herkese günaydın kızlar ben kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum dünde bahsetmiştim kasılmalar oluyor kramplar giriyor sol tarafıma diye gece her iki yönede oldu sabaha kadar sancıdan uyuyamadım eşime dedim bu hayra işaret degil dedi işmi yapıp yoruldun birkaç gün önce yazlık kışlık degişimi yaptım çok egildim birde ayakta çok kaldım malum benim kız aşşagıda ondan olmuş olabilirmi dr randevuma daha var pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam yine büyü khtimalle 100 gr valla saaatlerce beklemek şimdiden zor geliyor ögleden sonra saglık ocagına bir gideyim dandikte olsa orda ultrasonla bakıyor dr lar en azından kızımı görürüm .
ay sabah sabah içinizi karattım degilmi kızlar ben böyle degildim hamilelik bu hale getirdi
doppler ultrasona girdim bu hafta 24. haftada girmişsinizdir coğunuz, orada yazıyor girenler bi baksın kızlar yaa çok canım sıkıldırahim uzunluğu demekmiş kısaldıkça erken doğum riski taşıyormuşsun. normali 4 cm imiş, fazla kısa değil ama sorun teşkil edebilir dedi. en ufak bi ağrıda yatırmalıyız dedi canım sıkıldı çok.
inşallah dedigin gibidir canım ama zamanada yaysak işleri yine bizim yapmamız gerek geniş evden kutu gibi bir eve geçersem böyle neyi nereye kouyucam diye tavuk gibi dolanırım işte evin içinde 2 senedir bir düzen tuturamdaım oda yerleşiminde yine odalar degişicek büyük kızıma oda yapıcaz her yer oynayacak üf biran önce işler bitsede dogurup kızımı sevsem ya çok sıkıldım zaman geçmek bilmiyor beni rahatsız eden hep kilolu hmilelik geçirmem bütün hareketlerim kısıtlı dogumdan sonra en kısa zamanda vericem inşallah kiloları
gözünaydın gizze..çok heyecnlı olur bilirim.
Gizze az kalmış kavuşmana, 2 gün zor geçer
oooh oohh oohh canım hadi gözün aydın şimdi o 2 günde zor gecer senin için
arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
hadi az kaldı gizze...biraz daha dayan..ne mutlusundur için içine sığmıyodur..
selam kızçeler.nasılsınız bakalım?
ohhh valla sefan olsun canımbenim seni çok ii anlıyorum benimde babanneler samsunlu laz sayılırlar seninkilerin aynının 1000 katını anneme yapmış ne hamilelik dinlemiş ne yeni gelinlik yazık kadının ilk bebeği ölmüş onun yüzünden ama şşimdi gör çok mülayim götü çömleğe gecti ya çok pişmanım yaptıklarımdan cahillik dio annemekızlar ben geldim dün eşim işden gelince kaynanam onlada konusmadı ılk defa ben dıyodum yıne onla konusur şaşırdım cok sevındım gördü annesinin yuzunu eşimde beni aldı dışarıya cıktık abısını yolcu ettık sonra macı vardı eşimin benıde götürdü arkadaşlarının eşleri falanda vardı cok güzel bi akşam gecırdım sonra eve geldik kaynanam kapısını kitlemiş evde ses seda yok eşim abısını aradı bağırdı nerde bu kadın ne yapmaya calısıyo bıktım trıplerınden dıye meyerse odasınbdaymıs hanfendı ısık kapalı yatamaz hayatta evde yok sanalımda konusalım dıye yapmıs esım arayınca telı kapalıydı abısı aradı actı hemen telını ısıklarını falan yaktı neyyyyyyyyyyyyseeeeeee sabahta konusmadı ablasınada gıtmedı zaten evde ilk kez eşimle konusmuyolar eşimin cok zoruna gıttı ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşasın kötülük valla cok mutluyum eşim yanımda birazda o yanlız kalsın ohhhhhhhhhhh bız kaynanamla kavga edınce erkan konusuyodu kaynanamda bana ınat konusuyodu erkanla canıma deysın SABAH SABAH YINE COŞTUM KIZLAR VALLA KUS. BAK. VALLA
senağlamasenağlamaama ama benm bunyem ve vucudumun tepkisi agrı sızı ve kumtorbası baglanmış şeklinde agırlık dua ediyorum bu defa acımasınpinky
benim hem birinci tetanoz hem de ikinci tetanoz hiç acımadı.aşı oldum mu olmadım mı anlamadım.gece o kolumun üzerinde bile yatabildim.sanırım bünye ve vücudun tepkisine bağlı bi şey
comely aynı sorun bizde de var madii sıkıntılar yüzünden yanına taşındık bebek doğana kadar ama var ya elin iyi olmaz idye boşuna dememişler çıldırtıyo beni kadın, borç ödeyeceğiz diye geldik yanına başımıza açmadığı masraf kalmadı, bende konuşmuyorum ama eşim konuşuyo maalesef
senağlamasenağlamaama ama benm bunyem ve vucudumun tepkisi agrı sızı ve kumtorbası baglanmış şeklinde agırlık dua ediyorum bu defa acımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?