2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

İrem sadece mail adresini göndermiş Eftelyam.. üzgünüm telefon numarası yok, o bıze ulaşmak ısteyene kadar biz ona ulasamayacağız.Umarım ıyıdır.
evet kuzum bendede mail adresi var tel yok inş iidir nedielim:Saruboceq:

GIZZECIMMM gozun aydın cok ama cok sevindim kavusuyosunuz sonunda mutluluklar dilerim.

ESRAKO ececik cok fotojenik cok artist su pozlara bak Allahım yarabbim masallah yavruya

COMELY bence artık kaynanandan bahsedip burdaki hamile surusunude strese sokma canım cunku gercekten insanın sinirleri bozuluyo

AFTABRU sancı odası die bisey var herkes orda sancı cekio bitaraftanda bagırıp cagıranlar doguracagın varsada kacıo sonucta herkesin agrı esigi bir deilki belki sen cok kolay dogurcan ama o bagıranlar yuzunden kacıo. benim kardesimin oyle oldu suni sancıyla bile gelmedi yanında biri bagıırmıs kacmıs sancısı apar topar sezeryana aldılar

buarada mujdeee selulit goruntum azaldı :)) ama su kasıntılardan kalan sinek ısırıgı gibi olan izler pek gecmedi ama sonuklesti onlarda gecerse bide agda vs temizlik yaparsam tam super olcak ama sanırım ancak ptesi yapabilcem

evrişçiğim haklısın canım benim.o hurç işi benim de aklıma geldi ama buraları biliyorsun havadaki tozun sınır tanımayacağını da biliyorsundur..ani doğum korkusu işte.hepimizde mevcut olan.bir de bizim ev en üst kat yanıyor yazın cayır cayır..klima için de ayrı hat lazımmmış hat taşımıyormuş o büyüklük klimayı kat yüksekya.bir de taşınacağım taktırmayayım diyorum..sök tak uğraş burdaki oraya fazla gelir boşuna masraf israf.amaaaaaaan boşşşverdim bak.herşey olacağına varır
bu arada ayakbileklerim ve ayaklarım şişmeye devam ediyor..acile gidip tansiyonumu ölçtürdüm 10-5 çıktı düşük dediler.ne yapmalıyım? tuzlu yesem ödem olurum diye azallttım tuzu da.

dun demistim ya aksama misafirim var die işte tatlımı ve pilavımı yaptım bi corbamla ana yemegim kaldı onlarıda yavas yavas halledeyim gelicem dinlenme zamanlarında :)))

basakcım yorma kendini diycem ama kimi zaman insanın elinde olmuyo bisekilde halledilmesi gerekio ve sanki tum işler sana bakıo uyuz bi durum allah yardımcın olsun canım

alıntılar yapmıstım ama ekran gitti tekrar geri donup okuyamayacagım su an .

KACAKKEDı,

canım ben yemek ustu meyva yememeliyiz dedi isem kendimce fikir olarak dedim. yani dr um bana yemeklerin ustune meyva yeme demedi . ama sık ve az yemek esas seker hastalıgında. yani yemek yiyince zaten seker bir miktar yukseliyor aynı ogunde ustune meyva yemek mantıklı değil amac sık sık mideyi bos tutmadan sekeri dengede tutmak. meyvayı yemek ustu yemenin mantıgı nedir sen doymuyormusnu sadece yemekle meyvayı ustune yemek istiyorsun diye sordun yoks dr oyl ededi diye oyle yedigin içinmi ? bana sık ave az yemek çouk mantıklı geliyor .

yani dr um israrla yemek uzerine meyva yeme demedi. bilgin olsun

KIZIMA ıLTıFATLARINZI ıÇıN HEPıNıZE ÇOK TESEKKURLERRR.

valla PETRıKCıM kapanın elinde kalır bilmem artık kimin oglu yakısıklı ise tercihim ondan yana olur :))) dermisim :)))))

haklısın baby ne yapayım anlatacak kımse bulamayınca sızlerle konusup içime atmaktan kurtuluyorum aileme anlatamaıyorum üzülmesinler diye neyse sende haklısın bitanem bakalım eşim ne yapıcak bu durumu ben az dinleneyım yatayım hepinizi cok opüyorum canlarım benım

baby ne yapıyodun canım selülite..yazmış olabilirsin ama aklımda kalmadı..

