arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
bende çarşamba gideceğim gün sayıyorum çok heycanlanıyorum yaa dr ye gideceğim zmntombiş kızına maşallahgözün aydın canım.benim de en son gittiğimde sat' a göre on gün öndeydi.şimdi nasıl bilmiyorum üç haftadır gitmedim.çarşamba gideceğim ama çok özledim onu
kızlar kilo artış hızınız ne durumda..ben bir günde 2 kilo almış görünüyorum bu imkansız değilmi..bileklerim falan şişti ödemden mi sizce?
işyerine söylicem son 4 haftam c.tesi günleri gelmiyeyim işe maaşımdan kessin, evde çok işim oluyor yetiştiremiyorum pazar günleri, yazlıkları çıkarmam lazım giyecek kıyafet bulamıyorum, ev işi için birini bulup temizletmem lazım camlarım leş gibi
bir sorum var sizlere koltuk altım gögsüme kadar karardı güneş yanığı gibi ama her yeri değil, kara lekeler oldu, sizlerinde gögsünde gebelik lekesi oldumu, boynumda da 3 farklı boyutta çizgi oldu kolye gibi :))
gögüs altında aşağıya kadar çizği oluşmuştu oda göbek deliğinin etrafında da olmuş halka gibi çok komik görünüyor yakında göbek deliği pörtleyecek
eşim diyorki göbeğimdeki çizğiden içeride de varmış ucunda da ÇIKIŞ yazıyormuş oğluşunda kafası hep aşağıda ya çıkışta bekliyormuş kapıların açılmasını, ya dedim evet çocuk konser kapısında sanki elinde bilet kapıların açılmasını bekliyor ama solist o çıkınca konver vercek bize, ne alem benim sefgilim :))
ben hepinizden gerideydim kilo alma açısından..şimdi yetiştim size.kapattım arayı..bu hızla ne olacak bakalım.dide
ben en son 11 kilo almıştım ama son günlerde çok birden aldım gibi geliyor.doktordan doktora ölçüyorum kilomu.farklı tartılar farklı sonuçlar veriyor yoksa.çarşamba şok olarak dönebilirim.
aynen ben de ilk 5 ay 3-4 kilo aldım sonra coştum..totalde 10 kilo..çok aninen alıca biraz korkuyor insan tabi.dide....
canım benimde maalesef hzılandı yaa..senin belki dediğin gibi ödemden olabilir..su toplaması falan oluyomuş..bende 5 ayıma kadar hiç kilo almadım son 1,5 ayda 7 kilo aldım karnım birden büyüdü..bende korktum açıkscası.yediğim içtiğim hep aynı şeyler.abur cubur,hamurişi,kola bunları hiç almıyorum hemm...bebişlerimiz sağlıklı olsunda...ama tırsmıyoda değilim yanii
P.tesi günü tartıldım, 83 kiloydum. Bu sabah tartıldım 80,4. Benim zaman zaman böyle dengesizliğim oluyor. Vücudun su tutması da etkili galiba. Ödemden dolayı şişkinlik olabiliyor.
dide....
canım benimde maalesef hzılandı yaa..senin belki dediğin gibi ödemden olabilir..su toplaması falan oluyomuş..bende 5 ayıma kadar hiç kilo almadım son 1,5 ayda 7 kilo aldım karnım birden büyüdü..bende korktum açıkscası.yediğim içtiğim hep aynı şeyler.abur cubur,hamurişi,kola bunları hiç almıyorum hemm...bebişlerimiz sağlıklı olsunda...ama tırsmıyoda değilim yanii
şekerde nasıl çıktı anlamadım sadece karnım var 7,5 kilo aldım bebeğe yetemiyorum mu diye üzülüyodum. ama 4 gün önde dedi doktorum biraz rahatladım. 800 gr ve 32 cm boyunda iyidir herhalde dimi? evhamlı bi anne adayı katıldı aranıza yandınız siz :))) geçmişi okudukça rahatlıyorum yaşadıklarımın hepsini yaşamışsınız okudukça rahatlıyorum
22 kasım, nasıl yapacağım
kızlar kilo artış hızınız ne durumda..ben bir günde 2 kilo almış görünüyorum bu imkansız değilmi..bileklerim falan şişti ödemden mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?