2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy tazem burcum biz pazar sabah kahvaltısında eger evde isek masa saatlerce kalır ama bugun beni çıldırttı ya.. makinaya çamaşır atayımda erkenden asayım diye düşün çamaşırlar içinde ben sadece deterjanı koyup düğmesine bascam ona bile izin vermes ben varken iş yapma diye.. çok ilgi isteyen bi tip benim şu kocam şimdiden ben ona lohusalıkda yardımcı ol psikoljk açıdan bana destek ol diye bişey okuyorum mesela oda bana sen butun ilgiyi Mehmet Akife mi harcıcan beni unutcanmı diye korku sarmış.. hee bide şu var ben asla soguk bi tip değilim eşimle mıncık mıncık bi halimiz var hele konyaya gittiğimizde annemlerin yanına yani ayy dibimden ayrılmaz yahu bi git annemle konuşcam derim yok oda oturur yanıma ben kızıncada sana zor kavuştum diye cvap verir.. biz 4 yıl flört ve 2 yıl babm vermedi sürekli gidip geldiler istanbul konya arası sanırım biraz ondan kaybetme korkusu çok var...

böle işte valla dogumdan sonra ben değilde eşim depresyona girecek sanırım...çok seviom ben onu ya biriciğim benim.. BURKO nun tabiriyle SEFGİLİM...kaydirigubbakcemile3:asigim:

Kan hapını ben bilimum saatlerde denedim. Ama her yemekte illa ki süt ürünü tükettiğim için ve öğün aralarım 3 saate kadar indiği için gün içerisinde aldığım kan hapının hiçbir yarar getireceğine inanmıyorum. Akşam en geç 7 gibi yemek yiyorum. Sonra meyve falan yiyeceksem en geç 9. Saat 11 gibi de yatarken içiyorum kan hapını. Hem sabah kalkar kalkmaz tuvalete çıkarttırıyor, o da işime geliyorkaydirigubbakcemile3Hayatım boyunca en büyük kabusum olmuştur kabızlık çünkü:bbo:

Evin halini görmeyin:1shok:Bütün dolaplar dışarıda. İki çamaşır yerleştiriyorum, bir gelip buraya bakıyorum. Kim bilir kaç saat sürecek bu işlaelaelaelaelae

yaa evet yaa..kan hapı wc hayatımı düzene soktu..kahvaltıda yediklerim daha mideme inmeden dooğru wc ye koşuyoom..hergün böleyiz..dötümü kaşıyim..

Benim kan hapını değiştirdi doktor. ferrum fort içiyordum, başka bişi verdi, ferro sanol duodenal. Şimdi bunu sabah kahvaltıdan 1 saat önce alacakmışım. Ferrum fortu bitireyim de...

yazlık kışlık değişimlerimi bitirmiş bulunuyorum ohhhhhhhhhhh evde temiz bi tek ütü kaldı ayy bu sıcak havada ütü...

Haydi geçmiş olsun... 2 hafta önce yapmıştım.. Bizim bi de yazlık ayakkabı - kışlık ayakkabı değişimimiz olacak. Kilerde eski bir ayakkabılık var, oraya koymuş annem yazlıkları. Allahtan bir çift terlik bırakmışım dışarda... Kilere dalacağız bakalım.

bu arada bişey sormak istiyorum..benim ütünün içersi acayip kireç olmuş..sizler bu gibi durumda ne yapıyosunuz acaba? kettle için de geçerli aynı şey..ne fenayım dimi:))

kettle için kireç çökücü kullan istersen,çok iyi durulaman gerek tabi..ama ütü için bişey diyemem... ben de içme suyu kullanıyorum bişey olmuyor ütüde.

ahh işte ben bi ara musluk suyu kullanmak gibi bi hata yaptım da bile bile..ondan oldu..

