2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar göğüs pompası şartmı ben almadımda almam gerikiomu illa?

ben elle sağılanlardan aldım bi tane neolu ne olmaz diye ihtiyacım olursa panik yapmıyayım 6 tl çokta ucuz inş. gerek kalmaz tabi gerekirse elektrikli olanlardan almak lazım, tercih senin

ben de istiyom buluşma ben de..adanaya mı gelsem..ora da ne biçim sıcak hem de nemli.
ee be nihayet yani.
evrişim bu ne güsellik anacım manken gibi çıkmışsın:asigim:

Bu foto cekılelı uzerınden bı sene bıle gecmedı.. koydum arka ekrana bakıp bakıp moral buluyorumm :))

he he çok atletiksin bacım ya..kasılmış bir de bak hele hatuna.her fotoğrafta başka bir kadın anlamadım gittti. çok yönlülüğün bu kadarı pes

kaçakkedi şu askılarını yaptığınız fotoyu 640x480 olarak bi koyarmısın...nası yaptınız bi bakalım...daha sonra da bitmiş halini de benim dediğim gibi koyarsan bi bakalım..:)

evriş o arkadaştan bende istiyorummm :)

Üsgünüm.. o arkadas dogum yaptı, kızıyla bogusuyor artık :)))

ben elle sağılanlardan aldım bi tane neolu ne olmaz diye ihtiyacım olursa panik yapmıyayım 6 tl çokta ucuz inş. gerek kalmaz tabi gerekirse elektrikli olanlardan almak lazım, tercih senin

Elle sagılanların yara yaptıgını duymustum Petrikim.. arastırdın mı ıyıce?

doğumdan sonra tam bir boşalma olmadığından göğüslerde dolgunluk ağrı ve yara olabiliyormuş.o yüzden sağılıyormuş.ama hastanelerde vardır herhalde.ama şimdi bir çok kişi onu kullanıyordur değil mi? çok mu manyağım neyim?aventinki de elektirikli değil sanırım.

Ulen bır de basımıza bu mu cıktı şimdi?? Ya benım bıyolojık annem gögüsleri bozulmasın dıye benı emzırmemıs bıle.. biz sıyırığız Dido.. ötesi yok, millet ne rahatmış baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…