evriş siz arkadaşlarınızla boğuşuyorsunuz demek. hımmmm değişik bir sosyalleşme biçimi..
ya ben bir kaçırdım bu sefayı yakalayamadım..kim bu sefa allasen?Yok anam ne denizi, sefa engeline takıldık... =(((
ustamsın taze:))Sen de karar ver ben miyim, o mu tipin? sırnaşık şey
biseksüel hesabı işte taze..onun gibi bir şey elleme bırak çoçuğu..
Kızım yavaş yaa.. Öpmeler yalamalar... pehh ar damarınız çatlamış sizin. Azgınlar =)))
sancı odası ada bak ya..gerçi odanın hakkını vermiş senin cazgır hamiş..mümkünse beni tecrit etsinler.çok cesur görünürüm ama yıkabilirim de ortalığı garantisi yok..biraz daha anlatsana..sonda falan varmıydı hasta bezi..diişlerin çok acıdımı? ne kadar sürede ayağa kalktın..yaz yütfenn.evriş hanım nirelerdesiniz çamışırlarda yıkarmışlar oy oy ne güzel değilmi minicik minicik doğunca daha çok tekrara olcek alıştırın kendinizi
bu arada doğum sancısını sancı odasında çekiyorsnuz ben maceramı anlatayım size
bir gün önce sancım başladı ama çok şiddetli değildi neyse aynı gün gece çok uzun ve şiddetli bir sancı girdi saat 3 den 4.5 a kadar geçmesini bekledim ne akılsa kimseyede söylemiyorum geçti netekim sabah ara ara geliyor yine söylemiyorum daha sıklaşsın diye bekliyorum hastanede çekmemek için saat 11 gibi suyum geldi kayınvalidem var şimde o ara az dışarıya çıkmıştı yakında alışveriş merkezi vardı adamcağız oraya gitmişti sonra anacığımı gördüm pencereden nekadar sevindim işyeri evime yakındı bi yoklayayım diye gelmiş kadıncağız suyum geldiği için hemen doktorumu aradım çabuk gel ne bekliyorsun evdemi doğuracaksın dedi ama tamda doktorun dediği tarih 20 haziran eşimi aradık hemen gel hastaneye gitmmemiz gerek o zaman arabamızda yok telaşla ambülansı istedik eşimle aynı anda geldiler amanın sirenlerle beni götürüyorlar susturun şu sirenleri geriliyorum dedim susturdular arada trafik sıkıştıkça az çalıp kapatıyorlardı .ambulansta hemşire muayene etti açıklık daha sadece 1 cm bebek kızmı dedi nasıl anladıysa ?hastaneye geldik tekerlekli sandalye muayen odası filan yukarıya aldılar beni, sancı odasına asıl anlatacağım burayla ilgili odada üç kişiyiz bir tanesini miyadı geçmiş serumla suni sancı veriyorlar kuzu kuzu yatıyordu kadıncağız bende gıkım çıkmıyor lavman filan yapıl karşımdaki amanın bir bağırıyor nasıl cama gidiyor aşağıda ailesi ordalarmış yani kızın dediği cümleye dikkat BABA ÇOK ACIYOR BENİ BURDANM GÖTÜRÜN ben aptal aptla onu izliyorum içimdende acaba benmi garibim bumu çok acı çekiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor beni sezeryana alınnnn onun yüzünden korkmuştum ve sancı filanda hissetmiyordum o sırad nstde bağlıyım zaten hemşire bi ara gelip nstye baktı ve aniden koşarak giti iki doktor hemşire bir anda başıma toplandılar acele oksijen taktılar beni yan çeviridler serum filan taktılar doktor hafif hafif iki parmağıyla karnıma vurdu bir iki kere bende korkuyla oanlar bakıyorum o arsız hala yırtıyor ortalığı bi kızdılar ama neyse uzatmayayım yarım saat takip ettiler srum oksijen takılı bende aynı olay tekrar etti ve hemşire tekrar koşturarak giti hemen geri döndü çabuk kalk canım acil sezeryana alıcaz seni bende şok ve korku ağlamaklı aileme haber verdinizmi dedim ve kendimi ameliyathanede buldum hepsini anlatmayacağım benim için kötü anı tek güzel yanı yarı ayılmışken melek kızımı emziemek için hemşirenin göğsümü verdiği ve yavrumunda emdiği yarı baygınken kuzu memeyi bırakınca acaba süt gelmişmi diye ona baktım kızımın ağzının kenarında süt vardı onu görünce tekrar bayılmışım daha yoğun bakım odasındayken emzirdim bebeğimi
