Evet ya. Ben de en son gittiğimde hastanede iki kadın gördüm. Birinin karnı burnundaydı, öbürünün kucağında minicik bebiş vardı. 3 gün önce doğdu dediler. İkisi kardeşmiş, öbürüne döndüm, "ne güzel iki kardeş yakın zamanlarda anne olacaksınız, sizinki kaç aylık?" dedim. Kadın demez mi, bu bebeği ben doğurdum diye:1shok::1shok::1shok:
reca ederim canm
hay merakna el basmaz olaydık esra..
kıro kazım gibi bişeyim anam tam üstüne bastın..hep bu esra ayartıyor sizi değil mi?
haydaaa
alçaksın evrim
ulen hüdayi nabit değiliz insan evladıyoz ağzımız burnumuz var..antenimiz yok.
helin fıstıklığından koymuyor ben de göz zevkiniz bozulsun istemiyorum.şaka bir yana buralar küçük yerler sebebi o..ama yine de koyacağım sonra kaldıracağım..malum bahsetmediğimiz kalmıyor buralarda.kaynanamdan tut ağdalara kadar yani..
foatoyu ekleyince herkes kaçtı o kadar çirkinim demek
sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???
gelin gelin size daha güsel şeler yaparım kimin canı ne istiosa onu yaparım:1hug:
kızlar ya sigara içen var mı aranızda
Selam kızlar, bu sabah açık lise sınavında görevim vardı, gittim - geldim. Annem - babam ve Onur yarın denize girmemem konusunda başımın etini yedikleri için " EEEee? yarın gidiyor muyuz? " sorularına "Hayır" dedim. Çünkü yaprak kıpırdamıyor, hava basık ve sıcak. Bu havada pikniğe deniz kenarına git, sıcaktan terle - öl, ama deniz suyu sıcaklığı 20 derece (soğuk) diye ayağını bile sokmadan (sistit olurmuşum yasakkelime ) geri dön. Olduuu! Gıcık şeyler....... uyus oluyorum hepsineklava:
Ayy evet yaaa.. Yaprak kıpırdamıyor. Napcaz? Kapıyı kapattım salonda oturuyorum (böyle daha serin oluyor) Evrim ağzımıza mıçacak, "alın size sıcak kaydirigubbakcemile " diyecek....
herkese merhaba,
ben annemdeyim,yarın şeker yüklemem var,inşallah iyi çıkar.hazır gelmişken alışveriş işine de el atmak istiyorum.'en fazla yarım saat yürüyebiliyorum' diyenler olmuş,ben işlerim engel olmadığı müddetçe her gün 1 saat yürüyorum.inşallah alışverişte de çok zorlanmam,kemeraltı beni bekliyoooor. hihoyyyt :dance:
iyi pazarlar...
slm herkese dicem ama topikte kimse yok :)))
ben öldüm bittim yorgun argın dargın yamuk bi durumdayım kısacası
dün misafilerimi atlattım tam 25 kişiydik şu anda ayağım tuzlu suda bekliyo çünkü bildiğin davul misali şişmiş sonrada dikicem havaya yere basamıyom bile ellerim bile ağrıyo birşeyler yoğurmaktan sürekli -tatlicadiarzu-
neyse atlattık bu günü bu hafta yatıcam btün gün anca kendime gelirim sanırım..
herkesler iyidir umarım bu geçmiş okunurmuuu okunursa nasıl okunur bilen varsa anlatsın banaa yandık yaneee..perşembe cuma girip çıkabildim hiçbişi okuyamadan
neyse bismillah deyip başlayalım...
evriş kaldırmadım duruyor..kıro albümüme gir..görürsün.
bende esraaaaa :lepi:ismim güliz :)
ayyy süperrr hatta şimdi gelmiştir bile kavuştunuz yaneee ne yaptı görüncee çok heyecan verici ağlaa rahatlarsınnn kaydirigubbakcemile2Eşim yarın geliyormuşşşşş:1shok::1shok:
Dün eşimin beraber askerliğini yaptığı arkadaşının ablasını gördüm işyerinde. Bana cumartesi gelip sürpriz yapabilir dikkat et demişti. Ama baştan beri pazar diye konuştuğumuz için pek ihtimal vermemiştim...
Az önce aradı eşim sordum yarın mı geliceksin bak bana sürpriz filan yapma doğururum walla dedimm. Tamam o zmaan yarın gelicem dedi ben uykusuz kalma die sana pazar dedim dedi... Ay şu an çok kötüyümm... Ağlamak istiyorum ama işyerindeyim...
