ben sabahları dayak yemis gibi uyanıorum hani burhan abi geceleri geziodu dovuyolardı ya sanki benide gece birileri dovuyo sabah bi kalkıom anam heryerim tutulmus kollarım agrıo ayaklarımın altı sanki falaka yapmıslar cok mutsuz uyanıorum
hamile halinle boğuşma felan yapıyorsunya daha ne olsun..şaka len şaka..öyle bir imajn var gözümde evrim..idolümsün..şu tırsığa da bir el at..
minik kelebegim bir listemiz vardı kayboldu gittimi yoksa güncellense diyorum ama kaçıncı sayfalarda kaldı onuda bilmiyorum senin bilgin varmı şekercim
valla evriş iyi bir konuya parmak bastım görewmiyorum harbiciyim..demin banyoda baktım yok göremedim..dedim bu taze büyük kadın nasıl hallediyor işini helal olsun..matematikçi ya ondan herhalde..yer yön hafızası kuvvatlı
NORRAA ve Dİğer kıslar; bende yaydım bugün bütün gün... Pek bişi yapmadım. Tembellik güzel şey ve biz konuda son demlerimizi yaşıyoruzzzz :lepi:
o kim be hiç duymadımm -tatlicadiarzu-kızlar yaa selim gülgören dert çarkısını dinlesenize çok oynak ben şuara hep onu dinliyorum süper yaa oğlumla oynuoz bu şarkıda:dance:
ayy ben seni sarışın hayal ediyodum ne alakaysa sende bi albüm oluştur kimse görmez sadece listen görür ben seni ve kayrayı çok ama çok merak ediyorummmm ayyy hem esmer hem yeşil gözlüüü ne tatlı hatunsundurr yaa benim oğlumda öyle olsun istiyorummm çokkk yeşil gözlüüü esmerrkızlar inanın fotomu koymayı çok isterdim.eşim küçük bi yer yadırgarlar diye karşı çıkıyor.ben de üstelemedim.kadınlar kulubüne takılan arkadaşlarımız var.üstelemedim çünkü burdakilerin nasıl yorum yapacaklarını çok iyi biliyorum .tesadüf olurda görüp olur olmaz konuşurlarsa sinirlerimiz bozulur.bazen kendim koyayım diyorum ama ne siteye nede özel mesaj olarak gönderebilecek yeteneğim yok.teknoloji özürlüyümdür ben.bilgisayar ile ilgili her şeyi eşim yapar.üyeliğimi bile eşim yaptı.
biraz anlatayım kendimi.öyle boylu poslu değilim.1.60 boyunda (hamilelik öncesi) 55 kiloda esmer siyah saçlı yeşil gözlü biriyim.ama şimdi kendimi tanıyamıyorum.geçenlerde van gezimizin fotolarına bakıyorduk eşimle.geçen mayıstı.kendimi ne kadar zarif ne kadar güzel buldum anlatamam.o zamannlarda bile kendimi bi 2-3 kilo fazla bulurdum ama şimdiki halimden sonra eski hallerim manken gibi geldi gözüme.eşime diyorum ya ben ne kadar güzelmişim şimdi nasıl dönerm o hallerime.en beğenmediğim fotolarım bile çok güzel göründüler bana ah ah.
ikinci bir burcu vakası sanırım burcularda var bi sorun sırnaşık şeyEvet ya. Ben de en son gittiğimde hastanede iki kadın gördüm. Birinin karnı burnundaydı, öbürünün kucağında minicik bebiş vardı. 3 gün önce doğdu dediler. İkisi kardeşmiş, öbürüne döndüm, "ne güzel iki kardeş yakın zamanlarda anne olacaksınız, sizinki kaç aylık?" dedim. Kadın demez mi, bu bebeği ben doğurdum diye:1shok::1shok::1shok:
ayy özlerim ben senii derya yaaa iyi gezmeler sizeeebu arada esrako nazan kayra ve diğer doktora giden arkadaşlar maşallah bebişlerinize
odalar hazırlanmış çok güzel
genel yazıyorum kızlar çarşambadan itibarende 10 gün yokum merak etmeyin eşim 10 gün izne ayrılıyor gezeceğiz biraz
gözünaydın canım iznemi geldi teskereyi aldımı??kızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
aaa bende bakırköy öğretmenevinde evlendimm,ortaokul veda balomuzda spor kulubunda oldu çok güzel orasıııkızlar günaydın
kahvaltı etmeye gidiyorum demir hapından sonra 2 saat bekliyorum süt ve süt ürünlerini yemek için kızım tekme atıyor acıkmış akşama düğün var bu arada hem de benim evlendiğim yerde Bakırköy spor kulubü kuzen de orda evleniyor mekanı tekrar görelim
kaçakkedi oda muhteşem olmuş darısı başımıza
byesss
ahh bebişimmm hiç unuturmuyumm anamı perşembe gittim gördüm geldim sonra evde koşturma başladı onca hatuna hamurişi hazırladım valla akşamları yemeğe gelinse daha kolay ama hamurişi çok zaman alıyoo bide çeşit çok yapıncaGypsm esram unuttu bizi annesi geldiğinden beri girmiyor..hasret zor şey valla..neyhse ben yine duygusal moda takılmıyım işim var bissürü bu hafta sonu oglumuz için beşik dolap şifonyer bakcas begenirsek hemen sipariş bile veririz..bembeyaz olcak herşeysi..
ayyy domuz gribi haberini izledim aman Ya Rabbim bizi korusun..
