2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın.
Bi sen varsın eftelya. Kitaba başladın mı nasıl bi kitap okudukça paylaşırsan sevinirim bende merak etmiştim pinky bahsettiğinde, ama aklımdan çıkmış gidip bakmadım kitapçılara.

Günaydın.
Bi sen varsın eftelya. Kitaba başladın mı nasıl bi kitap okudukça paylaşırsan sevinirim bende merak etmiştim pinky bahsettiğinde, ama aklımdan çıkmış gidip bakmadım kitapçılara.
canım güsel bi kitap baş başlardan bir kaç sayfa okudum ama bu kitabı çocuklarımı 5 6 yaşlarında okursak anlarlar bence ama güsel bi kitap cnm bu arada sanada günaydın canım benim:1hug:

canım güsel bi kitap baş başlardan bir kaç sayfa okudum ama bu kitabı çocuklarımı 5 6 yaşlarında okursak anlarlar bence ama güsel bi kitap cnm bu arada sanada günaydın canım benim:1hug:

Dualar mı var içinde. Ya ben bebişle konuşuyorum her gün ama aynı şeyleri söylüyorum hep sıkılmıştır yavrum :) Kitap okumak istiyorum ona ama ne okuyacağımı bilemedim masal kitabı aldım onuda beğenmedim. Tavsiye bekliyorum FORMUN TÜM ANNELERİNDEN

bak şöle kısadan anlatıyım sana mesela mustafa die bi çocuk var elini oyuncağına kestiriyor annesi yarabantı yapıştırırken ya şafi diyor mustafa annesine ne olduğunu soruyor ve allahın ismi ile iiileşecek elin diyor ve annesi odadan çıkınca mustafa ne olduğunu anladığı için allahım elimi iiileştir dio bunun gibi buna benzer kısa kısa yazılar var canım

kızlar sata göre 30.haftaya girdim.şu haftada bitseydi artık 30+ küsürlere geçseydim sona yaklaştığımı hissedeceğim iyice

bende 30 a başladım allahıma binlerce şükür.evet en büyük arzum artık 30+ lara geçmek.zaman çabucak geç lütfeeeeeeeeeeeeeen

forumdakiler gelgit kayrada burda ama yazmıolar aloooo

canım rada bir gelip bakıyorum.evde üç gündür temizlik var.halıar gitti duvarlar siliniyor.annemde bilgisayara oturunca kızıyor...yoksa yazmazmıyım aşkolsun...

şaka yapıom kuzum kolay gelsin yorma kendini cnm benim:1hug:

Anladım canım sağol.

HELİNCİM

ben evlenmeden van ercişte görev yapıyordum.o kadar çok seviyordumki orayı tayinim çıkınca çok ağladım.doğubeyazıtı ishak paşayı nemrutu antep mardin hep gezdim.dediğin gibi çok güzeldir çoooooooooook

Canım kolay gelsin bi eğitimci olarak sen ne öneriyosun, bebişlere hangi kitapları okuyalım var mı bi tavsiyen?

herkese merhaba,
ben annemdeyim,yarın şeker yüklemem var,inşallah iyi çıkar.hazır gelmişken alışveriş işine de el atmak istiyorum.'en fazla yarım saat yürüyebiliyorum' diyenler olmuş,ben işlerim engel olmadığı müddetçe her gün 1 saat yürüyorum.inşallah alışverişte de çok zorlanmam,kemeraltı beni bekliyoooor. hihoyyyt :dance:
iyi pazarlar...

günaydın kızlar sıcakları isteyen hatunlar sıcaklarla aranız nasıl delikafaduldendelikafadulden
kayracım bende 30 .cu haftadayım hatta 2 gün sonra 31.hafta maşallah bu arada evin mis gibi oluyor ne güzelgüle güle kirlet canımkaydirigubbakcemile3
bizde çarşamba izine çıkıcaz dönüşte temizleteceğim artıkın
eftelya kitap çok güzel bende kızıma bi kaç bu tarz hikaye almıştım geceleri çok korkuyordu melekler bizi korur isimli bi hikaye aldım okudum ondan sonra gece korkumuzu yendik çok şükür
didecim ilk fotoğraf çok fenakafamçokkarıştı yani ama sen çok hoşsunkaydirigubbakcemile5

maşallah sakaleyn biz daha 28 haftaya daha yeni girdik 30 görecekmiyiz acaba sanki zaman geçmiyor gibi.
izmirde sıcaklar fene bastırdı şahsen 11 den sonra dışarı çıkmıyorum çok acil olurda çıkarsam bayılıcakmışım gibime geliyor çarşı işlerim bitti ama evde tadilat başladı banyo kırılınca parkedende vaz geçtim çok pislik çıktı karnı burnunda çekemiyorum seney yaptırıcam digerlerini.
akşam odaları degiştirdik abim sagolsun yardım etti ama sbaha kadar uyuyamadım agrılarım oldu yok benim bu halde yiyecegim nane degil dogrusu

kadriye sen boyle deyince gozum korkuyor valla, ben napcam bilmiyorum( allahtan burda hava cok sicak degil, hatta baya bulutlu ve serin buara, ama nolur bilmiyorum sonra..

slm herkese dicem ama topikte kimse yok :)))
ben öldüm bittim yorgun argın dargın yamuk bi durumdayım kısacası
dün misafilerimi atlattım tam 25 kişiydik şu anda ayağım tuzlu suda bekliyo çünkü bildiğin davul misali şişmiş sonrada dikicem havaya yere basamıyom bile ellerim bile ağrıyo birşeyler yoğurmaktan sürekli -tatlicadiarzu-
neyse atlattık bu günü bu hafta yatıcam btün gün anca kendime gelirim sanırım..
herkesler iyidir umarım bu geçmiş okunurmuuu okunursa nasıl okunur bilen varsa anlatsın banaa yandık yaneee..perşembe cuma girip çıkabildim hiçbişi okuyamadan
neyse bismillah deyip başlayalım...

teşekkür edrim helin..ben de mardine midyata bayıldım..antep de çok güzel..buralarda olmanın en iyi yanı bu güzellikleri görebilmek.

adaşım maşallah bebişine ne güzel ben senin haftandayken 1100 gr dı iri bi bebiş olcak sanırım foto dicem ama koymuşsundur belkide ben daha sayfalarda ilerleyemedim...

hoşgeldin aramıza canım hayırl olsun bebişin..
kaydirigubbakcemile3 ay alemsiniz deseydin ben bostancı gösteri merkezimiyim çocukta kapıda açılmasını bekliyo kaydirigubbakcemile3
benimde göğüs ucum kapkara olduuu iğrençç düşünyüorum bebişim emerken ne komik bi görüntü olcak kapkara memeden korkmaz inşallah kaydirigubbakcemile2
onun haricinde lekeler olmadı bende ama geçiyomuş doğm lekeleri korkma yaneee..
gözünaydın canım sonuçların temizmiş..2.tetenoz acıtmyo 1. gibi o karıyıda parçalsaydın kıl olorum böle tiplere
tabeee tazecim yanlış annnama sen onlardan biri diilsin kaydirigubbakcemile3
linea negramını sevsinler senin kaydirigubbakcemile3
hımmm bende bakim merak ettimm ama sorun olsa doktor sölerdi heralde sende sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…