kızlar irem34 yok ortada yaa msn ye de hiç girmiyor acaba bişimi oldu kii?
bilmiyorum ki msneyi açıyorum görürmüyüm die ama yokAAAaAaa? Gerçekten irem nerdeee????
kızlar ya en son mesajımdan sonra ortanca abimin eşi geldi kızıyla kahvaltı edelim sizinle diye ordan kardeşim geldi tadilata başladı sonra annem geldi arkasından kardeşimin eşi ay neye ugradıgımı şaşırdım valla bir yandan kahvaltı hazırladım banyoyu boşalttım ustalar başladı kırıp dökmeye birde cadı abimin kızı üstüne ekstradan yaramazlkılara başladı benim kızıda ayarttı bugün kafayı kırmassam heralde başka bir şey istemem allahtan
dedim annemlere ve kardeşime haftaya cuma 8 aya giricem işleri çabuk bitirin valla yanınızda dogururum diye karılarınızada evi temizletirim bir güzel on göre
ii tmm da 4. ayımda dr bakmıştı ama alttan diil kasığımda usg gezdirmişti ölçümler yapmıştı normal demişti...bu rahim ağzı üsten bakılmasmı herkes alttan bakıldığından bahsetmiş..kafam karıştı
Hadi gözün aydın negüzel daha erken geliyor, o da çok heyecanlıdır çok şaşıracaktır koca göbeginle :))Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...
Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...
Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:
umarım benimde sinirim geçer herkese bağırıp fırçalamak istiyorum : )ay nesrin sinir yapıyor seker hemde ne bicim ben barut gibiydim seker testinden evel son bir ay kesin o ay yuksekti iste. sonra diyet ebasladmı bir huşu i çindeyim su an sorma gitsyin :)) dun asabiydim karnımdaki sertlesme beni korkuttu ondan cattım onume gelene yine:))
valla benim diyet merkezindeki iç hast dr um kahvaltı oncesi kahvaltı bir saat sonrası ogle yemegi bir saat sonrası aksam yemegi oncesi ve aksam yemegi iki saat sonrası seklinde baktırıyor.
nette okudum genelde bir saat sonra bakılıyor
kimiler iiki saat sonra demis
kimi demis bir saat sonra 120 olmalı kim idemsi 140 olmalı en çok
yani anladımkı celisen seyler var
ama bir yada iki saat sonra baktıgnda 140 ustu olmasın ona dikkat et.
bir saat daha çok yaygın yaplıyor bildggim. ben bir saat sonra bakıyorum
cihaz çok basit ya pratik
TAZEEEE gelmiişş
hoşgeldin canım sevincimin sebebi senin gecelikten buldumda beden yok ama markasını öğrendim senin kurcalamana gerek kalmadı pembeside varmışş onunn
koca göbekli ist hatunları buluşma diyom ,ağırlaşmadan diyom ,yapsak diyom ,,,pek hevesli görmedim,, bidaha ne zaman olur ayarlasak tekrar gün mekan belirlesek nasıl olur alkisalkisalkis
koca göbekli ist hatunları buluşma diyom ,ağırlaşmadan diyom ,yapsak diyom ,,,pek hevesli görmedim,, bidaha ne zaman olur ayarlasak tekrar gün mekan belirlesek nasıl olur alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?