2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako..maşallah ya tontiş yanaklına..bana çok tatlı geliyo bu fotolar...doğunca napıcam ben bu çocuğu düşünmek bile istemiyorum..içime sokarım herhalde..

kayra canım ben de iyiyim çok şükür..herşey yolunda..ne güzel annen de gelmiş,valla çok sevindim,kolay gelsin..

kaçakkedi..hoşgeldin..geçmiş olsun kuzu, dikkat et kendine..

Bana da Duocid verdi. Ama yeni başladım. İnşallah geçiririz. 15 gündür öksürmekten ciğerlerim söküldü. Ama ben kalbimden dolayı öksürük şurubu felan içemiyorum zaten. Sonunda mecbur kaldık yani antibiyotiğe. Sana da geçmiş olsun canım.

Kızlar cok kÖtÜyÜm ya bana bı akıl verın kaynanamla kavga ettık kadın neye catacagını sasırdı sort vardı Üzerımdede askılı badı sonucta evde kımse yok bende odadayım geldı yok donunuda cıkar saygısız terbıyesız dunyanın lafını saydı ya cok morelım bozukseytan dıyokı cık gıt anadolu hısarına eŞımın yanına ama orasıda cok uzak ve 2 vesaıt ıÇerıde halı makınasını actı bı yandan halı yıkıyo bı yandan laf sayıyo ne yapaım ya cok sınırım bozuldu

ay kayra içimi rahatlattın ya demek senin 4 haftadır 36 mm benimde dun iste 37 mm ç ikti guliz in dr benide panikletti nası celiski bu yahuuu

hadi gözün aydın bayağ büyümüş 1 kg üstüne de çıkmış maşallah eceye....
Bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Kocişin gelmesine 2 gün kaldı!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok sevindim senin adına gözün aydın bol bol hasret giderin ....
üzülme genelde 50 lik yaptıranların çogu 100 lüğe girdi inşallah temiz çıkar sonucun...
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin sorun konusunda bir bilgim yok dr neden sormadın detaylı olarak ne anlama geliyo bu diye inşallah yolunda gider herşey canım..
oh ne güzel herşeyin temiz gözün aydın kilo konusunda bencede kaşıı
yine kuçuk oldu çok pardon ekranı kirletim ama
maşallah tombik tombik ne tatlı olur öyle yanaklar aman allah nazarlardan korusun..
geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen..

comely inan sinirim kalkmasın diye okumuyorum bile senin kayınvaldenin yaptıklarını allah sabırlar versin inan okumak ve sinirlenmek istemiyorum. skec gibi yaa kaynana gelin komedisi gibi. inanamıyorummmm

ay kayra içimi rahatlattın ya demek senin 4 haftadır 36 mm benimde dun iste 37 mm ç ikti guliz in dr benide panikletti nası celiski bu yahuuu

yok canım ya arkadaşın doktoru başka davranmış.ama benim ölçümüm iki doktorumuda memnun ediyor.iki ayrı doktora gidiyorum ikiside yanılmaz herhalde.hatta bu haftalarda 35 mm olsa bile olurki normali budur dedi.yani bu bizi zamanına kadar götürür dedi.ben güveniyorum ikisinede...

ESRAKO,
bir de sana bişey soracağım. Benim doktor meyve için hiç ayrı bişey söylemedi ama hep yemek öğünlerinin yanında veya sütle vermiş dediğin gibi.
Ama siz yemekle yemeyin meyveyi diyorsunuz. Oysa ben bir sitede daha okumuştum. Diyabetliler meyveyi ya sütle ya da yemeğin yanında yemeliler ki yemek, meyvedeki şeker oranını dengelesin diye yazıyordu.
Yani yemekle meyve yemek de dengeyi sağlıyor sanıyordum. Ama siz tersini söylemişsiniz. Bir karışıklık olmasın.

ay allahm ya comely ciddiye alma canım ya.çok zordur bilirim yaşadım ama ne yapacaksın.çık biraz dolaş kafanı dağıt...

kadın temizlik hastası galiba..ne zaman okusam temizlik yapıyo..
allah sabır versin sana...bi çözüm bulmalısınız bu duruma, böyle devam edemez..

Günaydın kızlar. GİZZEEEEEE çok sevindim arkadeaşım. Onur'un askerden dönüşü geldi aklıma (nişanlıydık). Ay ne heyecaaaan =) Ne güzel kavuşuyorsun sonunda eşine...

Canım öncelikle hoşgeldin. Sonra da geçmiş olsun diyorum. Benim de bir kere ölçülmüştü ama hatırlamıyorum rakamı ? Dikkat et bakalım.. Ben de merak ettim şimdi..

