bana dendiki kıza gebelerde olurmuş leke alakası yok buda batıl çıktıevet petrikçiğim o karamlardan ben de de var ama kahverengi kara değil yani.yerli kadınlara dönüyorum git gide..göğüs uçları da malum koyulaştı.linea negramda iyice belirginlişti..bir de halka var göbüş deliğinin çevresinde.eşim de diyorki o göbeğin içindeydi o yüzden göremiyorduk pırtlayınca ortaya çıktı.
esrako maşallah kızına ayhh senin kzın resmleri çok şirin oluyor koyda görelim tontoş yanaklarını...
nesrinim ya senn liste gerçekden öle acınacak bi liste değil ekmek bile bol bol bence sen bu işi başarırsın....valla korkulu ruyam oldu şeker sonucu ya 2 gundur hep ruya görüyorum brinde sonuç yuksekdi bende kahvaltıda pekmez içtim ondandır diyorum itira edip başka zaman yapalım diyorum.heyy ya rabbim ...acınacak haldeyiz ya....
nesrin senin 2.ci tetanoz acımışmıydı... ya benm buda agrı yapcak sankiaksilik bu aralar dersler yogun veledler karne öncesi sıkıştırdı..inş. çok acımas..
babycim valla sinir oldum kadına napiim herkes herşeye maydonoz onane benm göbeğimden..ayhhh zaten hormonlarım altüst..hiiiiç tereddüt etmeden koydum lafı...
bu arada benm göğüs derim soyuluyor resmen ciddi ciddi hani güneşden yanarızda soyulurya aynen öle deri değiştiriyorum.aynı durmu yaşayan varmı?
SERAPcım
6,5 kilo almışısın ya işte daha ne istiyosun.ayrıca o dediklerim yani cips kola hamurişi kilo alayım diye yeme.ben yemiyorum kilo için diye değil.içindeki katkı maddeleri, bebişlere çok zararlı.hele kolayı ağzıma sürmedim.içimdeki kuşa kıyamam..annesi sende Lena yı düşün
Maşallah kızına Esracım. İyi, her şeyin yolunda olmasına sevindim. O karındaki sertleşmelerle ilgili "ağrı yoksa problem yoktur" mu dedi şimdi doktor? İyi öyleyse...
Bizde de 2 bilgisayar var. Laptop Onur'da, ben PC'deyim. Derdim bilgisayarı paylaşmak değil yani. Kaldı ki; ben de çok severim internette zaman geçirmeyi. Hatta bazı veliler geliyor; "bizim çocuk bilgisayarın başından kalkmıyor, ne önerirsiniz" diye. Çok gülüyorum. Kelin merhemi olsa diyorum içimden. Dışımdan da "çocuğunuza saat kaçta bilgisayarı bırakacağını sorun, zamanı kendi belirlesin ama abartmasın" diyorum.
Ben de de var Burcu.... Başından beri devam ediyor.Ben de sanmıyorum amniyo sıvısı olabileceğini..
Gözün aydın tatlımmm. Maaşallah kızına... Drun bu sefer kız dedi mi? Yoksa inat mı etti yine?:CüvCüv::CüvCüv:
Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
Günaydın herkese,
dün şeker ölçün cihazını aldım, alırken medicalci kızı bi güzel fırçalardım Esrako sen de benim gib
evt çok iyi listem hatta arada kaçamak hakkım bile var :)
Maşallah Ece ye kocaman olmuş, umarım benim ölçümlerde senin gibi güzel gider, dün akşam çok iyiydi, yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun? Elif hn. yemekten 1 saat sonra dedi Diyetisyende 2 saat sonra dedi ne zaman ölçmek doğru şimdi ?
bende resmi tarayacaktım unuttum evde kaldı
Diyetisyen yürüyüş için söyle yazmış
Yürüyüş kan şekerinin düzenlenmesinde etkilidir, tabiî ki tempolu yürümek zorunda dikkat edersin o kadar
teste gideerken yanına okuymak için kitap dergi al sıkıntıdan patlıyor insan
arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...
Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...
Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:
Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...
Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...
Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:
BAŞAKcım geçmiş olsun. çok yorma bir daha kendini lütfen. ben mümkün olduğu kadar az eğilip doğruluyorum artık. bebeği sıkıştıracakmışım gibi geliyor.
bu arada BAŞAK hani sen anlatmıştın ya doğum sancısını evde çekmek istiyorum diye, ben de sanıyordum ki hastanede kendi odamızda sancı çekeceğiz. o yüzden evde değil de hastanede sancı çekerim diye tercih ediyordum. dün akşam acıbademin doğum servisini ziyaret ettim, bilgi filan almak için. sordum o konuyu özellikle, "sancıyı odamızda çekiyoruz di mi" diye hemşire "yooo doğumhanede odalar var orda çekeceksiniz" dedi. yani senin dediğin gibi evde çekerim daha iyi. milletin çığlıkları arasında gözüm korkabilir.
evet canım bizimki de kıskanıyo eşim tek çocuk zaten bi de cok müsrif bi kadın birlikte yaşamak cok zor çok az kaldı eylüle ama zor dayanıcam gibi geliyo. eşimde bana uyumlu olmaya çalış diyo ama geçenlerde bi arkadaşına annem cok problemli demiş mutlu oldum duyunca :) elimizde torbalar eve geliyoruz düşün eşimin elindekileri alıyo belin ağrır senin diye sinirden ağlıyorum. beni bırak karnımdaki çocuğa saygısı yok o kadar öfkeliyim ki dokunmasına bile izin vermeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?