Kocişim yarın geliyor kısslarrr.. 24 saatten az kaldıı... :lepi::lepi:ŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey:
ayyy bende evde çekeyim o zaman ya o arada doğum başlarsa napcezz CADIARZUbu arada BAŞAK hani sen anlatmıştın ya doğum sancısını evde çekmek istiyorum diye, ben de sanıyordum ki hastanede kendi odamızda sancı çekeceğiz. o yüzden evde değil de hastanede sancı çekerim diye tercih ediyordum. dün akşam acıbademin doğum servisini ziyaret ettim, bilgi filan almak için. sordum o konuyu özellikle, "sancıyı odamızda çekiyoruz di mi" diye hemşire "yooo doğumhanede odalar var orda çekeceksiniz" dedi. yani senin dediğin gibi evde çekerim daha iyi. milletin çığlıkları arasında gözüm korkabilir.
ayyyy siz böle yazdıkça tüylerim diken diken oluyooo Allah sabır versin size ben olsam o torbaları kafasına atardım pehhh kötükedihüsoevet canım bizimki de kıskanıyo eşim tek çocuk zaten bi de cok müsrif bi kadın birlikte yaşamak cok zor çok az kaldı eylüle ama zor dayanıcam gibi geliyo. eşimde bana uyumlu olmaya çalış diyo ama geçenlerde bi arkadaşına annem cok problemli demiş mutlu oldum duyunca :) elimizde torbalar eve geliyoruz düşün eşimin elindekileri alıyo belin ağrır senin diye sinirden ağlıyorum. beni bırak karnımdaki çocuğa saygısı yok o kadar öfkeliyim ki dokunmasına bile izin vermeyeceğim
evet kesinlikle haklısın en büyük sorunda bu zaten kocasından sevgi şevkat göremeyen kadınlar böyle yapıyor oğlunu evlattan öte sevgili koca gibi görüyolar heleki kocaları ölmüşse dahada beter oluyolarr..tedavilik tipler bunlar..sonra da utanmadan torununu sevmeye kalkacak öyle mi? bir kadının kadına bunu yapmasına anlam veremiyorum..kocalarından göremedikleri ilgiyi şefkati zavallı çocujklarında arıyorlar.
canım kaynanan kudurur valla gelemezse süper yapıcan :sm_cool:canım iyiyim sen nasılsın.evey yalnızdım ama dün annem geldi ev temizliyorlar.malum 7 aydır bardak kaldırmadım.temizlikçi var ev ayakta halılar yıkamaya gitti,camlar vitrin dolaplar.allahım görme...annem haftaya cuma gidecek haziranda gelecek ve haziran sonu sıkıntı olmazsa beraber konyaya doğuma gideceğiz inşallah......
Kızımmmmm.. ben sana bayıldımm yaaa, tam kalemımsinnnn.. tarzını yirimm senin, serseri kılıklı raziyeee :))))) bı de fazla guselsın sen beaa.. kasını gozunu yirimm senin :)))
ESRAKO, adam ilacı neden değiştirmiş bilmiyorum. Ferrum fort kullandığımı biliyordu. Ben gene onu yazacak sandım. Başka bişi yazmış...
GYPSY valla enerjine hayran kaldım. 25 kişi ???? -tatlicadiarzu-
EVRİM, naber şekerim, özledim kız seni Şeniz
bilseydim bayılacağını daha önce koyardım..ben senin heryerini o edeleli kollarını yirinn..serseri kılıklığımdan inanmıyorlar yaşıma başıma..ilk atandığımda müdür yardımcısı öğrenci sanıp geç sınıfına diye bağırmıştı..böyle de bir anım var:dance:
kaydirigubbakcemile3 Valla daha once koysaydın gercekten de... tam sevdıgım tipsin.. bende neden bayılıyorum bu kısa dıe dıe dusunup duruordum.. farmış bi bildiğimm :)))
öperim yalarım seni evrişşş.
burası da çok sıcak çok dua ettim sıcak olmasın diye ama oldu..çamaşırlar çabuk kuruyor bir faydası o işte.burkoya tazeye takıl git denize sen de.tabi o kadar laftan sonra alırlarsa seni
cnmcm slm,ben de salı gunu inşalllah eşimede tatil olursa modokodan hallaetmeye gidicem bebişimin mobilya işini...BEBEK ODAMIZI SİPARİS ETTİKKKKK
bu saatte kimseler yok tabihadiseyi izledtim ancakgirdim herkes gitmis:)
bugun çokkeyilf bir gun ogleden sonra gidip kizimin odasınısiparis ettik sepeti ile birlikte bambu ve saten kumaslı
resimlerni cepten çektim mobilyaların carasmba gunu ise gidince koyarım
haziranin ilkhaftası gibi teslim edecekler tamizne ayrıldıgım gunlerde keyifli gunler geliyor allah bozmasın aminn
buarada pazartesi gunu izinaldım salı gunu resmi tatil zaten carsambayakadar is yok bana hani hafta içi erkenden yazıyorum diye bazen merak edenn arkadaslar oluyor ondna bildiriyorum
pazartesi gunu insallah eminonune gidip pijama falan alma islerini halledeceğim
sıcaklar basnca çok zor olurgezmek oralarda dedim dogum iznini beklemeden bupazartesihazır izinliyiz esimde bende gidecğiz
hem sonra yurume suremgit gite kısalıyor
bugun mobilyacılarda son turları atarken her konusma anında mutlakaoturdum biryerlere sırtım çok çokagrımadı
SIRT MASAJI
yarında sırtıma masaj yaptırmaya gidecğim çokmutluyum
tuzla kaplıcaalarına gidiyoresim her ay birkez masaja boyun fitigi vardı akupunktur vemasaj ile agrıları geçti bende sordum telde hamile kisiye yaparmısnızı diye oturarak falna sırtıma yaparız tabi dediler yanyatakarak da yaparlarmıs çok sevnidim yarını iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?