canım güsel bi kitap baş başlardan bir kaç sayfa okudum ama bu kitabı çocuklarımı 5 6 yaşlarında okursak anlarlar bence ama güsel bi kitap cnm bu arada sanada günaydın canım benim:1hug:Günaydın.
Bi sen varsın eftelya. Kitaba başladın mı nasıl bi kitap okudukça paylaşırsan sevinirim bende merak etmiştim pinky bahsettiğinde, ama aklımdan çıkmış gidip bakmadım kitapçılara.
canım güsel bi kitap baş başlardan bir kaç sayfa okudum ama bu kitabı çocuklarımı 5 6 yaşlarında okursak anlarlar bence ama güsel bi kitap cnm bu arada sanada günaydın canım benim:1hug:
bak şöle kısadan anlatıyım sana mesela mustafa die bi çocuk var elini oyuncağına kestiriyor annesi yarabantı yapıştırırken ya şafi diyor mustafa annesine ne olduğunu soruyor ve allahın ismi ile iiileşecek elin diyor ve annesi odadan çıkınca mustafa ne olduğunu anladığı için allahım elimi iiileştir dio bunun gibi buna benzer kısa kısa yazılar var canımDualar mı var içinde. Ya ben bebişle konuşuyorum her gün ama aynı şeyleri söylüyorum hep sıkılmıştır yavrum :) Kitap okumak istiyorum ona ama ne okuyacağımı bilemedim masal kitabı aldım onuda beğenmedim. Tavsiye bekliyorum FORMUN TÜM ANNELERİNDEN
kızlar sata göre 30.haftaya girdim.şu haftada bitseydi artık 30+ küsürlere geçseydim sona yaklaştığımı hissedeceğim iyice
forumdakiler gelgit kayrada burda ama yazmıolar aloooo
şaka yapıom kuzum kolay gelsin yorma kendini cnm benim:1hug:bende 30 a başladım allahıma binlerce şükür.evet en büyük arzum artık 30+ lara geçmek.zaman çabucak geç lütfeeeeeeeeeeeeeen
canım rada bir gelip bakıyorum.evde üç gündür temizlik var.halıar gitti duvarlar siliniyor.annemde bilgisayara oturunca kızıyor...yoksa yazmazmıyım aşkolsun...
bak şöle kısadan anlatıyım sana mesela mustafa die bi çocuk var elini oyuncağına kestiriyor annesi yarabantı yapıştırırken ya şafi diyor mustafa annesine ne olduğunu soruyor ve allahın ismi ile iiileşecek elin diyor ve annesi odadan çıkınca mustafa ne olduğunu anladığı için allahım elimi iiileştir dio bunun gibi buna benzer kısa kısa yazılar var canım
şaka yapıom kuzum kolay gelsin yorma kendini cnm benim:1hug:
bende 30 a başladım allahıma binlerce şükür.evet en büyük arzum artık 30+ lara geçmek.zaman çabucak geç lütfeeeeeeeeeeeeeen
canım rada bir gelip bakıyorum.evde üç gündür temizlik var.halıar gitti duvarlar siliniyor.annemde bilgisayara oturunca kızıyor...yoksa yazmazmıyım aşkolsun...
Canım kolay gelsin bi eğitimci olarak sen ne öneriyosun, bebişlere hangi kitapları okuyalım var mı bi tavsiyen?
maşallah sakaleyn biz daha 28 haftaya daha yeni girdik 30 görecekmiyiz acaba sanki zaman geçmiyor gibi.
izmirde sıcaklar fene bastırdı şahsen 11 den sonra dışarı çıkmıyorum çok acil olurda çıkarsam bayılıcakmışım gibime geliyor çarşı işlerim bitti ama evde tadilat başladı banyo kırılınca parkedende vaz geçtim çok pislik çıktı karnı burnunda çekemiyorum seney yaptırıcam digerlerini.
