maviş geçmiş olsun canım....
nazancım kızına maşallah.... büyümüş epey.....
kaçakkedi odanız çok güzel olmuş sağlıklı günlerde yatar bebeğin inşallah rabbim o odanın içinde koştururken o beşiğin içinde yattığı günleride göstersin....
geçmiş olsun maviş, baharatlı yağlı şeyler yeme
Gynoferonu ben günde 2 kez içiyorum kan ilacı o çok kilo yapmaz sadece kabızlık yapar Elevit kilo yapıyor, bebeğin büyüyor iştahında çoksa ondandır kilo alışın
Kaçak KEdi çok güzel olmuş ellerinize sağlık bizde başlasak iyi olacak ama eşimin işleri yogun bu hafta sonu alırız belki bebek odasını
ay kizlar bugun evdeyim ya canim ne istedi biliyormusunuzz, guluceksiniz ama ben cok severim, hani bolee kadin gunleri falan olur ya, kek borek tatli kisir hazirlarlar, annemle gitmeye bayilirdim sirf mamalar icin, dedim keske bi tanidigin gunu olsaydida gitseydim:)))) gune as erdimmm:)))) yaninda taze cay falan, offff....
hakkımda kısmında kişisel bilgilerim var hangi kısma kopyalacağımı tam anlayamdım acemilik zor :))
saolasın Kaçakkedi..bence de gayet düzgün ve hoş olmuşlar..hem maliyeti düşük..katılıyorum sana o konuda..nazar boncuğu da takmışsınız çok cici olmuşlar..ben de yapıcam valla..
MERCİMEKİM,
Üşenmesem senin için askıyı tek çekip koyardım ama sabah beri sizler için bu fotolarla uğraşıyorum. Hem yoruldum, hem acıktım. Öğlen menümü de atladım, hem de bu odaya güneş vurduğu için çok sıcak oldu. Benim artık hemen mutfak tarafına gidip serinlemem ve bebişimi doyurmam lazım. O da acıkmıştır şimdi teyzesi...
QUOTE]
yooo..hiç gerek yok güzelim..gayet anlaşılır son fotoda...sana afiyet olsun..hakettin yemeği..:))
MERCİMEKİM,
Dayanamadım canım senin için yemedim içmedim gittim çektim valla. Ama sen de yaparsan bize göster oldu mu. İşte canım fotolar...
ahh canım yaa çok saol..eline koluna sağlık..evet yapıcam mutlaka..a.s.
kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..
bir hızlanma var şekerim ama nedendir ben de anlamadımm..başta azıcık aldığım kilolardan 12 kiloyla bitiririm diyordum şimdi umudum yok şimdiden 9 kilo aldım.bebişim sağlıklı ama çok mutluyum.yalnızca bu birden artışa anlam veremiyorum.yoksa memnunum halimden.kızlar gynoferon diye bi kan hapı kullanıyorum.pembe bişey.yaklaşık bir aydır.o hapı kullandım diye mi yoka bebe büyüdü diyemi birden kilo aldım..hiç öle bişey duydunuz mu yaa ...yoksa kilom 6,5 aylık olduğu içinmi birden hızlandı...:ecrin_bebek:
boşver noram ya iyi strilize edilmemiştir falan.2. bebişte de kullanırız:)sagol canim, ama cieen daha az uzuyor, bacagimdakiler tuycuk seklinde bi iki tane, makinayla 5 dk bile surmedi..
evet banada hastanede lazim olur dediler, o yuzden alicam, bide ben burda 3 gece 4 gun kaliyorum hastanede nolur nolmaz.. bi tanidik olsa da keske verebilseydi bana gecici sure, yada internetten ikinci elmi baksam diyorum
canım çok güzel olmuş..ellerinize kollarınıza yaratıcı zekanıza sağlık..chiccomun çntalı seti var sende de gördüm..ben onun pişik kremini kullanmayacağım içinde aliminyum varmış..evrim söyledi sağolsun. seninle de paylaşayım istedim.
MERCİMEKİM, masada askıların bitmiş hali var. Ordan görebilirsin canım. Ben kullanışlı olsun ilerde de kullanabileyim pantolonunu felan asyım diye bu askıları süslemek istedim. Yoksa burda elyaf kaplı tek katlı süslü askılar vardı ama hem çok pahalı, hem de kullanışsızdı. Böyle daha güzel oldular rengarenk, dolabından da anlaşılacağı üzere...
Kaçak kedi askıları nasıl yaptın anlatsana bize :) bizde yapalım çok beğendim eline sağlık
Yaaaa, annem de babam da "daha denize girme" diyor :mymeka: püfffffff................
selam kızlar,
devamsızlıktan kalmadım değil mi? hafta sonu ile 19 mayıs tatilini birleştirip 5 günlüğüne anneme kaçacağım için işlerimi bitireyim istedim,pek giremedim o yüzden.gerçi yine de bitmedi işler,gitmeyi yarına erteledim.annemde de pek giremem herhalde,hepinizi çooook öpüyorum.
KAÇAKKEDİ,oda çok güzel olmuş,emeğinize sağlık.o oda her zaman kızının kahkahalarıyla çınlasın...
Kaçakkedi ellerinize sağlık çok güzel olmuş odası sağlıcakla gelsinde mışıl mışıl uyusun orda inşallah.
MERCİMEKİM,
Üşenmesem senin için askıyı tek çekip koyardım ama sabah beri sizler için bu fotolarla uğraşıyorum. Hem yoruldum, hem acıktım. Öğlen menümü de atladım, hem de bu odaya güneş vurduğu için çok sıcak oldu. Benim artık hemen mutfak tarafına gidip serinlemem ve bebişimi doyurmam lazım. O da acıkmıştır şimdi teyzesi...
QUOTE]
yooo..hiç gerek yok güzelim..gayet anlaşılır son fotoda...sana afiyet olsun..hakettin yemeği..:))
Senin için feda olsun 5-10 dakka. Ama artık Behlül (Şebnem) kaçar. Bebişinin karnını doyurmaya. Malum şeker var, çok ara verdik öğünler arasında.
Öpüyorum hepinizi...a.s.
canım beğenmişsindir umarımmeftelyacım sana cok teşekkürler yapabildim nihayet :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?