Evet eveta.sSigara içeni nerede görsek orada pataklarızklava:Korkarlar bizdennaniknanik
bende bu arada gidip bişiler yiyim malumunuz artık düzenli yemek yemeye başladımcokacimcoook
saol canım benim gel beraber olsunaferin sana eftelya... Ye tabii..
kadriye sen boyle deyince gozum korkuyor valla, ben napcam bilmiyorum( allahtan burda hava cok sicak degil, hatta baya bulutlu ve serin buara, ama nolur bilmiyorum sonra..
ya benim dün akşamdan beri sağ tarafım ağrıyor kasık bölegem kasğım ağrıyınca belimede krap girio böle dayanamıyacak gibi deil ama yürürken çok ağrıyor doktoruma çıktım evde yok üfff zaten çok sinirliyim sinir oluncada daha çok krap girio sanki yaasenağlamaönemli bişimidir sizce yaa
inş önemli deildir belimdeki ağrı hiç geçmio oturunca kasığımdaki ağrı geçioda ama aya kalkınca ikisi birden ağrıo topal gibi yürüom bunun.. ben ayakta duramıom diom millet yemek keyfinde kayınvalidemler dışarda yemek yemek istemişlerde şimdi ben gitmesem eşim küsüo ben napıım yanlız die gitsem içimden gelmio şuan off off:çok üzgünüm:senağlamacnm benim de zaman zaman sag kasığıma agrı giriyor hatta bazen yırtılacak bişiymiş gibi oluyor.dr. soyledgmde normal olağan şikayetler demişti.magnezyum verdi bana o beni çok rahatlattı.hergun bir tane yarım br.suya içiyorum.ama sen yinede dr.una sor mutlaka herkesin farklı olabilir.takma cok kafana takınca artıyor biliyorsun boyle şeyler...
geçmiş olsun..
arkadaşım canın ne sitiyorsa onu yap bence...bu hamilelik, numara yapacak degilsin ya...inş önemli deildir belimdeki ağrı hiç geçmio oturunca kasığımdaki ağrı geçioda ama aya kalkınca ikisi birden ağrıo topal gibi yürüom bunun.. ben ayakta duramıom diom millet yemek keyfinde kayınvalidemler dışarda yemek yemek istemişlerde şimdi ben gitmesem eşim küsüo ben napıım yanlız die gitsem içimden gelmio şuan off off:çok üzgünüm:senağlama
ay işte anlamıyorlar canım benim yaa aramış eşimi hep beraber yemeğe gidelim diee dün misafirim vardı akşam 10 yattım sabah 9 kadar sonra öğlen yine uyumuşum 2 5 kadar düşün yani ne kadar yorgun olduğumu eşim kızıo gitme biyeriye çağırma kimsei diede şimdi gitmesek bilirsin hep 40 yıla bişi istemiş olacaklar:1ninca:arkadaşım canın ne sitiyorsa onu yap bence...bu hamilelik, numara yapacak degilsin ya...
akşamada kocişkona soyle beline masaj yapsın bebe yagı yada zeytin yagıyla cok bastırmadan ama..
