2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

botyalı sayfa bitsin...yazalım bitsin gepgeniş oldu ne oldu bele..kaçak kedi ne yaptın anam bacım sen

bir küçüğü var canım hemen onun altında..duvar rengi de çok güzelmiş..siz de çok güzelmişsiniz karekafalılar sizi

yine sayfalarca geride kaldım..... yine muhabbetten koptum.... doktora gittim geldim. kızım nihayet gramdan kiloya geçmiş. 1.2 kilo olmuş. çok hareketliydi. kıpır kıpır... yüz fotosu alamadık o yüzden. ama yüzünü ara ara gördük. çok sevimliydi. canım benim....
ESRAKO seninkinin küçük fotolarını gördüm ama renkliyi de eklemiş olabilirsin onu göremedim. maşallah ECE kıza. nasıl şirin bişi ayol.... küçücük fotoda bile yanaklar tombiş tombiş dikkat çekiyor annesi.... dün akşam 8 gibi biz de acıbademdeydik. ama evet ana binadaydık. muayene binası farklı. tühhh keşke araşsaydık ama, benim cep yine bitik durumdaydı. aklıma gelseydi de arayamayacaktım yani.

kocacığım aradı avent marka biberon ve göğüs pompası bulmuş bir de göğüs ucu kremi.garmastan bir ara bahsetmiştim hatırlarsanız.aventi çok araştırdım memnun olan çok..dün bir de doktor browns markaya baktım..gaz yapmayan biberonu vardı.değişik bir şey

nazan maşallah kızına..ben de haftaya gideceğim 3 hafta önce 930 du şimdi bir aksilikm yoksa benim kızım da 1 kiloyu bulmuştur.

Kaça Kedi yüzünüzü de görseydik :) bitmiş hali yokmu ?

Esrako 7. kutucuga geçmiştin demekki haftaya bugün bende 7. kutucuğa geçicem : ))

Maşallah kuzuna

Dr borwns aldım ben çok methini duydum, bu sitede aratırsan onunla ilgili çok yazı var

kızlar göğüs pompası şartmı ben almadımda almam gerikiomu illa?

bir küçüğü var canım hemen onun altında..duvar rengi de çok güzelmiş..siz de çok güzelmişsiniz karekafalılar sizi

kaydirigubbakcemile3 kırıksın sen yaaaa kaydirigubbakcemile3

Avent i bende duydum.. onerıyorlar.

Gözün aydın Nazanım.. masallah kızına.

El emegı göz nuru dıye buna denıyor değil mi?? Helal olsun sıze.

evrişim bu ne güsellik anacım manken gibi çıkmışsın:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…