evet kuzum bendede mail adresi var tel yok inş iidir nedielim:Saruboceq:İrem sadece mail adresini göndermiş Eftelyam.. üzgünüm telefon numarası yok, o bıze ulaşmak ısteyene kadar biz ona ulasamayacağız.Umarım ıyıdır.
kislar gunaydin bugun evdeyimm, sabahtan bi iki isim vardi, simdi agdaya girisicem, bana sans dileyin, ism bitince girer gecmisi okurum;muckkk
GIZZECIMMM gozun aydın cok ama cok sevindim kavusuyosunuz sonunda mutluluklar dilerim.
buarada mujdeee selulit goruntum azaldı :)) ama su kasıntılardan kalan sinek ısırıgı gibi olan izler pek gecmedi ama sonuklesti onlarda gecerse bide agda vs temizlik yaparsam tam super olcak ama sanırım ancak ptesi yapabilcem
Sağol canım iyi olucaz inş. üzülmeye deymezmiş iyiyim çok şükür, sadecePETRİİİKKKK,
Hoşgeldin canım geçmiş olsun sen de aramıza katılmışsın, ama üzüldüm katılmamış olmanı tercih ederdim.
Benim diyet listemi yazdım biraz önce inceledin mi... Benden doktor kendim ölçmemi felan istemedi. 3 hafta sonra tekrar 5 kez kan alıp bakacağız dedi.
KIZIMA İLTİFATLARINZI İÇİN HEPİNİZE ÇOK TESEKKURLERRR.
valla PETRİKCİM kapanın elinde kalır bilmem artık kimin oglu yakısıklı ise tercihim ondan yana olur :))) dermisim :)))))
Sağol canım iyi olucaz inş. üzülmeye deymezmiş iyiyim çok şükür, sadece
izceledim diyetini benziyor ama biraz farklı bende yazmıştım listemi biraz geçmişe bakarsan dün yazmıştım
senin değerlerin kaç?, yazsana ona göre bakalım benim değerler yükseti
bana doktorum eczanede ölçtür dedi bende cihazı alıp kendim ölçerim dedim tmm daha iyi olur dedi, şimdi düzenli ölçüp not alıyorum
aklına takılanları doktoruna sor
benim diyetisyenimde yazmış meyve yerken yanında süt iç diye, yemekle birlikte kan şekerini daha da yükseltir yemekten 2 saan önce yada 2 saat sonra ye dedi 4 porsiyon meyve verdi
Ama bana yardımcı olursanız sevinirim. Resim yayınlarken büyüklüğünü kaç ayarlıyorduk kine.
640x480 i seçiyosun kuzu..
Benim açlık kan şekerim düşük çıktı. Tokluk 1 saat sonra 187, 2 saat sonra 186, 3 saat sonra 156.
Bana hiçbişey demedi doktor 3 hafta bu diyeti yap sonra günde 5 kez kan alınıp test yapılacak onu da bana getir göreyim dedi. Arada ölçtür felan demedi. Yemekle meyve yenmesi gerektiğini de ben netten okudum, yemek ve süt meyvenin şekerini dengeliyormuş diye.
Ayrıca bana 2000 kalorilik diyet verdi. Size az vermiş benim boyum 1.60 kiolm 58.
Zaten diyeti uyguladıktan sonra da yarım kilo daha verdim.
Zaten toplamda 6 kilo almıştım. Şimdi 5,5 kilo almış görünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?