2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hadi gözün aydın canım inş olurda kendi evine çıkarsın:1hug:

merhaba diğer forumada yazmıştım size endol fitil ihtiyacımız var size memleketten geliyormuş nereden geliyor acaba veya hangi şehirlerde bulunuyor bilginiz varsa çok sevinirim bir şekilde temin edebiliriz belki o şehirlerden

COMELY,
ınşallahbebeğine ve evine kavuşup iki mutluluğu birden yaşarsın canım.

EFTELYA,
Bu kızlar insanları kıskandırmak için mi var yahu...

COMELY,
İnşallahbebeğine ve evine kavuşup iki mutluluğu birden yaşarsın canım.

EFTELYA,
Bu kızlar insanları kıskandırmak için mi var yahu...
onlar buluşsun bizde burda çatlayalım demi bide resim koyuyorlar insanın içi gidioo

Başakcım kendini çok yorma. Valla iyi sabır seninki de. Hem sancın var hem ev tadilatı bi de üzerine bu. Kendini yorma sakıııın canım dikkat et.

Comely kaynanan gitmiyorsa sen git annenin evine doğuma kadar da kal. Annenler müsait mi? Kaynanan izin vermese de çek kapıyı gidiyorum de çık. Çok susuyorsun be yavrum. Dünden sonra iyice hırslandı o sana, şimdi burnundan getirmek için elinden geleni yapar. Of sinirlerim tepeme çıkıyor yaaa klava: Kocanı ikna et bi şekilde ve o evden bir süre uzaklaş bence...

Aaaaaaaaaa bu ne ya..yapacağın çok basit hem de çok zor..hıhı deyip takmayacaksın..istediği kadar konuşsun sen bildiğini yap canım, dövecek hali yok ya ..

Bu arada karadenizlilere laf geliyo kırılıyorum haaa.

Yemedım ıcmedım.. kızımı besledım dıosun yanı kısaca.. :)) masallahh.

Evrım artık ne desin :)) onceden derdımıs cay ıdı.. sımdı yok hava sıcak, yok neffes darlıgı.. yok Kuzey ıkı tepseydı şimdi, teper cocuk bu sefer uyutmas.. varsın derdımıs cay olsun be annemm :)))

Gizzee, ..

Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156

100 gr glikoz testine ben de girecem yani..

Surat asmak yok,çözümü olan seylere bu topıkte uzulmek yasak.. kulagınızı cektırtmeyın bana

Bi işe yaradıysam ne mutlu bana.. :))

inşallah dedigin gibidir canım ama zamanada yaysak işleri yine bizim yapmamız gerek geniş evden kutu gibi bir eve geçersem böyle neyi nereye kouyucam

Basakım kendını yormazsan sahane olur annem.. anlıyorum sorumluluklaırn cok ama en azından acı kendıne arada evladın ıcın..

Nıye bozuosun moralını, ne var bozacak, yıka koy hurcların ıcıne bebısın esyalarını.. kırılıp ta dokulsun ayrıca.. buna mı sıkılıyorsun.. bu mu dur derdın sımdı.. geliyim mi ben sımdı oraya Çok üzgünüm çoook

Haydı gozun aydın.. sıkıntısız tasasız gunler hep senınle olsun bundan sonra.

Masallahhhh

AAAaAaa? Gerçekten irem nerdeee????

Bakiimm ben ıletıısm adresıne.. varsa sızı haberdar edecegım.

Olur mu kuzumm?? lafı mı olur.. ınsanız hepımız, yaptıgım ayrıcalıklı bısı deıl kı, rıca ederım.. ıkı gundur aklımdasın sen, dedım buralar sıcakta tavan yaptı, o kız oralarda napıodur sımdı.. dıkkat et kendıne.. artık dısarı falan hıc cıkma kuzum.

yarın bana misafir gelecek ben hala oturuom pc başında ütüm var yemeğim yok geçen güya kadın aldım kavga ettik gitti kadın bi ii bi temilik yapan kadın bulamadım kadın 10 geldi 6 gitmek istio ama mutfak banyo tuvaleti filan ölece bırakmış sinir oldum hiçte güsel temizlemedi bugün ben yeniden yapacağım oyyy bi kalka bilsem biri beni burdan kaldırsınnndelikafadulden

evrişim yok anacım msn ye girmio hiççsenağlama

onlar buluşsun bizde burda çatlayalım demi bide resim koyuyorlar insanın içi gidioo

Aynen katılıyorum. benneyaptımki biz yalnızları oynuyoruz :çok üzgünüm:

Oh ne güzel, inşallah kendi evinize çıkarsınız hayırlısıyla canım.

kızlaarşimdi ebe bna sakın sırt üstü yatma hep sola yat dedi ya ayy nasıl canı sırt üstü yatmak istiyor varya..yasaklar caszip gelio....

gizzeeeee ayy ne mutlu sana eşin yarın geliomuş..gözün aydın şimdiden.sen bu gece uyuyamazsın da...ayy kıyamammm..

comelycim tövbe tövbe cuma vakti gunaha sokar senin kaynanan insanı beeeeea.

gizzee gözün aydın canımmmmm darısı benim kocişee inş daha bizimkide gitmedi askeree bu kış düşünüo ama torpille filan ank gettitirmeyi düşünüo ki bende bebekle gidiyim ank die inş hayırlı gidip gelir bütün askerler:Saruboceq:

Kızlaaarfrr,
Bu arada hem hasta hem de durmadım tabiii ki... Ama iyi ki de öncedn yapmışız şimdi hiçbirini gözüm yemiyor hem de bi sıcaklar bastırdı ki burda anlatamam. Çarşıya bile çıkılmaz artık.

Hani doktor bize herşeye hazırlıklı olun ileriki aylarda hep yatabilirsin hiç kalkmadan demişti ya biz de korkumuzdan hazırlıklara erken başlamıştık iyi ki de öyle yapmışız.
Şimdi sizlere bebişimin odasını göstereceğim. Hastane çantası için bazı ufak tefek eksikler ve battaniyesi, biberonu emziği vs. eksik kaldı. Onun dışında 3-6 ay hiç almadım. Bebek arabası, puset vs. büyük şeyleri de sağlıkla doğsun inşallah sonra almayı düşünüyoruz.

Veee işte minik kelebeğimin odasııı...
Dikkattttt, herşey el emeğimizdir, sağolsun anlayışlı eşimin ve benimmmm. Çoooookkk yorulduk ama değdiii....

kislar gunaydin bugun evdeyimm, sabahtan bi iki isim vardi, simdi agdaya girisicem, bana sans dileyin, ism bitince girer gecmisi okurum;muckkk

yavyularrrrr ben kaçıyorum evimi zemizleyim oğluşumun kuruyan kıyafetlerini ütüleyim bi ara yine gelirim hepinizi öptüm kaydirigubbakcemile5

anam herkescikler ağda yapıo ağda haftasımıdır nedir bu haftaa bende yapıyım diecemde ben epilasyon aletiyle alıom bikini bölgeside jilet tamamsırnaşık şey

ırem sadece mail adresini göndermiş Eftelyam.. üzgünüm telefon numarası yok, o bıze ulaşmak ısteyene kadar biz ona ulasamayacağız.Umarım ıyıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…