akşam odaları degiştirdik abim sagolsun yardım etti ama sbaha kadar uyuyamadım agrılarım oldu yok benim bu halde yiyecegim nane degil dogrusu
teşekkür edrim helin..ben de mardine midyata bayıldım..antep de çok güzel..buralarda olmanın en iyi yanı bu güzellikleri görebilmek.selam kızlar eurovisionu izledim iyice uykum kaçtı.bi bakayım dedim neler yazılmış diye
dide
çok hoş bi bayansın canım.hasankeyf'de benimde çekilmiş çok fotolarım var.hasankeyf'i batman'ı mardin'i nusaybin'i midyat'ı van'ı siirt'i urfa'yı adıyaman'ı gezmiş biri olarak hasankeyf'i çok beğendim diyebilirim.mardin de tarih kokan bi yer.midyatın ayrı bi havası var.sokaklarında papazların imamların süryanilerin dolştığı çan seslerinin ezan seslerinin duyulduğu bi yer midyat.benim çok hoşuma gitti.van da çok güzel bi yer.öneririm gezmek isteyenlere.bi de doğubeyazıtta ishak paşa sarayı diye bilinen muhteşem tarihi saray görülmeye değer.doğuda görmek istediğim daha bi çok yer var ama artık oğlumdan sonra ne kadar rahat rahat gezebilirim bilmiyorum
canım idrarını tutmamakda bironlemmis yeni ogrendim bende bunu
esram kafsmı kırarım daha iyi seni kırmam ben.aycacım benilk uçay birkilo aldım sonraki aylar 4er kilo aldım etti 13 kilo ve diyetebasladım:)) son bir ayda diyetyaparak 800 gr aldımama diyetibozdgum oldu arada yoksa kilo vererek baslamıstımiyigidiyordum verdim diye bosladım biraz ve aldımhmen
toplam 13 kilo yani
ay ay ayyy sonunda muserref oldukkk en merakettiklerimden birine
massalahh dide sen neymissin çokhos hotunsunkas goz bakıslar yerinde:))
cok tesekkur ederim kirmadıgın için beni
bensabah ise giderkeniçiyorum hafta içi tabi 6,50 gibi sonra 7,50 gibi sirketin ordakahvaltıya oturmusoluyorm yani tam birsaatsonra kahfvaltı etmisoluyorum
nee eftelyaaa sen 21 yasındamısınnnnnnn
ya çok gençimsisn citir cerezsinsen yahuu)
neden değistiniz fasulyem sorun mu oldu haptan sikayetin falanmı neden ??
ayy ne guzel helin yaa 30+ ları bende hevesle bekliyorum
iyi çıkar inşallah..bu kemeraltıda çok merak uyandırıyor ben de..herkese merhaba,
ben annemdeyim,yarın şeker yüklemem var,inşallah iyi çıkar.hazır gelmişken alışveriş işine de el atmak istiyorum.'en fazla yarım saat yürüyebiliyorum' diyenler olmuş,ben işlerim engel olmadığı müddetçe her gün 1 saat yürüyorum.inşallah alışverişte de çok zorlanmam,kemeraltı beni bekliyoooor. hihoyyyt :dance:
iyi pazarlar...
o senin hoşluğun teşekkür ederim..o sıcak isteyenleri falakaya yatırmak lazım zaten..evin içi 27 derece şimdiden..taşınıp klima taktırmak istiyorum artııııık..ev bulun bana kıslaaar..dua edin lütfen.günaydın kızlar sıcakları isteyen hatunlar sıcaklarla aranız nasıl delikafaduldendelikafadulden
kayracım bende 30 .cu haftadayım hatta 2 gün sonra 31.hafta maşallah bu arada evin mis gibi oluyor ne güzelgüle güle kirlet canımkaydirigubbakcemile3
bizde çarşamba izine çıkıcaz dönüşte temizleteceğim artıkın
eftelya kitap çok güzel bende kızıma bi kaç bu tarz hikaye almıştım geceleri çok korkuyordu melekler bizi korur isimli bi hikaye aldım okudum ondan sonra gece korkumuzu yendik çok şükür
didecim ilk fotoğraf çok fenakafamçokkarıştı yani ama sen çok hoşsunkaydirigubbakcemile5
nurdan beni de al yanına..kadriye sen boyle deyince gozum korkuyor valla, ben napcam bilmiyorum( allahtan burda hava cok sicak degil, hatta baya bulutlu ve serin buara, ama nolur bilmiyorum sonra..
slm herkese dicem ama topikte kimse yok :)))
ben öldüm bittim yorgun argın dargın yamuk bi durumdayım kısacası
dün misafilerimi atlattım tam 25 kişiydik şu anda ayağım tuzlu suda bekliyo çünkü bildiğin davul misali şişmiş sonrada dikicem havaya yere basamıyom bile ellerim bile ağrıyo birşeyler yoğurmaktan sürekli -tatlicadiarzu-
neyse atlattık bu günü bu hafta yatıcam btün gün anca kendime gelirim sanırım..
herkesler iyidir umarım bu geçmiş okunurmuuu okunursa nasıl okunur bilen varsa anlatsın banaa yandık yaneee..perşembe cuma girip çıkabildim hiçbişi okuyamadan
neyse bismillah deyip başlayalım...
