2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben bu tip şeylerin kişiye göre değiştiğini biliyorum.o yüzden doğumdan sonra bakıcam başımın çaresine..

Üsgünüm.. o arkadas dogum yaptı, kızıyla bogusuyor artık :)))
Elle sagılanların yara yaptıgını duymustum Petrikim.. arastırdın mı ıyıce?
araştırdım canım sadece el kası yapıyormuşsun :) yara yapar diye duymadım, zaten neolur neolmaz diye aldım gerektiginde elimin altında olsun diye, gerekirse inş. gerekmez alırım elektriklli olanlardan

MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım

biyolojik anne işini açmaaaa baba işini de açma..ağaç kovuğuna gelir sonu..işte diyoruz ayıp olmasın anne falan..sınıfta bırakmışım geçemezler daha da
ben bu tip şeylerin kişiye göre değiştiğini biliyorum.o yüzden doğumdan sonra bakıcam başımın çaresine..

ben çalışacağım için canım benim lazım herhalükarda bana.

MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım

ya baby ben selülit nedir bilmezdim..zaten bcaklarım kaslı ve incedir..yağ birikmezdi hiç şimdi başlamışlar popodan aşağıya sallanmaya ya..ben de yapayım..kakao yağıda iyi geliyormuş..bilgin var mı? bir de asprinli tarifin vardı senin onu yazdım ama işte zararı olurmu diye yapmıyorum.büyümeden çnlem almalı

KAÇAKKEDı, ellerinize sağlık, eminim bitince çok sıcak bir oda olacak. kırmızı iddialıdır biraz. yoksa turuncu mu o? fotoda tam belli olmuyor. şeker için de geçmiş olsun.....
buarada sen ne mühendisisin canım?

Dido avent çok pahalı bi marka araştır daha uygununu bulursun, aventin annem bakım çantasına baktım sırt çantası 240 tl di yuh satıcı sırf adını satıyor dedi, avent gibi iyi başka pompalar vardır

KAÇAK KEDİ, çok küçük eklediklerin biraz büyüt, net göremiyoruz, dolapların kapitoensini bile yapmışsın ufakda olsa güzel görünüyor emeğinizze sağlık ama lütfen biraz büyüt

glzfb ziyaretci defterinede yazdım cnm benim oğluşum acıktı sanırım tepinip duruo biz bişiler yemeğe gidiozz snra grşrz by kaçkediii odaya bittim valla allah içinde yatırmayıda nasip etsin cnm

kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…