gizze haber süper.valla çok seviniyorum senin adına..şimdi göbüşünü de görecek eşin..harika olacak.
artıık masabaşında oturmak ızdırap veriyo bana..sırtım kopuyo ağrıdan..offf yaa..:1no2:
BAŞAKcım geçmiş olsun. çok yorma bir daha kendini lütfen. ben mümkün olduğu kadar az eğilip doğruluyorum artık. bebeği sıkıştıracakmışım gibi geliyor.
bu arada BAŞAK hani sen anlatmıştın ya doğum sancısını evde çekmek istiyorum diye, ben de sanıyordum ki hastanede kendi odamızda sancı çekeceğiz. o yüzden evde değil de hastanede sancı çekerim diye tercih ediyordum. dün akşam acıbademin doğum servisini ziyaret ettim, bilgi filan almak için. sordum o konuyu özellikle, "sancıyı odamızda çekiyoruz di mi" diye hemşire "yooo doğumhanede odalar var orda çekeceksiniz" dedi. yani senin dediğin gibi evde çekerim daha iyi. milletin çığlıkları arasında gözüm korkabilir.
esrako hoşbulduk
özele gidiyorum en az benim kadar evhamlı bi doktora sahibim :) senin haftan benden önde, gittikçe kısalıyomuş çünkü bulamadım nette hiçbişey hangi hafta kaç cm olmalıdır falan diye ama seninki iyi dediyse iyidir iki hafta var araızda çümkü. benimki de cok riskli değil ama yatırırız deyince panikledim bende :) 40 mm idealmiş benim bulunduğum haftada yani sende korkulacak bişey yoktur bence..
kayra
ne haber canım.nasıl gidiyor.bayağı büyüttük bebişleri değil mi
kayracım nasılsın canım..sen yalnızsın dimi annen yada kayınvaliden yok yanında..
esrako biraz daha büyütebilirmisin fotoyu??
kayra..canım iyisindir umarım..çalışmıyosun dimi.? doğuma kadar da çalışmıycan dimi?
Selam canlarıııımmmm,
Ben geldiiimmm. Beni özleyen oldu mu bilmem ama ben sizleri çok özledim. Yaklaşık 10-15 gündür giremeyişimin nedeni gene çok kötü grip oldum ve felaket öksürüyordum. Hala da öksürüyorum. Kalp doktoru önce fazla yorulduğum için ciğerlerimde su toplandığını sandı ilaç verdi. O geçirmeyince neyse iyi haber dedi ve şimdi de dünden beri antibiyotike başladık.
BAŞAKcım geçmiş olsun. çok yorma bir daha kendini lütfen. ben mümkün olduğu kadar az eğilip doğruluyorum artık. bebeği sıkıştıracakmışım gibi geliyor.
bu arada BAŞAK hani sen anlatmıştın ya doğum sancısını evde çekmek istiyorum diye, ben de sanıyordum ki hastanede kendi odamızda sancı çekeceğiz. o yüzden evde değil de hastanede sancı çekerim diye tercih ediyordum. dün akşam acıbademin doğum servisini ziyaret ettim, bilgi filan almak için. sordum o konuyu özellikle, "sancıyı odamızda çekiyoruz di mi" diye hemşire "yooo doğumhanede odalar var orda çekeceksiniz" dedi. yani senin dediğin gibi evde çekerim daha iyi. milletin çığlıkları arasında gözüm korkabilir.
15 dk dan fazla ayakta durma, ilişki yasak, yürüyüş yasak, yolculuk yasak...
bunları söyledi canım en ufak bi kasılmada da hemen beni arıyosun dedi işte ama sende sorun olsa yeni ölçtürmüşsün mutlaka söylerdi doktorun.. bende cok korkuyorum erken doğumdan ödüm kopuyo normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye düşünmekten
15 dk dan fazla ayakta durma, ilişki yasak, yürüyüş yasak, yolculuk yasak...
bunları söyledi canım en ufak bi kasılmada da hemen beni arıyosun dedi işte ama sende sorun olsa yeni ölçtürmüşsün mutlaka söylerdi doktorun.. bende cok korkuyorum erken doğumdan ödüm kopuyo normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?