2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hakkaten çok doğalsın yaa..benim arkadaş listemdesin..orda var resmim..ben çekinmiyorum aslında..
bu arada ben de helin-dide ve kayra yı merak ediyorum.........gösterin kendinizi..

kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu

Ne alem kadınsın sen yafff :))))) ben de Dido nun tipini merak ediyorumm meselaa.. bence kesın sole 120 kılo, bıyıklı, kaşlar bır hızada falan bır kadın ki gorunmuoo bisee kaydirigubbakcemile3

Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3 Yaşasınnnnnnnnnn Sefaa... sefiyorumm o kadını beaaaa... annamm benimmm... Sefooo annammm

Sakın hamile olmayasınn Burcummm :1shok:

kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu

Hamılelıkten dolayı kaynaklanıyor... uzerıne dusenı yapıyormussun zaten.. az cok hepımız gecırdık, cok sıkma canını.

canım yaa ben bugün avatar yerine koydum kabul etmedi

bende ayni durumdayim canim yaa, ama haftada 1 gun odul gunum var cuma yada cumartesiden biri, ve o gun bugundurrr:))))))bugun disardan takilicazz, allah ne verdiysee:))))

offf 2 gomlekde bir ara veriyorum, utuden nefret ediyoruuuuummmm..neyse ha gayret az kaldiii....

offf 2 gomlekde bir ara veriyorum, utuden nefret ediyoruuuuummmm..neyse ha gayret az kaldiii....
kızz bende ütü yapıom bende az yapıom az oturuom ütü kafayı yedi bi ısınıo bi soğuyo ben ben sıpamın giysilerini ütülüomkaydirigubbakcemile3

dide ben aspirin filan koymadım ne olur ne olmaz gerek yok bebeyagıda limonda zararsız suruyorum pazardan beri gelisme var . gripli olmasam heraksam kabak lifiylede keseliycem ama usurum die korkuyorum acelesi yok banyodan banyoya keseliom zaten kabaklifi ve zeytinyaglı sabunla hem popomu hem bacaklarımı iice.

cok ama cok gecmis olsun bebis buyudugunden midene baskı yapıodur belki canım

kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..

oh sende misler gibi olsun darısı basıma ben agda yaptırırmıyım bilmiorum yoksa makinaylamı alırım daha karar vermedim ama ptesi dusunuyorum

BABYMOM, normal bebeyağı gibi emiliyor mu o karışım, herhangi bir rahatsızlık (yapışma gibi) vermiyor değil mi?

biraz yapıs yapıs oluyor ama sabah kalktıgımda bisey yok emmis oluyor hepsini. sabah aksam yapıorum once gobegimi zaytinyaglıorum sonra bacaklarımı oluyo bitio ins bu ugraslara deger . bebek dogduktan sonra pek vaktim olmayabilir simdiden yok edeyimki ozaman baska seylerle ugrasırım

kızlar ben kactım anca sofrayı kurarım saat 7 bucuga gelio burda; misafir gidince belki girerim

buarada KACAKKEDI supersiniz masallah odanız super olmus

tazeburcu kalp atışını nasıl duydugumu sormussun saglık ocakalrında dopler diye bi cihaz var bi ucunu karnımda gezdiriyor diğer ucu da walkman kutus gibi dışaraıya ses verio öle bi aletle duyduk ama muhteeşem bi duygu varya agladım ogluşumun kalp atışlarıyla..

kaçak kedi odanıza ne güzel olmuş ya.. ellerinize saglık bizde toparladık yavaşdan başaldık yani o işlere..her yaptıgım işin sonunda Mehmet Akif bak senin için yapıyorum bunları annecim diyorum.. anlasın onu nekadar heycanla beklediğğimizi..

Yerim senin anlatışını yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…