2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben çok beğeniom seni yaa maşallah çok güselsintu tu tu

Valla sen ole goruyorsundur.. tesekkur ederım kuzu,hanım hanımcık oldugunuz kadar zarifsiniz de, takdire şayan buluyorum bende sisi :)))

Helinim, foto konusunda, ben koymayı bılmyorum demıstı.. kuzum ondan muzdaripti.. Ama Kayra ve Dido nun gecerlı acıklamaları nedır.. fende merak edıyorumm CADIARZU

Lal iyi yolculuklar, internetten webcamla görüşürsünüz üzülme

kızlar ağzımda aft çıktı iki iç yanağımda öyle yanıyorki su içesem bile yanıyor, sağdan yesem olmuyor soldan yesem aynı püffff, birsürü vitamin içiyoruz neden çıkıyorki bu melet

Bagısıklık sistemin zayiflamıstır kuzu.. tuzlu su ıle gargara yapmaya calıs bol bol, tuz bol olsun ki yarayı kurutsun.gecmıs olsun.

Çingene Esra'nın annesi gelecekti ya o yüzden kayıplardadır..

daha ben tamamlıycam da yıkıyacam..ölme eşşeğim ölme..deterjan hazır, kıyafetler hazır değil..
ben bitirdim yaa alma işini ondan başladım haziran neysede temmuzda yapamam ben abim teyzem filan gelecekler doğum için onlarla haşir neşir olacağım için bebeğin işi bitsin dedim

Lalim hoş geliyorsun sefa getiriyorsun tatlıma.s.Biz eşinin yokluğunu aratmayız sanaalkisalkisalkisBir yere kadar tabii
seninki çok tatlı burko seninkini yapabiliriz
Ah canım, okuldan yazıyordum, derse girmem gerektiği için çıktım netten. İstersen yine de yapabiliriz ama benimkinden
Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Gözün aydın gülüüümdelikafaduldenAyy ne tatlı bir heyecandır o şimdi. Ben 3 sene periyodik olarak yaşadım o caanım kavuşma sahnelerini:asigim:

RESİM KONUSU

helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake

ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin
Evet evet ben de görmek istiyorum ben de. Benim teorim tam tersi yönde. Bunlar öööyle güzel, ince, zarif hatunlar ki; bizim gibi tontişler bakıp da kendilerini kötü hissetmesinler, sonra nazar etmesinler diye koymuyorlar bence resimlerinidelikafaduldenE bari albüm yapın be kuzular. Aftabru bile çözdü şu işi be yayerimseniben

Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook
Valla ben anneme söylemedim, söylemeyeceğim de. Yarın öbür gün atacağım kendimi turkuvaz sulara:sm_cool:

Evet ya, nerede fast food var, benim gözüm gönlüm orada. Evde portakallı ördek yapılsa çekici gelmiyorCADIARZU

Esra ve Nazan sizin kuzucuklara da MAŞALLAHAyy ne tontiş yanaklar onlar öyle Esra:asigim:Ben de istiyorum fotoooooooooosenağlama

ben koyayım dedim ilk defa kabul etmedi yawf resmimi

kizlarrrr oglusumun yeni cicilerini koydum, turkiyeden aldiklarimii, sicak sicak, bakabilirsinizzz....

Hmm kocişler geldi, herkes yemek telaşında herhal. Ben bugün bekarım. Sevgilimin maç günü:çok üzgünüm:

gerci bugun erken gelebilir, cici mama yicez disarda:)))cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…