Sen de karar ver ben miyim, o mu tipin? sırnaşık şey
Kızım yavaş yaa.. Öpmeler yalamalar... pehh ar damarınız çatlamış sizin. Azgınlar =)))
allahım ya bu kızlar kocalarına kullandıkları isimleri ne hale getirmişler bi ara nora nın eşine koydugu isme takılmıştık şimdi EVRıŞkız mis gibi özgür isminnn nesi var adamı OZY yapmışsın valla bizim topik uçmuş uçmuş ayhh ben aydına aydoş desem hahahahaaaaaaaaaaaa
evriş hanım nirelerdesiniz çamışırlarda yıkarmışlar oy oy ne güzel değilmi minicik minicik doğunca daha çok tekrara olcek alıştırın kendinizi
bu arada doğum sancısını sancı odasında çekiyorsnuz ben maceramı anlatayım size
bir gün önce sancım başladı ama çok şiddetli değildi neyse aynı gün gece çok uzun ve şiddetli bir sancı girdi saat 3 den 4.5 a kadar geçmesini bekledim ne akılsa kimseyede söylemiyorum geçti netekim sabah ara ara geliyor yine söylemiyorum daha sıklaşsın diye bekliyorum hastanede çekmemek için saat 11 gibi suyum geldi kayınvalidem var şimde o ara az dışarıya çıkmıştı yakında alışveriş merkezi vardı adamcağız oraya gitmişti sonra anacığımı gördüm pencereden nekadar sevindim işyeri evime yakındı bi yoklayayım diye gelmiş kadıncağız suyum geldiği için hemen doktorumu aradım çabuk gel ne bekliyorsun evdemi doğuracaksın dedi ama tamda doktorun dediği tarih 20 haziran eşimi aradık hemen gel hastaneye gitmmemiz gerek o zaman arabamızda yok telaşla ambülansı istedik eşimle aynı anda geldiler amanın sirenlerle beni götürüyorlar susturun şu sirenleri geriliyorum dedim susturdular arada trafik sıkıştıkça az çalıp kapatıyorlardı .ambulansta hemşire muayene etti açıklık daha sadece 1 cm bebek kızmı dedi nasıl anladıysa ?hastaneye geldik tekerlekli sandalye muayen odası filan yukarıya aldılar beni, sancı odasına asıl anlatacağım burayla ilgili odada üç kişiyiz bir tanesini miyadı geçmiş serumla suni sancı veriyorlar kuzu kuzu yatıyordu kadıncağız bende gıkım çıkmıyor lavman filan yapıl karşımdaki amanın bir bağırıyor nasıl cama gidiyor aşağıda ailesi ordalarmış yani kızın dediği cümleye dikkat BABA ÇOK ACIYOR BENı BURDANM GÖTÜRÜN ben aptal aptla onu izliyorum içimdende acaba benmi garibim bumu çok acı çekiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor beni sezeryana alınnnn onun yüzünden korkmuştum ve sancı filanda hissetmiyordum o sırad nstde bağlıyım zaten hemşire bi ara gelip nstye baktı ve aniden koşarak giti iki doktor hemşire bir anda başıma toplandılar acele oksijen taktılar beni yan çeviridler serum filan taktılar doktor hafif hafif iki parmağıyla karnıma vurdu bir iki kere bende korkuyla oanlar bakıyorum o arsız hala yırtıyor ortalığı bi kızdılar ama neyse uzatmayayım yarım saat takip ettiler srum oksijen takılı bende aynı olay tekrar etti ve hemşire tekrar koşturarak giti hemen geri döndü çabuk kalk canım acil sezeryana alıcaz seni bende şok ve korku ağlamaklı aileme haber verdinizmi dedim ve kendimi ameliyathanede buldum hepsini anlatmayacağım benim için kötü anı tek güzel yanı yarı ayılmışken melek kızımı emziemek için hemşirenin göğsümü verdiği ve yavrumunda emdiği yarı baygınken kuzu memeyi bırakınca acaba süt gelmişmi diye ona baktım kızımın ağzının kenarında süt vardı onu görünce tekrar bayılmışım daha yoğun bakım odasındayken emzirdim bebeğimi
sizlere sancı odası maceramı anlatacaktım yarım yamalak doğum hikayem oldu
gözümü açtığımda cazgır da karşı yatakta onuda sezeryana almışlar oda doğurmuş bebişi yanındaydı
işin ilginci adımızda aynıydı derya fit hamişdi hatun arkadan gören hamile demez öndende bizim 6 aylık halimz bi göbişi vardı sonuç oda bende kurtulmuş kuzularımızı kucağımıa almıştık.sonra özel odama aldılar beni
evrim hanım evrim hanım biz sana alma artık eyeter deikçe sen demam demam dein bizi atlattın baaaaak 3 makine yahu zaten minicik şeyler 3 makine olması nedemek biliomusun bizim alacagımız dolaba sıgmaz demek.. kolay gelsin herhalde en zevkli iştir o minicik şeyleri asıp ütüleyip katlamak...
slm millettt ben yokken topiğe baya gelen giden olmuş evrişim hoşgeldin nerelerdeydin yawf ayy kızlar dünki misaifrde çok yorulmusum sanırım tv karşısında yatıodum en son saate baktığımda 2 die bi açtım 5'e çeyrek var bi uyumuşum ohhh:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?