2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ahh ah kiyamam sanaaaaaa :))

he özgür bizim ozy yani..selamlarımı gönderiyorum..iyi bakın çamaşırlara ha.yav recim değil de saat geç oldu o bakımdan bir de bu gün 5 tane biber dolması yedim dondurma yedim çok şişti karnım yeni indi.fenalıklar geldi
kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....
afiyet olsun..bir şey olmaz.
Ben de bunu ısteyeceğini biliodum.. :)))

he he güzel asmışsınız ama.tebrik ederim çok muntazam olmuş..
bide fal bakan olsaa, gerci Tibet super bakar, hatta be"ni ilk oyle tavlamisti, 6. hissi cok kuvvetlidir, soyledim bak diye, senin falin coktan fallanmis" dedi bana, niye dediyse-tatlicadiarzu-

sence niye?:jeyyar:

ya ben ya ben? güneydoğunun bağrında 40 dercelerde..

Meyve yedim fallaa ben.. koca tabak.. arada nefes alırken zorlanıyorum ama.. ıdare ediyorus işte :)))

Tickerin cok gusel olmus bu arada.. senin satın kac yafrum..

Meyve yedim fallaa ben.. koca tabak.. arada nefes alırken zorlanıyorum ama.. ıdare ediyorus işte :)))

Tickerin cok gusel olmus bu arada.. senin satın kac yafrum..
senden bir gün önce sanırsam.1 kasım..sen de ay hesabı yazıyor ama sen buna rağmen kendi kafana göre de ay atladığın için ticker falan hak getire sana..:roflol:
yoksa hamile miyim??:CüvCüv:

tibet'e sor 6. hissi kuvvatlıymış onun.

Sıpa seniii, hep üstüme atlıosun, hep üstüme atlıosunn.. hırpaladıgın beni yeter yaff.. düş yakamdan :))

Bu arada 3 Kasım benım sat..

ahanda düştüm..yatıyom ben..yarın sen bir zahmet erken kalk da çamaşırları topla sonra topiğe gel öğleden sonra uyanıyorsun ancak..hadi herkese iyi geceler

Biliorum bayıldın bu konuda ama.. şu haftalara göre ay aralıklarını bı daa copylese buraya Dido.. sös bende bi yere copyleyimm, bı daa ıstemıycem -tatlicadiarzu-

harita ? :1shok: didem bir gün bir araya gelirsek şayet ben sana uygulamalı göstereyim olur mu? Allam yareppim yaa... Deliiiiii !!! laelaelaelaelae

Yav, Tolga Çandar ın albümünü buldum, indirdim. Şifresi yok =( Cinnet geçiriciiiim... Oysa "al yazmam dalda kaldı" yı dinletecektim Doruk'a ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…