2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bence bu günü milad kabul et ve yeme düzenini değiştir..içindeki melek için bazı şeylere katlanmak zorundasın..bebek doğduktan sonra alamadığı vitaminlerden dolayı ömür boyu sıkıntı çeker sonra..o zaman da ''keşke'' dersin..onun bi günahı yok..az ve sık olarak sürekli beslenmen lazım..hadi güzelim yap bişeyler..

hoşgeldin kelebek...bence de biran önce gelsinler..
saol canım hoşbuldumyerimseniben
göbek şova yeni foto ekledim kıslar..
cok güzel büyütmüşün kız göbişi.maşşalah sanada bebişede
ya eftalyacım yapma ama böle,aslında benım sana kızmaya hakkım yok düzenlı yemek yemıyorum bende,ama kahvaltımı cok sıkı yapıyorum ve gun içinde mutlaka kasarlı tost yiyorum çünkü kasarda cok calsiyum varmıs
canım işte süt filan içmediğim için her gecem kabus gibi kraplarla geçio amaa bende yemek istiyorum ben oldum olası yemek yemeyi sevmem bekarkende böleydim

canım sadece sütte yokkkı calsiyum,mesela bana doktorum süt içemiyorum die üzülme dedı,1 kılo kasardakı kalsiyum 6 kılodakı süte eşitmiş.bıde yogurtlu makarna ye,osekılde karsılayabılırsın.tam 7.ay ve sonrası için dahada önemlıymıs kalsıyum.

evet bu sıcaklar bizi mahvedecek. annemde beni ağustosta doğurmuş, banyoda yerde yatardım serin serin anca öyle kendime gelebiliyodum der. haziran temmuz nasıl geçicek bakalım, doktor 15 dk dan fazla yürüme dedi bana geçen hafta o kadar çok eksiğim var ki bu sıcaklarda ne zaman nasıl tamamalanacak hiç bilmiyorum

Anlıyorum seni canım ama ilerde sende bunun sıkıntısını çekersin ufaklık nasılsa kendine yarayanları alıyomuş senden biraz bu durumda olan sana olur annesi yapma böyle biraz gayret bebişi ve kendin için

Alanyada 2 gündür felaket pencereleri açtım işyerinde diğer kapılarda açık ama ceryan yapmıyo çok sıcak çokkkk.

Bendede eksik çok Haziranı Temmuzu düşünemiyorum bilem ( Vay halimize (

haklısın bugünden itibaren bende başlayım yemeye saol cnm çok haklısın:1hug:
bak işte allahtan hayatta vazgeçemediğim tek şey tost mutlaka yiyorum içim ferahladı azda olsa şimdi

canlarım çok saolun herşey için ben çıkıyorum öptüm hepinizi:1hug:

oooo 2 saat mi..gece kalsiyum ilacımı alıyorum..puff...

kızlar ya sigara içen var mı aranızda

amanınnn sakın sigara içtiğini sölemeeeeeeeeklava: kızz ben yanımda içirmiyom sigara içmek biyerde dursun!!!!!!!!!! .valla bebikimi hiç zehırlemeye nıyetım yok.inşalah sende içmiyorsundur yada buzamana kadar içtiysen inşalah bugunden sonra içmezsinn

didee tahminimden cok daha hossun canımcım
vallaha mı? sevindim şindik.öperim seni.
kızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
gözünaydın
eftelya senin o meşhur kemiklerini kırayım mı haaaaa söyle bana.
burası da öyle canım.2 gündür vantilatörle yatıyorum.bir de neva hanım uyutmuyor.sırtüstü ve sağa yatırmıyor..tedirgin uykular işte dediğin gibi..pişeceğiz
kızlar ya sigara içen var mı aranızda
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:Çok üzgünüm çoook
Aaaaa!Orada dur şimdiBiz burada sigara içenleri çok fena pataklarızklava:

hem de çoook fena..sadece burda değil dimi burcu?komşu topiktekilere de verip veriştiririz

3karanlık 1 mucize de yok epeydir..nerelerde acaba..en son 11 mayısta girmiş..

3karanlık 1 mucize de yok epeydir..nerelerde acaba..en son 11 mayısta girmiş..

ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorum içmicem artık onu da

mercimekim göbek şov linkini verir misin, evde kayıtlı değil bende, bulamıyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…