2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Biliorum bayıldın bu konuda ama.. şu haftalara göre ay aralıklarını bı daa copylese buraya Dido.. sös bende bi yere copyleyimm, bı daa ıstemıycem -tatlicadiarzu-
al len bu sondur ha
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
harita ? :1shok: didem bir gün bir araya gelirsek şayet ben sana uygulamalı göstereyim olur mu? Allam yareppim yaa... Deliiiiii !!! laelaelaelaelae

çok heyecanlı be.

kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....

Ohhh afiyet olsun, hiç bişi olmaz...

Ben de bunu ısteyeceğini biliodum.. :)))

Yerim yav yerim yerim... Ben de dolabı düzenledim azcık. Ama ben bu yıkama - paklama işini hazirandan sonraya bıraktım.

yaaa uyumayin ben kahve ictim daha uyuyamam...

Ben burdayım bebeem...

Var işte herseyde bı hayır.. Allaan sefdiği kulu oğluşum benim kaydirigubbakcemile3

Yaaa, neden öyle diyosun yaf? Adamdan daha güzel söyleyebilen var mı Ege türkülerini? Sayılıdır... Sabahtan beri o türkü dolandı dilime, hayır yakın zamanda da dinlemedim... Ne iş, anlamadım?

al len bu sondur ha
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

çok heyecanlı be.

İii beaaaa.. yüzüme fırlatmana gerek yoktu yaneeeeeeeee benneyaptımki

Mersü

Ohhh afiyet olsun, hiç bişi olmaz...
Yerim yav yerim yerim... Ben de dolabı düzenledim azcık. Ama ben bu yıkama - paklama işini hazirandan sonraya bıraktım.
Ben burdayım bebeem...

Valla bırakma derım ben.. ahanda yazdım buraya.. yıne mıyavlamayın da arkamdan :))

iyi geceler kızlar bir tur attım sitede ne var ne yok diye sizde muhabbet koyu valla bizde dışarı çıktık 10 sonra malum maçlar bitti kociş yeryüzüyle temasa geçti kızıma söz verdi yavrumda saati bekledi neyse degdi bekledigine parkta oynamaktan canım çıktı.

Yaaa, neden öyle diyosun yaf? Adamdan daha güzel söyleyebilen var mı Ege türkülerini? Sayılıdır... Sabahtan beri o türkü dolandı dilime, hayır yakın zamanda da dinlemedim... Ne iş, anlamadım?

Belki hamilesindir, ondan olabilir mi?? bi test yapsana be.. hadi bekliyorum..

kızlar memişler ne alemde valla gece sere serpe yatıyorum sabah bütün her tarafım yani memişlerin oldugu yerler ıslanmış kurumuş olarak kalkıyorum bariz süt hormonları çalışmaya başlamış gibi sizlerdede aynısı oluyormu gerçi olan birkaç arkadaş vardı ama herkes ne alemde bilmiyorum

ahaaa super ben 7. aya girmis bulunuyorum o zaman:)) ay cok mutlu oldumm, oh beee artik gobusume bollee baktiklarinda icinden canavar cikacakmis gibi 7 aylik diyebilicem, 6 dan daha iyi:))

Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.

benimkiler akiviteye gecmedi daha, hala sonuk gibiller, biara baya sismisti, simdi eh iste kvaminda, sadece ucu kabile kadinlarina benzedi kara kara:))) sutum gelmez diye cok korkuyorum yaa, anneminde hic gelmemis....

Belki hamilesindir, ondan olabilir mi?? bi test yapsana be.. hadi bekliyorum..

=))) Ay kız ben 7 aydır regl olomuyorum ama? İçimde de bi hareketlenme var?

Ay bende yok daha Kadriye... heyecanla bekliyorum =)

ahaaa super ben 7. aya girmis bulunuyorum o zaman:)) ay cok mutlu oldumm, oh beee artik gobusume bollee baktiklarinda icinden canavar cikacakmis gibi 7 aylik diyebilicem, 6 dan daha iyi:))

6,5 diyorum. 7. aydayım diyorum....

narracım 7 ay 24 ile 28 haftalar oluyor sakın 8 aya giriyor olmayasın gerçi öylede olsa dolu dolu 7 aylık olduk zaten :sm_cool:

narracım 7 ay 24 ile 28 haftalar oluyor sakın 8 aya giriyor olmayasın gerçi öylede olsa dolu dolu 7 aylık olduk zaten :sm_cool:
uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-

böle işte valla dogumdan sonra ben değilde eşim depresyona girecek sanırım...çok seviom ben onu ya biriciğim benim.. BURKO nun tabiriyle SEFGıLıM...kaydirigubbakcemile3:asigim:
ayyys rabbim bozmasın mutluluğunuzuuu bi ömürrr inşallahhh
keşke otomatik ütü makinası da olsa..nefret ediyorum ütüden..
sende çok hayalperest olmuşsun hee
evettt bende bendee kitap okumayıda severim hediyesini almayıdaaa ama hediye etmem aldığım kitabı kendime saklarım veremeye kıyamam delikafadulden
ayyy var öle manyaklar ekleme sakın bendede olmuştuuu bide görüyolar soyisim eklenmiş daha ne ekliyon gerizekalııı
gazete oku çocuk daha doğmadan bunalıma girsin delikafadulden
e bendemi 30. haftadayım o zaman yaaa şu sizin hesapları bi çözsemmm -tatlicadiarzu-
yaa gelde bana sor tam 4 günüme mal olduu anam ağladı resmen o kadar kişiyi ağırlıyana kadarrr
ayy yazimmi kız burda çeşitleriii nasıl foto çekmedim ona yanıomm en çokkk
benimkinin adıda muammer ama ben mami derimmm çok uzun bide ne biçim isim hiç sevmem öle eski tip isimleriii
sen yemek yemedğin sürece daha çoook yerin ağrır :mymeka:

evrim ve dide ayy varya tam fırlam liseliler olur ya aynen ölesiniz çok seviom sizi beee hakkaten bak karşılıklı cevaplarınız ve muhteşem zekanızla önunuzde egilip şapka çıkartıyom.. özellikle tazeden harita isteğinize haaahahaha....

evrim ya asmışsın bide resm çekmişsin ayyy çook tatlılar ayrıca çokda muntazam bir nizam düzen içinde.. hee sen asker kızıydın dimi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…