kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
selammm
dr dan geldimmm, kızım 1275 gr olmus 13 gun onde gidiyor seker yuzunden de olabilir dedi iri ailesiniz ondandaolabilir dedi dr sorunteskil etcekkadar ileri değli merak etme dedi, seker olcumlermi içinboyle giderse gayet iyi dedi bakalım insalah boyle gider,
bugunkarnım çokcasertlesti sanki ama midemimiusuttum gazmı emin olamadım dedimolsun gel rahim agzı uzunlguna bakalım dedi ustenbastırdı falan epey 37 mm çıktı rahim agzı hiçsorun yok meraketme dedi agrı yoksasertlesme ilebirlikte hiçbirsey olmaz dedi , ok dedim aksamsoda içtimmidembiraz rahatladı sanırım mideden kaynaklanan birkseydi ,
bebek bas asagı donmus amatekrar tersine donebilir dedi yanaklarıfalan inanılmaztombulduuu sisko kızımbenim:)
yarın resimlrenii tarayıp atarımsizlere isteboyl simdi okuyayım
gecmis olsun sekecikk, 100luk iyi cikar insallah..Gizzee, çok az kalmış büyük buluşmaya, hadi bakalım, sen haftaya gelmezsin buralara artık. Gelme zaten. Doya doya hasret giderin..
Esrako, maşallah tombiş Ece'ye..
Burko, o akıntı hala devam ediyor bende de..
Şeker sonuçlarını aldım..
Açlık:89
1. saat: 156
100 gr glikoz testine ben de girecem yani..
hosgeldin tatlim, valla bende olcturmedim, belki olculdu de haberim yok normal diye??100luk icin bol sans..arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
Selam canlarıııımmmm,
Ben geldiiimmm. Beni özleyen oldu mu bilmem ama ben sizleri çok özledim. Yaklaşık 10-15 gündür giremeyişimin nedeni gene çok kötü grip oldum ve felaket öksürüyordum. Hala da öksürüyorum. Kalp doktoru önce fazla yorulduğum için ciğerlerimde su toplandığını sandı ilaç verdi. O geçirmeyince neyse iyi haber dedi ve şimdi de dünden beri antibiyotike başladık.
kızlar ya en son mesajımdan sonra ortanca abimin eşi geldi kızıyla kahvaltı edelim sizinle diye ordan kardeşim geldi tadilata başladı sonra annem geldi arkasından kardeşimin eşi ay neye ugradıgımı şaşırdım valla bir yandan kahvaltı hazırladım banyoyu boşalttım ustalar başladı kırıp dökmeye birde cadı abimin kızı üstüne ekstradan yaramazlkılara başladı benim kızıda ayarttı bugün kafayı kırmassam heralde başka bir şey istemem allahtan
dedim annemlere ve kardeşime haftaya cuma 8 aya giricem işleri çabuk bitirin valla yanınızda dogururum diye karılarınızada evi temizletirim bir güzel on göre
kızlar eşim mesaj attı bunu yazarken aglıyorum cok mutluyum eşime mesaj attım olanları sen üzülme bunadı ıyıce demıs ben ev bakıcam bu gun uygun bıseyler bulursam kıraya cıkarız yazmıs cok mutluyum cok
masallah naz kizimizaaayine sayfalarca geride kaldım..... yine muhabbetten koptum.... doktora gittim geldim. kızım nihayet gramdan kiloya geçmiş. 1.2 kilo olmuş. çok hareketliydi. kıpır kıpır... yüz fotosu alamadık o yüzden. ama yüzünü ara ara gördük. çok sevimliydi. canım benim....
.
canim bende bunlari arastiriyoum avent alicam ama manuel;elektrikli cok pahali, bide pek memnun kalmamis kullananlar, manuel yorsa da daha iyiymis..