PINKY ohhh, çok güzel morartmışsın hatunu. Ne patavatsız, dengesiz insanlar var yaa... Ama benim geçen gün gördüğüm kızın göbeği -gerçekten- çok büyüktü. 30. haftada dosdoparlaktı... Dokunsam yuvarlanmaya başlayacaktı sırnaşık şey Yoksa ikizler burcu ve hamile olmama rağmen asla patavatsız değilimdir -tatlicadiarzu-

SERAPcım normal doğuma hiç hazırlayamıyorum ki kendimi, biraz güvenebilsem kendime üstüne gideceğim ama hamile kalmadan önce hamile gördüğümde bile bayılacak gibi oluyodum ben şimdi de hareketleri arttıkça hem çok hoşuma gidiyo hem de yine içime fenalıklar geliyo :)

LALE rahatladım okudukça seninkileri :) benimki çok evham yaptı herhalde anlamadım ki şimdi, boşuna mı korkuttu beni acaba ? geçen hafta cumartesi sancım olmuştu nst ye bağlandım sorun çıkmadı ülserim olduğu için o yapmış olabilir dendi belki doktorum onu göz önüne almıştır olabilir mi?

KAYRa içim çok rahatladı valla sağolasın :)

evde walkmen varsa tak kulagına yada bilgisayarına müzik dinle kapa gözlerinide uzan yataga boşver o kendi kendine konuşsun sen hiç duymazsın böylece gerilmezsin yada yakınında bir arkadaşın git onlara oturmaya falan böyle gerildikçe içerde bebekte etkileniyo sen herşeyi boşverip bebeğini ve kendini düşünmek zorundasın eger eşine şikayet ederse sende söylersin çok kötü oluyorum falan diye kendini ve bebeğinin iyiliği için biraz küçük yalanlar söylemelisin

Yaaa kızlar size niye ölçüm sonucunu söyleyip kafanızı karıştırıyorki bu doktorlar.
Benim doktor hepsini ölçüyor ama hiç rakam söylemiyor, gayet iyi veya veya gelişimi bir hafta geri gibi yanıtlar veriyor. Rakamlarla kafamı yormuyorum hiç ben de zaten rakam sormuyorum hiç.

kızlar ya en son mesajımdan sonra ortanca abimin eşi geldi kızıyla kahvaltı edelim sizinle diye ordan kardeşim geldi tadilata başladı sonra annem geldi arkasından kardeşimin eşi ay neye ugradıgımı şaşırdım valla bir yandan kahvaltı hazırladım banyoyu boşalttım ustalar başladı kırıp dökmeye birde cadı abimin kızı üstüne ekstradan yaramazlkılara başladı benim kızıda ayarttı bugün kafayı kırmassam heralde başka bir şey istemem allahtan
dedim annemlere ve kardeşime haftaya cuma 8 aya giricem işleri çabuk bitirin valla yanınızda dogururum diye karılarınızada evi temizletirim bir güzel on göre

comely rizeli dimi kaynanmlar..bende rizeliyim bilirim öle insanları ters geçimsiz allah kolaylık versin valla...çok ii imnsanlarda var lazlar hepsi aynı diil...yaw bırak duymamaslıktan gel artık saygı kalmamış...ben kapalıyım kaynanmlar açık ve evde şortlu askılı dururum rahatıma düşkünüm...onu yapma bunu yapma demes asla..severimde sygıda duyarım..ama seninki gibi birine tahammlü olmas yaw,, sabretcen,,, başka alternatif yok diyosun..ama eşine herşeyi sen anlat böle böle oldu diye önce anasından duymasın...ya bide donlu dursan nolcak odandasın hem odanı neden açıyo..yok yok bişi demim konuştukca konuşurum..üsme kendini ,,,çık dışzarı yokmu arkadaşın hava güsel ne işin var evde mis gibi hava relaxx...artık onu öle kabul etcen..

kızlar irem34 yok ortada yaa msn ye de hiç girmiyor acaba bişimi oldu kii?

GıZZE,
Senin adına ne kadar sevindim bilemezsin. Ne büyük mutluluk. Sanki ben yaşıyormuşum gibi oldum. Çokkkkk sevindim canım çooookkk.

comely_08 canım üzme kendini hepten delirmiş o kadın bu sıcakta yanmaya başladık zaten, arayıp söyleseydin eşine keşke, niye insanların moralini bozuyo bunlar ne biçim insan ben hiç anlamadım valla

ESRAKOOOO maşallah Ece'ye. Ne şeker şey olmuş kız o öyle...

COMELY herkesin her söylediğini ciddiye alacak olsaydık işimiz vardı. Lafı önemsenecek insan vardır, önemsenmeyecek insan vardır. Anladık ki kayınvaliden gerçek bir deli. Ruh sağlığı yerinde olmayan insanlara davrandığın gibi davran derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…