olsun be evrim en azından deniz kenarında oturmakta ferahlık verir sen bide benim gibi içanadoluda olup yazın sıcagının üstüne asfalt ve dağ taş sıcagı cekenleri düşün bana bu yıl deniz görmek bile haram bırak denize girmeyi :çok üzgünüm:
he özgür bizim ozy yani..selamlarımı gönderiyorum..iyi bakın çamaşırlara ha.yav recim değil de saat geç oldu o bakımdan bir de bu gün 5 tane biber dolması yedim dondurma yedim çok şişti karnım yeni indi.fenalıklar geldiSen var yaa Didoo kaydirigubbakcemile3 bak Ozgur bile dıyor, ne muzır arkadasın var dıyee :)) ona da soledım o da güldü baya.. 1-3 benim, 3-5 Ozy nın, 5-7 benim, 7-9 Ozy nin.. için ferah olsun bilader..
Nie recimin mi bosulur.. yeminli misin?? annayamadımm
afiyet olsun..bir şey olmaz.kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....
he he güzel asmışsınız ama.tebrik ederim çok muntazam olmuş..Ben de bunu ısteyeceğini biliodum.. :)))
bide fal bakan olsaa, gerci Tibet super bakar, hatta be"ni ilk oyle tavlamisti, 6. hissi cok kuvvetlidir, soyledim bak diye, senin falin coktan fallanmis" dedi bana, niye dediyse-tatlicadiarzu-
olsun be evrim en azından deniz kenarında oturmakta ferahlık verir sen bide benim gibi içanadoluda olup yazın sıcagının üstüne asfalt ve dağ taş sıcagı cekenleri düşün bana bu yıl deniz görmek bile haram bırak denize girmeyi :çok üzgünüm:
sence niye?:jeyyar:
yoksa hamile miyim??:CüvCüv:
senden bir gün önce sanırsam.1 kasım..sen de ay hesabı yazıyor ama sen buna rağmen kendi kafana göre de ay atladığın için ticker falan hak getire sana..:roflol:Meyve yedim fallaa ben.. koca tabak.. arada nefes alırken zorlanıyorum ama.. ıdare ediyorus işte :)))
Tickerin cok gusel olmus bu arada.. senin satın kac yafrum..
yoksa hamile miyim??:CüvCüv:
yatacam birazdan yafrular..
işe gideceğim maaalesef..harita gelirse bana da gönderin..tazeden gelecek olan..Benim daa uykum gelmedi ama.. olmas.. dayan delikafadulden
işe gideceğim maaalesef..harita gelirse bana da gönderin..tazeden gelecek olan..
harita ? :1shok: didem bir gün bir araya gelirsek şayet ben sana uygulamalı göstereyim olur mu? Allam yareppim yaa... Deliiiiii !!! laelaelaelaelae
Yav, Tolga Çandar ın albümünü buldum, indirdim. Şifresi yok =( Cinnet geçiriciiiim... Oysa "al yazmam dalda kaldı" yı dinletecektim Doruk'a ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?