CNM BENDE AYNIYDIM ÖKSÜRMEKTEN NEFES ALAMIYODUM DUOCID dıye bı antıbıotık kullandım 2 gunde kestı oksurugumu ve cok rahatlattı benı senınkının adı ne bılmıyorum ama bana bu ılac bıde öksürük surubu ASİST verdı bılgın olsun cnm bnm
glzfb canım senin rahim ölçümün kısa değilki,gayette ideal.yaklaşık 4 haftadır benimki 36 mm.ve doktorum gayet memnun.çok iyi dedi hatta.ki doktorum gerçekten çok pimpiriklidir.her gittiğimde ölçer rahim ağzı kapalımı diye bakar bebişin sıvısını kontrol eder.ama dediğim gibi ölçümün gayet sağlıklı.sıkıntı yapma.cinsel ilişkide bulunma.biz 6 aydır unuttuk valla.
hadi gözün aydın bayağ büyümüş 1 kg üstüne de çıkmış maşallah eceye....selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,
bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım
çok sevindim senin adına gözün aydın bol bol hasret giderin ....Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
üzülme genelde 50 lik yaptıranların çogu 100 lüğe girdi inşallah temiz çıkar sonucun...Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin sorun konusunda bir bilgim yok dr neden sormadın detaylı olarak ne anlama geliyo bu diye inşallah yolunda gider herşey canım..arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
oh ne güzel herşeyin temiz gözün aydın kilo konusunda bencede kaşııgünaydıııııııın gerçi geç bi gunaydın oldu ama bugun saglıkocagına gittim tetanozun 2.dozu ve rutin kontroller...
ayy ogluşumun kalp atışını duydum:asigim: .yavrucum ya ne kadar hızlı atıyor kalbi.. kızlar kesinlikle sırt üstü yatmayın bunu bir kes daha anladık önce sırt üstü yatıp dinedik kalp atışını birde sola yatıp dinledik.. sırt üstü yattıgım zaman baskı oluyormuş daha yavaş atıyor ddi ama sol tarafıma yattıgımda daha hızlandı ve ritmi daha iyiydi.. aklınızda bulunsun kesinlikle..yerimseniben
bu arada idrar ve kan tahlili verdim.idrar sonucum çok güzel şükür bi şey çıkmadı kan tahlil sonuçlarımı haftaiçi alıcam...tansiyonum hrzamanki gibi 10-7..ebe hanım çok sevimliydi pek sevdim valla.. ayrıcaaaaaaaaaaa 7 haftada 4 kilo almışım toplamda 5 kilo almış bulunuyorum..alkisalkisalkis
ayy tipik hamile muhabbetlerin bende yaşamış bulunuyorum. yanımda bekleyen ve 22 haftalık olan hamile kadın bana senn ne kadar dedi 25 hafta dedim aa bana çok şişmiş geldi dedi uyus oldum bende erkek bebek ya sivri malum dedim ve bende altta kalırmıyım kaç kilo aldın diye sorum toplam 10 kilo almış kendisi bende henuz sadece 5 kilo aldım benm göbeğim şişiyor ben şişmiyorum dedim ayhh uyus etti beni..klava::mymeka:kendi kendime maşallah dedim totomu kaşıdım nazar degmesin diye.. işte böle kızlar.. geçmişi okıyım bakiim ne var ne yok...
maşallah tombik tombik ne tatlı olur öyle yanaklar aman allah nazarlardan korusun..yine kuçuk oldu çok pardon ekranı kirletim ama
geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen..Selam canlarıııımmmm,
Ben geldiiimmm. Beni özleyen oldu mu bilmem ama ben sizleri çok özledim. Yaklaşık 10-15 gündür giremeyişimin nedeni gene çok kötü grip oldum ve felaket öksürüyordum. Hala da öksürüyorum. Kalp doktoru önce fazla yorulduğum için ciğerlerimde su toplandığını sandı ilaç verdi. O geçirmeyince neyse iyi haber dedi ve şimdi de dünden beri antibiyotike başladık.
ay kayra içimi rahatlattın ya demek senin 4 haftadır 36 mm benimde dun iste 37 mm ç ikti guliz in dr benide panikletti nası celiski bu yahuuu
Kızlar cok kÖtÜyÜm ya bana bı akıl verın kaynanamla kavga ettık kadın neye catacagını sasırdı sort vardı Üzerımdede askılı badı sonucta evde kımse yok bende odadayım geldı yok donunuda cıkar saygısız terbıyesız dunyanın lafını saydı ya cok morelım bozukseytan dıyokı cık gıt anadolu hİsarına eŞİmİn yanına ama orasıda cok uzak ve 2 vesaıt İÇerıde halı makınasını actı bı yandan halı yıkıyo bı yandan laf sayıyo ne yapaım ya cok sınırım bozuldu
15 dk dan fazla ayakta durma, ilişki yasak, yürüyüş yasak, yolculuk yasak...
bunları söyledi canım en ufak bi kasılmada da hemen beni arıyosun dedi işte ama sende sorun olsa yeni ölçtürmüşsün mutlaka söylerdi doktorun.. bende cok korkuyorum erken doğumdan ödüm kopuyo normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye düşünmekten
Kızlar cok kÖtÜyÜm ya bana bı akıl verın kaynanamla kavga ettık kadın neye catacagını sasırdı sort vardı Üzerımdede askılı badı sonucta evde kımse yok bende odadayım geldı yok donunuda cıkar saygısız terbıyesız dunyanın lafını saydı ya cok morelım bozukseytan dıyokı cık gıt anadolu hİsarına eŞİmİn yanına ama orasıda cok uzak ve 2 vesaıt İÇerıde halı makınasını actı bı yandan halı yıkıyo bı yandan laf sayıyo ne yapaım ya cok sınırım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?