ooooooooooooooo hanfendi..bırak şimdi tuzlu suyu falan..anacın nasıl iyi mi? ne yiyip ne içtiniz misafirlerle anlatmadığına göre çok yorulmuşsun cidden..geçmiş olsun
hoşgeldin aramıza canım hayırl olsun bebişin..arkadaşlar günaydın,
aranıza yeni katıldım, uzun zamandır okumaya çalışıyorum ama hala bitiremedim yazdıklarınızı :))
24 haftalık hamileyim, kısmetse oğlum olacak. akşam doktora gittik biraz canım sıkıldı, serviks uzunluğu 3,7 mm, doktor kısa buldu erken doğuma sebebiyet verebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı diye merak ettim yada yakın zamanda yaptıran? haftalar geçtikçe mi kısalıyor araştırmak istedim ama bilgi bulamadım nette. benimde 50 gr lık şeker yükleme testim 169 çıktı maalesef bende 100 lük yaptıracağım. umarım herkes sağlıkla doğurur bebişlerini...
kaydirigubbakcemile3 ay alemsiniz deseydin ben bostancı gösteri merkezimiyim çocukta kapıda açılmasını bekliyo kaydirigubbakcemile3bir sorum var sizlere koltuk altım gögsüme kadar karardı güneş yanığı gibi ama her yeri değil, kara lekeler oldu, sizlerinde gögsünde gebelik lekesi oldumu, boynumda da 3 farklı boyutta çizgi oldu kolye gibi :))
gögüs altında aşağıya kadar çizği oluşmuştu oda göbek deliğinin etrafında da olmuş halka gibi çok komik görünüyor yakında göbek deliği pörtleyecek
eşim diyorki göbeğimdeki çizğiden içeride de varmış ucunda da ÇIKIŞ yazıyormuş oğluşunda kafası hep aşağıda ya çıkışta bekliyormuş kapıların açılmasını, ya dedim evet çocuk konser kapısında sanki elinde bilet kapıların açılmasını bekliyor ama solist o çıkınca konver vercek bize, ne alem benim sefgilim :))
gözünaydın canım sonuçların temizmiş..2.tetenoz acıtmyo 1. gibi o karıyıda parçalsaydın kıl olorum böle tipleregünaydıııııııın gerçi geç bi gunaydın oldu ama bugun saglıkocagına gittim tetanozun 2.dozu ve rutin kontroller...
ayy ogluşumun kalp atışını duydum:asigim: .yavrucum ya ne kadar hızlı atıyor kalbi.. kızlar kesinlikle sırt üstü yatmayın bunu bir kes daha anladık önce sırt üstü yatıp dinedik kalp atışını birde sola yatıp dinledik.. sırt üstü yattıgım zaman baskı oluyormuş daha yavaş atıyor ddi ama sol tarafıma yattıgımda daha hızlandı ve ritmi daha iyiydi.. aklınızda bulunsun kesinlikle..yerimseniben
bu arada idrar ve kan tahlili verdim.idrar sonucum çok güzel şükür bi şey çıkmadı kan tahlil sonuçlarımı haftaiçi alıcam...tansiyonum hrzamanki gibi 10-7..ebe hanım çok sevimliydi pek sevdim valla.. ayrıcaaaaaaaaaaa 7 haftada 4 kilo almışım toplamda 5 kilo almış bulunuyorum..alkisalkisalkis
ayy tipik hamile muhabbetlerin bende yaşamış bulunuyorum. yanımda bekleyen ve 22 haftalık olan hamile kadın bana senn ne kadar dedi 25 hafta dedim aa bana çok şişmiş geldi dedi uyus oldum bende erkek bebek ya sivri malum dedim ve bende altta kalırmıyım kaç kilo aldın diye sorum toplam 10 kilo almış kendisi bende henuz sadece 5 kilo aldım benm göbeğim şişiyor ben şişmiyorum dedim ayhh uyus etti beni..klava::mymeka:kendi kendime maşallah dedim totomu kaşıdım nazar degmesin diye.. işte böle kızlar.. geçmişi okıyım bakiim ne var ne yok...
linea negramını sevsinler senin kaydirigubbakcemile3evet petrikçiğim o karamlardan ben de de var ama kahverengi kara değil yani.yerli kadınlara dönüyorum git gide..göğüs uçları da malum koyulaştı.linea negramda iyice belirginlişti..bir de halka var göbüş deliğinin çevresinde.eşim de diyorki o göbeğin içindeydi o yüzden göremiyorduk pırtlayınca ortaya çıktı.
hımmm bende bakim merak ettimm ama sorun olsa doktor sölerdi heralde sende sıkma canını..doppler ultrasona girdim bu hafta 24. haftada girmişsinizdir coğunuz, orada yazıyor girenler bi baksın kızlar yaa çok canım sıkıldırahim uzunluğu demekmiş kısaldıkça erken doğum riski taşıyormuşsun. normali 4 cm imiş, fazla kısa değil ama sorun teşkil edebilir dedi. en ufak bi ağrıda yatırmalıyız dedi canım sıkıldı çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?