2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

glzfb canım bazen sancım var sanıp koşuyorum doktora ama benimde hep midem sancı yapıyor karnımı sertleştiriyormuş.merak etme belki daha dikkatli olman için demiştir.az kaldı sabır güzelim.kafana takma ağır kaldırma.yoksa ölçümün gayet sağlıklı ve güzel....

ii tmm da 4. ayımda dr bakmıştı ama alttan diil kasığımda usg gezdirmişti ölçümler yapmıştı normal demişti...bu rahim ağzı üsten bakılmasmı herkes alttan bakıldığından bahsetmiş..kafam karıştı

ESRAKO,
bana doktor ayrıca evde şeker ölçümü felan yap da demedi sizin gibi. PETRKe de demiş sana da. Vee beni üç hafta sonra bu diyeti uygula tekrar test yapacağız dedi.
Yapacağı testten de şimdiden korkuyorum. Günde 5 defa kanımı alacaklar gene. Zaten fazla kanım yok. Hem de 5 kere delip duruyorlar kolumu, öyle damar yolu felan açmıyorlar. Ayyyy düşündükçe midem bulanıyor resmen.
Sabah aç karnına
Sonra kahvaltı
Kahvaltıdan 1 saat sonra
Kahvaltıdan 2 saat sonra
Sonra öğlen yemeği
Yemekten 1 saat sonra
Yemekten 2 saat sonra

Yandım ben gene...
2-3 gün kaldı, kor ku yo ruuuummm...

esrako maşallah eceye tobiş yaakları tam ısırlmaklık gibi olmuş canım çekti...yaw benim bızırığı ben hep mor mor yaparım heralde sevmekten ayı yavrusunu sevrken öldürmüşya bende hep yumur yumr yaparım

allah kolaylık versin sana kadriye abla sen dokunma sizinkiler yapsın işleri boşver bugünler için yanımızda olmalılar dimi
TAZEEEE gelmiişş
hoşgeldin canım sevincimin sebebi senin gecelikten buldumda beden yok ama markasını öğrendim senin kurcalamana gerek kalmadı pembeside varmışş onunn

Bana usg ile ölçüp söylemişti doktorum rahim ağzı boyu iyi diye. Rakam söylemedi ama kısa olursa erken doğum olabilir demişti, gayet iyi dedi sadece. Yani alttan bakmadan da anlıyorlar ama belki usg ile kısa ölçtüklerinde alttan bakmaya da ihtiyaç duyuyor olabilirler.

Hadi gözün aydın negüzel daha erken geliyor, o da çok heyecanlıdır çok şaşıracaktır koca göbeginle :))

umarım benimde sinirim geçer herkese bağırıp fırçalamak istiyorum : )

tombik yanaklarını yerim onun maşallah kuzuna köfte dudaklı, kızınıza talibiz gelinim olsun :))
diyetisyenin yazdıgı mail tekrar okudumda yemeğe başladıgın saatten itibaren 2 saat sonra ölç demiş 1,5 saate denk geliyor normal ozman
sabah açlık 93 tokluk 127 çıktı nasıl mutlu oldum anlatamam :)))

ESRAKO çok tatlı kızın maşşallah öperim ben onu.

Rahim ağzını bende sormuştum dr uma alttan muayeneyle bakılıyo demişti bende anlamadım gitti bu mevzuyu yaa??!!

TAZEEEE gelmiişş
hoşgeldin canım sevincimin sebebi senin gecelikten buldumda beden yok ama markasını öğrendim senin kurcalamana gerek kalmadı pembeside varmışş onunn

Ayyhhh bu ne ilgi, bu ne sevgi ayoll? Şımarırım bak =)) İyi, bulmana sevindim... Uçuk pembe de güzel olour. Annem onu Güzelyalı'da bir yerden almış. Ama başka yerlerde de vardır tabi.. Markasını öğrendiysen internetten arattır. Satış noktaları falan bulabilirsin belki?

Yahu KADRİYEM seni atlamışım. Geçmiş olsun, dikkat et kendine aman diyim. Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik...

EVRıŞıM,
Bu arada geçmişi atlaya atlaya okuyabildim ancak, ama benim şeker sonucuma üzüldüğümü görünce sen sonuçlarını yazmamışsın. Çooooookkkk hassassın benim düşünceli arkadaşım. ınan beni çoookkk duygulandırdın, onu okurken gözlerim doldu resmen. ıyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın canım benim. Seni komacaaaaannnn öpüyorum burdan. Ayrıca da sonuçlarına çok sevindim.

koca göbekli ist hatunları buluşma diyom ,ağırlaşmadan diyom ,yapsak diyom ,,,pek hevesli görmedim,, bidaha ne zaman olur ayarlasak tekrar gün mekan belirlesek nasıl olur alkisalkisalkis

PETRıııKKKK,
Hoşgeldin canım geçmiş olsun sen de aramıza katılmışsın, ama üzüldüm katılmamış olmanı tercih ederdim.
Benim diyet listemi yazdım biraz önce inceledin mi... Benden doktor kendim ölçmemi felan istemedi. 3 hafta sonra tekrar 5 kez kan alıp bakacağız dedi.

koca göbekli ist hatunları buluşma diyom ,ağırlaşmadan diyom ,yapsak diyom ,,,pek hevesli görmedim,, bidaha ne zaman olur ayarlasak tekrar gün mekan belirlesek nasıl olur alkisalkisalkis

ya evet ona gelememıstın buı sefer umranıye kadıköy üsküdar içerenköy beykoz falan gıbı yanı anadoluda olsun

kızllar ben bugün rüyamda oğlumu gördüm böle gözleri renkli sanırım ölede olur benimde babamızında gözleri yeşil..neyse böle gözleri renkli hiç saçı yok ama çok kiloluydu mevlüt okutacakmışız kıyafetini giydirdik ama bi böle orta sehbalar varya onun üstünde yatıo diomki sert yere nie yatırmışlar diom böle almaya çalışıom bebeği ayy bi ağır içimden diom ki ben bunu nasıl taşıcaksamm diom çocuğu ters çevirdim belinden tuttum yine alamadım ama işin tuafı boyum kısacıktı ve kendi annemlerin mutfağında gördüm oğlumuda ordaymışız yanii:))şişman mı olacak nedir babasına çektiyse kesin şişman olur adam avlendiğimizde 87 şimdi 103 gözüm gibi baktım kocama 1 senede:))kaydirigubbakcemile3

Valla canım ben aynı şehirde olsam, doktor yataktan çıkma dediği halde hiç durmaz hemen gelirdim. Çoook özeniyorum şu aynı şehirde olup buluşan insanlara, yaniii sizeeee :)))):jeyyar: Ben de istiyorum buluşmak, ben deeeeeeeeeedelikafadulden

kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok

bende istiyorum yaa benim abimde istanbul silivride yanına gelecektim doğumdan önce herkez karıştı uzun yol olmaz die abimide çok özledimsenağlama hiç bukadar ayrı kalmamıştık oda anca doğuma gelecek şimdi gelirse doğuma gelemio ben gelseydim sizinle buluşurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…