sizlere sancı odası maceramı anlatacaktım yarım yamalak doğum hikayem oldu
gözümü açtığımda cazgır da karşı yatakta onuda sezeryana almışlar oda doğurmuş bebişi yanındaydı
işin ilginci adımızda aynıydı derya fit hamişdi hatun arkadan gören hamile demez öndende bizim 6 aylık halimz bi göbişi vardı sonuç oda bende kurtulmuş kuzularımızı kucağımıa almıştık.sonra özel odama aldılar beni
oh iyi yapıyorsun..yürekten tebrik ediyorum..faşistim bu konuda..iş yerindekavga ettim biriyle.odada sigara içiyor iki kere uyardım ayı bana mısın demiyor.yardımcı hizmetli sınıfından ama ağa adam..alllahtan gitti de kurtuldum..bir de acayip olan benmişim gibi davranmaz mı hödük?hakkkım helel etmiyorum yanımda sigara içenlere..kim ne derse desin
Burkocum Didecimsiz nediyorsunuz ben evimde sigara içirimiyorum diye kayınpederim gelmiyor bize...
Bir de komşularım bir araya toplandıklarında haber vermiyorlar kaydirigubbakcemile3 neden çünkü düşünmeden fosur fosur sigara içiyorlar....
iyi fikir..sen cırlayan geç bu tarafa! sen kıçını yırtan sen de buraya! sen pek sesin çıkmıyor kal sen..haydiiiisakaleyn allah kurtarmıs ne diyim o kadına bilmiorumki bide madem boyle vakalr var ne die bikac sancı odası ypamıolar cırlayanlar bi yana suskunlar biyana
valla evriş iyi bir konuya parmak bastım görewmiyorum harbiciyim..demin banyoda baktım yok göremedim..dedim bu taze büyük kadın nasıl hallediyor işini helal olsun..matematikçi ya ondan herhalde..yer yön hafızası kuvvatlı
slm kızlar geçmişi ouyodumda neyse dün ne oldu eşim izinde die bizde balçovadaki agora kipa falan gesmeye çıktık
yemek falan yedik bi taraftanda annem arıyo napıyosunuz falan die bende şimdi şurda
şunu yapıyoz bunu yapıyozz derken tel.e eşimi istedi verdim aa geldinizmi falan bak ben
el sallıyorum beni görüyonuzmu dio hepte bana böle takılır bende ne diyosun yapıyosuın
millet bize bakıyo diyorum tel.i kapattı reyonların arasında gezerken aaaaa ANNEM
sürpriz yapmışlar bana ağlıyo bide canımbenim ço össlemiş beni valla kalbim çıkcaktı
birden onları karsımda görünce faik (abim) kardeşim annem sırf benim içina rabaya atlayıp
gelmişler bende bizde onlarla gidicz biraz kalıcaz annemlerde sonra otobüsle gelicez
bişey olmaz umarım .dr.um izin vermesede göze aldım artık....ben ordan ara ara girerim yanıma alcam laptopumuda....
ya ben bir kaçırdım bu sefayı yakalayamadım..kim bu sefa allasen?
ustamsın taze:))
sancı odası ada bak ya..gerçi odanın hakkını vermiş senin cazgır hamiş..mümkünse beni tecrit etsinler.çok cesur görünürüm ama yıkabilirim de ortalığı garantisi yok..biraz daha anlatsana..sonda falan varmıydı hasta bezi..diişlerin çok acıdımı? ne kadar sürede ayağa kalktın..yaz yütfenn.
