2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ben geldim dün eşim işden gelince kaynanam onlada konusmadı ılk defa ben dıyodum yıne onla konusur şaşırdım cok sevındım gördü annesinin yuzunu eşimde beni aldı dışarıya cıktık abısını yolcu ettık sonra macı vardı eşimin benıde götürdü arkadaşlarının eşleri falanda vardı cok güzel bi akşam gecırdım sonra eve geldik kaynanam kapısını kitlemiş evde ses seda yok eşim abısını aradı bağırdı nerde bu kadın ne yapmaya calısıyo bıktım trıplerınden dıye meyerse odasınbdaymıs hanfendı ısık kapalı yatamaz hayatta evde yok sanalımda konusalım dıye yapmıs esım arayınca telı kapalıydı abısı aradı actı hemen telını ısıklarını falan yaktı neyyyyyyyyyyyyseeeeeee sabahta konusmadı ablasınada gıtmedı zaten evde ilk kez eşimle konusmuyolar eşimin cok zoruna gıttı ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşasın kötülük valla cok mutluyum eşim yanımda birazda o yanlız kalsın ohhhhhhhhhhh bız kaynanamla kavga edınce erkan konusuyodu kaynanamda bana ınat konusuyodu erkanla canıma deysın SABAH SABAH YINE COŞTUM KIZLAR VALLA KUS. BAK. VALLA

basakcım gecmis olsun canım dinlene dinlene yap işlerini 100 grlık yuklemeye giderken yanına kitap al ozaman sıkılmazsın ben de senin gibi cok sıkılacagımı dusunmustum ama cok sıkılmadım gelene gecene bakmaktan kitap okumaktanecti saatler. sadece biraz totom acımıs oturmaktan.

esrako maşallah kızına ayhh senin kzın resmleri çok şirin oluyor koyda görelim tontoş yanaklarını...

nesrinim ya senn liste gerçekden öle acınacak bi liste değil ekmek bile bol bol bence sen bu işi başarırsın....valla korkulu ruyam oldu şeker sonucu ya 2 gundur hep ruya görüyorum brinde sonuç yuksekdi bende kahvaltıda pekmez içtim ondandır diyorum itira edip başka zaman yapalım diyorum.heyy ya rabbim ...acınacak haldeyiz ya....
nesrin senin 2.ci tetanoz acımışmıydı... ya benm buda agrı yapcak sanki aksilik bu aralar dersler yogun veledler karne öncesi sıkıştırdı..inş. çok acımas..

babycim valla sinir oldum kadına napiim herkes herşeye maydonoz onane benm göbeğimden..ayhhh zaten hormonlarım altüst..hiiiiç tereddüt etmeden koydum lafı...

bu arada benm göğüs derim soyuluyor resmen ciddi ciddi hani güneşden yanarızda soyulurya aynen öle deri değiştiriyorum.aynı durmu yaşayan varmı?

Canım yazdığından pek bısey anlamadım ama yardımcı olmak ıcın baktım sonuclara dediğine yakın 1 tane rakam var oda PLESENTA yazmıs altında LOKALİZASYON:ön hafif sağ EVRE:2 ALT UCUN İNTERNAL OSA MESAFESİ:yeterli DİYO
Bitanem valla bu kadar baska küçük rakamda yok zaten ama sen korkma bısey kaldırma dıkkat et eğilirken falan kendını hıc bısekılde zorlamazsan bıseycık olmas allahın ıznıylea.s.

comely aynı sorun bizde de var madii sıkıntılar yüzünden yanına taşındık bebek doğana kadar ama var ya elin iyi olmaz idye boşuna dememişler çıldırtıyo beni kadın, borç ödeyeceğiz diye geldik yanına başımıza açmadığı masraf kalmadı, bende konuşmuyorum ama eşim konuşuyo maalesef

pinky
benim hem birinci tetanoz hem de ikinci tetanoz hiç acımadı.aşı oldum mu olmadım mı anlamadım.gece o kolumun üzerinde bile yatabildim.sanırım bünye ve vücudun tepkisine bağlı bi şey

Anladım tatlım.. Kolay gelsin walla sana.. Ama dikkat et kendine yine de yorma anım kendini...

gözünaydın gizze..çok heyecnlı olur bilirim.

Saol güsselim.. İnşşal sen de bir an önce gönlüne göre bir ev bulursunnn...

Gizze az kalmış kavuşmana, 2 gün zor geçer

oooh oohh oohh canım hadi gözün aydın şimdi o 2 günde zor gecer senin için

Yaaaa geçmiyorrrrr....:çok üzgünüm:

Hoşgeldin GLZFB... İsmin ne öğrenebilir miyis? Nickini çözemedim. Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini. Rahim kısalığı konusunda benim de bir bilgim yok tatlım.. Şeker için de üzülme 100lük test yüksek çıkmayabilir. Çıksa da dikkate ediceksin o kadar. Çok zorlayıcı bir diyet vermiyorlar gördüğümüz kadarıylaaa...

hadi az kaldı gizze...biraz daha dayan..ne mutlusundur için içine sığmıyodur..

Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor ağlamak istiyorummm...

selam kızçeler.nasılsınız bakalım?

İyiyiz tatlım sen?

BAŞAKCIM kesınlıkle BABY haklı kitap al yanına bende seker yuklemeyı 75 lık yaptılar gercekten cok sıkıcı yarım saatte 1 toplam 3 saat kaldım hastanede kramplara gelince bendede bu sıralar cok oluyo korkuyorum erken doğumlar cok sıklasmıs bu sıralar allahın izniyle bıseycık olmas benım kızımda bu sıralar pek huzur vermıyo bana vede geclerı cok fazla tutuluyorum nasıl pozısyonda yatacagımı sasırıyorum yüz üstü yatmayı nasıl özledım bilemessin cnm ya işde yapma boşver gunluk ntemızlık yap o zanman zor olmuyo cnm hem temız oluyo hemde az ısın olur

ohhh valla sefan olsun canımbenim seni çok ii anlıyorum benimde babanneler samsunlu laz sayılırlar seninkilerin aynının 1000 katını anneme yapmış ne hamilelik dinlemiş ne yeni gelinlik yazık kadının ilk bebeği ölmüş onun yüzünden ama şşimdi gör çok mülayim götü çömleğe gecti ya çok pişmanım yaptıklarımdan cahillik dio anneme

pinky
benim hem birinci tetanoz hem de ikinci tetanoz hiç acımadı.aşı oldum mu olmadım mı anlamadım.gece o kolumun üzerinde bile yatabildim.sanırım bünye ve vücudun tepkisine bağlı bi şey
senağlamasenağlamaama ama benm bunyem ve vucudumun tepkisi agrı sızı ve kumtorbası baglanmış şeklinde agırlık dua ediyorum bu defa acımasın

ah be gülüm biz borc değil hesapta para bırıktırmek ıcın beraber oturmayı kabul ettım ama nerdeeeeeeeeeeeeee 1.5 sene oldu evlenelı 1 kurus yok kenarımızda kaynanam oyle fenakı kızlar ii biliyolar anlatıp sıkmayayım sımdı hamişlerimizi ama ne yapalım katlanıyoruzz sende bosver benımkıde konusuyodu ama sımdı dunden berı konusmuyo o konusurda benle kaynanam vahımız bıraz kadın kıskanıyo resmen oğlunu benden fisfisfisanlamadım gitti valla kötükedihüsobı elıme düşse klava:klava:klava:sırnaşık şey:roflol:

Herkese merhaba.
Dr a gidipte bebeişlerinin iyi haberlerini alan bütün annelerin gözü aydın.
Şeker sonucu yüksek çıkanlara geçmiş olsun diyetle halledilen bi sorun şükür Allah büyük sıkıntılar yaşatmasın inşallah.
Gizzecim şafak 2 olmuş ne güsel::))

comelly
alalh sana bu kadınla sabır versin.canım daha önce yazmışsın gizlice gittik kontrole falan diye.canım bence eşin açık olsun asla hiç bi şeyi saklamayın.gözünün önünde yapınki zamanla alışsın.konuşacak konuşacak bakacakki onu tınlayan yok susmak zorunda kalacak.biliyormusun eğer eşler karılarının yanında olduklarını hissettiri ve ercih söz konusu olduğunda karılarını seçeceklerini hissettirirlerse anneler susmaktan başka bi şey yapmamazlar.ama siz yaşlı 50 küsür yaşında diyerek siniye çektikçe bazı şeyleri gizli yaptıkça o dahada fazlasını isteyecektir.insanlar hiç bi şeye kolay alışmazlar ve çabuk kabul etmezler.sen açık davrana davrana gözüne soka soka kendi hayatını yaşayacaksınki o da bu durum karşısında çaresiz olduğunu ve değiştiremeyeceğini anlayıp vazgeçecek.eşinde yok 50 küsür yaşında deyip saygısızlık yapamamanı isteyerek seninle konuşmazken annesiyle jkonuşmaya devam ederse kötü olan hep sen olursun.seni önce eşin koruyacak kollayacak ki annesinde onun yanında değil senin yanında olduğunu bilecek.benim melek gibi bi kaynanam var.haftasonu giderim yemeğimi hazırlar soframı kurar.bana hiç bi iş yaptırmaz dört senedir.önceleri çalışıyorsun yapama derdi şimdi de hamilesin yapma diyor.küçük bi önerisinde ise eşim karar bizim sen kendi işlerinle ilgilen der.belki eşimin bu kadar kararlı ve yanımda olduğunu hissetmese biraz daha farklı olbilirdiki benim eşim tek çocuk

SERAPcım
6,5 kilo almışısın ya işte daha ne istiyosun.ayrıca o dediklerim yani cips kola hamurişi kilo alayım diye yeme.ben yemiyorum kilo için diye değil.içindeki katkı maddeleri, bebişlere çok zararlı.hele kolayı ağzıma sürmedim.içimdeki kuşa kıyamam..annesi sende Lena yı düşün

Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:

Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...

Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...

Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…