botyalı sayfa bitsin...yazalım bitsin gepgeniş oldu ne oldu bele..kaçak kedi ne yaptın anam bacım sen
Yaaa bu resimleri daha küçük yayınlayamıyor muyuz. 640* 480 de çok büyük oldu. Daha küçüğü yok mu bunun onu seçeyim...
Maşallah kuzunayine sayfalarca geride kaldım..... yine muhabbetten koptum.... doktora gittim geldim. kızım nihayet gramdan kiloya geçmiş. 1.2 kilo olmuş. çok hareketliydi. kıpır kıpır... yüz fotosu alamadık o yüzden. ama yüzünü ara ara gördük. çok sevimliydi. canım benim.....
Dr borwns aldım ben çok methini duydum, bu sitede aratırsan onunla ilgili çok yazı varkocacığım aradı avent marka biberon ve göğüs pompası bulmuş bir de göğüs ucu kremi.garmastan bir ara bahsetmiştim hatırlarsanız.aventi çok araştırdım memnun olan çok..dün bir de doktor browns markaya baktım..gaz yapmayan biberonu vardı.değişik bir şey
bir küçüğü var canım hemen onun altında..duvar rengi de çok güzelmiş..siz de çok güzelmişsiniz karekafalılar sizi
kocacığım aradı avent marka biberon ve göğüs pompası bulmuş bir de göğüs ucu kremi.garmastan bir ara bahsetmiştim hatırlarsanız.aventi çok araştırdım memnun olan çok..dün bir de doktor browns markaya baktım..gaz yapmayan biberonu vardı.değişik bir şey
yine sayfalarca geride kaldım..... yine muhabbetten koptum.... doktora gittim geldim. kızım nihayet gramdan kiloya geçmiş. 1.2 kilo olmuş. çok hareketliydi. kıpır kıpır... yüz fotosu alamadık o yüzden. ama yüzünü ara ara gördük. çok sevimliydi. canım benim....
.
kızlar göğüs pompası şartmı ben almadımda almam gerikiomu illa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?