Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.
yumurtaliklarini usutmussundur, hareketde barsak hareketidir, gazdir o gaz...
DİDE ve NORRAA mesaj kutularınıza bakınıs pls...
cnmcm slm,ben de salı gunu inşalllah eşimede tatil olursa modokodan hallaetmeye gidicem bebişimin mobilya işini...
2 kere gittik 2 sindede kısa kısa kafamız karışmasına yetti ama .3 4 magazadan sonra hepsi aynı geliyo insana.kukla mağazasındaki modellere ve kullandıkları çıtıpıtı tekstil runlerine bayılmıştık ama bu krizde uçmuş oranın fiyatları.sen nereden hallettin fikir olsun benim için.
bu arada masajında tadını çıkar ohhhhh ne güzel:1rolleyes:
uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-
evrim ve dide ayy varya tam fırlam liseliler olur ya aynen ölesiniz çok seviom sizi beee hakkaten bak karşılıklı cevaplarınız ve muhteşem zekanızla önunuzde egilip şapka çıkartıyom.. özellikle tazeden harita isteğinize haaahahaha....
evrim ya asmışsın bide resm çekmişsin ayyy çook tatlılar ayrıca çokda muntazam bir nizam düzen içinde.. hee sen asker kızıydın dimi..:)
evrim ve dide ayy varya tam fırlam liseliler olur ya aynen ölesiniz çok seviom sizi beee hakkaten bak karşılıklı cevaplarınız ve muhteşem zekanızla önunuzde egilip şapka çıkartıyom.. özellikle tazeden harita isteğinize haaahahaha....
evrim ya asmışsın bide resm çekmişsin ayyy çook tatlılar ayrıca çokda muntazam bir nizam düzen içinde.. hee sen asker kızıydın dimi..:)
o türküyü evrime armağan edelimmm :roflol:
hayırdır forumda bu saatte kaç kişi var bence hararet yaptı kimse uyuyamıyor.. ben sütümü içtim uyumam yakındır..
Ay bu daha güsell bi durum :roflol:
Heh.. dedene rahmett bende onu dıycektım.. türk gası dır o annemm.. :)))
Basakım.. bende uç kararmasından baska bısı yok.. ama Norra gıbı dusunmuyorum hiç, hep dıyorum sütüm gelecek.. böyle sartlarsam boyle olacagına ınanıyorum cunku... herkesın herseyı annesıne benzeyecek diye bir kayide yok ki.. Di mi Norracımm???? Hörmetler canım.
Tesekkur ederis Finkyimm o sisin fırlamalığınıs :))) Dido adına da tesekkurleri ben kabul edeyim bari :))
Valla eşim sağolsun.. baka baka astık.. allahtan camasırları ısırmaya kalkmadık.. allamm camasır oksana oksana asılır mı yaaa kaydirigubbakcemile3 bis yaptık.
O Evrim seni yesin e mi??? Sıpa senii.. ben seni nerelere armağan edeyim de bakiimm hele -tatlicadiarzu-
burcuuu ne yolladın onlara ölürüm meraktan uyuyamam bu gece
Delirmiş kızım bunlar yaaa... Hayır bir cevap vericem, atılıcam siteden o olacak =))
seviyom ben seni biliyon dimii, kismmaaa banaaaaaaaaa:tomato:
kızlar selammm
serapın yoklugunu aratmayalım :)))) başak 35+, evriş+, gypsyesra+, norraa+, pinky_42+
sizleri ayrıca selamlarıyorumsu anburda oldugunuz için:))))
bugun masajagittim inanılmaz rahatladım saatlerce brunch dafalan oturdum masabası sonra aksam nisan vardı esimin yegenininbahce de acıkalanda oturdum sandalyede tek ayaklarımsisti ama sirtim agrımadııı
kadın sise bile çekti sirtimda yapmazgebeyim dedim ama yapıyormusgebelere de tibbi masaj egitimi almıs kadın
valla tektedirginligim surdugu yaglaroldu
bukonuda bilgi arastırıcamsimdi nette kekik yagı birsey birsey saydı ama dedim zararlı olmazmı zararlı olanlar vardedi meselabiberiye dedi kokusu oyle yogunku bebegekadar gider dedi
sonra soslanmıs tavukgibi koktugumdan birde korkumdan geldim hemen iyice yıkandım falan birsonrakine kendi bebe yagımı goturcem istemiorum kekik vsyagı korkuyorum
fikri olanvarmı buyaglarla ilgili saknıcalımıdır??
