2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eftelya o kitabı duydum yani şöyleki bana bi arkadaşım bebek isterkenki dua ile ilgili bir bölümünü mail oalarak yollamıştı bende forumda yazmıştım ve şimdi hatırlamıyorum ama arkadaşlardan bi tanesi bu yazının bu kitaba ait oldugunu yazmıştı.. senai demircinin üslubunu severim.. insanın kitap hediye eden dostlarının olması çok hoş.. en sevdiğim hediyedir almayıda vermeyide çok severim..

canım yakınımda olsaydın bol bol kitap hedie ederdim sana kitabı hedie eden kayınvalidemin arkadaşı fazla bi samimiyetim yok ama içimden geldi dedi bizim zamanımızda böle şeler yoktu sen bari böle büyüt dedi benimde çok hoşuma gitti

bugun enteresan bişey oldu... lisedeki erkek arkadaşım beni facebook listesine eklemiş.hanggi akla hizmet eklemişse... tabiki kabul etmedim...yahu hayatımda sadece 2 erkek oldu biri lisedeki ,çocukluk çagları işte ne anlıyosak ozmaan bi kaç kaçamak bakış oturdugumuz apartmanın önunden geçmeler falan sonra zaten bendeniz inek ögrenci olarak lise 2 de öss ye hazırlancam diye terkettim çocukcagızı.. ayhh ne komikmişiz ya şimdi aklıma gelioda.. ve üniversiteyi kazandım. ve gerçek aşk nedir anladıgım yaşadıgım ve işşte budur dediğim adam canım kocacım...

kızlar ben şu misafirin döküntüsünü süpüreyim üzerimi değişimm kocişim 10 filan gelecekmiş o gelene kadarda burdayımm şimdilik hoşçakalın

ii akşamlar eftelya,içerigi nasıl bu kitabın merak ettim.paylaşırsan sevinirm.
bu arada kayınvalidenle annen yakındamı oturuyorlar.ne guzel misafirin geldiginde yardım etmşler hemen. :)

ii akşamlar eftelya,içerigi nasıl bu kitabın merak ettim.paylaşırsan sevinirm.
bu arada kayınvalidenle annen yakındamı oturuyorlar.ne guzel misafirin geldiginde yardım etmşler hemen. :)
canım daha okumadım önsözünü bile okumadım misafirim yeni gitti ama okuyunca sana haber veririm çok yakın deiller ama çokta uzak deiller kayınvalidem daha yakın ama saolsunlar her işimi yapıolar hamileyim diee bırakmılar

=))) Nasıl bir şey oldun diye merak etmiştir =) Benim de oldu aynı şekilde. Zaten kötü ayrılmıştık, arkamdan bir yığın laf söylemiş salak. Şimdi gelmiş ekliyor... H...tir ordan dedim. Hem de bayağı inatçı çıktı, 3 - 4 defa eklemiş. Yasakladım tabii.. Ne salak erkekler var di mi pinkycim.

çooooooooook yorgun hissediyorum kendimi şöyle bi göz atıp çıkayım dedim.eşim ve kayınpeter gelmeden dinleneyim biraz.kayınpeterin yanında uzanamam.şimdiden enerji depolayayım biraz.2 gundur ayaktayım zaten.hepiniz öpildüznüzzzz

selam kızlar eurovisionu izledim iyice uykum kaçtı.bi bakayım dedim neler yazılmış diye

dide
çok hoş bi bayansın canım.hasankeyf'de benimde çekilmiş çok fotolarım var.hasankeyf'i batman'ı mardin'i nusaybin'i midyat'ı van'ı siirt'i urfa'yı adıyaman'ı gezmiş biri olarak hasankeyf'i çok beğendim diyebilirim.mardin de tarih kokan bi yer.midyatın ayrı bi havası var.sokaklarında papazların imamların süryanilerin dolştığı çan seslerinin ezan seslerinin duyulduğu bi yer midyat.benim çok hoşuma gitti.van da çok güzel bi yer.öneririm gezmek isteyenlere.bi de doğubeyazıtta ishak paşa sarayı diye bilinen muhteşem tarihi saray görülmeye değer.doğuda görmek istediğim daha bi çok yer var ama artık oğlumdan sonra ne kadar rahat rahat gezebilirim bilmiyorum

sıcaklar burda fena bastırdı.neyse ki artık okullarda kısa kollu giyebileceğiz.diğer illerde nasıl ama diyarbakırda okullarda yaz kıyafet uygulaması 15 mayısta başlıyor.evde şort takımlarıyla dolaşıyorum zaten.gidip kendimi yazlık kısa kollu güzel güzel hamile kıyafetleri alacağım.saçlarımı da boyatıp kestirmeyi düşünüyorum.yaza ben de hazırlık yapayım.eşim arkadaşlarım saçlarımdaki beyazları hiç bu kadar uzun süre görmemişlerdir.keşke burda da deniz olsaydı.hamile mayosu alıp atardım kendimi sulara ama nerde.

kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu

canım idrarını tutmamakda bironlemmis yeni ogrendim bende bunu

BEBEK ODAMIZI SıPARıS ETTıKKKKK

bu saatte kimseler yok tabihadiseyi izledtim ancakgirdim herkes gitmis:)

bugun çokkeyilf bir gun ogleden sonra gidip kizimin odasınısiparis ettik sepeti ile birlikte bambu ve saten kumaslı
resimlerni cepten çektim mobilyaların carasmba gunu ise gidince koyarım
haziranin ilkhaftası gibi teslim edecekler tamizne ayrıldıgım gunlerde keyifli gunler geliyor allah bozmasın aminn

buarada pazartesi gunu izinaldım salı gunu resmi tatil zaten carsambayakadar is yok bana hani hafta içi erkenden yazıyorum diye bazen merak edenn arkadaslar oluyor ondna bildiriyorum

pazartesi gunu insallah eminonune gidip pijama falan alma islerini halledeceğim

sıcaklar basnca çok zor olurgezmek oralarda dedim dogum iznini beklemeden bupazartesihazır izinliyiz esimde bende gidecğiz

hem sonra yurume suremgit gite kısalıyor
bugun mobilyacılarda son turları atarken her konusma anında mutlakaoturdum biryerlere sırtım çok çokagrımadı

SIRT MASAJI

yarında sırtıma masaj yaptırmaya gidecğim çokmutluyum

tuzla kaplıcaalarına gidiyoresim her ay birkez masaja boyun fitigi vardı akupunktur vemasaj ile agrıları geçti bende sordum telde hamile kisiye yaparmısnızı diye oturarak falna sırtıma yaparız tabi dediler yanyatakarak da yaparlarmıs çok sevnidim yarını iple çekiyorum

kimseler yok topikte bu sıcakta nasıl geziyonuz yahu ben hemen şişiyorum bravo valla sıcak çok sıcakk
Şincik şöyle oluyor: Evden çıkıyorsuuun, klimalı arabana atlıyorsuuun, klimalı bir alışveriş merkezinin klimalı sinema salonuna giriyorsuun, sonra da püfür püfür (hatta üşüyerek:bbo:) "Melekler ve şeytanlar"ı izliyorsuuunalkisalkisalkis

Hazır oralardayken mutlaka ve mutlaka Nemrut'u görün derim ben. Hatta tepeden güneşin doğuşunu izleyin. Rüya gibi:1rolleyes:

Kızlar geçen gün gittiğim bir seminerde izletmişlerdi aşağıdaki filmi. Hepimiz inşallah anne olacağız, öğretmen olanların öğrencileri var. Bu filmi onlara mutlaka izletin derim bena.s

Films: Chicken a la Carte by Ferdinand Dimadura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…