2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş çamaşırlarını yıkarken yumuşatıcı kullandın mı?omo baby yeterli mi?

Yumoş Baby kullandım kuzu.. ek durulama yaptırmayı unutma yıne de.. bır de 30 da yıka baslangıc olarak.. maksat temız olmasını saglamak.. o yuzden bastan fazla hırpalamaya gerek yok.. bır de coraplarını, eldıveklerını camasır torbasına koymayı unutma derim ben.

kaydirigubbakcemile3 harita mı bekliyorus şimdi Taze den kaydirigubbakcemile3 merakla beklıyorumm fallaaaaaa

Bak ne gusel ozetlemıssınn.. "doğurmaktansa, bir evlat sahibi olmaya cesaret etmek daha büyük iş." Dedene rahmet hemşire.. üstüne söz söylenmess.

deterjan kullanmadin mi??

deterjan kullanmadin mi??
Kullandım annem.. kullanmam mı.. Omo baby aldım..

evrim ne güzel kokuyordur şimdi onlar..misss misss

Ya görsen halimi.. bi ben gidip bakıyorum camasırlara, bi eşim gidip bakıyor.. bi ara da birbirimizi bastık, sanki gidip gelip bakınca nolcak sa.. :)))) Ha bak Didom, bir de fotolarını cektim, eşim asarken falan.. görmemişin oğlu olmuş, tutmuş ............ koparmış kaydirigubbakcemile3

bunu da tahmin etmiştim ben varya ben bir öleceğim günü bilmiyorum be..eklesene..

sıcaktan mı sersem gibi oluyorum arkadaşlar ben yaa. tansiyona baktım iyi şükür. şeker bi daha baktım o da iyi. ama bana birden baş dönmesi geliyo niyekine?

saol canım önerilerin için güle güle giysin inşallah ogluşun
gece nöbet yazın bari birşey olmasın çamaşırlara.

çok komiksin dide ya :roflol:

Yavrular, burası Urla,ctesi günü oradaydık.. burası aslında sahil kenarı cafesi.. ama ızmir olmanın ayrıcalıgı işte, cafe de olsa, insanların içinde mayosu, atlıyor suya, sarılıyor havlusuna oturuyor sandalyesine.. bu arada onlara kedi gibi bakınan da benim, fuyrun asagıda :)))

gece nöbet yazın bari birşey olmasın çamaşırlara.

Sen var yaa Didoo kaydirigubbakcemile3 bak Ozgur bile dıyor, ne muzır arkadasın var dıyee :)) ona da soledım o da güldü baya.. 1-3 benim, 3-5 Ozy nın, 5-7 benim, 7-9 Ozy nin.. için ferah olsun bilader..

acıktım ben yaaaaaa.ama bir şey yiyemem bu saatten sonra..

Nie recimin mi bosulur.. yeminli misin?? annayamadımm

kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....

yaa bak anilarim canlandii simdi bu yaz teyzemlerle gittik oraya, bi giriyosun denize sonra biryandan bi yudum alip, tekrar atliyosunn suya, off offf....

olsun be evrim en azından deniz kenarında oturmakta ferahlık verir sen bide benim gibi içanadoluda olup yazın sıcagının üstüne asfalt ve dağ taş sıcagı cekenleri düşün bana bu yıl deniz görmek bile haram bırak denize girmeyi :çok üzgünüm:

Hiç bişi olmass.. affffiyet ossunn.

bide fal bakan olsaa, gerci Tibet super bakar, hatta be"ni ilk oyle tavlamisti, 6. hissi cok kuvvetlidir, soyledim bak diye, senin falin coktan fallanmis" dedi bana, niye dediyse-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…