ayy evett o foto çok güzeldiii bu günlere geldikk vay beee cicilerin fotoloarını koyuyoduk önce şimdi yıkanmış hallerinii az kaldı üzerlerindede görücez bitanemmm
ben özellikleee o pon pon kuyruklu tulumu ile görmek istiyorum kuzeyimiziiii
bana tabiki içinde yemek geçen bi şarkı armağan et mesela kokkkoreççç kokooo kokkoreççç kokkoo kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııııın... çalişirken bize nie uyumuyosunuz diye soran AYÇA hanım sende evdesin nie uyumuyosun kıss
ardıma düşme benim diye devam ediyordu sanırsam..ben de çok severim tolga çandarı.bazen mıçar gibi söylüyor imajı veriyor.Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.
başak bir faaliyet yok ben de daha.yalnız şöyle üstten bakınca içinde beyaz sulu bir şey görünüyor..ellemiyorum ama.kızlar memişler ne alemde valla gece sere serpe yatıyorum sabah bütün her tarafım yani memişlerin oldugu yerler ıslanmış kurumuş olarak kalkıyorum bariz süt hormonları çalışmaya başlamış gibi sizlerdede aynısı oluyormu gerçi olan birkaç arkadaş vardı ama herkes ne alemde bilmiyorum
oyyyy harita geldi..ama evrime yok mu..ona gösterip yaptırtma metodunu mu uygulayacaksın..biz uzaktayız diye kıyamadın di mi bise?DİDE ve NORRAA mesaj kutularınıza bakınıs pls...
benim tablo doğru..kesinliklen eminim..bak nurdan al takvimi eline astın itibaren her 7 günü bir hafta say 4 hafta 1 aydır..uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim kendi adıma.evrim ve dide ayy varya tam fırlam liseliler olur ya aynen ölesiniz çok seviom sizi beee hakkaten bak karşılıklı cevaplarınız ve muhteşem zekanızla önunuzde egilip şapka çıkartıyom.. özellikle tazeden harita isteğinize haaahahaha....
harita harita anam..senlik bişe değil..yenmez içilmez.burcuuu ne yolladın onlara ölürüm meraktan uyuyamam bu gece
sen zatem mantık timsali bir kadınsın.sağol desteğin için.canbazcım biz de ilk turu modakoda attık ondan bir hafta sonra fetih mahallesidenenyere gittik yani yeniadı ile camlıca mobilyacılar sitesi
orda modakoda merkezi olan fetihe yeni acılmısbirmagazaya girdik
mutlu bebe siteside varnetten bakabilirsin
ve modakodan aynımobilya 250 tl daha ucuz adam yeni acmıs modakodakı abisinin dukkanı imis artık yeni actı diyemi buranınkirası dusuk ondanmı indirimi farklı oldu bilmiyorum neyse bizordan fiyatları herseyialdık çıktık 15 gun kadar once dedik bizim karmasık bir cinsiyet olayımızvar mazur gor onbesgunsonra tekrar dr a gtcez ondan sonra da gelip sana siparisvercez adamoz verdi neyse geldi ogun dun iste sonk ez modakoya gidelim dedik kart aldıgımızaklımıza yatanbirkaçk magazaya baktıktekrar yokyani içimize sinen model mutlu bebedeki model dedik modako sb sine girdik 2100 fiyat verdi en indirilmishali sonra atlatık arabayatekrar fetihe gittikve aynı mobilyayı 1850 den aldık :) hatta saten sepeti ilebirlikte yani tekstilleri saten hani firfirli falan sepet bambu onuda kattırdıkiçin 2000nakite ehepsini aldık
mutlu bebe fetih mh subesi mutlaka tavsiye ederim gidip birbakın hatta adımı zı verebilirsin sayet giderim dersen esimin adına siparis ozelden yazarımsana kendimi her tur desifre ettim esimide simdi burdan ad soyad yazmıyım :)
kukla çok kazık geldi bize kart bile almadık
kervan dan almıstıkogluma yillar evel orasıda yuksekgldi orayada çok takılmadık
aksu tolga ve mutlu arasında kalmıstık iste mutlu fetihden aldık
canım didenin gonderdigi tablobence d ogru benim mantıgım onu alıyor
Yaaa geçen aynı şeyi yazdım, size laf atıyodum şimdi benim başıma geldi.. Uyuyamıyorum kalkıyorum, alışkanlık galiba... Öğleden sonra bir tur uyuyorum ama..
Çalışırken de hafta içi ağlayarak kalkardım, pazar günleri sabahın kör karanlığında ayağa dikilirdim.. var bi terslik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?