RESİM KONUSU
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin
ben az daha bişiler ütüleyim bariiisenağlama
ben çok beğeniom seni yaa maşallah çok güselsintu tu t u
babyyyy ne var yemekteeeeeeee:))))
Lal iyi yolculuklar, internetten webcamla görüşürsünüz üzülme
kızlar ağzımda aft çıktı iki iç yanağımda öyle yanıyorki su içesem bile yanıyor, sağdan yesem olmuyor soldan yesem aynı püffff, birsürü vitamin içiyoruz neden çıkıyorki bu melet
Dedıkodunun sonu kötektir diye gusel bır atasözümüz var.. bende seni cok oslemıstım kuzu.. ben de dıorumm nıe oram buram sızlıoo dıye.. demek ki senin hasretinden laelaelaelaelae
QUOTE]
Dövme beniiiiii. Söz valla daha yapmıycam..
Ben de senin gibi incecik fotomu koydum karşıma bakıp bakıp sözler veriyorum kendime, bebişten sonra işte böyleee olmazsam ne olayım diye..
esrakooo, kızın çok şeker, ısırmaya geliriz artık.. Sen diyet yapıyosun ya, toplamda kaç kilo aldın, merak ettim
Lal, hadi yolun açık olsun canım. Çok üzücü eşinden ayrı kalıcaksın ama napcaksın sen orda çok çile çektin..
yok tatlı bi makina sıpamın 2 makinada bizim var dahaayy canim benim haa gayrett, benim bitti sayilir..
yok tatlı bi makina sıpamın 2 makinada bizim var daha
ben bitirdim yaa alma işini ondan başladım haziran neysede temmuzda yapamam ben abim teyzem filan gelecekler doğum için onlarla haşir neşir olacağım için bebeğin işi bitsin dedimdaha ben tamamlıycam da yıkıyacam..ölme eşşeğim ölme..deterjan hazır, kıyafetler hazır değil..
Ah canım, okuldan yazıyordum, derse girmem gerektiği için çıktım netten. İstersen yine de yapabiliriz ama benimkindenseninki çok tatlı burko seninkini yapabiliriz
Gözün aydın gülüüümdelikafaduldenAyy ne tatlı bir heyecandır o şimdi. Ben 3 sene periyodik olarak yaşadım o caanım kavuşma sahnelerini:asigim:Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Evet evet ben de görmek istiyorum ben de. Benim teorim tam tersi yönde. Bunlar öööyle güzel, ince, zarif hatunlar ki; bizim gibi tontişler bakıp da kendilerini kötü hissetmesinler, sonra nazar etmesinler diye koymuyorlar bence resimlerinidelikafaduldenE bari albüm yapın be kuzular. Aftabru bile çözdü şu işi be yayerimsenibenRESİM KONUSU
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin
Valla ben anneme söylemedim, söylemeyeceğim de. Yarın öbür gün atacağım kendimi turkuvaz sulara:sm_cool:Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook
Yaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. İştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:
ben koyayım dedim ilk defa kabul etmedi yawf resmimiLalim hoş geliyorsun sefa getiriyorsun tatlıma.s.Biz eşinin yokluğunu aratmayız sanaalkisalkisalkisBir yere kadar tabii
Ah canım, okuldan yazıyordum, derse girmem gerektiği için çıktım netten. İstersen yine de yapabiliriz ama benimkinden
Gözün aydın gülüüümdelikafaduldenAyy ne tatlı bir heyecandır o şimdi. Ben 3 sene periyodik olarak yaşadım o caanım kavuşma sahnelerini:asigim:
Evet evet ben de görmek istiyorum ben de. Benim teorim tam tersi yönde. Bunlar öööyle güzel, ince, zarif hatunlar ki; bizim gibi tontişler bakıp da kendilerini kötü hissetmesinler, sonra nazar etmesinler diye koymuyorlar bence resimlerinidelikafaduldenE bari albüm yapın be kuzular. Aftabru bile çözdü şu işi be yayerimseniben
Valla ben anneme söylemedim, söylemeyeceğim de. Yarın öbür gün atacağım kendimi turkuvaz sulara:sm_cool:
Evet ya, nerede fast food var, benim gözüm gönlüm orada. Evde portakallı ördek yapılsa çekici gelmiyorCADIARZU
Hmm kocişler geldi, herkes yemek telaşında herhal. Ben bugün bekarım. Sevgilimin maç günü:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?