ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorumiçmicem artık onu da
MERCİMEKİM, masada askıların bitmiş hali var. Ordan görebilirsin canım. Ben kullanışlı olsun ilerde de kullanabileyim pantolonunu felan asyım diye bu askıları süslemek istedim. Yoksa burda elyaf kaplı tek katlı süslü askılar vardı ama hem çok pahalı, hem de kullanışsızdı. Böyle daha güzel oldular rengarenk, dolabından da anlaşılacağı üzere...
kızlar ya sigara içen var mı aranızda
mercimekim göbek şov linkini verir misin, evde kayıtlı değil bende, bulamıyorum da..
Aaaaaa dide kardeşim gördüm seni, aaa neydi o ilk fotoğraf öyle, sonra hoş bi anne çıktı karşımıza..
Burko, deniz yok mu bu haftasonu deniz???
evim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff
evim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff
ben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..
evet canım tabi sıcaklar bu koca göbişli hamişe izin verirse:roflol: alemsiniz yaa..
iyi gezmeler..oohh ne güzel olur şimdi...
ben sabah elevitle balık yağını içiyorum öğleden sonrada yemek arasında kan hapını sanırım bi sakıncası yoktur doktor bişey demedi banabenim dr um 15 dk dedi ondan fazla beklemiorum
gözün aydınkızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
maşallah az kaldıyuppi 7. kutucuğa geçmişizzzzzzzzzzz
ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorumiçmicem artık onu da
ben sabah elevitle balık yağını içiyorum öğleden sonrada yemek arasında kan hapını sanırım bi sakıncası yoktur doktor bişey demedi bana
klava:yasakkelime
nurdancım senindemi oluyo benim gb hemen ağrıların normal o zaman bi de dün kahve aldım damla sakızlı içtimmm kafein çok yok dimi türk kahvesinde cok canım çekiyoduu
günaydınnn
ayyhh eşim bu sabah geç gitti işe ayy ne zormuş ya valla hiç bi iş yaptırmadı illa gel yanımda otur birazdan gitcem diyebaşladı demogoji yapmaya herişim kaldı.. aman aman Allah saglık vesinde işleri aksamasında hep vaktinde gitsin..alıştıgım bi düzen var.. ayhh daha yatagımı bile toplamadım azcık eve el atayım gelriim kıslar...
siz nasılsınız bakalım.. Gizze için buyuk gun.. ayy canım ne heycanlıdır şimdi...
kızlar dışarısı çok sıcak yaaaaa.ne halt edeceğiz biz
hadi ben cikayim simdilik, haftalik bebek magazalari turumuzu yapicaz :))) resmen tek eglencemiz oldu hafta sonlari:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?