2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.

Ay bu daha güsell bi durum :roflol:

yumurtaliklarini usutmussundur, hareketde barsak hareketidir, gazdir o gaz...

Heh.. dedene rahmett bende onu dıycektım.. türk gası dır o annemm.. :)))

Basakım.. bende uç kararmasından baska bısı yok.. ama Norra gıbı dusunmuyorum hiç, hep dıyorum sütüm gelecek.. böyle sartlarsam boyle olacagına ınanıyorum cunku... herkesın herseyı annesıne benzeyecek diye bir kayide yok ki.. Di mi Norracımm???? Hörmetler canım.

canbazcım biz de ilk turu modakoda attık ondan bir hafta sonra fetih mahallesidenenyere gittik yani yeniadı ile camlıca mobilyacılar sitesi
orda modakoda merkezi olan fetihe yeni acılmısbirmagazaya girdik
mutlu bebe siteside varnetten bakabilirsin
ve modakodan aynımobilya 250 tl daha ucuz adam yeni acmıs modakodakı abisinin dukkanı imis artık yeni actı diyemi buranınkirası dusuk ondanmı indirimi farklı oldu bilmiyorum neyse bizordan fiyatları herseyialdık çıktık 15 gun kadar once dedik bizim karmasık bir cinsiyet olayımızvar mazur gor onbesgunsonra tekrar dr a gtcez ondan sonra da gelip sana siparisvercez adamoz verdi neyse geldi ogun dun iste sonk ez modakoya gidelim dedik kart aldıgımızaklımıza yatanbirkaçk magazaya baktıktekrar yokyani içimize sinen model mutlu bebedeki model dedik modako sb sine girdik 2100 fiyat verdi en indirilmishali sonra atlatık arabayatekrar fetihe gittikve aynı mobilyayı 1850 den aldık :) hatta saten sepeti ilebirlikte yani tekstilleri saten hani firfirli falan sepet bambu onuda kattırdıkiçin 2000nakite ehepsini aldık
mutlu bebe fetih mh subesi mutlaka tavsiye ederim gidip birbakın hatta adımı zı verebilirsin sayet giderim dersen esimin adına siparis ozelden yazarımsana kendimi her tur desifre ettim esimide simdi burdan ad soyad yazmıyım :)

kukla çok kazık geldi bize kart bile almadık
kervan dan almıstıkogluma yillar evel orasıda yuksekgldi orayada çok takılmadık
aksu tolga ve mutlu arasında kalmıstık iste mutlu fetihden aldık

uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-

canım didenin gonderdigi tablobence d ogru benim mantıgım onu alıyor

hayırdır forumda bu saatte kaç kişi var bence hararet yaptı kimse uyuyamıyor.. ben sütümü içtim uyumam yakındır..

Delirmiş kızım bunlar yaaa... Hayır bir cevap vericem, atılıcam siteden o olacak =))

Tesekkur ederis Finkyimm o sisin fırlamalığınıs :))) Dido adına da tesekkurleri ben kabul edeyim bari :))

Valla eşim sağolsun.. baka baka astık.. allahtan camasırları ısırmaya kalkmadık.. allamm camasır oksana oksana asılır mı yaaa kaydirigubbakcemile3 bis yaptık.

o türküyü evrime armağan edelimmm :roflol:

O Evrim seni yesin e mi??? Sıpa senii.. ben seni nerelere armağan edeyim de bakiimm hele -tatlicadiarzu-

hayırdır forumda bu saatte kaç kişi var bence hararet yaptı kimse uyuyamıyor.. ben sütümü içtim uyumam yakındır..

evet kuzum yaa bu gece herkes hortlak gibi baksana
neyse ben yatar ufaktan kociş uyudu yarın geniş geniş yazıcam zaten bugğn genel olarak okumakla yetindim bu yazmamış halim yanee düşün delikafadulden

seviyom ben seni biliyon dimii, kismmaaa banaaaaaaaaa:tomato:

kızlar selammm

serapın yoklugunu aratmayalım :)))) başak 35+, evriş+, gypsyesra+, norraa+, pinky_42+
sizleri ayrıca selamlarıyorumsu anburda oldugunuz için:))))

bugun masajagittim inanılmaz rahatladım saatlerce brunch dafalan oturdum masabası sonra aksam nisan vardı esimin yegenininbahce de acıkalanda oturdum sandalyede tek ayaklarımsisti ama sirtim agrımadııı

kadın sise bile çekti sirtimda yapmazgebeyim dedim ama yapıyormusgebelere de tibbi masaj egitimi almıs kadın
valla tektedirginligim surdugu yaglaroldu
bukonuda bilgi arastırıcamsimdi nette kekik yagı birsey birsey saydı ama dedim zararlı olmazmı zararlı olanlar vardedi meselabiberiye dedi kokusu oyle yogunku bebegekadar gider dedi
sonra soslanmıs tavukgibi koktugumdan birde korkumdan geldim hemen iyice yıkandım falan birsonrakine kendi bebe yagımı goturcem istemiorum kekik vsyagı korkuyorum
fikri olanvarmı buyaglarla ilgili saknıcalımıdır??

