2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gizze haber süper.valla çok seviniyorum senin adına..şimdi göbüşünü de görecek eşin..harika olacak.

Gerçekten süper ama ben çok garip oldum tatlım yaaa. Hep gözlerim sulanıyorr. bebişimde sanki karnımı delip çıkacak gibi nasıl itiyor karnımı içeriden anlatamam... Ay o da babasına kavuşacak...Kıyamam ben hem kocişime hem bebişime yaaŞenizŞeniz

ESRAKO cnm benım suyum az oldugu ızımı ELVıNA mı bu kadar net göremedım hatta net göremedım yanı :çok üzgünüm:senağlamaAMA MAŞALLAH rabbim nazarlardan saklasın cnm benım cok tatlı ya

GÜLıZCıM kafana takma valla aynı durumdayız benımkıde aynı hatta daha beter ne yapayım katnaıyorum işde ama eşim askere gidecek daha bnm o gıdince neler olur bılemem valla kötükedihüso o zaman kavgalar dız boyu olur dıye korkuyorum yaaaaaaa

Son düzenleme:
nergis canım eşin askere gidince ailenin yanına taşın bence :)) yersiniz birbirinizi

esrako biraz daha büyütebilirmisin fotoyu??

kayra..canım iyisindir umarım..çalışmıyosun dimi.? doğuma kadar da çalışmıycan dimi?

artıık masabaşında oturmak ızdırap veriyo bana..sırtım kopuyo ağrıdan..offf yaa..:1no2:

ay sende demi mercimek ya ogle olsunda revirde gidip yatayım diye saat sayıyorum kopuyorsırtım bgun yarın masaj a gideceğim esimin boyun fıtıgı var ayda bir kaplıca gibibir tesiste masaj agidiyor.a gıralırı na çok iyi geliyor bende sordum hamileye yaparlarmı yarım sırt masajı diy yaparız yanyatarak yada sandalyeye ters oturursun dediler yarın gitcem bakalım iyi gelcekmi

nazo kacta hastanedeydin yahuu ben saat 8 gibi aksam ordaydım ama tabi dogum hane ana binaads anırım ana binaya sadece para odemeye geçtim

ya 3 mm çok çok riskli bir rakam değil heralde yat demedi ama dimi yani ?
sadece evhamlı diyorsun. benim hafta yazıyoriste tickerda 26+5 bgun sat 9 kasım 2 hafta var aramızda dedigin gibi. ama ben oglumuda 3-4 hafta erken dogurdum suyum geldi aniden zaten erken dogum fobim var birde sen boyle diync bende nette bulmaya calısayım yaaa. çok enteresan benim dr iyi normal diyorseninki yatabilirsin diyor anlamadımkı bunu ben

günaydın kızlar,
ancak girebildim, okuyamadım henüz. ama anladığım kadarıyla;
GıZZE canım şimdiden gözünaydın. hiçbişi kalmamış.
SERAPçım, kilo alacağım diye öle gereksiz hatta zararlı şeyler yeme canım. kilo almak şart değil, güzel beslenmek esas olan. sen doğru beslendiğin sürece, bebeğinin de gelişimi iyi olduğu sürece, çok kilo almamak senin için bir şans olmalı. hiç dert etme.
ESRAKO doktor notlarını okuyacağım imdi, geçmiş sayfalarda bulurum inşallah hemencik.

ben de bu öğlen gidiyorum doktora. detaylı bi konuşalım bakalım şu doğum işini kendisiyle. değiştirmem gerekmez inşallah.

Selam canlarıııımmmm,
Ben geldiiimmm. Beni özleyen oldu mu bilmem ama ben sizleri çok özledim. Yaklaşık 10-15 gündür giremeyişimin nedeni gene çok kötü grip oldum ve felaket öksürüyordum. Hala da öksürüyorum. Kalp doktoru önce fazla yorulduğum için ciğerlerimde su toplandığını sandı ilaç verdi. O geçirmeyince neyse iyi haber dedi ve şimdi de dünden beri antibiyotike başladık.

