esrako evet itiraf ediorum varmı die merak ettim :)))
makina sonrası acıyı yarın gorcez ins cok acımaz ya bide zaten sırtustu yatamıoz nasıl sekilden sekile gircez bilmem yapılırken
ya kızlar birşey sormak istiyorum bu beşikler gelince yatağın üstüne koruyucu amaçlı ne yapmayı düşünüyordunuz... lastikli çarşaf falanmı sereceksiniz yoksa alez falanmı yada başka alternatif varsa bana bi yol gösterin....
saol cnm benim daha iileri en güselleri sizlerin olsuneftelyacım iyi günlerde kullanılsın, sağlıkla yatsın büyüsün bebişin içinde
bizim beşik aldığımız yerdeki adam bize yatağın üstüne ince bişi yaptırın dedi benim annem elyaftan ince yatağın üzerine yatak yapacak ama incecik bebek için iimiş öle dedilerya kızlar birşey sormak istiyorum bu beşikler gelince yatağın üstüne koruyucu amaçlı ne yapmayı düşünüyordunuz... lastikli çarşaf falanmı sereceksiniz yoksa alez falanmı yada başka alternatif varsa bana bi yol gösterin....
saol cnm benimmadaşım daha hiç minoset almadım ben gebeliğim boyunca bu yüzden evdede yok bizim evde ne kadar ağır ağrı kesiciler varsa onlar mevcuttur minoset felan kesmez beni bu yüzden katlanıcaz(
eftelya güzel günlerde uyut oğluşunu beşiğinde
ben böyle değildim sonrada oldu : )) herkese bağırmak istiyorum yada tabak bardak kırayım rahatlayım :) şeker ölçümlrimde iyi gidiyor sinire başka bahane lazım kaydirigubbakcemile3 sana mail atayım karşılaştıracaktın, diyetisyeni aradım yemeğe başladıgın andan itivaren 2. saat ölç dedi bende artık öyle ölçüyorumah canım iste sekerden oluyor bunlarr bende oyle idim diyete baslamadan evel su andada ara ara ani parlamalarım oluoyr diyet yapıyorum sekerimin firladıgın dusunmuyorum aam sekere baglıyorum nedense:) asabi bir tipim diye kabullenmekistemiyorum yada:))
saol cnm daha iileri sizin olsunben böyle değildim sonrada oldu : )) herkese bağırmak istiyorum yada tabak bardak kırayım rahatlayım :) şeker ölçümlrimde iyi gidiyor sinire başka bahane lazım kaydirigubbakcemile3 sana mail atayım karşılaştıracaktın, diyetisyeni aradım yemeğe başladıgın andan itivaren 2. saat ölç dedi bende artık öyle ölçüyorum
bu hava nemlediricileri hangi marka almak lazım ? ucuz olanlar parketi ıslatıyormuş?, alan varmı
Eftelya güle güle uyut bebeğini
ben böyle değildim sonrada oldu : )) herkese bağırmak istiyorum yada tabak bardak kırayım rahatlayım :) şeker ölçümlrimde iyi gidiyor sinire başka bahane lazım kaydirigubbakcemile3 sana mail atayım karşılaştıracaktın, diyetisyeni aradım yemeğe başladıgın andan itivaren 2. saat ölç dedi bende artık öyle ölçüyorum
bu hava nemlediricileri hangi marka almak lazım ? ucuz olanlar parketi ıslatıyormuş?, alan varmı
Eftelya güle güle uyut bebeğini
yaw sizinkiler uzamıyo ne güsel...benimkilere noluyosa gübre verimiş gibi hemencecişk çıkveriyo üstelik eldivebnle koparıuyom hani jilet olsa anlaıcamda...en çok kortuğumda hazırlıksız yakalmamm umarım herşey tıtkırında gider boncuklu bi şkeilde doğuma gitmem
heyy millet nie sakinsiniz yawf bukadar-tatlicadiarzu-
canım sirket mailime atarsan sayet sevinirim hotmaileme hiç bakmıyorum zor oluyor ordan dosya indirmek falan
epinar@yunsa.com
odemek yemege basladıktan sonra iki saat sonra olc dedi peki iki saat onra olctun yine 140 ın altı mı olması gerekiyor budurumda ??
çok şükürr baya önceden bitti az surat asınca iş kolaylaştı şimdide yatış izni verdi ya dr oturma odasına getirdim yattım yerden yazıom hiççç bişi diemio kalkmayım diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senin bilgisyar yasağın bitti galiba??eşin almıştı ya bilgisayarı elinden..
gübre vermiş gibi haaa :roflol: bari tohumda ekseydin bişiler çıksaydı :roflol:
alkisalkisalkisannemlerin eski evine yakin ozaman, bizim eski muhit, kolay bulunur, supersin evrisim, ben bi haber salayim baksinlar bana, beden olarak mediummu large mi aldin sen??ben pijamami medium almistim...alkisalkisalkis
günaydın kızlar.bugün tatil ama DOKTORA GİDİYORUM yuppi.onun için erken kalktım.dün de mardinde doyasıya gezdim.doktordan akşam gelirim.gelince yazarım
Günaydın herkese,
Evriş beşiğinde resmini alalım kraftmı aldın?
agda isini bende aksam halledeceğim ruhum daralyor aksamı dusundukce ordan bir çıksam kus gibi hafiflemis olarak derin bir nefes alcam :) kalcak son iki agda dogum oncesi olanı takmam zaten dogum heyecanında olurum bu ve bir sonraki var iste o kadar . bu aksamı bir atlatsam hayırlııs ile ..
...
evrimim güle güle giy gecelikler süper , kuzeycimde sağlıkla uyusun yatağında. yatağı nasıl bende merak ettim..
bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?