2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hamile halinle boğuşma felan yapıyorsunya daha ne olsun..şaka len şaka..öyle bir imajn var gözümde evrim..idolümsün..şu tırsığa da bir el at..

dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım

Al benden de o kadarr, omuzlarım cok agrıyorr benım, kollarıımm cok karıncalanıyor,50 kere uyanıyorum.. wc ye kalkmak ızdırap..

hamile halinle boğuşma felan yapıyorsunya daha ne olsun..şaka len şaka..öyle bir imajn var gözümde evrim..idolümsün..şu tırsığa da bir el at..

Hadi, şaka maka bi yana ben de yazayım..

Kuzey söz konusu olunca, ciğerimin kopacagını bilsem umursamam herhal.. gözüm cok kara o aklıma gelınce.. agda da kendim için gram üzüldüysem ne olayım.. o bı kenara toplandı büzüştü ya.. ben o gün ciddi ciddi anne oldugumu hıssettim.. sinirden aglayacaktım o üzüldü diye.. kaldı ki.. ne dogum, ne sancı, ne yırtık, ne pırtık.. hıc bır sey onun saglıkla dogmasından öte olamaz.. Kuzey ın yanında.. hersey boş acıkcası.

minik kelebegim bir listemiz vardı kayboldu gittimi yoksa güncellense diyorum ama kaçıncı sayfalarda kaldı onuda bilmiyorum senin bilgin varmı şekercim

ayy sorma canımcım ya,bı haftadır netle bogusuyorum liste miste kalmadı valla,neyse artık nettekı sorun hallolduguna göre listeyi güncellıyım şekerim hemncecık

Yahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. şutarafagitti

NORRAA ve Dİğer kıslar; bende yaydım bugün bütün gün... Pek bişi yapmadım. Tembellik güzel şey ve biz konuda son demlerimizi yaşıyoruzzzz :lepi:

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

arkadaslar bebegın isminde degişiklik yada cınsıyetını ögrenen varsa bana tekrra edebılırmi,gecen sefeer bıkac arkadas sölemıstı ama ogun cıkamk zorunda kaldım eklemeyı unuttuum

NORRAA ve Dİğer kıslar; bende yaydım bugün bütün gün... Pek bişi yapmadım. Tembellik güzel şey ve biz konuda son demlerimizi yaşıyoruzzzz :lepi:

ayyhh valla o yayma işi müthiş bişiiiii kaydirigubbakcemile2 cok sevıyorum yayılmayı iş miş hakgetiree.ama bugun pek dinlenmeye fırsatım olmadı,ailecek pikniğe gittik sonra aksam geldık azcukda sahıl turu derken saat bu saat oldu ve ben baya bı yorulmusum yenı farkettım

kızlar yaa selim gülgören dert çarkısını dinlesenize çok oynak ben şuara hep onu dinliyorum süper yaa oğlumla oynuoz bu şarkıda:dance:
o kim be hiç duymadımm -tatlicadiarzu-
ayy ben seni sarışın hayal ediyodum ne alakaysa sende bi albüm oluştur kimse görmez sadece listen görür ben seni ve kayrayı çok ama çok merak ediyorummmm ayyy hem esmer hem yeşil gözlüüü ne tatlı hatunsundurr yaa benim oğlumda öyle olsun istiyorummm çokkk yeşil gözlüüü esmerr
burkoyu çok beğeniyorum o konuda buğday tenli ve gözleri çok güsellll
ama hepinizzz ayrıı güzelsinizzz kızlarrrr,,güzel annelerrr
ikinci bir burcu vakası sanırım burcularda var bi sorun sırnaşık şey
ayy özlerim ben senii derya yaaa iyi gezmeler sizeee
kızlarrr hepinize günaydınnn :)
bugün kardeşim geldi askerden cok ama cok mutluyum...
hepinize cok mutlu bir hafta sonu diliyorummmm
gözünaydın canım iznemi geldi teskereyi aldımı??
aaa bende bakırköy öğretmenevinde evlendimm,ortaokul veda balomuzda spor kulubunda oldu çok güzel orasııı
ahh bebişimmm hiç unuturmuyumm anamı perşembe gittim gördüm geldim sonra evde koşturma başladı onca hatuna hamurişi hazırladım valla akşamları yemeğe gelinse daha kolay ama hamurişi çok zaman alıyoo bide çeşit çok yapınca

