hadi gözün aydın canım inş olurda kendi evine çıkarsın:1hug:kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok
glzfb canım bazen sancım var sanıp koşuyorum doktora ama benimde hep midem sancı yapıyor karnımı sertleştiriyormuş.merak etme belki daha dikkatli olman için demiştir.az kaldı sabır güzelim.kafana takma ağır kaldırma.yoksa ölçümün gayet sağlıklı ve güzel....
kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok
onlar buluşsun bizde burda çatlayalım demi bide resim koyuyorlar insanın içi gidiooCOMELY,
İnşallahbebeğine ve evine kavuşup iki mutluluğu birden yaşarsın canım.
EFTELYA,
Bu kızlar insanları kıskandırmak için mi var yahu...
kızlar ya en son mesajımdan sonra ortanca abimin eşi geldi kızıyla kahvaltı edelim sizinle diye ordan kardeşim geldi tadilata başladı sonra annem geldi arkasından kardeşimin eşi ay neye ugradıgımı şaşırdım valla bir yandan kahvaltı hazırladım banyoyu boşalttım ustalar başladı kırıp dökmeye birde cadı abimin kızı üstüne ekstradan yaramazlkılara başladı benim kızıda ayarttı bugün kafayı kırmassam heralde başka bir şey istemem allahtan
dedim annemlere ve kardeşime haftaya cuma 8 aya giricem işleri çabuk bitirin valla yanınızda dogururum diye karılarınızada evi temizletirim bir güzel on göre
Kızlar cok kÖtÜyÜm ya bana bı akıl verın kaynanamla kavga ettık kadın neye catacagını sasırdı sort vardı Üzerımdede askılı badı sonucta evde kımse yok bende odadayım geldı yok donunuda cıkar saygısız terbıyesız dunyanın lafını saydı ya cok morelım bozukseytan dıyokı cık gıt anadolu hİsarına eŞİmİn yanına ama orasıda cok uzak ve 2 vesaıt İÇerıde halı makınasını actı bı yandan halı yıkıyo bı yandan laf sayıyo ne yapaım ya cok sınırım bozuldu
Kızlar cok kÖtÜyÜm ya bana bı akıl verın kaynanamla kavga ettık kadın neye catacagını sasırdı sort vardı Üzerımdede askılı badı sonucta evde kımse yok bende odadayım geldı yok donunuda cıkar saygısız terbıyesız dunyanın lafını saydı ya cok morelım bozukseytan dıyokı cık gıt anadolu hİsarına eŞİmİn yanına ama orasıda cok uzak ve 2 vesaıt İÇerıde halı makınasını actı bı yandan halı yıkıyo bı yandan laf sayıyo ne yapaım ya cok sınırım bozuldu
selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
kızlar yasaatkaç oldu uyuyamıyorm yani üoturasım var çok keyifli oluyor insan bilrisinzi dr a gittigi çocgunu gordgu gun hatta keyfimden cay yaptım buun cay hakkım astım biliyorum ama napimm birseyleri cayla kutlayagım hiç aklımagelmezdi:) evrim affet yani yazdımama:)))) 5, cayımı içiyormu su an bir gunden kansız kalıp olup gitcek halimyok heralde dimi:))))
Gizzee, ..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
Esrako maşallah kızına 1 kiloyu geçmiş. Yanaklarının tombisliğini hayal edebiliyorum. Çok tatlıdır. :ecrin_bebek: Resimlerini de bekliyorum.
