canım yakınımda olsaydın bol bol kitap hedie ederdim sana kitabı hedie eden kayınvalidemin arkadaşı fazla bi samimiyetim yok ama içimden geldi dedi bizim zamanımızda böle şeler yoktu sen bari böle büyüt dedi benimde çok hoşuma gittieftelya o kitabı duydum yani şöyleki bana bi arkadaşım bebek isterkenki dua ile ilgili bir bölümünü mail oalarak yollamıştı bende forumda yazmıştım ve şimdi hatırlamıyorum ama arkadaşlardan bi tanesi bu yazının bu kitaba ait oldugunu yazmıştı.. senai demircinin üslubunu severim.. insanın kitap hediye eden dostlarının olması çok hoş.. en sevdiğim hediyedir almayıda vermeyide çok severim..
ben geldim kızlar misaifirm gitti daha yeni hemen buraya girdim ayy çok yoruldum ama saolsunlar kayınvalidemle annem yarım ettiler bayada yaramaz bi çocuk vardııı amanınnn büyük konuşmayım bugün gelen misafirlerden biri bana kitap hedie etti çok güsel netten buldum linkni sizde vereyim ben kitap almadan önce mutlaka araştırıom öle alıom alınan kitabına netten araştırıom huyum kurusunkaydirigubbakcemile3
Çocuğumla Her Güne Bir Dua / Ciltsiz, Senai DEMiRCi, Semine DEMiRCi, Çilek Yayınları
canım daha okumadım önsözünü bile okumadım misafirim yeni gitti ama okuyunca sana haber veririm çok yakın deiller ama çokta uzak deiller kayınvalidem daha yakın ama saolsunlar her işimi yapıolar hamileyim diee bırakmılarii akşamlar eftelya,içerigi nasıl bu kitabın merak ettim.paylaşırsan sevinirm.
bu arada kayınvalidenle annen yakındamı oturuyorlar.ne guzel misafirin geldiginde yardım etmşler hemen. :)
bugun enteresan bişey oldu... lisedeki erkek arkadaşım beni facebook listesine eklemiş.hanggi akla hizmet eklemişse... tabiki kabul etmedim...yahu hayatımda sadece 2 erkek oldu biri lisedeki ,çocukluk çagları işte ne anlıyosak ozmaan bi kaç kaçamak bakış oturdugumuz apartmanın önunden geçmeler falan sonra zaten bendeniz inek ögrenci olarak lise 2 de öss ye hazırlancam diye terkettim çocukcagızı.. ayhh ne komikmişiz ya şimdi aklıma gelioda.. ve üniversiteyi kazandım. ve gerçek aşk nedir anladıgım yaşadıgım ve işşte budur dediğim adam canım kocacım...
kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu
Dedıkodunun sonu kötektir diye gusel bır atasözümüz var.. bende seni cok oslemıstım kuzu.. ben de dıorumm nıe oram buram sızlıoo dıye.. demek ki senin hasretinden laelaelaelaelae
QUOTE]
esrakooo, kızın çok şeker, ısırmaya geliriz artık.. Sen diyet yapıyosun ya, toplamda kaç kilo aldın, merak ettim
Lal, hadi yolun açık olsun canım. Çok üzücü eşinden ayrı kalıcaksın ama napcaksın sen orda çok çile çektin..
aycacım benilk uçay birkilo aldım sonraki aylar 4er kilo aldım etti 13 kilo ve diyetebasladım:)) son bir ayda diyetyaparak 800 gr aldımama diyetibozdgum oldu arada yoksa kilo vererek baslamıstımiyigidiyordum verdim diye bosladım biraz ve aldımhmen
toplam 13 kilo yani
foto ekledim..meraklısına duyurulur
ay ay ayyy sonunda muserref oldukkk en merakettiklerimden birine
massalahh dide sen neymissin çokhos hotunsunkas goz bakıslar yerinde:))
cok tesekkur ederim kirmadıgın için beni
sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???
