kızlarr nasıl yapıcaz çizelgeyi bi yardım eli please....
ben almasam olur ozmn demi canummmÇalısanlara sart da.. evdekı hatunlara manuelın de yeterlı oldugunu soledıler.. o da hanı sutun cok olursa falan dıye..
evrişim bu ne güsellik anacım manken gibi çıkmışsın:asigim:
ben almasam olur ozmn demi canummm
dur bende koyayım 5 dklığına resmimiBu foto cekılelı uzerınden bı sene bıle gecmedı.. koydum arka ekrana bakıp bakıp moral buluyorumm :))
kızlar göğüs pompası şartmı ben almadımda almam gerikiomu illa?
ben de istiyom buluşma ben de..adanaya mı gelsem..ora da ne biçim sıcak hem de nemli.Valla canım ben aynı şehirde olsam, doktor yataktan çıkma dediği halde hiç durmaz hemen gelirdim. Çoook özeniyorum şu aynı şehirde olup buluşan insanlara, yaniii sizeeee :)))):jeyyar: Ben de istiyorum buluşmak, ben deeeeeeeeeedelikafadulden
ee be nihayet yani.kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok
evrişim bu ne güsellik anacım manken gibi çıkmışsın:asigim:
Bu foto cekılelı uzerınden bı sene bıle gecmedı.. koydum arka ekrana bakıp bakıp moral buluyorumm :))
cnm en son sat tarihini söle yapıyım sana bide bebeğinin cinsiyetini söleevriş o arkadaştan bende istiyorummm :)
evriş o arkadaştan bende istiyorummm :)
ben elle sağılanlardan aldım bi tane neolu ne olmaz diye ihtiyacım olursa panik yapmıyayım 6 tl çokta ucuz inş. gerek kalmaz tabi gerekirse elektrikli olanlardan almak lazım, tercih senin
ben elle sağılanlardan aldım bi tane neolu ne olmaz diye ihtiyacım olursa panik yapmıyayım 6 tl çokta ucuz inş. gerek kalmaz tabi gerekirse elektrikli olanlardan almak lazım, tercih senin
kaçakkedi şu askılarını yaptığınız fotoyu 640x480 olarak bi koyarmısın...nası yaptınız bi bakalım...daha sonra da bitmiş halini de benim dediğim gibi koyarsan bi bakalım..:)
doğumdan sonra tam bir boşalma olmadığından göğüslerde dolgunluk ağrı ve yara olabiliyormuş.o yüzden sağılıyormuş.ama hastanelerde vardır herhalde.ama şimdi bir çok kişi onu kullanıyordur değil mi? çok mu manyağım neyim?aventinki de elektirikli değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?