2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş siz arkadaşlarınızla boğuşuyorsunuz demek. hımmmm değişik bir sosyalleşme biçimi..

evriş siz arkadaşlarınızla boğuşuyorsunuz demek. hımmmm değişik bir sosyalleşme biçimi..

Aaa bilmiyor muydunn :1shok: bisim buralarda böledir, hele hele sıcaklar basladı mı, bis direk bogusurus.. iletişim biçimimis buu... laelaelaelaelae

Seni var ya o bogusmada sekize katlarımmm düdük makarnası... aç sen görebilirsen uzuvunla dalga geç.. klava:

Yok anam ne denizi, sefa engeline takıldık... =(((
ya ben bir kaçırdım bu sefayı yakalayamadım..kim bu sefa allasen?
ustamsın taze:))
sancı odası ada bak ya..gerçi odanın hakkını vermiş senin cazgır hamiş..mümkünse beni tecrit etsinler.çok cesur görünürüm ama yıkabilirim de ortalığı garantisi yok..biraz daha anlatsana..sonda falan varmıydı hasta bezi..diişlerin çok acıdımı? ne kadar sürede ayağa kalktın..yaz yütfenn.
oh iyi yapıyorsun..yürekten tebrik ediyorum..faşistim bu konuda..iş yerindekavga ettim biriyle.odada sigara içiyor iki kere uyardım ayı bana mısın demiyor.yardımcı hizmetli sınıfından ama ağa adam..alllahtan gitti de kurtuldum..bir de acayip olan benmişim gibi davranmaz mı hödük?hakkkım helel etmiyorum yanımda sigara içenlere..kim ne derse desin
sakaleyn allah kurtarmıs ne diyim o kadına bilmiorumki bide madem boyle vakalr var ne die bikac sancı odası ypamıolar cırlayanlar bi yana suskunlar biyana
iyi fikir..sen cırlayan geç bu tarafa! sen kıçını yırtan sen de buraya! sen pek sesin çıkmıyor kal sen..haydiiii

valla evriş iyi bir konuya parmak bastım görewmiyorum harbiciyim..demin banyoda baktım yok göremedim..dedim bu taze büyük kadın nasıl hallediyor işini helal olsun..matematikçi ya ondan herhalde..yer yön hafızası kuvvatlı

dlkltn, gelgit, serapkarakoylu siz niye yazmıyorsunuz? nasılsınz iyi misiniz?

selam minnoslar, bugun temnelligi tavana vurdum, oglen nasil uyumusum 4 saat kalkmadim yataktan:)))hic bir is de yapmadim, sozde bikacsey yapmayi planliyordum, bi tek balkonu yikadim okdar...alahim nasil bir serdim kendimi, evde heryer heryerde..allah sonumu hayir ede....

slm kızlar geçmişi ouyodumda neyse dün ne oldu eşim izinde die bizde balçovadaki agora kipa falan gesmeye çıktık

yemek falan yedik bi taraftanda annem arıyo napıyosunuz falan die bende şimdi şurda

şunu yapıyoz bunu yapıyozz derken tel.e eşimi istedi verdim aa geldinizmi falan bak ben

el sallıyorum beni görüyonuzmu dio hepte bana böle takılır bende ne diyosun yapıyosuın

millet bize bakıyo diyorum tel.i kapattı reyonların arasında gezerken aaaaa ANNEM

sürpriz yapmışlar bana ağlıyo bide canımbenim ço össlemiş beni valla kalbim çıkcaktı

birden onları karsımda görünce faik (abim) kardeşim annem sırf benim içina rabaya atlayıp

gelmişler bende bizde onlarla gidicz biraz kalıcaz annemlerde sonra otobüsle gelicez

bişey olmaz umarım .dr.um izin vermesede göze aldım artık....ben ordan ara ara girerim yanıma alcam laptopumuda....

kaydirigubbakcemile3 ya var ya kırıksın vesselammmm, sapka cıkartıyorum onunde.. e o hocamısss biliosunn.. sositososito

Gözün aydın.. Allaha emanet olun evladınla.. dınlene dınlene gıdersen bişi olmas.. eminim.

