2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorum içmicem artık onu da

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisışte topiğimizin tatlı hamilelerine de bu yakışıralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aaaaaa dide kardeşim gördüm seni, aaa neydi o ilk fotoğraf öyle, sonra hoş bi anne çıktı karşımıza..

Burko, deniz yok mu bu haftasonu deniz???

canım odası cok güzel olmus,askılarını süslemişsin bende kurdelayla süslemek istiyodum güzel bı fikir oldu.ellerınıze saglık.odanın tümünde emeğiniz var valla maşşalah diyorum.bebegın mışıl mışıl uyusun inşallah odasında

evim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff

Aaaaaa dide kardeşim gördüm seni, aaa neydi o ilk fotoğraf öyle, sonra hoş bi anne çıktı karşımıza..

Burko, deniz yok mu bu haftasonu deniz???

Kocişimin işi var, belki erken gelirse öğleden sonra gideriz. Ama yarın iş miş anlamam, tutacağım kolundankaydirigubbakcemile

evim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff

ben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..

alin benden de o kadara evi resmen b.k goturuyor( kadin bu hafta gelecekti ama haftaya erteledi..gelince soylemedigini birakmicak bana, ama napiiimmm hic yoramam bu halde kendimi, kasiliyorum sonra..en son 4-5 hafta once gelmistii:))ayy cok piss oldum ama bebisim daha onemli, tek camasir utu bulasik yapiyorum, kocis supurge tutuyor ama dip tirnak olmayinca bi ise yaramiyor..

uff bide tadilat baslicak ya o yuzdende saldim nasil olsa baticak heryer, sonra tam temizlik olur...

:roflol: alemsiniz yaa..

iyi gezmeler..oohh ne güzel olur şimdi...
evet canım tabi sıcaklar bu koca göbişli hamişe izin verirse
benim dr um 15 dk dedi ondan fazla beklemiorum
ben sabah elevitle balık yağını içiyorum öğleden sonrada yemek arasında kan hapını sanırım bi sakıncası yoktur doktor bişey demedi bana
kızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
gözün aydın
yuppi 7. kutucuğa geçmişizzzzzzzzzzz
maşallah az kaldı
kızlar ya sigara içen var mı aranızda

ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorum içmicem artık onu da

bu soruyu bizim topikte sormak deli cesareti isterkötükedihüso ne sigara içmesi yanımızda bile içirmiyoruz yasakkelimeben seni doğruca evrişe yönlendirdim o gereken açıklamayı yapcektir klava:yasakkelime

hadi ben cikayim simdilik, haftalik bebek magazalari turumuzu yapicaz :))) resmen tek eglencemiz oldu hafta sonlari:)))

ben sabah elevitle balık yağını içiyorum öğleden sonrada yemek arasında kan hapını sanırım bi sakıncası yoktur doktor bişey demedi bana
klava:yasakkelime

yemek arasında derken???

prospektüsünde kahvaltıdan önce alınmalıdır diyo benimkinde.. aç karnına olması şart kan ilacının.. ben 1 saate yakın bekleyip kahvaltı ediyorum. 15 dk. yeter diyen dr varmış. yarım saat bekleyen, 2-3 saat bekleyen de var..Haa bide gece yatmadan alan arkadaşımız var..

Selam kızlar, bu sabah açık lise sınavında görevim vardı, gittim - geldim. Annem - babam ve Onur yarın denize girmemem konusunda başımın etini yedikleri için " EEEee? yarın gidiyor muyuz? " sorularına "Hayır" dedim. Çünkü yaprak kıpırdamıyor, hava basık ve sıcak. Bu havada pikniğe deniz kenarına git, sıcaktan terle - öl, ama deniz suyu sıcaklığı 20 derece (soğuk) diye ayağını bile sokmadan (sistit olurmuşum yasakkelime ) geri dön. Olduuu! Gıcık şeyler....... uyus oluyorum hepsine klava:

nurdancım senindemi oluyo benim gb hemen ağrıların normal o zaman bi de dün kahve aldım damla sakızlı içtimmm kafein çok yok dimi türk kahvesinde cok canım çekiyoduu

Bana İstanbul'daki doktorum günde 2 fincan türk kahvesi hakkım olduğunu söylemişti. Ama bunu içersem çay hakkım yok oluyor... Türk kahvesi en az kafein içeren kahvelerden biriymiş. Bu nedenle haftada 1 içtiğin kahveden bişi olmaz...

Yani Gülistan, bunu yazdığında saat 9.30 civarıymış. Gören de akşam oldu sanır. Benim eşim de senin gibi. Ben kahvaltı sonrası sohbeti çok severim, masayı olduğu gibi bırakıp başında saatlerce sohbet ederim. Onur hemen toplar gıcık olurum. Bırak kız, adam iki sohbet etmek istemiş ne güzel...
kızlar ya sigara içen var mı aranızda

ß - hcg pozitif çıktığı andan sonra bir daha ağzına sürmeyen ve yanında bile içirmeyen, annesine evde sigara içmeye devam ettiği takdirde çocuğu eve (annesinin evine) getirmeyeceğini söyleyen var. Olur mu?

Sakınnnnn... Ben kendimi geçtim, eşime bile bıraktırmak için psikolojik baskıya başladım. Leş gibi ter koksa bile, eve geldiğinde "aşkım duş alacaksın değil mi" diyip, duştan çıkınca kucağından inmezken, sigara içtiğinde "ööğğgghhkkk foseptik gibi kokuyorsun, bana yaklaşma, beni öpme" diyorum. Halbuki adamın günde içtiği 4 - 5 sigara, her seferinden sonra gider ağzını yüzünü yıkar, buna rağmen.

kızlar dışarısı çok sıcak yaaaaa.ne halt edeceğiz biz

Ayy evet yaaa.. Yaprak kıpırdamıyor. Napcaz? Kapıyı kapattım salonda oturuyorum (böyle daha serin oluyor) Evrim ağzımıza mıçacak, "alın size sıcak kaydirigubbakcemile " diyecek....

Ayça...kan hapını aç karnına alıyorum ben de..önceleri tek di, gece yatmadan önce alıyordum..sorun yoktu..ama 2 ye çıkardı dr.um..sabah alıyorum kalkınca 1 tane daha..yarım saat felan kahvaltıdan önce...ama dr.özellikle su ile al demişti bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…