Evriş senden cesaret aldım bir kaç gün sonra ben de ağdacıya gideceğim.
inşallah dedigin gibidir canım ama zamanada yaysak işleri yine bizim yapmamız gerek geniş evden kutu gibi bir eve geçersem böyle neyi nereye kouyucam
maalesef doğru.
hemen ekle..çok tatlı oluyor senin kerata.
gözünaydın gizze..çok heyecnlı olur bilirim.
herkese günaydın bu arada..bebiş odalarından kıyfet yıkamaktan bahsedilmiş..ben daha hiç bir şey yapamadım..kızımın beşiği mobilyaları hepsi kutuda kıyafetleri de yıkanmadı..taşınacağız onu bekliyorum..ama bir türlü ev bulamadık..heryerde evler boş kiralar düştü ama maşallah bir evden 10 kişi evlenip eve çıktığı için burada yeni yapılan binalar anında doluyor..kiralar da uçmuş..bir kaç yerden haber bekliyoruz gelmiyor..üzüyor bu durm beni..bir de buradaki evden eve nakliyeler çok kötü..kırıp dökerler eşyalarımı..bu halde nasıl ev taşıyacağım onu da düşünüyorum..olan kocacığıma olacak..bu gün bunlar moralimi bozdu işte.paylaşayım deim..bir de havalar çok ısındı beni de ekstradan ateş bastı..dün gece vantilatörü açtım çaresiz..
Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...
Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...
Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:
AAAaAaa? Gerçekten irem nerdeee????
EVRİŞİM,
Bu arada geçmişi atlaya atlaya okuyabildim ancak, ama benim şeker sonucuma üzüldüğümü görünce sen sonuçlarını yazmamışsın. Çooooookkkk hassassın benim düşünceli arkadaşım. İnan beni çoookkk duygulandırdın, onu okurken gözlerim doldu resmen. İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın canım benim. Seni komacaaaaannnn öpüyorum burdan. Ayrıca da sonuçlarına çok sevindim.
evrişim yok anacım msn ye girmio hiççsenağlamaYemedım ıcmedım.. kızımı besledım dıosun yanı kısaca.. :)) masallahh.
Evrım artık ne desin :)) onceden derdımıs cay ıdı.. sımdı yok hava sıcak, yok neffes darlıgı.. yok Kuzey ıkı tepseydı şimdi, teper cocuk bu sefer uyutmas.. varsın derdımıs cay olsun be annemm :)))
Surat asmak yok,çözümü olan seylere bu topıkte uzulmek yasak.. kulagınızı cektırtmeyın bana
Bi işe yaradıysam ne mutlu bana.. :))
Basakım kendını yormazsan sahane olur annem.. anlıyorum sorumluluklaırn cok ama en azından acı kendıne arada evladın ıcın..
Nıye bozuosun moralını, ne var bozacak, yıka koy hurcların ıcıne bebısın esyalarını.. kırılıp ta dokulsun ayrıca.. buna mı sıkılıyorsun.. bu mu dur derdın sımdı.. geliyim mi ben sımdı oraya Çok üzgünüm çoook
Haydı gozun aydın.. sıkıntısız tasasız gunler hep senınle olsun bundan sonra.
Masallahhhh
Bakiimm ben ıletıısm adresıne.. varsa sızı haberdar edecegım.
Olur mu kuzumm?? lafı mı olur.. ınsanız hepımız, yaptıgım ayrıcalıklı bısı deıl kı, rıca ederım.. ıkı gundur aklımdasın sen, dedım buralar sıcakta tavan yaptı, o kız oralarda napıodur sımdı.. dıkkat et kendıne.. artık dısarı falan hıc cıkma kuzum.
onlar buluşsun bizde burda çatlayalım demi bide resim koyuyorlar insanın içi gidioo
kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok
Başakcım kendini çok yorma. Valla iyi sabır seninki de. Hem sancın var hem ev tadilatı bi de üzerine bu. Kendini yorma sakıııın canım dikkat et.
sagol canım inan sanki beynim durdu ben nerdeyim bunlar kim der gibi oldum resmen iş yapmaya inanki kimse gelmez ama kuru kalabalık yapmaya insan çok demezlerki bu kadının karnı burnunda bir işin ucundan tutalım aman boşverdim zaten oldugu kadar yaparım tadilat bitince bende :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?