Hadi, şaka maka bi yana ben de yazayım..
Kuzey söz konusu olunca, ciğerimin kopacagını bilsem umursamam herhal.. gözüm cok kara o aklıma gelınce.. agda da kendim için gram üzüldüysem ne olayım.. o bı kenara toplandı büzüştü ya.. ben o gün ciddi ciddi anne oldugumu hıssettim.. sinirden aglayacaktım o üzüldü diye.. kaldı ki.. ne dogum, ne sancı, ne yırtık, ne pırtık.. hıc bır sey onun saglıkla dogmasından öte olamaz.. Kuzey ın yanında.. hersey boş acıkcası.
canım benim oğluşumun adı hasan kayra olacak eklersen sevinirim :lepi:2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
arkadaslar bebegın isminde degişiklik yada cınsıyetını ögrenen varsa bana tekrra edebılırmi,gecen sefeer bıkac arkadas sölemıstı ama ogun cıkamk zorunda kaldım eklemeyı unuttuum
ben sabahları dayak yemis gibi uyanıorum hani burhan abi geceleri geziodu dovuyolardı ya sanki benide gece birileri dovuyo sabah bi kalkıom anam heryerim tutulmus kollarım agrıo ayaklarımın altı sanki falaka yapmıslar cok mutsuz uyanıorum
bu sozlerin ardindan bi tek sapka cikarilir annem, allah yavrularimizi kucagimiza sagsglim versin biranonce..:Saruboceq:
buarada kizlar dogum demisken sakin dilek tutmayi unutmayin doguruken yada sezeryana girerken...ne dilerseniz olurmus...once tabiki evlatlarimizin sagligi...teyzem benim dileklerim oldu demisti, hadi hayirlisi:)))) batil inanc bile olsa, ya tutarsa...
ayy yandıkk benim annemde abimi 30 ağustosta doğurmuş bi leğene buz dolduruyomuş ayaklarını sokuyomuş içine delikafaduldenevet bu sıcaklar bizi mahvedecek. annemde beni ağustosta doğurmuş, banyoda yerde yatardım serin serin anca öyle kendime gelebiliyodum der. haziran temmuz nasıl geçicek bakalım, doktor 15 dk dan fazla yürüme dedi bana geçen hafta o kadar çok eksiğim var ki bu sıcaklarda ne zaman nasıl tamamalanacak hiç bilmiyorum
valla şimdi pataklar bizim kızlar seniii adını bile anmazlarrkızlar ya sigara içen var mı aranızda
ahanda şimdi yandın burnundan gelir artıkk sakın içmeee bidaaa :mymeka:ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorumiçmicem artık onu da
pasaklı kadın nolcekevim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff
öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-ben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..
senin cırlayanın olayım mı baby?dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım
senin ciğerine kurban evrim..ben malımı biliyorum..beni de hep soğukkanlı tanırlar ama korku var tabi..ama çık cesur olacağm kararlıyım.doğurmaktansa bir evlat sahibi olmaya cesaret etmek daha büyük iş..bunu başardık gerisini de başaracağız.herkese allah kolaylık versin..yavrularımızı ve bizi korusunHadi, şaka maka bi yana ben de yazayım..
Kuzey söz konusu olunca, ciğerimin kopacagını bilsem umursamam herhal.. gözüm cok kara o aklıma gelınce.. agda da kendim için gram üzüldüysem ne olayım.. o bı kenara toplandı büzüştü ya.. ben o gün ciddi ciddi anne oldugumu hıssettim.. sinirden aglayacaktım o üzüldü diye.. kaldı ki.. ne dogum, ne sancı, ne yırtık, ne pırtık.. hıc bır sey onun saglıkla dogmasından öte olamaz.. Kuzey ın yanında.. hersey boş acıkcası.
bi harita çizsene hacı..hadi bedelikafadulden.bu arada sefa anneye hürmetler..Yahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. şutarafagitti
NORRAA ve Dİğer kıslar; bende yaydım bugün bütün gün... Pek bişi yapmadım. Tembellik güzel şey ve biz konuda son demlerimizi yaşıyoruzzzz :lepi:
81 liyim canım.30' a yaklaştım.pek göstermeiyorum yaşımı.çık özenirdim kelli felli hatunlara ama artık özenmiyorum..hamile kaldığımdan beri yani..avantaj larak döner inşallah bana.teşekkür ederim güzel sözlerin için.topik ne kalabalık yaaa sıcaklar kafanıza vurdu heraldee kaydirigubbakcemile3
normalde pazar akşamları böle olmasss
didooooo albümünü gördümmm ne güzel hatunsun sen yaaa çıtırsın kaç yaşındaydın sen dur bilgilerine bakayım çok genç duruyon
kaçakkediiii süpersinizzzz odanız çok güzelll olmuşş bizimde odamız bitti teyzesiiii bende foto koycamm ama senin gibi cicilerini yıkamadım dahaa ama dizdim dolabına sırf hoşuma gidiyo diyee güle güle büyüt bebişiniii odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?