2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako evet itiraf ediorum varmı die merak ettim :)))

makina sonrası acıyı yarın gorcez ins cok acımaz ya bide zaten sırtustu yatamıoz nasıl sekilden sekile gircez bilmem yapılırken

e iyi muradına erdin daha elleme sakın .))))

ya sedye var benim yaptırdıgım yerde yarım oturur pozisyon iste çok dik degil sirt kismi yastık falan koyuyoralr bana ama eziyet yani hele ozel bolge yapılırken sekilden sekle kendimi çok aciz zavalıl gibi hissediyrum :) aksam bir olsa ve bitse o kuaforun kapısından bir çiksam arabama binip evime gitsem benden mutlusu olmayacakk

canım bebekler zaten bezli olcagı için ha ama kusma vs olabilir amaclı yatagı korumak faydalı olabilir
alezlerden alabilirsin olmazsa altına iki kat carsaf falan serebilirsin ana carsafinin altına

eftelyacım iyi günlerde kullanılsın, sağlıkla yatsın büyüsün bebişin içinde

bizim beşik aldığımız yerdeki adam bize yatağın üstüne ince bişi yaptırın dedi benim annem elyaftan ince yatağın üzerine yatak yapacak ama incecik bebek için iimiş öle dediler

adaşım daha hiç minoset almadım ben gebeliğim boyunca bu yüzden evdede yok bizim evde ne kadar ağır ağrı kesiciler varsa onlar mevcuttur minoset felan kesmez beni bu yüzden katlanıcaz (

eftelya güzel günlerde uyut oğluşunu beşiğinde

bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?

saol cnm benimm

ben böyle değildim sonrada oldu : )) herkese bağırmak istiyorum yada tabak bardak kırayım rahatlayım :) şeker ölçümlrimde iyi gidiyor sinire başka bahane lazım kaydirigubbakcemile3 sana mail atayım karşılaştıracaktın, diyetisyeni aradım yemeğe başladıgın andan itivaren 2. saat ölç dedi bende artık öyle ölçüyorum

bu hava nemlediricileri hangi marka almak lazım ? ucuz olanlar parketi ıslatıyormuş?, alan varmı

Eftelya güle güle uyut bebeğini

petrik,babymom,defnedamla teşekkür ederim tebriklerinz için.kötu bir gundü benım için ama geçti.eşimde hatırlamadı zaten.neyse şunun şurasında 2 ayımız kaldı diyorum ve susuyorum yine.
bende 20 gun önce ağda yaptırmıştım ama hala uzamadı özel bölge birde jilet kullandım hep hamılelığimde ona rağmen uzamadı.yınede haziran 10 gıbı giderim sonrada temmuz 25 gibi gitsem tamamdır.

saol cnm daha iileri sizin olsun

canım sirket mailime atarsan sayet sevinirim hotmaileme hiç bakmıyorum zor oluyor ordan dosya indirmek falan

epinar@yunsa.com

odemek yemege basladıktan sonra iki saat sonra olc dedi peki iki saat onra olctun yine 140 ın altı mı olması gerekiyor budurumda ??

yaw sizinkiler uzamıyo ne güsel...benimkilere noluyosa gübre verimiş gibi hemencecişk çıkveriyo üstelik eldivebnle koparıuyom hani jilet olsa anlaıcamda...en çok kortuğumda hazırlıksız yakalmamm umarım herşey tıtkırında gider boncuklu bi şkeilde doğuma gitmem

gübre vermiş gibi haaa :roflol: bari tohumda ekseydin bişiler çıksaydı :roflol:

gönderdim ölçmleri, 2. saat 130 un altında olması lazım benim sabah öğle 120 altında ama akşam 130 civarı büüyk porsiyon yiyorum akşmları :)

senin bilgisyar yasağın bitti galiba??eşin almıştı ya bilgisayarı elinden..
çok şükürr baya önceden bitti az surat asınca iş kolaylaştı şimdide yatış izni verdi ya dr oturma odasına getirdim yattım yerden yazıom hiççç bişi diemio kalkmayım diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisannemlerin eski evine yakin ozaman, bizim eski muhit, kolay bulunur, supersin evrisim, ben bi haber salayim baksinlar bana, beden olarak mediummu large mi aldin sen??ben pijamami medium almistim...alkisalkisalkis

Ay ne demek kusumm.. ben deneyerek aldım kuzumm.. 42 bedenler oldu bana.. ama kırmızı 44 aldım.. o kımono gıbı yaa bıras userımde dokumlu dursun ıstedımm..

günaydın kızlar.bugün tatil ama DOKTORA GİDİYORUM yuppi.onun için erken kalktım.dün de mardinde doyasıya gezdim.doktordan akşam gelirim.gelince yazarım

Hadı bakalım beklıyoruss gusel haberlerını...

Günaydın herkese,
Evriş beşiğinde resmini alalım kraftmı aldın?

Valla bende planlar tammen degıstı Petrıkım.. park yatak aldım.. alınca da tam takım oda fıkrınden vazgectım.. esımın cok ıstedıgı arabalı yatak takımının dolabı ıle sıfonyerını almaya karar verdık.. 2 yasından sonra da arabalı yatagını alacagıs Kuzey e.. bolece park yatak uzun vadede kullanılmıs olcek.. ben sımdı fotolu anlatırımm sana..

Allah yardımcın olsun valla..

...
evrimim güle güle giy gecelikler süper , kuzeycimde sağlıkla uyusun yatağında. yatağı nasıl bende merak ettim..

Saol kuzum.. cok tesekkur ederım..

bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?

Yok yafrum.. o sadece nemlendırme ozellıgı olan bıısı.. yoksa butun kıs nası kullanırdık klıma acıkken onu..

Gypesra... seni seviyorumm kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…