15 dk dan fazla ayakta durma, ilişki yasak, yürüyüş yasak, yolculuk yasak...
bunları söyledi canım en ufak bi kasılmada da hemen beni arıyosun dedi işte ama sende sorun olsa yeni ölçtürmüşsün mutlaka söylerdi doktorun.. bende cok korkuyorum erken doğumdan ödüm kopuyo normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye düşünmekten

kayra
ne haber canım.nasıl gidiyor.bayağı büyüttük bebişleri değil mi

helincim canım iyiyim sağol.sen nasılsın?evet maşallah baya bir büyüttük bebişleri.allahım sağlıkla zamanında gönderir inşallah...

kayracım nasılsın canım..sen yalnızsın dimi annen yada kayınvaliden yok yanında..

canım iyiyim sen nasılsın.evey yalnızdım ama dün annem geldi ev temizliyorlar.malum 7 aydır bardak kaldırmadım.temizlikçi var ev ayakta halılar yıkamaya gitti,camlar vitrin dolaplar.allahım görme...annem haftaya cuma gidecek haziranda gelecek ve haziran sonu sıkıntı olmazsa beraber konyaya doğuma gideceğiz inşallah...

esrako biraz daha büyütebilirmisin fotoyu??

kayra..canım iyisindir umarım..çalışmıyosun dimi.? doğuma kadar da çalışmıycan dimi?

canım sağol.sen nasılsın?hayır canım ben 45 gündür heyet raporuyla çalışmıyorum.1 haziranda doğum iznim başlıyor.çalışmadığım içinde daha iyiyim...

CNM BENDE AYNIYDIM ÖKSÜRMEKTEN NEFES ALAMIYODUM DUOCID dıye bı antıbıotık kullandım 2 gunde kestı oksurugumu ve cok rahatlattı benı senınkının adı ne bılmıyorum ama bana bu ılac bıde öksürük surubu ASİST verdı bılgın olsun cnm bnm

En son sizlerle görüştüğümde şeker çıkmıştı. Doktorun verdiği diyet listesini yazacaktım ESRAKO'MA.
Geç kaldım özür dilerim, hep evde yatıyordum. Şimdi sana listemi yazıyorum ESRAKO.
Bu arada PETRıK, sen de şeker kız olmuşsun canım geçmiş olsun.
Benim listem 2.000 kalorilik Oysa ben 58 kiloyum. boyum 1.60
Sizlere daha düşük kalorili diyetler vermiş doktor. Hani diycem kilosu az olana yüksek kalorili veriyor olsa o zaman PETRıKin kilosu senden daha az ona da senden yüksek kalorili diyet vermesi gerekirdi. Kafamı karıştırdı bu durum.

Neyse ben listemi yazayım bi bakın.
SABAH
1 Su bard.süt
2 ince dilim beyaz peynir
3 ince dilim ekmek
domates+salatalık vb.

ARA
2 Porsiyon meyve
1 adet galeta

ÖĞLE
2 köfte veya aynı büyüklükte et
4r yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
1 ince dilim ekmek
yarım su bard.yoğurt
1 porsiyon meyve

ıKıNDı
1 ınce dilim ekmek+1 ince dilim beyaz peynir ile
hazırlanmış tost

AKŞAM
4 yemek kaşığı etli (30 gr et) kurubaklagil yemeği
Yeşil salata+1 tatlı kaşığı zeytinyağlı
1 ince dilim ekmek
yarım su bard.yoğurt
1 porsiyon meyve

Y.ÖNCE
1 su bard.şekersiz süt veya yoğurt
1 adet galeta

glzfb canım senin rahim ölçümün kısa değilki,gayette ideal.yaklaşık 4 haftadır benimki 36 mm.ve doktorum gayet memnun.çok iyi dedi hatta.ki doktorum gerçekten çok pimpiriklidir.her gittiğimde ölçer rahim ağzı kapalımı diye bakar bebişin sıvısını kontrol eder.ama dediğim gibi ölçümün gayet sağlıklı.sıkıntı yapma.cinsel ilişkide bulunma.biz 6 aydır unuttuk valla.

nasıl yani,,şimdi özel oda yatınca orda çekmicekmyim ben öle düşünüyodum ki ölede duymuştum ..okar kişinin arasında yanında kimsedde olmuyo tanıdık kimseyi almıyomuşlar sancı odasına ..bende o ortamda depresyona girerim dedim özel odada çekerim sancımı doğum zamanıda doğuma giderim düşünüyodum...ben bi soim hastaneye...eğer öle bişi yoksa ben evimde çekrim

yahu inanamıyorum ben dr a aksam sordum 33 haftalıkken tatil dusunuyoruz diye iki saatte bir dinlenerekg idin dedi yola çıkmayın fala demedi
tum senin dediklerini arkadasımın 30 mm oldugu için ve kanama yasadıgı için ona soylemisti uç hafta evel aynı benim dr umla gidiyor o da. yani aklım almadı benimm

kız normal istemiyomusun sen sezeryanmı olcannnn canımbenim dikkat et bişey olmaz inşallah hepimiz zamanında doğurururz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…