kelebeğimmm kocaman olmuş minnoşun artık herkes kiloya geçti sayılırrr foto istiyoz
zaten sen bizi hep sallıyon söylim valla yok pc bozuk yok nette sorun var ne cicilerdesin ne göbiş şovdasın heeeklava:
kızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???
canım işte süt filan içmediğim için her gecem kabus gibi kraplarla geçio amaa bende yemek istiyorum ben oldum olası yemek yemeyi sevmem bekarkende böleydimeftelya66 canım meyve ye bol bol, süt için düzenli beslen bebiş senden besleniyo ama sen halsiz kalırsın dikkat et canım
yazdıklarınızı okudukca vicdan aabı çekiyorum mesela ben sabah kahvaltı yapıyorum öğle arasında bi çikolata filan yiyorum taa 9 10 akşam yemeği yiyorum başka hiç bişi yok ama ayın 20sinde drye gittimde oğlumun kilosu az gelirse dahada üzüleceğim yaa ben nie böle pasifim kızlar yaa daha kahvaltı yapacağımsenağlama
haklısın ben hakkım dayak ama çok yanlızım yanlız oluncada canım hiç bişi istemio hadi sabahları yiyorum yinede eşim geç gelince tek başıma istemio cnm hiç yaasenağlamayavrum yazık kıvranıodur içimde artık bişiler ya be kadın diodur:çok üzgünüm:Aferim sana eftelya e akşamda yeme bari canım cık cık cıkkkk yapma öyle annesiklava:
Benim gibi yapıpta pekmezler incirler kayısılar yiyipte şekerinide çıkarma tabi ama böylede yapma.
valla 21 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediom kendimi yawff benim yaşlılığım kötü olur kocişte öle dio bende çekeceğin var diom vallakaydirigubbakcemile3canım sütü içmesende kaşar peyniri yada pekmez, susam da olabilir kalsiyumu yüksek bunların bu tip şeyler yemeye çalış zorla kendini, orta yaşlarda kemiklerimizin güçlü olması lazım. bebiş alıyo tüm kalsiyumu
çok haklısın canıım yaa benim hakkımdan anca dayak gelirr yaa ben çok kötüyüm valla artık yiyeceğim sizin yazdıklarınızı okudukca imreniom yaasenağlamasenağlamakız eftelya tam dayaklıksınklava: kız bebek bu saate kadar aç bırakılırmı yazık ona annesi ya sen kendini değil bebişi düşün ... klava: sadece sabah kahvaltısı ve akşam yeemği ile gun geçirilirmi kzım sen hamilesin aaaaaaaaaaa valla çok sinirlendim kızdım sana ... sonrada ben nie kilo almıom diosun al sana sebep anacım yemiosunki.. valla ogluna yazık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?