oh iyi yapıyorsun..yürekten tebrik ediyorum..faşistim bu konuda..iş yerindekavga ettim biriyle.odada sigara içiyor iki kere uyardım ayı bana mısın demiyor.yardımcı hizmetli sınıfından ama ağa adam..alllahtan gitti de kurtuldum..bir de acayip olan benmişim gibi davranmaz mı hödük?hakkkım helel etmiyorum yanımda sigara içenlere..kim ne derse desin
iyi fikir..sen cırlayan geç bu tarafa! sen kıçını yırtan sen de buraya! sen pek sesin çıkmıyor kal sen..haydiiii
selam minnoslar, bugun temnelligi tavana vurdum, oglen nasil uyumusum 4 saat kalkmadim yataktan:)))hic bir is de yapmadim, sozde bikacsey yapmayi planliyordum, bi tek balkonu yikadim okdar...alahim nasil bir serdim kendimi, evde heryer heryerde..allah sonumu hayir ede....
ayy bana gün deme kabus gibi bi gün atlattımda gidip yemek güzell oluyoo tabee ama ağırlamasııı evde var hala yedim bütün gün a.s.ay kizlar bugun evdeyim ya canim ne istedi biliyormusunuzz, guluceksiniz ama ben cok severim, hani bolee kadin gunleri falan olur ya, kek borek tatli kisir hazirlarlar, annemle gitmeye bayilirdim sirf mamalar icin, dedim keske bi tanidigin gunu olsaydida gitseydim:)))) gune as erdimmm:)))) yaninda taze cay falan, offff....
ay evet yaa süper bi hatun bende bayılıyorum onun meraklı hallerine çok ve benle alakası olmasada hep okuyorum yazdıklarını şekerle ilgili bilgileri bile keyif veriyooo :1hug:ben bu esrakoyu yerim ya yerim..bluzü soruyor yaaaaa..yerim seni yay kadınım benim..böyle merakın tatlısı da olur mu ya..böyle bir organize kişilik böyle bir akıl kafa..rengisin sen bu topiğin ya..çok keyifli senin yazdıkalrını okumak
sefa kim beaaaa -tatlicadiarzu-Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook
ay günaydın ben 7 aydır böleyimmm delikafaduldenYaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. İştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:
bende helinin eşi hoşlanmıyor diye hatırlıyodum bulunduğu yer küçük bi yermiş bide tanıdıklardanda üye olabilir diye koymuyodu galiba yannışmı hatılrıyom :1ninca:Valla sen ole goruyorsundur.. tesekkur ederım kuzu,hanım hanımcık oldugunuz kadar zarifsiniz de, takdire şayan buluyorum bende sisi :)))
Helinim, foto konusunda, ben koymayı bılmyorum demıstı.. kuzum ondan muzdaripti.. Ama Kayra ve Dido nun gecerlı acıklamaları nedır.. fende merak edıyorumm CADIARZU
ayy evet yaa ne yemek muhabbetleri olmuşş bensizz geçte olsa yetiştimm bidaaa şu geçmişi biriktirmicem anasını satayım bu ne yaa ifrit oldummm oku okuuu nettede sorun var ayssss kafamçokkarıştıBen de dedim neden sormuyor Norra... gozunden mı kactı acaba diye.. bu arada Çingene Esra yı goren var mı?? bak yemek denince, tüm sözler eksik kalıyor onsuz yaff , Norra bile yeterli gelmiyor kaydirigubbakcemile3
bayılırım çılbıraaaa çılbırrr çılbırrr çılbırrrr :dance:ben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.
başlıcam haaa köftenizeee dondrumanızaaa yemek yeni yedim Allahtan ama dondurma yiyebilirm kocayı bakkala göndereyim hemen delikafaduldenbankadan çıkmadan önce sultanahmet köftecisinden köfte söylemiştim onu yedim. şimdi daha tam acıkmadım. ama tabi ki yiyeceğim. dondurma yesem.....? hem kalsiyum almış olurum. olmaz mı?
ayyyy hiç yemek yapasım yok
nasıl yanee eftelya yumurtlasana diye okudum bi an :roflol:EFTELYA sizde fazla yumurta varsa ödünç göndersene.
evrim ya bu kırıklıkla doğurabilir miyim ben? şaka maka yaklaştık doğumlara..sen çok cesursun maşallah.
selam minnoslar, bugun temnelligi tavana vurdum, oglen nasil uyumusum 4 saat kalkmadim yataktan:)))hic bir is de yapmadim, sozde bikacsey yapmayi planliyordum, bi tek balkonu yikadim okdar...alahim nasil bir serdim kendimi, evde heryer heryerde..allah sonumu hayir ede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?