Koptum gene yaff.. eşim karsıdan bana bakıyorr habıre... seviyorumm senii beaaaa, kırıksın, mırıksın ama iyi kadınsın vesselaammm kaydirigubbakcemile3

Yannıs değilsin annem.. kimsenin kimseden farkı yok burada, emin ol. Sonumus hayır.. ben arada görüntü yakalıyorumm.. emin ol :)))

gözünaydın serap..ne güzel bir duygudur kim bilir.
nurdan ben de serdim bu gün..çı gaz sancım vardı..iki gömlek ütüledim çorba pişirdim.şimdi yine yataktayım..püfff

ayy bana gün deme kabus gibi bi gün atlattımda gidip yemek güzell oluyoo tabee ama ağırlamasııı evde var hala yedim bütün gün a.s.
ay evet yaa süper bi hatun bende bayılıyorum onun meraklı hallerine çok ve benle alakası olmasada hep okuyorum yazdıklarını şekerle ilgili bilgileri bile keyif veriyooo :1hug:
Hayır olmaz olmaz 2 gün sonra burnum akar, ondan sonra annemin dırdırını çekerim uzuuuuuunca bir süre. Hiç gelemem. Hasta olmak değil, Sefa'nın dırdırı korkutuyor beni Çok üzgünüm çoook
sefa kim beaaaa -tatlicadiarzu-
ay günaydın ben 7 aydır böleyimmm delikafadulden
bende helinin eşi hoşlanmıyor diye hatırlıyodum bulunduğu yer küçük bi yermiş bide tanıdıklardanda üye olabilir diye koymuyodu galiba yannışmı hatılrıyom :1ninca:
Ben de dedim neden sormuyor Norra... gozunden mı kactı acaba diye.. bu arada Çingene Esra yı goren var mı?? bak yemek denince, tüm sözler eksik kalıyor onsuz yaff , Norra bile yeterli gelmiyor kaydirigubbakcemile3
ayy evet yaa ne yemek muhabbetleri olmuşş bensizz geçte olsa yetiştimm bidaaa şu geçmişi biriktirmicem anasını satayım bu ne yaa ifrit oldummm oku okuuu nettede sorun var ayssss kafamçokkarıştı
ben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.
bayılırım çılbıraaaa çılbırrr çılbırrr çılbırrrr :dance:
başlıcam haaa köftenizeee dondrumanızaaa yemek yeni yedim Allahtan ama dondurma yiyebilirm kocayı bakkala göndereyim hemen delikafadulden
EFTELYA sizde fazla yumurta varsa ödünç göndersene.
nasıl yanee eftelya yumurtlasana diye okudum bi an :roflol:

nazancım sende görmüşsün bebişini maşallah kiloya geçmiş bence minyon olmucak tabi esranınki gürbüz olmasada :)))

evrim ya bu kırıklıkla doğurabilir miyim ben? şaka maka yaklaştık doğumlara..sen çok cesursun maşallah.

Hanımlar Sefa, taze furcunun annesi olur yaf.. :)) diyim de ona göre yorum yapın, :)) has kadındır,bayılırım kendisine, muhabbetine,anaç tavırlarına.. düşünüp dururumm hatta, bu kız bu anadan mı dogdu dıye.. hatta Sefa teyzeye de sordum, kahkaha atmakla yetindi kadın, bende fazla kurcalamadım acıkcası kaydirigubbakcemile3

bende aynıyım yavrum aynııı hicbisi yapasım gelmio gecen haftaya kadar hergun siliodum gunasırı supuruodum ama bu hafta 1 kez supurdum okadar off ya

ben sabahları dayak yemis gibi uyanıorum hani burhan abi geceleri geziodu dovuyolardı ya sanki benide gece birileri dovuyo sabah bi kalkıom anam heryerim tutulmus kollarım agrıo ayaklarımın altı sanki falaka yapmıslar cok mutsuz uyanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…