2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Mercimekcim sürmedim güneş kremi güneşe hiç çıkmıorumki sabah eşim bırakıyror işe akşam alıyor, hafta sonrarı sürmem lazım ama unutuyorum, çok unutkan oldum ama leke olan yerlerde güneş görmeyen yerler ben yinede süreyim

bana dendiki kıza gebelerde olurmuş leke alakası yok buda batıl çıktı
eşimde bana kara kız diyor, zencileşiyorum :) kol altım öyle kara olduki kir gibi kıl gibi duruyor

Gülistanım acımadı 2. aşım acıyacak diye tedirgindim biraz ben burdayım dedi ama ertesigün unutturdu kendini, sürekli onu düşünme unut gitsin :)
evet diyetin çok güzel verdiği ekmek fazla bile geliyor, şimdi şekerimide ölçüyorum gözüm hep saatte, dün akşamda beri şker ölçümlerim çok güzel gidiyor inş. böyle devam eder
benim bacaklarım çok kuru ama soyulma yok göbeğimi yağlarken bacaklarada sürüyorum ama yinede kuru

kayracım nasılsın canım..sen yalnızsın dimi annen yada kayınvaliden yok yanında..

cips kola gb şeyler deil ben hamur işide yapıp yapıp yerim çikolata şerbetli tatlılarr ohhh valla bebeğe zararlı şeyler deil yani ama kola kaçamağı yaptımmm bikaç kez

BAŞAKcım geçmiş olsun. çok yorma bir daha kendini lütfen. ben mümkün olduğu kadar az eğilip doğruluyorum artık. bebeği sıkıştıracakmışım gibi geliyor.
bu arada BAŞAK hani sen anlatmıştın ya doğum sancısını evde çekmek istiyorum diye, ben de sanıyordum ki hastanede kendi odamızda sancı çekeceğiz. o yüzden evde değil de hastanede sancı çekerim diye tercih ediyordum. dün akşam acıbademin doğum servisini ziyaret ettim, bilgi filan almak için. sordum o konuyu özellikle, "sancıyı odamızda çekiyoruz di mi" diye hemşire "yooo doğumhanede odalar var orda çekeceksiniz" dedi. yani senin dediğin gibi evde çekerim daha iyi. milletin çığlıkları arasında gözüm korkabilir.

valla oyle dedi fasulyem. agrın adet sancısıı gibi kasılklarında varmı ded iyok dedim. agrı yoksa merak e tme takip et ama konusalım gerekirse dedi. serviks uzunluguna baktı risk yok normal dedi . attan muayneyede uygun değildim ama gozumu karrattım napim kibarlik yapcak durumum yok bakalım dedi bakması gerekti erken dogum vs allah korusun

yok hayatım o dr u biraktım artık ona gitimiycem agzından kız lafını duyamadan dogurcam ya ona yanarım :) bu acbıadem hast dr um hep kiz diyen zaten dun vajinasını klitorisiniz bile gosterdi dedim o klitoristen pip içikmaz dimi yok artık bu saattensonra mumkun değil falandedi.

Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ay ne heyecann super gizze hadi bakalım saatler isaymaya baslaa

benimde aclık 89 50 gr yuklem esonucu 176 idi .aclık değerimiz aynı insalah 100 luk de çıkmaz .

ay nesrin sinir yapıyor seker hemde ne bicim ben barut gibiydim seker testinden evel son bir ay kesin o ay yuksekti iste. sonra diyet ebasladmı bir huşu i çindeyim su an sorma gitsyin :)) dun asabiydim karnımdaki sertlesme beni korkuttu ondan cattım onume gelene yine:))

valla benim diyet merkezindeki iç hast dr um kahvaltı oncesi kahvaltı bir saat sonrası ogle yemegi bir saat sonrası aksam yemegi oncesi ve aksam yemegi iki saat sonrası seklinde baktırıyor.
nette okudum genelde bir saat sonra bakılıyor
kimiler iiki saat sonra demis

kimi demis bir saat sonra 120 olmalı kim idemsi 140 olmalı en çok
yani anladımkı celisen seyler var
ama bir yada iki saat sonra baktıgnda 140 ustu olmasın ona dikkat et.
bir saat daha çok yaygın yaplıyor bildggim. ben bir saat sonra bakıyorum
cihaz çok basit ya pratik

arkadasım hosgeldinde yani beni paniklettinnn . nası yani 3,7 ye kısa dedi dr ?? hangi dr a gidiyorsun ozel mi devletmi dr un deneyimli birimi ??