Gizze..eşin geldimi?*

bi göz atayım dedim kimsecikler yok....haftasonları hep böyle oluyor..

ben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..
bizim evde var birtane hatta açmış süpürüyor şimdi..pek sevimli birşey..kıyamam ona
uff bide tadilat baslicak ya o yuzdende saldim nasil olsa baticak heryer, sonra tam temizlik olur...
sal norra sal..kadın gelsin temizlesin boşver.buradaki kadınların temizlikten de anladığı yok..birini bulsam şöyle iyi temizlik yaoan..ben de taşınacağım inşallah..bir de oranın temizliği var.eskiden fayans aralarını diş fırçasıyla cifleyen ben ne hallere düştüm..
hadi ben cikayim simdilik, haftalik bebek magazalari turumuzu yapicaz :))) resmen tek eglencemiz oldu hafta sonlari:)))
harika bir eğlence biz de bayılıyoruz..ama artık tanıdılar bizi..her seferinde ayıp olmasın diye birşeyler alıyoruz..batacağız
yaa çok kıskandım..ben kocamla 1 kere bile çıkamadım bebek alışverişine..adam hep çalışıyoooo...:1no2:
canım akşamları çok geç gelmiyorsa mağazalar artık geç saatlere kadar açık malum yaz..ama yorgunsa bilemem..ben bir arkadaşımla gitmektense eşimle giderim hep ..hiç sıkılmaz çık zevklidir..inşallah zaman bulur gidersiniz sis de.
Evin halini görmeyin:1shok:Bütün dolaplar dışarıda. İki çamaşır yerleştiriyorum, bir gelip buraya bakıyorum. Kim bilir kaç saat sürecek bu işlaelaelaelaelae
burko mümkünse oturarak yap işlerini..ben sandalyeye oturdum tatlım verdi ben katladım sınıfladım ona yerleştirttim..ama mahvoldum yinee de..ayakkabları çıarmak ölümdü zaten gömme dılaba kıymuştuk kolileyip..canım çıktı.
Benim kan hapını değiştirdi doktor. ferrum fort içiyordum, başka bişi verdi, ferro sanol duodenal. Şimdi bunu sabah kahvaltıdan 1 saat önce alacakmışım. Ferrum fortu bitireyim de...
ben hala ferplex içiyorum ama ferplexin başka bir çeşidi o sıvıya başka birşey katılıyor..bir sürü minik şişe vişne aromalı ve iğğrenççç
bu arada bişey sormak istiyorum..benim ütünün içersi acayip kireç olmuş..sizler bu gibi durumda ne yapıyosunuz acaba? kettle için de geçerli aynı şey..ne fenayım dimi:))
canım kartış kireçlendiyse çıkarıp bir gün sirkeli su da beklet..aynı şekilde kettleda da sirkeli su kaynat..pasğparlak oluyor..benim ütü tefal ınun kitapçığında öyle yazıyordu..sirkeli suda bekletin diye..tabi kettle için bir şey yazmıyordu.onu ben yaptım oldu.
kimseler yok topikte bu sıcakta nasıl geziyonuz yahu ben hemen şişiyorum bravo valla sıcak çok sıcakk

bunlar böyle ziv ziv gezer anacım..hele bir dürümcü esra var günde 7 kapı yapıp finali tantunici de yapmazsa rahatlayamaz..özledik çingeneyi( benden çingen olmasın) anası geldi unuttu bizi

yalnızım buralarda yine..neyse lostun sezon finali var onu izleyelim bari kocacığımla

selam kızlar herkese ii akşamlar,valla kocasıyla dışarı cıkmış gezen arkadaşlar imrendim size yahu.benim kocişkom hafta sonlarıda çalışıyo.onceden beraber calışırdık şimdi ben evde o işde...
kocişkomla zaman geçirememek bunalıma sokuyor beni ara sıra..:bbo:

ben geldim kızlar misaifirm gitti daha yeni hemen buraya girdim ayy çok yoruldum ama saolsunlar kayınvalidemle annem yarım ettiler bayada yaramaz bi çocuk vardııı amanınnn büyük konuşmayım bugün gelen misafirlerden biri bana kitap hedie etti çok güsel netten buldum linkni sizde vereyim ben kitap almadan önce mutlaka araştırıom öle alıom alınan kitabına netten araştırıom huyum kurusunkaydirigubbakcemile3
Çocuğumla Her Güne Bir Dua / Ciltsiz, Senai DEMiRCi, Semine DEMiRCi, Çilek Yayınları

ayhhh hala kimse yok... bu akşam hadise kaçıncı olack bakalım... forum çok sıkıcı...offfffff pofffffffffff püffffffffff sıkıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…