2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım midene kuvvetli vurus hissediyorsan o ayaktır muhtemelen bas asagı duruyorudr bebek

ayy ay mercimekimm aynını bende yasadım hehe:)) karnıma yag suruyordum çıplak acıkta idi karnım ve biryere gitcektik beni bekliyordu esimle oglum yan koltukut oturmuslar. neyse kaykılmıs oturuyordum senin gibi koltugun kenarından tutup dogrulma hareket iyaptım ve resmen kafa çıktııı. og un de dr a gitmistim bebek kafa yukarda duruyodu resmennn bir kafa belirdi karnımda oglumun çok hosuna gitti birdaha yapsana deyip durdu esim yapma dedi birsey olur yahu dedim ne birsey olcak gunde kaç yuz kere bu dogurlma hareketini yapırum ben gormese haberimiz olmuyorz yani karnım çıplak acıkta ve de gozum oraya ilisti diye gordum kafayı:))) ay çok enteresan yaa

Yavrular;

Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??

ben kullanıyom daimi olarak bir aydır falan sırt agrılarıma iyi gelir umudundayım ama henuz tık yok mutemadiyen agrıyor oturdgum zaman

evrim ya bu yeni dunya içinde bolca cekirdek olan kayısı rengi olan meyva dimi ??

ayy ne sans nurdan yaa sizin kuzu sizle alay ediyor valla onca yol tepin gidin haleb ak neyse canım insalah bir hafta sonra gorursunuzn

aaa supermis yaa ama artık beni asıyor uzaklara gitmekk uzun sure ayakta kalmak gitmek isterdim ama maalesefff.

ay ay ay didemm neler neler olmus kuçuk kuçuk sinri bozucu.
sancı dedigin tam nerde ne sekil kac zaman aralıkları ile oluyor ?

fasulye dikkat et canım yuksek çıkmıs ama korkunç çıkmamıs yani 100 luk yukleme onermedimi dr un ??

oyy masallahh iki kiloya yaklasıyorrr desene.
fazla su da iyi deeğil ha benim diyetisyen 2,5 litre içmemi soyluyor demek çok içmekte odem yaparmıs benim ayaklar davul gibi ondanmı acab ? ama simdi yaz terlyoruz da bol su içmemiz grek ve aldıgımız tuzu atmak içnide bol su içmemiz gerek pek mantıklı gelmedi çok su içme odem olur lafı ama bilmioyrum tabi yinede

esrako
doktorum bana idrarda biraz protein fazla dedi.demekki çok su içmiyor ve wc ye çıkmıyorsun buda birikmeye sebep oluyor dedi.benki o kadar içiyorum.ama şunu farkettim wc ye çıkmıyorum o kadar su içmeme rağmen.eskiden bi yudum alsam koşardım.bi de tuzlu yiyorum sanırım ondan wc ye çıkmıyorum.daha fazla içmem lazımmış.

gözün aydın canım...

pinky iyi olmanıza özellikle şekerden yırtmana cok sevindim şekerli hamiş olarak

pinky gözün aydın..

gözünaydın Gülistan maşallah ikinizede şekerkız çıkmadın sevindim senin adına

gözün aydın pinky...

Haydın gosun aydın.. darısı bısım basımıza.

gözün aydın canım gülistanım. maşallah sıpana...

hepinize çokçok thenk yu..:) valla oglumu gördum ve şekerden çok guzel sonuçlarla çıktım diye çok çok mutluyum. darısı herkesin başına...

Yavrular;

Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
evetcanım doktorum surekli kullanmamı söyledi herseferinde ne kadar kaldı bitince tekrar al diyor...zaten benm depomda calsium kalmamış. saolsun Mehmet Akif sömürmüş annesini.öunku bi gun içmeyince o gece kramp girmişti...

eşim sayesinde malta eriği delisi oldum o çok sever he akşam muhakkak yeriz zaten kısıtlı bir zamnı var.. saol canım bilgiler için..:)

canım sadece boyunu tam net hatırlamıyorum kilosu 880 gr henuz kiloya geçmedik.. 27.ci haftadan sonra sanırım.:) boyuda 33 cm falandı sanırım yani sat la herşeyi uyulmu dedi..:)

Günaydın herkese

güle güle kullanın aldıklarınızı en kısa zamnda foto bekliyoruz

Dido benim hem göbek deliğinin etrafı hemde kasıkta ağrım var, eğilip kalkında göbeğim çok ağrıyor, kasıklarımda uzanırken bacakları uzatırsam sancı giriyor, sağa yada sola yatıp bacakları bükünce rahat ediyorum

dün akşam sol tarafıma yattım gece bi uyandım sağ kolum komple uyuşmuş uzun sürw karıncalandı nasıl oldu nasıl becerdim anlamadım

Gözünaydın Meltem maşallah kızına, şeker testindende geçtin biraz dikkat edersin düzelir

Helin maşallah oğluna kocaman olmuş 2 ayın kaldı senin ays heyecanlandım bende az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza, Allah sağlıkla kucağımıza almayıı nasip etsin hepimize

günaydın kızlar yaa bügün yine sağ tafa kasığım ağrıyor dün gece parol içtim dr vermişti gece eşim gelince uyandım geçmemiş sabah kalktığımdan beride bebeğim oynadıkca ağrıyı dahada hissediom şu 2 bucuk ay bi geçseydi sağ salim...

canım gözün aydın herşey yolundaymış maşallah oğluşunaa

canm zaten çekim öncesi onlar seni öyle bi süslerlerki sen bile vaayy ben neymişim dersin..:) haber bekliyoruz bakalım.

