Kan hapını ben bilimum saatlerde denedim. Ama her yemekte illa ki süt ürünü tükettiğim için ve öğün aralarım 3 saate kadar indiği için gün içerisinde aldığım kan hapının hiçbir yarar getireceğine inanmıyorum. Akşam en geç 7 gibi yemek yiyorum. Sonra meyve falan yiyeceksem en geç 9. Saat 11 gibi de yatarken içiyorum kan hapını. Hem sabah kalkar kalkmaz tuvalete çıkarttırıyor, o da işime geliyorkaydirigubbakcemile3Hayatım boyunca en büyük kabusum olmuştur kabızlık çünkü:bbo:
bizim evde var birtane hatta açmış süpürüyor şimdi..pek sevimli birşey..kıyamam onaben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..
sal norra sal..kadın gelsin temizlesin boşver.buradaki kadınların temizlikten de anladığı yok..birini bulsam şöyle iyi temizlik yaoan..ben de taşınacağım inşallah..bir de oranın temizliği var.eskiden fayans aralarını diş fırçasıyla cifleyen ben ne hallere düştüm..uff bide tadilat baslicak ya o yuzdende saldim nasil olsa baticak heryer, sonra tam temizlik olur...
harika bir eğlence biz de bayılıyoruz..ama artık tanıdılar bizi..her seferinde ayıp olmasın diye birşeyler alıyoruz..batacağızhadi ben cikayim simdilik, haftalik bebek magazalari turumuzu yapicaz :))) resmen tek eglencemiz oldu hafta sonlari:)))
canım akşamları çok geç gelmiyorsa mağazalar artık geç saatlere kadar açık malum yaz..ama yorgunsa bilemem..ben bir arkadaşımla gitmektense eşimle giderim hep ..hiç sıkılmaz çık zevklidir..inşallah zaman bulur gidersiniz sis de.yaa çok kıskandım..ben kocamla 1 kere bile çıkamadım bebek alışverişine..adam hep çalışıyoooo...:1no2:
burko mümkünse oturarak yap işlerini..ben sandalyeye oturdum tatlım verdi ben katladım sınıfladım ona yerleştirttim..ama mahvoldum yinee de..ayakkabları çıarmak ölümdü zaten gömme dılaba kıymuştuk kolileyip..canım çıktı.Evin halini görmeyin:1shok:Bütün dolaplar dışarıda. İki çamaşır yerleştiriyorum, bir gelip buraya bakıyorum. Kim bilir kaç saat sürecek bu işlaelaelaelaelae
ben hala ferplex içiyorum ama ferplexin başka bir çeşidi o sıvıya başka birşey katılıyor..bir sürü minik şişe vişne aromalı ve iğğrençççBenim kan hapını değiştirdi doktor. ferrum fort içiyordum, başka bişi verdi, ferro sanol duodenal. Şimdi bunu sabah kahvaltıdan 1 saat önce alacakmışım. Ferrum fortu bitireyim de...
canım kartış kireçlendiyse çıkarıp bir gün sirkeli su da beklet..aynı şekilde kettleda da sirkeli su kaynat..pasğparlak oluyor..benim ütü tefal ınun kitapçığında öyle yazıyordu..sirkeli suda bekletin diye..tabi kettle için bir şey yazmıyordu.onu ben yaptım oldu.bu arada bişey sormak istiyorum..benim ütünün içersi acayip kireç olmuş..sizler bu gibi durumda ne yapıyosunuz acaba? kettle için de geçerli aynı şey..ne fenayım dimi:))
kimseler yok topikte bu sıcakta nasıl geziyonuz yahu ben hemen şişiyorum bravo valla sıcak çok sıcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?