2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kaçakkedi..şahane olmuş..elinize kolunuza sağlık...imrendim valla..bebeğimin ayrı bi odası olsa ben de kendi emeğim olan şeyler yapmak isterdim..ne büyük mutluluk..allah sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın..tebrik ederim..

basurdan şüpheleniyodun..onu naptın güzelim?

kızlar gynoferon diye bi kan hapı kullanıyorum.pembe bişey.yaklaşık bir aydır.o hapı kullandım diye mi yoka bebe büyüdü diyemi birden kilo aldım..hiç öle bişey duydunuz mu yaa ...yoksa kilom 6,5 aylık olduğu içinmi birden hızlandı...:ecrin_bebek:

oh masalah kizinaa, resimleride cok seker yaa, yanaklari isirasi geliyor insanin

gecmis olsun sekecikk, 100luk iyi cikar insallah..

hosgeldin tatlim, valla bende olcturmedim, belki olculdu de haberim yok normal diye??100luk icin bol sans..

hosgeldin canim, gecmis olsun, buarada odaya bayildim ellerinize saglik...

kolay gelsin kadriyecim, bizimde 1 hafta -10 gune basliyor tadilatt, evde heryer heryerde, kadinida cagirmadim ne zaman baslicagi belirsiz diye, allah yardimcimiz olsun..

canim biran once cikarsin evine insallah, ahada katlanimaz bu kadina..ayri eve cikinca kiymete binersin belki..

masallah naz kizimizaaa

canim bende bunlari arastiriyoum avent alicam ama manuel;elektrikli cok pahali, bide pek memnun kalmamis kullananlar, manuel yorsa da daha iyiymis..
MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım

benimde acilen selulit giderici tarifine ihtiyacim var, basenler almis basini gidiyor, yok boyle bisi...:1shok:

gizeeee gozun aydin tatlim, sagsaglim kavusun kocisinle..:teytey:

Kızlar, hani benim idrarımda enfeksiyon çıkmıştı ya? ıdrar kültürü istemişti doktor, idrarımı ekmişler ama hiç bişi çıkmamış. Lökosit de yokmuş. Sanırım basit bir enfeksiyon geçirdim çaktırmadan =)))

Doktorumu göremedim, kongredeymiş. Ama doğumhanenin önünde bekleyen kalabalığa yaklaşınca bir baktım, yeni doğmuş bir kız !!! Aile bireylerine göstermeye çıkarmış hemşire =) Ay nasıl yumuk, nasıl tatlı bişi idi... Hemen kameraya çektiler falan böyle.. Ay, bak gene gözlerim doldu. Allah hepimize sağ salim o günleri göstersin... Çok özendim.

Kaçakkedi ne güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Çok da hoş olmuş. Güle güle kullansın bebeğin.

kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..

basurdan şüpheleniyodun..onu naptın güzelim?

canım doktoru aradım yediklerine dikkat et dedi acı ekşi ve baharatlı şeyler yeme dedi bol su içicekmişim birde sabahları kuru kayısı ye dedi bi krem verecekmiş onu kullanacakmışım sanırım haftaya giderim artık doktora hiç halim yok çünkü

PINKY, bebeğinin kalp atışını duyduğunuzu yazmıştın sanırım. Nasıl duydunuz? Kulak dayayarak mı? Benim tickerda öyle yazıyor da, inanamadım ???

BABYMOM, normal bebeyağı gibi emiliyor mu o karışım, herhangi bir rahatsızlık (yapışma gibi) vermiyor değil mi?

Peynirde bişi olmasın maviş? Bence o kullandığın malzemeler her neyse, onları kullanma sen. Yoksa psikolojik mi? O günkü tost dokunacak diye gittin çıkardın, şimdi yağ kullanmasan da aynı etkiyi mi yapıyor?

