Benim açlık kan şekerim düşük çıktı. Tokluk 1 saat sonra 187, 2 saat sonra 186, 3 saat sonra 156.
Bana hiçbişey demedi doktor 3 hafta bu diyeti yap sonra günde 5 kez kan alınıp test yapılacak onu da bana getir göreyim dedi. Arada ölçtür felan demedi. Yemekle meyve yenmesi gerektiğini de ben netten okudum, yemek ve süt meyvenin şekerini dengeliyormuş diye.
Ayrıca bana 2000 kalorilik diyet verdi. Size az vermiş benim boyum 1.60 kiolm 58.
Zaten diyeti uyguladıktan sonra da yarım kilo daha verdim.
Zaten toplamda 6 kilo almıştım. Şimdi 5,5 kilo almış görünüyorum.
Kaça Kedi yüzünüzü de görseydik :) bitmiş hali yokmu ?
Esrako 7. kutucuga geçmiştin demekki haftaya bugün bende 7. kutucuğa geçicem : ))
Dido, seni seviyorum.. biliyorsun değil mi??
Gecmiş olsun kuzum..
Kaçak kedi, ellerine sağlık kuzum.. hem cok keyıflı hem de cok gusel olmuslar bellı.. eşine de ne mutlu, her asamasında senın yanında, Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.
beni sevion mu bende sevgiye aç biriyim şurda benide benide sevvkaydirigubbakcemile3Dido, seni seviyorum.. biliyorsun değil mi??
Gecmiş olsun kuzum..
Kaçak kedi, ellerine sağlık kuzum.. hem cok keyıflı hem de cok gusel olmuslar bellı.. eşine de ne mutlu, her asamasında senın yanında, Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.
eylem teşekkür ederim çok
getir kulağını..hah tamam..bak benden duymuş gibi olma, Evriş senin anneni babanı aramış bi güzel doldurmuş onları.. Aman bu mevsimde denize mi girilirmiş, popon donarmış da, enfeksiyon kapıp hasta olurmuşsun da, oo daha neler neler..şşş benden duymuş olma..
Evriş canııııım nasılsın, çok özledim seniiiii, fasülyeye hep diyorum Evrişi ben çok seviyom diyeeeeee..
ımza: Forumun dedikoducusu...
kızlar çıkıorum . artık yarın sabah izmirden yazacağım size. içim çok çok buruk eşimi göremeyeceğim 3 ay ama hem bebetomuzun hem de benim sağlığım için katlanıcaz. kocaman karınlı göremicek beni ya da bebişimizin en bomba tekmelerini ama hepsini kaydedicem artık. allah kimseyi ayırmasın. bu ayrılıkların sonunda çok güsel bi hediyemiz var. meleğimiz gelecek. yarın türkiye sınırları içinde görüşürüz.
ben bu esrakoyu yerim ya yerim..bluzü soruyor yaaaaa..yerim seni yay kadınım benim..böyle merakın tatlısı da olur mu ya..böyle bir organize kişilik böyle bir akıl kafa..rengisin sen bu topiğin ya..çok keyifli senin yazdıkalrını okumak
canım nedemek güle güle kullan artıkkçok beğendim hem de süpersin çok sağol uğraştığın için...
beni sevion mu bende sevgiye aç biriyim şurda benide benide sevvkaydirigubbakcemile3
getir kulağını..hah tamam..bak benden duymuş gibi olma, Evriş senin anneni babanı aramış bi güzel doldurmuş onları.. Aman bu mevsimde denize mi girilirmiş, popon donarmış da, enfeksiyon kapıp hasta olurmuşsun da, oo daha neler neler..şşş benden duymuş olma..
Evriş canııııım nasılsın, çok özledim seniiiii, fasülyeye hep diyorum Evrişi ben çok seviyom diyeeeeee..
ımza: Forumun dedikoducusu...
sen bana adresi ver ben seni temsilen giderim tatlimm, maksat isin gorulsun:)))Yaaa NORAAcığım, benim de yarın günüm var ama doktor yat dediği için kocişten izin almam gerek beni götürmesi için. Ayrıca varsayalım izin verdi gittik, bu sefer de şeker var, o güzelim mamalardan yiyemeyeceğim. Ben en iyisi gidebilirsem, burdan sana paket yhapıp göndereyim. Benim de çok hoşuma gider bu günler, açık büfe misali...
Ahhh ahh, sağlıkla bi doğsun bebişlerimiz inşallah... Daha çok açık büfelere gideriz onunla inşallah...
Norra..yazdıklarına istinaden akşama kısır yapıcam...dayanamam..
Tazem, hoşgeldin annem.. gecmıs olsun tekrar tekrar.. ilac kullanmayacak olman cok gusel bir haber.. Sefa nın senin üzerinde yarattıgı baskılar ıse bu keyfimi dallandırıp budaklandırıyor.. anlıyorsun beni değil mi?? Ben olsam Sefa ya karşı gelmem.. sen de akıllı kadınsın, bence gelmemelisin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?