2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hmm kocişler geldi, herkes yemek telaşında herhal. Ben bugün bekarım. Sevgilimin maç günü:çok üzgünüm:
benimkide meçhul sordum allah bilir dedikaydirigubbakcemile3 ama erken gelirsede annemlere gidecez ama hiç zannetmiom kesin geç gelir betonları çokmuş çünkü kaynım dedisenağlama

ben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.

ben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.

aclik hissetmiyorum diye yememzlik yapmaaabebisini besle bakiimmm..

Sakın hamile olmayasınn Burcummm :1shok:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende ayni durumdayim canim yaa, ama haftada 1 gun odul gunum var cuma yada cumartesiden biri, ve o gun bugundurrr:))))))bugun disardan takilicazz, allah ne verdiysee:))))

Yaa işte ben o hakkımı kullandım çarşamba günü. Ama artık iyice jöle kıvamına geldim kilolardan. geçen haftadan beri 1,5 kg daha aldım. Bu arada kabızlık ve ödem problemim de var.. PÜffffffffffffffffff

ozmn ben hamile deilim iştahım bi türlü açılmadı benim karnım nie şişti bu göbüş ne acabakaydirigubbakcemile3

Bence de gazdır o =)) Kayısı ye, geçer...

Ya kızlar yazdım mı bilmiyorum (büzüşüğüm ben çünkü), hastanede yeni doğmuş bi bebek gördüm çok heyecanlandım. Aklıma geldikçe gözlerim doluyo gündüzden beri...

ayy cılbır nee güselse bende yapıyım bende bişi bulamıom düşünüomda

bankadan çıkmadan önce sultanahmet köftecisinden köfte söylemiştim onu yedim. şimdi daha tam acıkmadım. ama tabi ki yiyeceğim. dondurma yesem.....? hem kalsiyum almış olurum. olmaz mı?
ayyyy hiç yemek yapasım yok

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hii kofte mi hemde sultanahmet koftecisindeeeeennn...cokacimcoook off bak ben acikmaya basladim...cokacimcoook

TAZEFASULYE, ben de bi hoş oluyorum yeni doğmuş bebiş görünce. dün akşam acıbademe gittik doğum katına bi bakayım diye bi de fiyatları konuştuk hasta yatışla... doğum katında bir kadın gördüm , mavi sabahlık giymişti, yüzü sancılıydı, eşiyle voltatıyorlardı... sandım ki kadın sancı çekiyor. bi de tabi acayip yuvarlaktı. çok kilo almış belli.... hani diyoruz ya doğumhaneye yuvarlanarak gireceğiz bu gidişle diye, hahh işte o kadın aynen öyleydi. dayanamadım sordum hemşireye "doğum için sancılarının sıklaşmasını mı bekliyor? böyle yürüyüş mü yapılıyor beklerken?" diye... hemşire de "yoooo o bayan 6 saat önce doğum yaptı, sezeryan oldu" dedi. yauw ben sanıyordum ki doğumdan çıktıktan sonra yüzümüz hep gülecek, üzerimizden yük kalkmış olacak, göbek inecek az da olsa,... ama bu kadın resmen sancı çekiyor gibiydi. ben çok pembe gözlükle bakmışım olayı. gözardı ettim doğum sonrası sancıları tabi.... ayyy ama yine de bebeğim aklıma geldikçe yüzüm güler gibi geliyor. (büyük konuşmayayım)

hemen getiriyorum canımmm bekle başka bişi lazım mı hem ödünç deil buda benden olsunhem yumurtayı ben veriyim yemeği sen yap beraber yiyelim
olur tabi şeker.... çılbırdan kolay ne var... hemen yaparım. bol da sarmısaklı yoğurt.... ohhhhh
hii kofte mi hemde sultanahmet koftecisindeeeeennn...cokacimcoook off bak ben acikmaya basladim...cokacimcoook
ayyy pardon NORRAAcım, unuttum senin mahrumiyetini. boşver sultanahmet köftesini , valla ben aslında hiç sevmem. ben en çok kendi yaptığım köfteyi severim. dışarda köfte sevmem, içine bol maydonoz koyarım ben. çekmesin hiç canın. valla güzel değildi, açım diye yedim ben.

kızlar yaa selim gülgören dert çarkısını dinlesenize çok oynak ben şuara hep onu dinliyorum süper yaa oğlumla oynuoz bu şarkıda:dance:

bana tarif edebilirmisin acaba sana zahmet olmazsa

yok tatlim uzulme, yaparim bende kofteyi ondan kolay ne var sogansarimsak maydonozluu, ama sultanahmetinde guzeldir beeeaaa, hele gercek sultanahmet koftecisinin...cokacimcoook

al benden de o kadar... ben de çok beğeniyorum, nasıl da dolu dolu ve vurucu şeyler yazıyor di mi? ben merak edip sormuştum "nasıl bu kadar detaya girebiliyor, kendini güzel ifade edebiliyorsun" diye de bana "10 parmak klavye kullanıyorum ben " demişti.
eee tabi öle olunca, aklından ne geçiyorsa bi çırpıda aktarıyor. bence de topiğin rengi ESRAKO

bana tarif edebilirmisin acaba sana zahmet olmazsa
ne zahmeti kuzum; bir küçük tencereye azcık su koy kaynat.... kaynayınca içine iki tane yumurta kır. onlar ölece löp löp haşlanacak içinde. beyazı iyice pişecek, sarısı azcık rafadan kalabilir normade ama hamileyken ben rafadana pek cesaret edemiyorum, sen de iyice haşla.... sonra süzerek al yumurtaları düz bir tabağa... üzerine sarmısaklı yoğurt dök ama yoğurt ılık olsun ki yumurtayı soğutmasın. en üste de kızdırılmış tereyağ sosu (içine hangi baharatı istersen. benim vazgeçemediklerim ; sumak, kırmızı pul biber ve nane)
hem pratiktir hem de ben çok severim.

ohh canım ne güsell yawfff ellerine sağlık valla denemek lazım canım çok saola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…