2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya bende şu kapı süsü meselesini kendim halletmek ıstıyorum acıkcası.. o kapıya asılan kelebekler pazarda 3.5 tl sı.. bana gereken bıraz bebek fıguru, nazar boncukları ve kapıyı cevreleyecek olan tül..

ya kaçakkedi nası yani birinci saat 187 ikinci saat 186 nası yani hiçmi inme yok enteresan olcumler. ya soyle 100 gr yukleme teshis kesin teshis içiny apılan birsey.
birdaha yapılcak dedigi gunde 5 olcum petrikle benim yaptıgım gibi tokluk degerleridir
ama bunun için hastaneye gitmene falan gerek yokki herkese cihaz al deniyorbenim etrafımda gebelik sekeri olan çokkisi oldu hepsi cihaz aldı kendi olctu ne gerek yani
birdaha yukleme yapımsası soz konus uolamaz teshis konumus birdaha niye yapılsın
birdaha ne zaman yukleme olcaz biliyormusnu dyogumdan 40 gun sonra normal edonmusmu sekerimiz diye o da 75 gr lik oluyormus . nedense bilmiorum onun nedenni
benim diyet 1950 kalori tipine ne kadar kilo aldıgınla alakalı bence
bana 15 kilo ile bitrimemiz gerek dendi 10 kilo almıstım gittigmide on agore kalori kondu bende

Kaça Kedi yüzünüzü de görseydik :) bitmiş hali yokmu ?

Esrako 7. kutucuga geçmiştin demekki haftaya bugün bende 7. kutucuğa geçicem : ))

evett canım haftaya beklerim senide 7. kutcugaa ne keyif varya.)

KACAKKEDİİİ
harika olmus oda ya askılarla falan bebis çok sanslı anne babası saatlerce ugrastı odası için valla çok tatlısınızı

bu arada ustundeki kirmizi bluzun yesil i bendeed var demek tr nin heryernide satılıyor ikiler tekstil mi ne dimi etiketi:)
ben 35 tl ye aldımdı sen ??

annem ben de seni sefiyorum..bayılıyom sana

beni sevion mu bende sevgiye aç biriyim şurda benide benide sevvkaydirigubbakcemile3

ben bu esrakoyu yerim ya yerim..bluzü soruyor yaaaaa..yerim seni yay kadınım benim..böyle merakın tatlısı da olur mu ya..böyle bir organize kişilik böyle bir akıl kafa..rengisin sen bu topiğin ya..çok keyifli senin yazdıkalrını okumak

lal ece ya tuylerim diken diken oldu
esim goremiycek tekmeleri demissin ya

dikkat etti isen seni goremiycek kismi ile ilgilenmiyorum bebeginin annesinin karnındaki ozel anlarına sahit olamiycakona uzuldum :) seni dusunmuyorum aslolan bebek :)
içim buruldu
allah ayırmasın canım yaa oyel dusun saglık sorunu yuzunden ayrılmayın baska yere ameliyat i çin vs gelmiyorsun doguma geliyorsun.
hep beterini dusunmekte fayda var. insana çok iyi geliyor
gule gule gel sende simdiden iyi yolculuklar.

çok beğendim hem de süpersin çok sağol uğraştığın için...

Dedıkodunun sonu kötektir diye gusel bır atasözümüz var.. bende seni cok oslemıstım kuzu.. ben de dıorumm nıe oram buram sızlıoo dıye.. demek ki senin hasretinden laelaelaelaelae

ıyi yolculuklar Lalim.. yanımıza hoşgeldin şimdiden..

ya dide yaa kopardın beni yazdıkalrınla :)) hem guldum hem tabiki çok hosuma gitti canım benim sagolasın :))
içzimden geleni anında yazıyorum valla neysem oyum :))))

Tazem, hoşgeldin annem.. gecmıs olsun tekrar tekrar.. ilac kullanmayacak olman cok gusel bir haber.. Sefa nın senin üzerinde yarattıgı baskılar ıse bu keyfimi dallandırıp budaklandırıyor.. anlıyorsun beni değil mi?? Ben olsam Sefa ya karşı gelmem.. sen de akıllı kadınsın, bence gelmemelisin kaydirigubbakcemile3

değil mi yaaa... Kessiinnnnnn !! Kötü kadın Evrim nolcak -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
RESıM KONUSU

kızlar bak ın dide benim merakıma el basmıs :))) benim ciddi ciddi merak ettigim arkadaslar var aranızda yaa
lal dendimi evris dendimi aftabru dendimi aklımda hafızamda hemen resimleri gelioyr misal bunlar daha niceleri var gizzenin resmi aklımda defnedamla nın jenny nin yani birsuru.

ama benim merak ettiklerimin resmi yok
artık ozel nedenler kocalar vs vs yahu ozel mailime yollayın nolur yahuuuu.
sirket mail adresim adım sanım belli sapık falalnda değilim nolur merak ediyorum sizleri
yazıyorum isimlerinizizi:))))

helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake

ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin

sen bana adresi ver ben seni temsilen giderim tatlimm, maksat isin gorulsun:)))
askilar super ellerine saglik, nasil yaptin, bi tarif ediversen...

Norra..yazdıklarına istinaden akşama kısır yapıcam...dayanamam..

ayy bende dayanamamcokacimcoookkocisim hic yemezmis onceen, simdi alisti o arada soyluyor bi kisir yapsan da yesek diyealkisalkisalkis

Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook

Yaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. ıştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…