al len bu sondur haBiliorum bayıldın bu konuda ama.. şu haftalara göre ay aralıklarını bı daa copylese buraya Dido.. sös bende bi yere copyleyimm, bı daa ıstemıycem -tatlicadiarzu-
harita ? :1shok: didem bir gün bir araya gelirsek şayet ben sana uygulamalı göstereyim olur mu? Allam yareppim yaa... Deliiiiii !!! laelaelaelaelae
kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....
Ben de bunu ısteyeceğini biliodum.. :)))
yaaa uyumayin ben kahve ictim daha uyuyamam...
Var işte herseyde bı hayır.. Allaan sefdiği kulu oğluşum benim kaydirigubbakcemile3
al len bu sondur ha
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
çok heyecanlı be.
Ohhh afiyet olsun, hiç bişi olmaz...
Yerim yav yerim yerim... Ben de dolabı düzenledim azcık. Ama ben bu yıkama - paklama işini hazirandan sonraya bıraktım.
Ben burdayım bebeem...
Yaaa, neden öyle diyosun yaf? Adamdan daha güzel söyleyebilen var mı Ege türkülerini? Sayılıdır... Sabahtan beri o türkü dolandı dilime, hayır yakın zamanda da dinlemedim... Ne iş, anlamadım?
kızlar memişler ne alemde valla gece sere serpe yatıyorum sabah bütün her tarafım yani memişlerin oldugu yerler ıslanmış kurumuş olarak kalkıyorum bariz süt hormonları çalışmaya başlamış gibi sizlerdede aynısı oluyormu gerçi olan birkaç arkadaş vardı ama herkes ne alemde bilmiyorum
Belki hamilesindir, ondan olabilir mi?? bi test yapsana be.. hadi bekliyorum..
kızlar memişler ne alemde valla gece sere serpe yatıyorum sabah bütün her tarafım yani memişlerin oldugu yerler ıslanmış kurumuş olarak kalkıyorum bariz süt hormonları çalışmaya başlamış gibi sizlerdede aynısı oluyormu gerçi olan birkaç arkadaş vardı ama herkes ne alemde bilmiyorum
ahaaa super ben 7. aya girmis bulunuyorum o zaman:)) ay cok mutlu oldumm, oh beee artik gobusume bollee baktiklarinda icinden canavar cikacakmis gibi 7 aylik diyebilicem, 6 dan daha iyi:))
ahaaa super ben 7. aya girmis bulunuyorum o zaman:)) ay cok mutlu oldumm, oh beee artik gobusume bollee baktiklarinda icinden canavar cikacakmis gibi 7 aylik diyebilicem, 6 dan daha iyi:))
=))) Ay kız ben 7 aydır regl olomuyorum ama? İçimde de bi hareketlenme var?
...
uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-narracım 7 ay 24 ile 28 haftalar oluyor sakın 8 aya giriyor olmayasın gerçi öylede olsa dolu dolu 7 aylık olduk zaten :sm_cool:
ayyys rabbim bozmasın mutluluğunuzuuu bi ömürrr inşallahhhböle işte valla dogumdan sonra ben değilde eşim depresyona girecek sanırım...çok seviom ben onu ya biriciğim benim.. BURKO nun tabiriyle SEFGıLıM...kaydirigubbakcemile3:asigim:
sende çok hayalperest olmuşsun heekeşke otomatik ütü makinası da olsa..nefret ediyorum ütüden..
evettt bende bendee kitap okumayıda severim hediyesini almayıdaaa ama hediye etmem aldığım kitabı kendime saklarım veremeye kıyamam delikafaduldeneftelya o kitabı duydum yani şöyleki bana bi arkadaşım bebek isterkenki dua ile ilgili bir bölümünü mail oalarak yollamıştı bende forumda yazmıştım ve şimdi hatırlamıyorum ama arkadaşlardan bi tanesi bu yazının bu kitaba ait oldugunu yazmıştı.. senai demircinin üslubunu severim.. insanın kitap hediye eden dostlarının olması çok hoş.. en sevdiğim hediyedir almayıda vermeyide çok severim..
