2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kaydirigubbakcemile3 patavatsıssınısss galibaaaa kaydirigubbakcemile3

Aaa antenın yok mu :1shok: ama ama hayal edemıyorum artık senı bı turlu kaydirigubbakcemile3

foatoyu ekleyince herkes kaçtı o kadar çirkinim demek

Ne la o ole, koymus kaldırmıssın.. bis ınsan degıl mıyıss.. goremedım ben senii.. fende gormek ıstıyorummm fende fende fen deeeeeeeeeee Çok üzgünüm çoook

sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???

gelin gelin size daha güsel şeler yaparım kimin canı ne istiosa onu yaparım:1hug:

Yerimmm senin ciğeriniii Şeniz

kızlar ya sigara içen var mı aranızda

Biri beni çimdirsin.. daha nelerr... ne demek bu yaaa.. nası haftada bır ıkı ıciyorum... nası nasıı, niye hamılesin o zaman.. neden cocuk yapmak ıstıyorsun.. anlamıyorum, idrak edemiyorum, aklıma ne gelıyorsa yazmak ıstıyorummm sana.. yok bunun acıklaması, yok bunun savunması.. cinayete tesebbusten ne farkın kaldı seninnnn??? Acıkla bana!!!!!

İnsanın kendisini bilmesi ne kadar güzel.. en sevdiğim kadın tipisin sen, söylemiş miy dim bunu sana hiç??

Bu sıcakta kemeraltı haaaaaaaaaaaaaaa, aman allahımmmmm :1shok:

Hoşgeldin cicimm.. burnumuzda tüttünn resmen desem, yalan olmass Şeniz

didomm valla neler yaptımı sayarsam olmazz ama şu kadarını söylim tam 11 çeşit vardı kendimi kaptırmışım o biçim ama foto çekmeyi hazırladığım sofranın nasıl unttum e telaşedeee sinir oldumm
anam çok iyi çok özlemişm ayrıntılara sonra girerim şluu geçmişi bitireyim biii

evriş kaldırmadım duruyor..kıro albümüme gir..görürsün.

Demam beaa.. kuzey ın camasırlarını astık eşimle :)) allamm yaaa 3 makıne camasır cıktı cocuktan.. daa bırıncı makınedeyıss.. hersey o kadar minikk kii.. bu kadar keyıflı camasır serdıgımızı hatırlamıyorum :)) Bakıorumm kekoooo.. fekle.

ben de yıkamak istiyooom..taşınmak istiyom..evriş lan baba ev buuul

Kızımmmmm.. ben sana bayıldımm yaaa, tam kalemımsinnnn.. tarzını yirimm senin, serseri kılıklı raziyeee :))))) bı de fazla guselsın sen beaa.. kasını gozunu yirimm senin :)))

bende esraaaaa :lepi:
ayyy süperrr hatta şimdi gelmiştir bile kavuştunuz yaneee ne yaptı görüncee çok heyecan verici ağlaa rahatlarsınnn kaydirigubbakcemile2
ayyy bende evde çekeyim o zaman ya o arada doğum başlarsa napcezz CADIARZU
annem kafamı karıştrıdı zatennn diyologu aktarıyorum

annem: kızım doğumu nasıl düşünüyosun
ben:normal anne
a: ay kızım yokk normal yapma
b: niyeki yaa 3 tane doğurdun hepsi normaldi hatta biri evde ebeydi sende böyle diyosan ?
a:yok doğum kolayda olsa onun sancısı zor ben sana çektirtmem o sancıyı
b:haydaa ben normal yapcam çekcem o sancıyı sonra dikişle uğraşamam
a:yok dikiş daha iyidir normal olmaz sezeryan olcan
şeklinde uzayan bi tartışmaaa kaydirigubbakcemile
ayyyy siz böle yazdıkça tüylerim diken diken oluyooo Allah sabır versin size ben olsam o torbaları kafasına atardım pehhh kötükedihüso
sonra da utanmadan torununu sevmeye kalkacak öyle mi? bir kadının kadına bunu yapmasına anlam veremiyorum..kocalarından göremedikleri ilgiyi şefkati zavallı çocujklarında arıyorlar.
evet kesinlikle haklısın en büyük sorunda bu zaten kocasından sevgi şevkat göremeyen kadınlar böyle yapıyor oğlunu evlattan öte sevgili koca gibi görüyolar heleki kocaları ölmüşse dahada beter oluyolarr..tedavilik tipler bunlar..
canım kaynanan kudurur valla gelemezse süper yapıcan :sm_cool:
kaçakkedim geçmiş olsun canım yaa özledik tabiki seni acil şifalar...

ESRAKO, adam ilacı neden değiştirmiş bilmiyorum. Ferrum fort kullandığımı biliyordu. Ben gene onu yazacak sandım. Başka bişi yazmış...

