evriş çamaşırlarını yıkarken yumuşatıcı kullandın mı?omo baby yeterli mi?
senin cırlayanın olayım mı baby?
senin ciğerine kurban evrim..ben malımı biliyorum..beni de hep soğukkanlı tanırlar ama korku var tabi..ama çık cesur olacağm kararlıyım.doğurmaktansa bir evlat sahibi olmaya cesaret etmek daha büyük iş..bunu başardık gerisini de başaracağız.herkese allah kolaylık versin..yavrularımızı ve bizi korusun
bi harita çizsene hacı..hadi bedelikafadulden.bu arada sefa anneye hürmetler..
81 liyim canım.30' a yaklaştım.pek göstermeiyorum yaşımı.çık özenirdim kelli felli hatunlara ama artık özenmiyorum..hamile kaldığımdan beri yani..avantaj larak döner inşallah bana.teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Yumoş Baby kullandım kuzu.. ek durulama yaptırmayı unutma yıne de.. bır de 30 da yıka baslangıc olarak.. maksat temız olmasını saglamak.. o yuzden bastan fazla hırpalamaya gerek yok.. bır de coraplarını, eldıveklerını camasır torbasına koymayı unutma derim ben.
Kullandım annem.. kullanmam mı.. Omo baby aldım..deterjan kullanmadin mi??
evrim ne güzel kokuyordur şimdi onlar..misss misss
saol canım önerilerin için güle güle giysin inşallah ogluşunYumoş Baby kullandım kuzu.. ek durulama yaptırmayı unutma yıne de.. bır de 30 da yıka baslangıc olarak.. maksat temız olmasını saglamak.. o yuzden bastan fazla hırpalamaya gerek yok.. bır de coraplarını, eldıveklerını camasır torbasına koymayı unutma derim ben.
gece nöbet yazın bari birşey olmasın çamaşırlara.
gece nöbet yazın bari birşey olmasın çamaşırlara.
acıktım ben yaaaaaa.ama bir şey yiyemem bu saatten sonra..
kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....
Yavrular, burası Urla,ctesi günü oradaydık.. burası aslında sahil kenarı cafesi.. ama İzmir olmanın ayrıcalıgı işte, cafe de olsa, insanların içinde mayosu, atlıyor suya, sarılıyor havlusuna oturuyor sandalyesine.. bu arada onlara kedi gibi bakınan da benim, fuyrun asagıda :)))
Yavrular, burası Urla,ctesi günü oradaydık.. burası aslında sahil kenarı cafesi.. ama İzmir olmanın ayrıcalıgı işte, cafe de olsa, insanların içinde mayosu, atlıyor suya, sarılıyor havlusuna oturuyor sandalyesine.. bu arada onlara kedi gibi bakınan da benim, fuyrun asagıda :)))
Ben de bunu ısteyeceğini biliodum.. :)))
Hiç bişi olmass.. affffiyet ossunn.
allahim guzellige bak yaa, yerim ben onlariiii...sanirim utu yapmak hic bu kadar zevkli olmiycak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?