bu sozlerin ardindan bi tek sapka cikarilir annem, allah yavrularimizi kucagimiza sagsglim versin biranonce..:Saruboceq:

topik ne kalabalık yaaa sıcaklar kafanıza vurdu heraldee kaydirigubbakcemile3
normalde pazar akşamları böle olmasss

didooooo albümünü gördümmm ne güzel hatunsun sen yaaa çıtırsın kaç yaşındaydın sen dur bilgilerine bakayım çok genç duruyon

kaçakkediiii süpersinizzzz odanız çok güzelll olmuşş bizimde odamız bitti teyzesiiii bende foto koycamm ama senin gibi cicilerini yıkamadım dahaa ama dizdim dolabına sırf hoşuma gidiyo diyee güle güle büyüt bebişiniii odasında

canım benim oğluşumun adı hasan kayra olacak eklersen sevinirim :lepi:

bende her sabah ayaklarım şiş üstümden dozer geçmiş gibi uyanıyorum kahretsin neden okul var die sölene sölene kalkıyorum inşallah ızdırabımın bitmesine az kaldı ama ben -tatlicadiarzu- bu haldeyim

buarada kizlar dogum demisken sakin dilek tutmayi unutmayin doguruken yada sezeryana girerken...ne dilerseniz olurmus...once tabiki evlatlarimizin sagligi...teyzem benim dileklerim oldu demisti, hadi hayirlisi:)))) batil inanc bile olsa, ya tutarsa...

ben dun cok enerjik kalkmistim sbah 8de yataktan firladim, bu sabah zarzor kalktim 10 da..oglende 3-4 saat uyudum bide...

bu sozlerin ardindan bi tek sapka cikarilir annem, allah yavrularimizi kucagimiza sagsglim versin biranonce..:Saruboceq:

Hepimizin burada aynı duygularla oldugunu bılıyorum.. hepımız aynıyız.O yuzden 7 aydır buradayız.. amin güzel dileklerin içim.. cümlemize inşallah.

O heyecandan hatırlarsam kesın dilerim.. :))) inanmak güzeldir, severim ben.

ayy yandıkk benim annemde abimi 30 ağustosta doğurmuş bi leğene buz dolduruyomuş ayaklarını sokuyomuş içine delikafadulden
kızlar ya sigara içen var mı aranızda
valla şimdi pataklar bizim kızlar seniii adını bile anmazlarr
ya hiçbirinizmi içmiyosunuz, ben haftada 1-2 tane içiyorum ama sonra cok pişman oluyorum içmicem artık onu da
ahanda şimdi yandın burnundan gelir artıkk sakın içmeee bidaaa :mymeka:
evim çok pissss..yaptığım tek şey bulaşık makinasını doldurmak oldu..geldim yatağa yine..puffffff
pasaklı kadın nolcek
ben de çalıştırdım ve işe geldim..evin geri kalanını kendi haline bıraktım..
şu kendiliğinden evi süpüren aletlerden almayı düşünüyorum eve varıncaya kadar temizlesin evi..
öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-

dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım
senin cırlayanın olayım mı baby?
senin ciğerine kurban evrim..ben malımı biliyorum..beni de hep soğukkanlı tanırlar ama korku var tabi..ama çık cesur olacağm kararlıyım.doğurmaktansa bir evlat sahibi olmaya cesaret etmek daha büyük iş..bunu başardık gerisini de başaracağız.herkese allah kolaylık versin..yavrularımızı ve bizi korusun
bi harita çizsene hacı..hadi bedelikafadulden.bu arada sefa anneye hürmetler..
81 liyim canım.30' a yaklaştım.pek göstermeiyorum yaşımı.çık özenirdim kelli felli hatunlara ama artık özenmiyorum..hamile kaldığımdan beri yani..avantaj larak döner inşallah bana.teşekkür ederim güzel sözlerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…