GYPSY valla enerjine hayran kaldım. 25 kişi ???? -tatlicadiarzu-

EVRıM, naber şekerim, özledim kız seni Şeniz

slm kızlar nasılsnız bebişlerde iyidir inşallah..
geçen şeker yüklemem vardı çok ,yüksek çıktı sonuçlar herşeyi yasakladı doktorum.
ekmek,hamur işi ,makarna,tatlı yasak.
bir hafta sonra 100lük yükleme verdi bakalım onda sonuçlar nasıl çıkacak..
inşallah iyi çıkar .
yarın nasip se çanakkaleye gidiyorum bir aydır kızma annem bakıyor çok özledim kelebeğimi..
pek yazamıyorum okuyorum genelde arkadaşlar çok güzel ciciler odalar almışsınız.
güle güle kualansın inşallah bebişleriniz..
sevgiler hepinize..

Kızımmmmm.. ben sana bayıldımm yaaa, tam kalemımsinnnn.. tarzını yirimm senin, serseri kılıklı raziyeee :))))) bı de fazla guselsın sen beaa.. kasını gozunu yirimm senin :)))

bilseydim bayılacağını daha önce koyardım..ben senin heryerini o edeleli kollarını yirinn..serseri kılıklığımdan inanmıyorlar yaşıma başıma..ilk atandığımda müdür yardımcısı öğrenci sanıp geç sınıfına diye bağırmıştı..böyle de bir anım var:dance:

Annem.. ben bıraktıgın gıbı yamuk haldeyım :)) camasır yıkıyorus Ozy ile.. sımdıde arkadaslar aradı,sise ugruycas dıye.. didimm gelin, kendinize oturacak yer bulun, ikram ise sadece Ozy ıle ben varım.. :))) gelecekler bisi görmeye.. durum bu dur.. sıcak bilmem nereme cıkmıs durumda :))) saolasınız, varolasınız, sıcak die die getirdinis.. buyrun, seyinize kadar rahat rahat şişinn keyifle

kaydirigubbakcemile3 Valla daha once koysaydın gercekten de... tam sevdıgım tipsin.. bende neden bayılıyorum bu kısa dıe dıe dusunup duruordum.. farmış bi bildiğimm :)))

öperim yalarım seni evrişşş.
burası da çok sıcak çok dua ettim sıcak olmasın diye ama oldu..çamaşırlar çabuk kuruyor bir faydası o işte.burkoya tazeye takıl git denize sen de.tabi o kadar laftan sonra alırlarsa seni

Bır de bir abartıyor ki görmeyin... ınsan çocuğu için dağları devirir, sen denize girmeyi düşünüyorsun diyor =))) Yav ne ilgisi var diyorum, amma taktın denize girmeye, sistit olursun diyor. (kendisi ayda bir olur, ben şimdiye kadar 2-3 defa ancak olmuşumdur) Cahil yaaa... gıcık etti beni

kaydirigubbakcemile3 Valla daha once koysaydın gercekten de... tam sevdıgım tipsin.. bende neden bayılıyorum bu kısa dıe dıe dusunup duruordum.. farmış bi bildiğimm :)))

Sen de karar ver ben miyim, o mu tipin? sırnaşık şey

Kızım yavaş yaa.. Öpmeler yalamalar... pehh ar damarınız çatlamış sizin. Azgınlar =)))

ayyyyyyyyyyyy kızlar flaket resmen ama resmen suyum çıktı dışarısı bi bi sıcakki sormayın..

eve döndüm hemen ılık bi duş şimdi evde dinleniyorum saat 6 dan sonra çıkcas artık..:)

oyy oyy gypsm esram gelmiş..kız ne 25 kişisi öle yahu hayırdır mevlütmü yaptınız..??birde 11 çeşit kız ben düşünüyorum 11 çeşit bulamıyom sen bide yapmıp ikram etmişsin.. bi ara özel anlat da pasta kültürümüz artsın..

cnmcm slm,ben de salı gunu inşalllah eşimede tatil olursa modokodan hallaetmeye gidicem bebişimin mobilya işini...
2 kere gittik 2 sindede kısa kısa kafamız karışmasına yetti ama .3 4 magazadan sonra hepsi aynı geliyo insana.kukla mağazasındaki modellere ve kullandıkları çıtıpıtı tekstil runlerine bayılmıştık ama bu krizde uçmuş oranın fiyatları.sen nereden hallettin fikir olsun benim için.
bu arada masajında tadını çıkar ohhhhh ne güzel:1rolleyes:

allahım ya bu kızlar kocalarına kullandıkları isimleri ne hale getirmişler bi ara nora nın eşine koydugu isme takılmıştık şimdi EVRıŞkız mis gibi özgür isminnn nesi var adamı OZY yapmışsın valla bizim topik uçmuş uçmuş ayhh ben aydına aydoş desem hahahahaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…