ayyy var öle manyaklar ekleme sakın bendede olmuştuuu bide görüyolar soyisim eklenmiş daha ne ekliyon gerizekalıııbugun enteresan bişey oldu... lisedeki erkek arkadaşım beni facebook listesine eklemiş.hanggi akla hizmet eklemişse... tabiki kabul etmedim...yahu hayatımda sadece 2 erkek oldu biri lisedeki ,çocukluk çagları işte ne anlıyosak ozmaan bi kaç kaçamak bakış oturdugumuz apartmanın önunden geçmeler falan sonra zaten bendeniz inek ögrenci olarak lise 2 de öss ye hazırlancam diye terkettim çocukcagızı.. ayhh ne komikmişiz ya şimdi aklıma gelioda.. ve üniversiteyi kazandım. ve gerçek aşk nedir anladıgım yaşadıgım ve işşte budur dediğim adam canım kocacım...
gazete oku çocuk daha doğmadan bunalıma girsin delikafaduldenDualar mı var içinde. Ya ben bebişle konuşuyorum her gün ama aynı şeyleri söylüyorum hep sıkılmıştır yavrum :) Kitap okumak istiyorum ona ama ne okuyacağımı bilemedim masal kitabı aldım onuda beğenmedim. Tavsiye bekliyorum FORMUN TÜM ANNELERıNDEN
e bendemi 30. haftadayım o zaman yaaa şu sizin hesapları bi çözsemmm -tatlicadiarzu-günaydın kızlar sıcakları isteyen hatunlar sıcaklarla aranız nasıl delikafaduldendelikafadulden
kayracım bende 30 .cu haftadayım hatta 2 gün sonra 31.hafta maşallah bu arada evin mis gibi oluyor ne güzelgüle güle kirlet canımkaydirigubbakcemile3
bizde çarşamba izine çıkıcaz dönüşte temizleteceğim artıkın
eftelya kitap çok güzel bende kızıma bi kaç bu tarz hikaye almıştım geceleri çok korkuyordu melekler bizi korur isimli bi hikaye aldım okudum ondan sonra gece korkumuzu yendik çok şükür
didecim ilk fotoğraf çok fenakafamçokkarıştı yani ama sen çok hoşsunkaydirigubbakcemile5
yaa gelde bana sor tam 4 günüme mal olduu anam ağladı resmen o kadar kişiyi ağırlıyana kadarrrESRAKO, adam ilacı neden değiştirmiş bilmiyorum. Ferrum fort kullandığımı biliyordu. Ben gene onu yazacak sandım. Başka bişi yazmış...
GYPSY valla enerjine hayran kaldım. 25 kişi ???? -tatlicadiarzu-
EVRıM, naber şekerim, özledim kız seni Şeniz
ayy yazimmi kız burda çeşitleriii nasıl foto çekmedim ona yanıomm en çokkkayyyyyyyyyyyy kızlar flaket resmen ama resmen suyum çıktı dışarısı bi bi sıcakki sormayın..
eve döndüm hemen ılık bi duş şimdi evde dinleniyorum saat 6 dan sonra çıkcas artık..:)
oyy oyy gypsm esram gelmiş..kız ne 25 kişisi öle yahu hayırdır mevlütmü yaptınız..??birde 11 çeşit kız ben düşünüyorum 11 çeşit bulamıyom sen bide yapmıp ikram etmişsin.. bi ara özel anlat da pasta kültürümüz artsın..
benimkinin adıda muammer ama ben mami derimmm çok uzun bide ne biçim isim hiç sevmem öle eski tip isimleriiiallahım ya bu kızlar kocalarına kullandıkları isimleri ne hale getirmişler bi ara nora nın eşine koydugu isme takılmıştık şimdi EVRıŞkız mis gibi özgür isminnn nesi var adamı OZY yapmışsın valla bizim topik uçmuş uçmuş ayhh ben aydına aydoş desem hahahahaaaaaaaaaaaa
sen yemek yemedğin sürece daha çoook yerin ağrır :mymeka:ya benim dün akşamdan beri sağ tarafım ağrıyor kasık bölegem kasğım ağrıyınca belimede krap girio böle dayanamıyacak gibi deil ama yürürken çok ağrıyor doktoruma çıktım evde yok üfff zaten çok sinirliyim sinir oluncada daha çok krap girio sanki yaasenağlamaönemli bişimidir sizce yaa ben yürüyemiom ağrıo diom millet yemek derdin yaakötükedihüsokötükedihüsoben mi kötüyüm etrafımdakiler mi kötü acabakötükedihüsokötükedihüso
yumurtaliklarini usutmussundur, hareketde barsak hareketidir, gazdir o gaz...
uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-
o türküyü evrime armağan edelimmm :roflol:Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?