RESİM KONUSU
kızlar bak ın dide benim merakıma el basmıs :))) benim ciddi ciddi merak ettigim arkadaslar var aranızda yaa
lal dendimi evris dendimi aftabru dendimi aklımda hafızamda hemen resimleri gelioyr misal bunlar daha niceleri var gizzenin resmi aklımda defnedamla nın jenny nin yani birsuru.
ama benim merak ettiklerimin resmi yok
artık ozel nedenler kocalar vs vs yahu ozel mailime yollayın nolur yahuuuu.
sirket mail adresim adım sanım belli sapık falalnda değilim nolur merak ediyorum sizleri
yazıyorum isimlerinizizi:))))
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin
RESıM KONUSU
kızlar bak ın dide benim merakıma el basmıs :))) benim ciddi ciddi merak ettigim arkadaslar var aranızda yaa
lal dendimi evris dendimi aftabru dendimi aklımda hafızamda hemen resimleri gelioyr misal bunlar daha niceleri var gizzenin resmi aklımda defnedamla nın jenny nin yani birsuru.
sirket mail adresim adım sanım belli sapık falalnda değilim nolur merak ediyorum sizleri
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook
Yaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. İştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:
kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu
canım yaa ben bugün avatar yerine koydum kabul etmediRESİM KONUSU
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
Yaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. İştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:
ozmn ben hamile deilim iştahım bi türlü açılmadı benim karnım nie şişti bu göbüş ne acabakaydirigubbakcemile3Sakın hamile olmayasınn Burcummm :1shok:
kızz bende ütü yapıom bende az yapıom az oturuom ütü kafayı yedi bi ısınıo bi soğuyo ben ben sıpamın giysilerini ütülüomkaydirigubbakcemile3offf 2 gomlekde bir ara veriyorum, utuden nefret ediyoruuuuummmm..neyse ha gayret az kaldiii....
ya baby ben selülit nedir bilmezdim..zaten bcaklarım kaslı ve incedir..yağ birikmezdi hiç şimdi başlamışlar popodan aşağıya sallanmaya ya..ben de yapayım..kakao yağıda iyi geliyormuş..bilgin var mı? bir de asprinli tarifin vardı senin onu yazdım ama işte zararı olurmu diye yapmıyorum.büyümeden çnlem almalı
kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..
BABYMOM, normal bebeyağı gibi emiliyor mu o karışım, herhangi bir rahatsızlık (yapışma gibi) vermiyor değil mi?
vay canım benimmm miavvv miavvvv bende seni çok seviom kızz:1hug::asigim:Gel, gir araya gir sığışş.. kedim benimmmm, sevmem mi seni de yaaa :1hug:
ozmn ben hamile deilim iştahım bi türlü açılmadı benim karnım nie şişti bu göbüş ne acabakaydirigubbakcemile3
evrişim bide beni tarif etsene görmeden:)
kaçak kedi odanıza ne güzel olmuş ya.. ellerinize saglık bizde toparladık yavaşdan başaldık yani o işlere..her yaptıgım işin sonunda Mehmet Akif bak senin için yapıyorum bunları annecim diyorum.. anlasın onu nekadar heycanla beklediğğimizi..
ben çok beğeniom seni yaa maşallah çok güselsinHmm.. gaz olmasın gaz.. CADIARZU
Eeee... şeyy... Dido tamam da.. sana kıyamam sımdı yaa.. muzırlık yapmiimm sana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?