2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende simdilik cıkıorum kızlar bi dus alayım bisiler yiyim arkadası arayım bakalım buluscaktık ona gore gunumu belirleyeyim

günaydın güzel annişler,amanın giremedm 2 gundur yıne sohbette ucmussunuz valla,gunum vardı sonra gesmelere gıttımgıremedım.zaten gırsem ne olceekkk pat diye hattan düşüyom,hep bu alt komsularımz yüzünden:dilcikar:

ee herkez iyidir umarım bız iyiyiz bebişimleee

kelebeğimmm kocaman olmuş minnoşun artık herkes kiloya geçti sayılırrr foto istiyoz
zaten sen bizi hep sallıyon söylim valla yok pc bozuk yok nette sorun var ne cicilerdesin ne göbiş şovdasın heeeklava:

aşkolsun ben sizi sallarmıyım heeeççç.canım yaa valla netımız bozuk,hattı kapatıp sınırsız yaptık komsuyla ortak,daha iyi olur die,anacım modemlerımı bozuktur nedır anlamadık.4 gundur evde yoklar,izne ayrılmıslardı 3 gunsonra gelırlerdır heralde.inan 4gözle beklıyorum hallolmasını:1shok:girebılıyorum nete ama hep hattan düşüyorum,süreklı yenıden girmeem gerekıyo,ee hamıleyım,hemen sinirim gelıyo,sırtım agrıyo.ugrasamıyom inankı

sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???

selam cnm,benim dr.um daha yeni başlattı demir hapına ve akşamları yatarken içmemi soyledi.çayla süt gib içeceklerle cakışmasın diye 2 ila 3 saat zaman geçmiş olması lazım.o yuzden gece yatrken iç dedi.

kızlar günaydın
kahvaltı etmeye gidiyorum demir hapından sonra 2 saat bekliyorum süt ve süt ürünlerini yemek için kızım tekme atıyor acıkmış akşama düğün var bu arada hem de benim evlendiğim yerde Bakırköy spor kulubü kuzen de orda evleniyor mekanı tekrar görelim
kaçakkedi oda muhteşem olmuş darısı başımıza
byesss

çok sağolun kızlar cok mutluyum, bir de bebişlerimizi alsak sağ salim kucağımıza hayırlısıyla, geçmiyo zaman ya hemen geçsin doğsun istiyorum. çocukları olan arkadaşlarım da en güzeli hamilelik diyolar, şimdilik hiç katılmıyorum onlara ama sonra değişir mi fikrim bilemem

yazdıklarınızı okudukca vicdan aabı çekiyorum mesela ben sabah kahvaltı yapıyorum öğle arasında bi çikolata filan yiyorum taa 9 10 akşam yemeği yiyorum başka hiç bişi yok ama ayın 20sinde drye gittimde oğlumun kilosu az gelirse dahada üzüleceğim yaa ben nie böle pasifim kızlar yaa daha kahvaltı yapacağımsenağlama

eftelya66 canım meyve ye bol bol, süt için düzenli beslen bebiş senden besleniyo ama sen halsiz kalırsın dikkat et canım

eftelya66 canım meyve ye bol bol, süt için düzenli beslen bebiş senden besleniyo ama sen halsiz kalırsın dikkat et canım
canım işte süt filan içmediğim için her gecem kabus gibi kraplarla geçio amaa bende yemek istiyorum ben oldum olası yemek yemeyi sevmem bekarkende böleydim

Aferim sana eftelya e akşamda yeme bari canım cık cık cıkkkk yapma öyle annesi klava:
Benim gibi yapıpta pekmezler incirler kayısılar yiyipte şekerinide çıkarma tabi ama böylede yapma.

canım sütü içmesende kaşar peyniri yada pekmez, susam da olabilir kalsiyumu yüksek bunların bu tip şeyler yemeye çalış zorla kendini, orta yaşlarda kemiklerimizin güçlü olması lazım. bebiş alıyo tüm kalsiyumu

Aferim sana eftelya e akşamda yeme bari canım cık cık cıkkkk yapma öyle annesi klava:
Benim gibi yapıpta pekmezler incirler kayısılar yiyipte şekerinide çıkarma tabi ama böylede yapma.
haklısın ben hakkım dayak ama çok yanlızım yanlız oluncada canım hiç bişi istemio hadi sabahları yiyorum yinede eşim geç gelince tek başıma istemio cnm hiç yaasenağlamayavrum yazık kıvranıodur içimde artık bişiler ya be kadın diodur:çok üzgünüm:

ayy kızlarr yandıgımızın resmidir bu sıcak havalr valla sabaha kadar dön bu yana dön bu tarafa uyku tutmadı acaip hararetlendim ayrıca dun ebe hanım bana sırtüstü yatma dedi ya hep tedirgindim sürekli uyandım...

istanbul çook sıcak valla ölmüşüzde aglayanımız yok sabah 8 de asdıgım çamaşırlar kurumuş şimdi topladım siz düşünün..Allah bu guneşde dışarda çalişmak zorunda olanların yardımcısı olsun ...

valla 21 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediom kendimi yawff benim yaşlılığım kötü olur kocişte öle dio bende çekeceğin var diom vallakaydirigubbakcemile3

kız eftelya tam dayaklıksın klava: kız bebek bu saate kadar aç bırakılırmı yazık ona annesi ya sen kendini değil bebişi düşün ...klava: sadece sabah kahvaltısı ve akşam yeemği ile gun geçirilirmi kzım sen hamilesin aaaaaaaaaaa valla çok sinirlendim kızdım sana ... sonrada ben nie kilo almıom diosun al sana sebep anacım yemiosunki.. valla ogluna yazık yaaa

çok haklısın canıım yaa benim hakkımdan anca dayak gelirr yaa ben çok kötüyüm valla artık yiyeceğim sizin yazdıklarınızı okudukca imreniom yaasenağlamasenağlama

Gypsm esram unuttu bizi annesi geldiğinden beri girmiyor..hasret zor şey valla.. neyhse ben yine duygusal moda takılmıyım işim var bissürü bu hafta sonu oglumuz için beşik dolap şifonyer bakcas begenirsek hemen sipariş bile veririz..bembeyaz olcak herşeysi..

ayyy domuz gribi haberini izledim aman Ya Rabbim bizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…