daha dun aksam baktırdımm karnım sertlesiyor dedim dr rahim agzna bakalım dedi 37 mm dedi normal dedi rahat rahat çıktım geldim sen aynı olcuyu yazmıssın kısa dedi dr demissinnn nası yaniii. rakamda yanılma olabilirmii???

bu arada aynı benimle aynı dra giden bir arkadasımv ar bir ay kadar evel olcmuu yapıldı 40 mm çok iyi ded idr sonra bir hafata sonra kanaması oldu yordu kendini falan bir gitti 30 mm olmus dr panikledi ozaman iste 30 mm onemli imis 24 mm de dogum baslıyormus falan risk li imis 30 mm yatıyor bir aydır simdi iyi ilerleme olmadı serviks boyunda.
yani bizim 37 niye kisa dediki senin dr allah allahhh

gizze haber süper.valla çok seviniyorum senin adına..şimdi göbüşünü de görecek eşin..harika olacak.

gizzecim ne güzelllllllllllll askerligi bitirdiniz darısı bizim başımıza zira benimki daha gitmedi ve tek dersi bu yıl verirse gidecek kasımda senağlamaayy napcaz biz veledimle yaa için kıpır kıpırdır ne güzel ayrılıkların en güzel yanı buu mutlulugum daim olsun şekerimmmmmmma.s.

ayyy valla çok güzel bi haber zıplayamazsında şimdi sevinçten ama ağla ya boşver sevinç gözyası bunlar cabuk gecer rahatlamış olursunn bu gece sana kesin uykuu yokk

evet canım bizimki de kıskanıyo eşim tek çocuk zaten bi de cok müsrif bi kadın birlikte yaşamak cok zor çok az kaldı eylüle ama zor dayanıcam gibi geliyo. eşimde bana uyumlu olmaya çalış diyo ama geçenlerde bi arkadaşına annem cok problemli demiş mutlu oldum duyunca :) elimizde torbalar eve geliyoruz düşün eşimin elindekileri alıyo belin ağrır senin diye sinirden ağlıyorum. beni bırak karnımdaki çocuğa saygısı yok o kadar öfkeliyim ki dokunmasına bile izin vermeyeceğim

dudaklar da köfte yine yanaklar zaten malum..lokma lokma ye onu annesi doğunca

yaa gerçekten miii...bende evde çekerim ozaman banane banane... orada çığlık bağrış benim bebiş korkudan geri kaçar laelaelaelaelae

:teytey::teytey::teytey:yupyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey:cnm benım gözün aydın valla cok sevındımsakın ağlama sevın mutlu ol hatta ızın alabılırsen alda hazırlık falan yap bence gözün aydın bitanem ya ne desem bılmıyorum hadı bakalım buyuk bulusma var desene

HELINCIM evet haklısında benımkı annesıne cok karsı gelen bı cocuk değil cunku babası yıllaraca görevde olmus polis anne bakmıs bunlara hep onun için cok düşkün annesıne abısıde pek saalmıyo annesını eeeeee kayınpederımde hep köyde burada değil gelır 3 ay kalır cay fındık derken yıne köyde köyü cok sevıyo yanı anlayacagın kaynanam bıze bızde ona bakmaya katlanmaya mecbur gıbı bıseyız

sonra da utanmadan torununu sevmeye kalkacak öyle mi? bir kadının kadına bunu yapmasına anlam veremiyorum..kocalarından göremedikleri ilgiyi şefkati zavallı çocujklarında arıyorlar.

esrako hoşbulduk
özele gidiyorum en az benim kadar evhamlı bi doktora sahibim :) senin haftan benden önde, gittikçe kısalıyomuş çünkü bulamadım nette hiçbişey hangi hafta kaç cm olmalıdır falan diye ama seninki iyi dediyse iyidir iki hafta var araızda çümkü. benimki de cok riskli değil ama yatırırız deyince panikledim bende :) 40 mm idealmiş benim bulunduğum haftada yani sende korkulacak bişey yoktur bence..

ayy çok sevindim...asıl eşin nası heyacanlıdır kimbilir? seni farklı bulcak şimdi..

7. aya geçmisiz yupiiiiii

iste benim ece m in son goruntusu de ekte arkadaslar

ESRAKO
Kıyamam yaa çok şeker.Rabbim kucağına aldığın günü göstersin inş...ya kızlar içimizde böyle tatlişler taşıyoruz.ben sanıyorumki eve gelince o ulrtasonda kaldı diyorum,böyle bi mucizeye aklım ermiyo...ama o bizim içimizde dimi...verene bin şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…