Yaaaa, annem de babam da "daha denize girme" diyor :mymeka: püfffffff................

kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..

tez zamanda uzamazlar inşallah..bi de ben sir yaptırmıştım..en düşük ısıda yaptı kız aslında..feci yandım yaa..hiç böle olmamıştı..
yazık bize..bu acının üstüne de ütü hiç çekilmez valla..kolay gele..

hakkımda kısmında kişisel bilgilerim var hangi kısma kopyalacağımı tam anlayamdım acemilik zor :))

nora ben de manuelde karar kıldım..kullananlar memnun..hem hastanede lazım olur hem çalışacağız..kendi saklama kapları biberonları var içinde.

aman inşallah kısa zamanda düzelirsin..nazara mı geldin..bi okut bari kendini..bu ara gözler üzerimizde..

ya beynim küçülmüş iyice benim, kızlar hakkımda neresi yaa bulamadım bi türlü

bir küçüğü var canım hemen onun altında..duvar rengi de çok güzelmiş..siz de çok güzelmişsiniz karekafalılar sizi

Yüzümüzü sizlerden saklamak değil maksadım, ama buraya üye olan olmayan herkes girebildiği için çekindim sanırım biraz...

bi altta yarı yarıya olanı var..ama biz hep onu kullanıyoduk..

afferin sana kaçakçığım yav..gel öpecemmm

DİDE, ben aventin su biberonunu almayı düşünüyorum ama süt ve mama için dr.brownsı öneriyorlar, gaz yapmıyormuş yeni çıkarmış bu modeli. Aklında olsun...

Kaça Kedi yüzünüzü de görseydik :) bitmiş hali yokmu ?

Bitmiş hali taze yayınlandı canım...

Esrako 7. kutucuga geçmiştin demekki haftaya bugün bende 7. kutucuğa geçicem : ))

Ama bu seferde cok kucuk olmuslar... naptıgını tam goremıyorumm mesela

kaçakkedi şu askılarını yaptığınız fotoyu 640x480 olarak bi koyarmısın...nası yaptınız bi bakalım...daha sonra da bitmiş halini de benim dediğim gibi koyarsan bi bakalım..:)

yaaa öbür türlü de çok foto olduğu için çok yer kaplar, siteden uyarı felan alırım diye korktum. Ama EVRİŞ ve MERCİMEKİM için askı fotolarını tekrar yükleyeceğim canısı...

Bak benım gıbı cırpınanlar mevcutmus burada :))))))

turuncu canım, minik kelebeğimin rengi. Anlamı, sağlık, mutluluk, canlılık, neşe ve enerji demek...

Geçmiş olsun canım. Benim de lökosit yüksek çıkmıştı ama idrar kültürüm temiz çıktı Allahtan. Lökosit hamilelerde yüksek çıkarmış zaten öyle duymuştum.

sagol canim, ama cieen daha az uzuyor, bacagimdakiler tuycuk seklinde bi iki tane, makinayla 5 dk bile surmedi..
nora ben de manuelde karar kıldım..kullananlar memnun..hem hastanede lazım olur hem çalışacağız..kendi saklama kapları biberonları var içinde.

evet banada hastanede lazim olur dediler, o yuzden alicam, bide ben burda 3 gece 4 gun kaliyorum hastanede nolur nolmaz.. bi tanidik olsa da keske verebilseydi bana gecici sure, yada internetten ikinci elmi baksam diyorum

maviş geçmiş olsun canım....
nazancım kızına maşallah.... büyümüş epey.....
kaçakkedi odanız çok güzel olmuş sağlıklı günlerde yatar bebeğin inşallah rabbim o odanın içinde koştururken o beşiğin içinde yattığı günleride göstersin....

geçmiş olsun maviş, baharatlı yağlı şeyler yeme

Gynoferonu ben günde 2 kez içiyorum kan ilacı o çok kilo yapmaz sadece kabızlık yapar Elevit kilo yapıyor, bebeğin büyüyor iştahında çoksa ondandır kilo alışın

Kaçak KEdi çok güzel olmuş ellerinize sağlık bizde başlasak iyi olacak ama eşimin işleri yogun bu hafta sonu alırız belki bebek odasını

ay kizlar bugun evdeyim ya canim ne istedi biliyormusunuzz, guluceksiniz ama ben cok severim, hani bolee kadin gunleri falan olur ya, kek borek tatli kisir hazirlarlar, annemle gitmeye bayilirdim sirf mamalar icin, dedim keske bi tanidigin gunu olsaydida gitseydim:)))) gune as erdimmm:)))) yaninda taze cay falan, offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…