doğumdan sonra tam bir boşalma olmadığından göğüslerde dolgunluk ağrı ve yara olabiliyormuş.o yüzden sağılıyormuş.ama hastanelerde vardır herhalde.ama şimdi bir çok kişi onu kullanıyordur değil mi? çok mu manyağım neyim?aventinki de elektirikli değil sanırım.
araştırdım canım sadece el kası yapıyormuşsun :) yara yapar diye duymadım, zaten neolur neolmaz diye aldım gerektiginde elimin altında olsun diye, gerekirse inş. gerekmez alırım elektriklli olanlardanÜsgünüm.. o arkadas dogum yaptı, kızıyla bogusuyor artık :)))
Elle sagılanların yara yaptıgını duymustum Petrikim.. arastırdın mı ıyıce?
bekletecem biraz canım yapıyım sana linki gönderiim okeftelyaaa süpersin 22 kasım erkek
biyolojik anne işini açmaaaa baba işini de açma..ağaç kovuğuna gelir sonu..işte diyoruz ayıp olmasın anne falan..sınıfta bırakmışım geçemezler daha daUlen bır de basımıza bu mu cıktı şimdi??Ya benım bıyolojık annem gögüsleri bozulmasın dıye benı emzırmemıs bıle.. biz sıyırığız Dido.. ötesi yok, millet ne rahatmış baksana.
ben bu tip şeylerin kişiye göre değiştiğini biliyorum.o yüzden doğumdan sonra bakıcam başımın çaresine..
MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım
MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım
canım bu linki kopyala hakkında die bi yer varya oraya imsa yazan yere kopyala tmmeftalya bana mı sordun :) 29 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?