bensabah ise giderkeniçiyorum hafta içi tabi 6,50 gibi sonra 7,50 gibi sirketin ordakahvaltıya oturmusoluyorm yani tam birsaatsonra kahfvaltı etmisoluyorum
valla 21 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediom kendimi yawff benim yaşlılığım kötü olur kocişte öle dio bende çekeceğin var diom vallakaydirigubbakcemile3
nee eftelyaaa sen 21 yasındamısınnnnnnn
ya çok gençimsisn citir cerezsinsen yahuu)
Benim kan hapını değiştirdi doktor. ferrum fort içiyordum, başka bişi verdi, ferro sanol duodenal. Şimdi bunu sabah kahvaltıdan 1 saat önce alacakmışım. Ferrum fortu bitireyim de...
neden değistiniz fasulyem sorun mu oldu haptan sikayetin falanmı neden ??
kızlar sata göre 30.haftaya girdim.şu haftada bitseydi artık 30+ küsürlere geçseydim sona yaklaştığımı hissedeceğim iyice
ayy ne guzel helin yaa 30+ ları bende hevesle bekliyorum
Şincik şöyle oluyor: Evden çıkıyorsuuun, klimalı arabana atlıyorsuuun, klimalı bir alışveriş merkezinin klimalı sinema salonuna giriyorsuun, sonra da püfür püfür (hatta üşüyerek:bbo:) "Melekler ve şeytanlar"ı izliyorsuuunalkisalkisalkiskimseler yok topikte bu sıcakta nasıl geziyonuz yahu ben hemen şişiyorum bravo valla sıcak çok sıcakk
selam kızlar eurovisionu izledim iyice uykum kaçtı.bi bakayım dedim neler yazılmış diye
dide
çok hoş bi bayansın canım.hasankeyf'de benimde çekilmiş çok fotolarım var.hasankeyf'i batman'ı mardin'i nusaybin'i midyat'ı van'ı siirt'i urfa'yı adıyaman'ı gezmiş biri olarak hasankeyf'i çok beğendim diyebilirim.mardin de tarih kokan bi yer.midyatın ayrı bi havası var.sokaklarında papazların imamların süryanilerin dolştığı çan seslerinin ezan seslerinin duyulduğu bi yer midyat.benim çok hoşuma gitti.van da çok güzel bi yer.öneririm gezmek isteyenlere.bi de doğubeyazıtta ishak paşa sarayı diye bilinen muhteşem tarihi saray görülmeye değer.doğuda görmek istediğim daha bi çok yer var ama artık oğlumdan sonra ne kadar rahat rahat gezebilirim bilmiyorum
canım idrarını tutmamakda bironlemmis yeni ogrendim bende bunu
amanın böleee şiş bi göbekle ne çerez olur yaa bendenaycacım benilk uçay birkilo aldım sonraki aylar 4er kilo aldım etti 13 kilo ve diyetebasladım:)) son bir ayda diyetyaparak 800 gr aldımama diyetibozdgum oldu arada yoksa kilo vererek baslamıstımiyigidiyordum verdim diye bosladım biraz ve aldımhmen
toplam 13 kilo yani
ay ay ayyy sonunda muserref oldukkk en merakettiklerimden birine
massalahh dide sen neymissin çokhos hotunsunkas goz bakıslar yerinde:))
cok tesekkur ederim kirmadıgın için beni
bensabah ise giderkeniçiyorum hafta içi tabi 6,50 gibi sonra 7,50 gibi sirketin ordakahvaltıya oturmusoluyorm yani tam birsaatsonra kahfvaltı etmisoluyorum
nee eftelyaaa sen 21 yasındamısınnnnnnn
ya çok gençimsisn citir cerezsinsen yahuu)
neden değistiniz fasulyem sorun mu oldu haptan sikayetin falanmı neden ??
ayy ne guzel helin yaa 30+ ları bende hevesle bekliyorumçömez olabilirim bak canımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?