinlikle..yerimseniben
bu arada idrar ve kan tahlili verdim.idrar sonucum çok güzel şükür bi şey çıkmadı kan tahlil sonuçlarımı haftaiçi alıcam...tansiyonum hrzamanki gibi 10-7..ebe hanım çok sevimliydi pek sevdim valla.. ayrıcaaaaaaaaaaa 7 haftada 4 kilo almışım toplamda 5 kilo almış bulunuyorum..alkisalkisalkis

ayy tipik hamile muhabbetlerin bende yaşamış bulunuyorum. yanımda bekleyen ve 22 haftalık olan hamile kadın bana senn ne kadar dedi 25 hafta dedim aa bana çok şişmiş geldi dedi uyus oldum bende erkek bebek ya sivri malum dedim ve bende altta kalırmıyım kaç kilo aldın diye sorum toplam 10 kilo almış kendisi bende henuz sadece 5 kilo aldım benm göbeğim şişiyor ben şişmiyorum dedim ayhh uyus etti beni..klava::mymeka:kendi kendime maşallah dedim totomu kaşıdım nazar degmesin diye.. işte böle kızlar.. geçmişi okıyım bakiim ne var ne yok...

kızlar kilo artış hızınız ne durumda..ben bir günde 2 kilo almış görünüyorum bu imkansız değilmi..bileklerim falan şişti ödemden mi sizce?

P.tesi günü tartıldım, 83 kiloydum. Bu sabah tartıldım 80,4. Benim zaman zaman böyle dengesizliğim oluyor. Vücudun su tutması da etkili galiba. Ödemden dolayı şişkinlik olabiliyor.

evet petrikçiğim o karamlardan ben de de var ama kahverengi kara değil yani.yerli kadınlara dönüyorum git gide..göğüs uçları da malum koyulaştı.linea negramda iyice belirginlişti..bir de halka var göbüş deliğinin çevresinde.eşim de diyorki o göbeğin içindeydi o yüzden göremiyorduk pırtlayınca ortaya çıktı.

dide
ben en son 11 kilo almıştım ama son günlerde çok birden aldım gibi geliyor.doktordan doktora ölçüyorum kilomu.farklı tartılar farklı sonuçlar veriyor yoksa.çarşamba şok olarak dönebilirim.
ben hepinizden gerideydim kilo alma açısından..şimdi yetiştim size.kapattım arayı..bu hızla ne olacak bakalım.
aynen ben de ilk 5 ay 3-4 kilo aldım sonra coştum..totalde 10 kilo..çok aninen alıca biraz korkuyor insan tabi.
P.tesi günü tartıldım, 83 kiloydum. Bu sabah tartıldım 80,4. Benim zaman zaman böyle dengesizliğim oluyor. Vücudun su tutması da etkili galiba. Ödemden dolayı şişkinlik olabiliyor.

ilginç demek 3 kilo farkedebiliyor.

doppler ultrasona girdim bu hafta 24. haftada girmişsinizdir coğunuz, orada yazıyor girenler bi baksın kızlar yaa çok canım sıkıldı rahim uzunluğu demekmiş kısaldıkça erken doğum riski taşıyormuşsun. normali 4 cm imiş, fazla kısa değil ama sorun teşkil edebilir dedi. en ufak bi ağrıda yatırmalıyız dedi canım sıkıldı çok.

yaaa o dediklerinden ben çook yiyiyorum ama kilo almıyorum aslında alayım diyorum ama olmuyo aslında cokta pis boğazımdır nereye gidiyo yediklerim bilmem en son dr.a gittiğimde toplam 6.5 kilo almıştımm suan için halada pek bişey aldım gb gözükmüyoo

şekerde nasıl çıktı anlamadım sadece karnım var 7,5 kilo aldım bebeğe yetemiyorum mu diye üzülüyodum. ama 4 gün önde dedi doktorum biraz rahatladım. 800 gr ve 32 cm boyunda iyidir herhalde dimi? evhamlı bi anne adayı katıldı aranıza yandınız siz :))) geçmişi okudukça rahatlıyorum yaşadıklarımın hepsini yaşamışsınız okudukça rahatlıyorum

Hoşgeldin canım. Esrako yazmıştı sanki 3,7 diye. Ona doktoru gayet iyi demiş:uhm:Ama onun haftası senden ileri herhalde onun için normal. Sen de bir ticker yap da takip edelim. Son adet tarihin neydi?

didecim bence odemdir bu sanmıorum bazen karnım cok sis gelio sonra inik gelio o sebepten gaz su vs hersey olabilir. sabahları wcye gittikten sonra ac karnına tartıl evde tartın varsa.

PINKY masallah sana ii döt etmissin hatunu banada biri oyle yaptı kadının beni 3. gorusuydu tek bebek oldugunu bilio kandi kızınında karnı kucuk 9 aylık ama benden kucuk kadın bana dediki senin bebegin ikizmi karnın ck buyuk bende dedim benim kızım uzun bacaklı ve kilolu ondan , kendimde deil kilom karnımda bebegimde. kıl olmustum sende cok ii yapmıssın herkes herseye musallat yahu

ESRAKO masallah guzel ecemize insallah saglıkla gelsin tombul yanaka fotolarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…