MERCIMEKIM selulit icin bebeyagına limon sıkıp sabah aksam suruyodum o bolgeye bayagı azalma var. olculeri goz kararı ayarladım
basurdan şüpheleniyodun..onu naptın güzelim?
kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..
canım doktoru aradım yediklerine dikkat et dedi acı ekşi ve baharatlı şeyler yeme dedi bol su içicekmişim birde sabahları kuru kayısı ye dedi bi krem verecekmiş onu kullanacakmışım sanırım haftaya giderim artık doktora hiç halim yok çünkü
bir küçüğü var canım hemen onun altında..duvar rengi de çok güzelmiş..siz de çok güzelmişsiniz karekafalılar sizi
bi altta yarı yarıya olanı var..ama biz hep onu kullanıyoduk..
afferin sana kaçakçığım yav..gel öpecemmm
kocacığım aradı avent marka biberon ve göğüs pompası bulmuş bir de göğüs ucu kremi.garmastan bir ara bahsetmiştim hatırlarsanız.aventi çok araştırdım memnun olan çok..dün bir de doktor browns markaya baktım..gaz yapmayan biberonu vardı.değişik bir şey
Kaça Kedi yüzünüzü de görseydik :) bitmiş hali yokmu ?
Bitmiş hali taze yayınlandı canım...
Esrako 7. kutucuga geçmiştin demekki haftaya bugün bende 7. kutucuğa geçicem : ))
kaydirigubbakcemile3 kırıksın sen yaaaa kaydirigubbakcemile3
Avent i bende duydum.. onerıyorlar.
Gözün aydın Nazanım.. masallah kızına.
El emegı göz nuru dıye buna denıyor değil mi?? Helal olsun sıze.
Ama bu seferde cok kucuk olmuslar... naptıgını tam goremıyorumm mesela
kaçakkedi şu askılarını yaptığınız fotoyu 640x480 olarak bi koyarmısın...nası yaptınız bi bakalım...daha sonra da bitmiş halini de benim dediğim gibi koyarsan bi bakalım..:)
Bak benım gıbı cırpınanlar mevcutmus burada :))))))
KAÇAKKEDİ, ellerinize sağlık, eminim bitince çok sıcak bir oda olacak. kırmızı iddialıdır biraz. yoksa turuncu mu o? fotoda tam belli olmuyor. şeker için de geçmiş olsun.....
buarada sen ne mühendisisin canım?
Kızlar, hani benim idrarımda enfeksiyon çıkmıştı ya? İdrar kültürü istemişti doktor, idrarımı ekmişler ama hiç bişi çıkmamış. Lökosit de yokmuş. Sanırım basit bir enfeksiyon geçirdim çaktırmadan =)))
Doktorumu göremedim, kongredeymiş. Ama doğumhanenin önünde bekleyen kalabalığa yaklaşınca bir baktım, yeni doğmuş bir kız !!! Aile bireylerine göstermeye çıkarmış hemşire =) Ay nasıl yumuk, nasıl tatlı bişi idi... Hemen kameraya çektiler falan böyle.. Ay, bak gene gözlerim doldu. Allah hepimize sağ salim o günleri göstersin... Çok özendim.
Kaçakkedi ne güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Çok da hoş olmuş. Güle güle kullansın bebeğin.
tez zamanda uzamazlar inşallah..bi de ben sir yaptırmıştım..en düşük ısıda yaptı kız aslında..feci yandım yaa..hiç böle olmamıştı..
yazık bize..bu acının üstüne de ütü hiç çekilmez valla..kolay gele..
nora ben de manuelde karar kıldım..kullananlar memnun..hem hastanede lazım olur hem çalışacağız..kendi saklama kapları biberonları var içinde.
geçmiş olsun maviş, baharatlı yağlı şeyler yemekızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
Gynoferonu ben günde 2 kez içiyorum kan ilacı o çok kilo yapmaz sadece kabızlık yapar Elevit kilo yapıyor, bebeğin büyüyor iştahında çoksa ondandır kilo alışınkızlar gynoferon diye bi kan hapı kullanıyorum.pembe bişey.yaklaşık bir aydır.o hapı kullandım diye mi yoka bebe büyüdü diyemi birden kilo aldım..hiç öle bişey duydunuz mu yaa ...yoksa kilom 6,5 aylık olduğu içinmi birden hızlandı...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?