ayy evett o foto çok güzeldiii bu günlere geldikk vay beee cicilerin fotoloarını koyuyoduk önce şimdi yıkanmış hallerinii az kaldı üzerlerindede görücez bitanemmm
ben özellikleee o pon pon kuyruklu tulumu ile görmek istiyorum kuzeyimiziiii
bana tabiki içinde yemek geçen bi şarkı armağan et mesela kokkkoreççç kokooo kokkoreççç kokkoo kaydirigubbakcemile3

banada müsade..benmde uykum geldi..:)göbüşlerinizden öperim ama sizin için değil bebişler için..hahahahaha ayhh ben bugun çok kikirdedim durmadan hahahaha yazdım ..

iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize. tatlı rüyalr.. yarın sabah see you..

burcuuu ne yolladın onlara ölürüm meraktan uyuyamam bu gece

Gıccıkklar işte.... - sana mesaj attımm oselden.. - aa ole mi hemen bakiimm - aa aldım,tamam anlasılmıstır... ne bu a.........a.......... diorumm.. Burcu anlamıstır ne oldugunu,tam tepmelik bunlar yaa, hade neyse.

Delirmiş kızım bunlar yaaa... Hayır bir cevap vericem, atılıcam siteden o olacak =))

Aman aman sen agzını acma.. kaydirigubbakcemile3

seviyom ben seni biliyon dimii, kismmaaa banaaaaaaaaa:tomato:

Sevmen mii.. bilmem mii :))) bak bende mesajlar bole ortalıga yazılıyor ıste :))))))))

Kopardın beni yaaa.. :)))) tavugum benimm :)) bişi olmas bi kere sürülmesinden ama kendi yagını gotur bence de bı daakinde.

kaydirigubbakcemile3 demam.. ben brıas calısayım su sarkıları senin için..

Özellikle ponponluyu gıydırdıgım zaman koyacagım Kuzey ın fotolarını.. Allahım o günleri de nasip etsin bize.. di mi nereden nereye..

Herkese ıyı geceler arkadaslar.. yatıyorum.. Allaha emanet olun hepiniz evlatlarınızla.

günaydıııııııııın... çalişirken bize nie uyumuyosunuz diye soran AYÇA hanım sende evdesin nie uyumuyosun kıss

günaydıııııııııın... çalişirken bize nie uyumuyosunuz diye soran AYÇA hanım sende evdesin nie uyumuyosun kıss

Yaaa geçen aynı şeyi yazdım, size laf atıyodum şimdi benim başıma geldi.. Uyuyamıyorum kalkıyorum, alışkanlık galiba... Öğleden sonra bir tur uyuyorum ama..

Çalışırken de hafta içi ağlayarak kalkardım, pazar günleri sabahın kör karanlığında ayağa dikilirdim.. var bi terslik ama

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

günaydın kuzularrrrr,ben kendımı erkencıyım sdanıyodum ama herkez burda galıba kafamçokkarıştı

benımde kuzenım var 3 4gün bende kalıcak,ben zaten gezentıydım o geldı hepten gezerız artıkınnn.

a didecim albüne baktım cok güzelsın sekerım.valla senı cok başka hayal etmısım süper hatunsun canım,bende albümümü yenılıyım bareee

Yanlış türküyü arıyormuşum, meğer benim dilime dolanan türkü "çay benim çeşme benim" imiş... buldum rahatladım.
ardıma düşme benim diye devam ediyordu sanırsam..ben de çok severim tolga çandarı.bazen mıçar gibi söylüyor imajı veriyor.
başak bir faaliyet yok ben de daha.yalnız şöyle üstten bakınca içinde beyaz sulu bir şey görünüyor..ellemiyorum ama.
DİDE ve NORRAA mesaj kutularınıza bakınıs pls...
oyyyy harita geldi..ama evrime yok mu..ona gösterip yaptırtma metodunu mu uygulayacaksın..biz uzaktayız diye kıyamadın di mi bise?
uff benim aklim karisti, ben didenin gonderdigi tabloya gore dedimm, ben neyim noldum simdii???-tatlicadiarzu-
benim tablo doğru..kesinliklen eminim..bak nurdan al takvimi eline astın itibaren her 7 günü bir hafta say 4 hafta 1 aydır..
teşekkür ederim kendi adıma.
burcuuu ne yolladın onlara ölürüm meraktan uyuyamam bu gece
harita harita anam..senlik bişe değil..yenmez içilmez.
sen zatem mantık timsali bir kadınsın.sağol desteğin için.

terssin kızım sen..kanıta mı ihtiyaç var sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…