Kızlar biraz önce sayfayı katlettim hepinizden çok özür dilerim. Bir yanlışlık oldu heralde, resim yayınlamayı unutmuşum demekki. Tekrar deneyeceğim.

Sağol canım iyi olucaz inş. üzülmeye deymezmiş iyiyim çok şükür, sadece
izceledim diyetini benziyor ama biraz farklı bende yazmıştım listemi biraz geçmişe bakarsan dün yazmıştım
senin değerlerin kaç?, yazsana ona göre bakalım benim değerler yükseti
bana doktorum eczanede ölçtür dedi bende cihazı alıp kendim ölçerim dedim tmm daha iyi olur dedi, şimdi düzenli ölçüp not alıyorum
aklına takılanları doktoruna sor
benim diyetisyenimde yazmış meyve yerken yanında süt iç diye, yemekle birlikte kan şekerini daha da yükseltir yemekten 2 saan önce yada 2 saat sonra ye dedi 4 porsiyon meyve verdi

KIZIMA İLTİFATLARINZI İÇİN HEPİNİZE ÇOK TESEKKURLERRR.

valla PETRİKCİM kapanın elinde kalır bilmem artık kimin oglu yakısıklı ise tercihim ondan yana olur :))) dermisim :)))))

oy oy ben öyle gelin istemem kaydirigubbakcemile3, baştan tercihini yapsın
ayrıca oğlum yakışıklı babasına benziyor :smiley-cool:

kızlar yaa bende bebişimin haftalık çizelgesini görmek istiyorum nasıl yapıcam??

Benim açlık kan şekerim düşük çıktı. Tokluk 1 saat sonra 187, 2 saat sonra 186, 3 saat sonra 156.
Bana hiçbişey demedi doktor 3 hafta bu diyeti yap sonra günde 5 kez kan alınıp test yapılacak onu da bana getir göreyim dedi. Arada ölçtür felan demedi. Yemekle meyve yenmesi gerektiğini de ben netten okudum, yemek ve süt meyvenin şekerini dengeliyormuş diye.
Ayrıca bana 2000 kalorilik diyet verdi. Size az vermiş benim boyum 1.60 kiolm 58.
Zaten diyeti uyguladıktan sonra da yarım kilo daha verdim.
Zaten toplamda 6 kilo almıştım. Şimdi 5,5 kilo almış görünüyorum.

en yüksek değer benim sanırım
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
bana kaç kiloyla hamile kaldıgımı ve toplamda aldığım kiloyu sordular o kadar 60 la başladım 68 im şuan, boyumu sormadı
belki az kilo aldın diye 2000 kalorilik diyet vermiştir kim bilir, diyet listende benimkine benziyor fazla fark yok yani

Kızlaaarfrr,
Bu arada hem hasta hem de durmadım tabiii ki... Ama iyi ki de öncedn yapmışız şimdi hiçbirini gözüm yemiyor hem de bi sıcaklar bastırdı ki burda anlatamam. Çarşıya bile çıkılmaz artık.

Hani doktor bize herşeye hazırlıklı olun ileriki aylarda hep yatabilirsin hiç kalkmadan demişti ya biz de korkumuzdan hazırlıklara erken başlamıştık iyi ki de öyle yapmışız.
Şimdi sizlere bebişimin odasını göstereceğim. Hastane çantası için bazı ufak tefek eksikler ve battaniyesi, biberonu emziği vs. eksik kaldı. Onun dışında 3-6 ay hiç almadım. Bebek arabası, puset vs. büyük şeyleri de sağlıkla doğsun inşallah sonra almayı düşünüyoruz.

Veee işte minik kelebeğimin odasııı...
Dikkattttt, herşey el emeğimizdir, sağolsun anlayışlı eşimin ve benimmmm. Çoooookkk yorulduk ama değdiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…