2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

MERCıMEKıM, masada askıların bitmiş hali var. Ordan görebilirsin canım. Ben kullanışlı olsun ilerde de kullanabileyim pantolonunu felan asyım diye bu askıları süslemek istedim. Yoksa burda elyaf kaplı tek katlı süslü askılar vardı ama hem çok pahalı, hem de kullanışsızdı. Böyle daha güzel oldular rengarenk, dolabından da anlaşılacağı üzere...

Teşekkürler canım, çok uğraştık hala da çok eksiği var ama ilk hastanede kullanacaklarını aldım şimdilik sağlıklı doğsun da inşallah gerisi sonraya valla...

Teşekkür ederim canım,darısı size o zaman...

Yaaa NORAAcığım, benim de yarın günüm var ama doktor yat dediği için kocişten izin almam gerek beni götürmesi için. Ayrıca varsayalım izin verdi gittik, bu sefer de şeker var, o güzelim mamalardan yiyemeyeceğim. Ben en iyisi gidebilirsem, burdan sana paket yhapıp göndereyim. Benim de çok hoşuma gider bu günler, açık büfe misali...

Ahhh ahh, sağlıkla bi doğsun bebişlerimiz inşallah... Daha çok açık büfelere gideriz onunla inşallah...

saolasın Kaçakkedi..bence de gayet düzgün ve hoş olmuşlar..hem maliyeti düşük..katılıyorum sana o konuda..nazar boncuğu da takmışsınız çok cici olmuşlar..ben de yapıcam valla..

hakkımda kısmında kişisel bilgilerim var hangi kısma kopyalacağımı tam anlayamdım acemilik zor :))

Canım sayfanın başında kullanıcı paneli yazıyor ya anasayfanın yanında bu mesajımı okuduğun sayfanın başında yani:)) Kullanıcı paneline tıkla ordan profil düzenleye gir, en altta kilo doğum takip yazıyor ya oraya eftalyanın gönderdiği adresi kopyala kaydet

saolasın Kaçakkedi..bence de gayet düzgün ve hoş olmuşlar..hem maliyeti düşük..katılıyorum sana o konuda..nazar boncuğu da takmışsınız çok cici olmuşlar..ben de yapıcam valla..

MERCİMEKİM,
Üşenmesem senin için askıyı tek çekip koyardım ama sabah beri sizler için bu fotolarla uğraşıyorum. Hem yoruldum, hem acıktım. Öğlen menümü de atladım, hem de bu odaya güneş vurduğu için çok sıcak oldu. Benim artık hemen mutfak tarafına gidip serinlemem ve bebişimi doyurmam lazım. O da acıkmıştır şimdi teyzesi...

MAVİŞ,
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım, bolca dinlen benim gibi.

AFTABRU,
Canım ben de senin gibi 10 sene bankacılık yaptım, iyi bilirim ve çok severim o mesleği. Ama çok yoğun olduğu için sonradan sağlık şartlarından dolayı, kendi mesleğime döndüm. Ben ziraat mühendisiyim canım, ama kendimi hep bankacı olarak görürüm hala, 10 yılın hatırı var, malum :))

selam kızlar,
devamsızlıktan kalmadım değil mi? hafta sonu ile 19 mayıs tatilini birleştirip 5 günlüğüne anneme kaçacağım için işlerimi bitireyim istedim,pek giremedim o yüzden.gerçi yine de bitmedi işler,gitmeyi yarına erteledim.annemde de pek giremem herhalde,hepinizi çooook öpüyorum.
KAÇAKKEDı,oda çok güzel olmuş,emeğinize sağlık.o oda her zaman kızının kahkahalarıyla çınlasın...

Kaçakkedi ellerinize sağlık çok güzel olmuş odası sağlıcakla gelsinde mışıl mışıl uyusun orda inşallah.

Kaçak kedi askıları nasıl yaptın anlatsana bize :) bizde yapalım çok beğendim eline sağlık

MERCıMEKıM,
Dayanamadım canım senin için yemedim içmedim gittim çektim valla. Ama sen de yaparsan bize göster oldu mu. ışte canım fotolar...

Dido, seni seviyorum.. biliyorsun değil mi??

kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..

Gecmiş olsun kuzum..

Kaçak kedi, ellerine sağlık kuzum.. hem cok keyıflı hem de cok gusel olmuslar bellı.. eşine de ne mutlu, her asamasında senın yanında, Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.

bir hızlanma var şekerim ama nedendir ben de anlamadımm..başta azıcık aldığım kilolardan 12 kiloyla bitiririm diyordum şimdi umudum yok şimdiden 9 kilo aldım.bebişim sağlıklı ama çok mutluyum.yalnızca bu birden artışa anlam veremiyorum.yoksa memnunum halimden.
boşver noram ya iyi strilize edilmemiştir falan.2. bebişte de kullanırız:)
canım çok güzel olmuş..ellerinize kollarınıza yaratıcı zekanıza sağlık..chiccomun çntalı seti var sende de gördüm..ben onun pişik kremini kullanmayacağım içinde aliminyum varmış..evrim söyledi sağolsun. seninle de paylaşayım istedim.
Kaçak kedi askıları nasıl yaptın anlatsana bize :) bizde yapalım çok beğendim eline sağlık

eveeeeeettttt

Yaaaa, annem de babam da "daha denize girme" diyor :mymeka: püfffffff................

getir kulağını..hah tamam..bak benden duymuş gibi olma, Evriş senin anneni babanı aramış bi güzel doldurmuş onları.. Aman bu mevsimde denize mi girilirmiş, popon donarmış da, enfeksiyon kapıp hasta olurmuşsun da, oo daha neler neler..şşş benden duymuş olma..

Evriş canııııım nasılsın, çok özledim seniiiii, fasülyeye hep diyorum Evrişi ben çok seviyom diyeeeeee..

İmza: Forumun dedikoducusu...

KAÇAKKEDi, eline koluna sağlııııık, kızın büyüycek o masada da oturacak haaaa.. Ben kafamı taşlara mı vuram..Nedir o kıyafetler askılar öyle.Amannnn.Güzel günlerde büyüsün o odada inşallah...

Kaçakkedi ellerinize sağlık çok güzel olmuş odası sağlıcakla gelsinde mışıl mışıl uyusun orda inşallah.

Teşekkür ederim, çok güzel dualar bunlar Allah kabul etsin inşallah...
Hepimizin bebişleri evlerimizi kahkahalarıyla çınlatsınlar inşallah...

merhaba kızlar. geçmişi okudum hemen birazdan çıkıcam.

nazan ve esracım bebişleriniz tontiş olmuş baya. maşallah. şişko yanaklar tombul popolar. kızlarımız tombik olcekler tam ısırmalık.

kaçakkedicim odan hem çok güsel güselliği de emeğinizden. iyi günlerde kullansın her şeyini bebiş.

noracım ben de istiorum o dediklerinden. gözümde uçuşuo günde yenilen yemekler. kısır sevmezdim kısır çekio canım. yemediğim günlere yanıorum.

mavişçim geçmiş olsun.

kızlar çıkıorum . artık yarın sabah izmirden yazacağım size. içim çok çok buruk eşimi göremeyeceğim 3 ay ama hem bebetomuzun hem de benim sağlığım için katlanıcaz. kocaman karınlı göremicek beni ya da bebişimizin en bomba tekmelerini ama hepsini kaydedicem artık. allah kimseyi ayırmasın. bu ayrılıkların sonunda çok güsel bi hediyemiz var. meleğimiz gelecek. yarın türkiye sınırları içinde görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…