2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kizlarr,
ay teker teker alinti yapmistim almiyor salak bilgisayar..
neyse nevaanne gecmis olsun cannim..
telkirma sanada gecmis olsun, o annise de cok uzuldum, sagsaglim bebisini alsin kucagina..
mercimekim bende calisiyorum ama burda 19 mayis yok ya ondan, moral olsun sana diye yazdim:)))
petrik oda takimi super, ama bencede mavi olsun ustu, deniz dalgasi havasi verir, deniz motifleri varsa, odasini ne rengte boyadiniz??..

kizlar sabah bir kramp girdi bacagima, yataktan dogrulamadim, allahim nasil bir acii, o kadar sut iciyorum, vitamin aliyorum hala var kramp bi doktora sorucam..

bis de halledeydik artık şu yatak olayını...gelemedi gitti yatak...
saolasın Nurdanım...sisler de olmasanız..halim nice olur benim..

telkirmaaaa sana bisi sorcam bende trden maydonoz dereotu tohumu almistim 10 gun oldu ekeli, ne zaman cikar????, saksiya ektim sadece streche gerek varmi onun icinde

yasık adamcağıza...ben de getirdim yanımda iki banayım diye..

evet kizlar buarada dunden beri esimi bezdirme politikam devam ediyor takii pes edip ok gidiyoruz diyene kadar:))) adami isinden edicem bu gidisle:)))

duvarı mavi olacak birde süslerim ben sonra halinide eklerim herşey beyaz benimde gözlerim ağrır.. oyuncak petrik görmüştüm bir yerde araştırıp almam lazım :))
ays eşin topiğimi okuyor, biz birlikte iş yaparken şunu söyle yap benim istediğim gibi temizle diyorum çok sertmiş tavrım erkek gibi oğlumun hormonlarını kullanma diyor bide adım ali kıran baş kesene çıktı, sil süpür toz al işleri kocişe ait kaydirigubbakcemile3

artık c.tesi günleri evdeyim ya bugün çalışmak moralimi bozmadı evde olsam yemek yapma derdi var burda sipariş ver getirsinler tembelim biraz

sağol canım odayı henüz boyamadık uçuk mavi olacak, dolabın üstündeki arılar kelebekler gibi deniz kabugu, deniz atı felan yapıştıracağız, renklenecek biraz mobilyacıyı aradım söyledim mavi taçdan vazgeçtim beyaz olsun dedim :)

petrik demek petrik alcan..ben de nette gördüm..çok tatlıydı zeka gelişimini etkilemez bebişlerimizin umarım:))malum kendi anasını babasını tanımıyor yaaa yerim ben onuuuu

naapsam değiştirsem mi? yok mu oralarda nurdan..burada var ama daha tatlanmadı.1 aysonra anca güzelleri gelir diyarbakırdan..

Selam kızlar
bugün tatil bana ama çok enterasan bir gün olarak başladı bugün yeni taşınacağımız ev için temizliğe bayan çağırmıştım bizim apartman görevlisinin eşi dün akşam sabah 8:30 da eşim annem ve kayınvalidemi de yeni eve bırakacaktı sabah süpriz kadın hastayım dedi ve gelmedi annem karşıdan gelmiş kayınvalidem bakırköyden gelmiş acayip sinirlendik anlatamam yani bugün boş sadece benim ve eşimin evin kaba temizliğinin bitmesi gerekiyor ayrıca neyse eşim ve annemler yeni evin orrdan birini ayarlamışlar bana tlf açtılar ama bu arada saat 10 oldu ben boş ev kapı pencere açık cereyanda kalmayım diye gitmedim ama annemler ve eşim de perişan oldular yani
petrik çağanın odası hayırlı olsun.

merhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. kocamı çokk ösledim ama burda çok iyi bakılıorum.antibiotik tedavisine başladık idrar yollarından dolayı. ama bu akşam bitio. kasılmaları o yapmış. bu arada 1 buçuk kilo verdim. vücudum ödem attı galiba. tam 61 kiloyum. sebze et meyve sık sık tüketioruz bebişimle. sebzeleri çok özlemişimsüt benden de geldi ama sarı beyaz gibi. ellemiorum hiç. sağ göğüste var da solda tık yok.
herkes iidri inşallah biraz okudum geçmişi. bebetolar büyümüşş.. anneler sütlenmiş. mamalr yenmiş..
bu arada izmirde hava süperrrr. deniz kokuorrrr. ağaç kokuorrr nem kokuorrr.... çok öslemişim. keşke eşim de görse buraları. bebetom çok mutlu pek hareketli sevdi havaları. biraz daha okuyup gelicem

petrik demek petrik alcan..ben de nette gördüm..çok tatlıydı zeka gelişimini etkilemez bebişlerimizin umarım:))malum kendi anasını babasını tanımıyor yaaa yerim ben onuuuu
heheh yok yok bişi olmaz netten baktım bende çok sevimli almalıyım :))

sağol Meltem senin aldıklarına baktım güzelgünler kullanın
uff kötü olmuş ben olsam sinirden çıldırmıştım sonra anda gelmem denirmi, ne zaman nereye taşınıyorsunuz ?

pazardan aldım 1 tlye bayat oldunu nasıl anlıyacağım -tatlicadiarzu-
telkirmaaaa sana bisi sorcam bende trden maydonoz dereotu tohumu almistim 10 gun oldu ekeli, ne zaman cikar????, saksiya ektim sadece streche gerek varmi onun icinde
bendeki salatalıklardan tık yok pehh

nesrinim çağanın odası çok şirinmiş çok beğendim ama asıl deniz mahsullerinin olduğu halini merak ediyorum bi an önce kurulsunda fotolaaa

dido o ne güzel avatar kız

kelebek gittimi kelebekkkk
kızlar biri bana dur desin bu akşam ablamın doğumgünü var bende pasta yapıyom bakalım nasıl olcak şeker hamurunudan yapıyorum ve hamurumu kendim yaptım kelebek gelsin ona tarifi vermeliyim hemen inş başarılı olur ufff onla uğraşıyom sabahtan berii
napsam acaba bi hamurişi dükkanı felanmı açsam sıyırdım iice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…