Nazancım bence sen es geçme bu modellik olayını. Alttarafı kuaföre gidip bir düzelttirir fön çektirirsin. Adamlar sendeki potansiyeli görmese neden sana teklif etsinler ki yerimseniben Seni bir dergide görmeyi çok isterim.

Kilon çok değil canım dert etme. Ben okulda iki arkadaşımın hamileliklerinde aldıkları kiloyu duyunca artık dert etmemeye başladım. Biri 25, öteki 30 kilo almış. Şimdi ikisi de 0 (sıfırrrr) beden giyiyor. 1,5-2 yıl önce doğum yaptılar. sen 11 kilo almışsın çok mu :1rolleyes:

Ben de iki gündür acayip gerginim ve fena halde grip olmuş durumdayım. Eşimin alerji hastalığı için Bursaya bir özel hastaneye gittik, yollarda başımıza gelmeyen kalmadı.Eşim arabanın lastiğini yardı durduk yere 250 tl bayıldık. Hastaneye gittiğimizde randevu aldığımız doktorun o gün izinli olduğunu öğrendik. klava: Şu ayı hayırlısıyla bir atlatsak.

Yalancı sancılar benim kasığımın sağ tarafından vuruyor canım. Sağ alttan üste doğru ince ince sızlama gibi oluyor. Bazen göbek deliğimin altında ve çevresinde de sızlama gibi oluyor sanki iğne batırıyorlarmış gibi. Ama daha çok sağ alttan hissediyorum. Dinlenince geçiyor, çok uzun sürmüyor.

kızlar magnesuım sıcak mı? soğuk sudamı eritionuz üzerine baktım yazmıo?

TATİLE GİDİYORUMMMM

kizlarrr
simdi esim aradı rezervasyon yaptırmısss. arkadaslarımın gitceeği otel vardı bodrumda. aynı tarihe yani bizim gtimey dusundugumz tarihti zaten aylardır yaptıralım yaptırmayalım diye kararsız bekliyoduk
dun aksam daha konustuk esim dedi aslında riskli ya gitmesek mi sonra gidelim ama nolcak daha 33, haftalık olcam falan gel git yasarken saah konusmus ets de tanıdık arkadaslarımız var sagolsunlar iptalined para iadesi garantmizi var yani hani dr gitme vs derse son muaynede. bodruma gidiyoruz insalla h21 haziranda 33 hafta nın içinde iken. daha evel oglumda 29-30 hatflarada gitmistim fethiyeye gelince derin bir nefes vermistim ama tatilmden geri kalmadım diye mutul olmustum bakalım bu nasıl gececek:))
ilk baktıgım sey sezlongların usutnde minder varmı olud o benim için buyuk konfor olcak çunku varmıs :)
umarım kızım bodrum dogumlu olmaz .)

süpermiş saol canm bakalım haftaya salı gidebirlim inş.:)

eftelya
geçmiş olsun.ağrın dayanılmayacak kadar çokmu ki ilaç alıyorsun
evet canım pazartesi drye gittim senin oğluşun gibi bebek doğum pozisyonunu almış ama boyu normalden uzunmuş bebek kasıldığı için açılmam olabileceğini söledi ogün ağrı kesici serum almıştım geçmişti dün gece tekrar başladım bu arada saol cnmm

bak sen sıpaya..boşver norra doğunca bol bol görcen nasılsa..belki haftaya verir canı isterse..

eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla

ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum

ben haftanın 4 günü yayıla yayıla yatıyorum valla..( çok üsgünüm..yastığa sarılıyorum eşim niyetine ama yerini tutmuyo..

mutlaka katıl çekimlere..havamız olsun bizim de..sen her halinle güzelsin..peki nerden esti? nası seçildin?

gözün aydın..maşşallah..100 lük yapılmıycakmı?

ayyy çok heyecanlandım seni okurken..az kalmış helin..arkandan geliyoruz..oğluna maşallah demek istiyorum neredeyse 2 kg olmuş.yerim ben onu..

çok üzücü..allah acil şifa versin..(

esrako gözun aydın darısı başımıza ama ben korkuyorum ya.. çünkü ben suya dayanamayan biri olarak muhtemel çıkmam denizden gerçi doktorum mayon ıslak kalmadıgı surece hiç bi sorun olmaz demişti..bkalım ayy senn yerine ben heycanlandım..

Kızlarrr,
Tatilden yeni döndüm.. şakkıdı Son zamanlara bırakmak istemedik, eşim de işlerini ayarlayınca 2 haftalığına kaçıverdik Ege sahillerinee hihoyyyt İlaç gibi geldi ama sizleri de çok özledim.. :1hug: zaten son zamanlarda deli etmişti site, giremiyordum bi türlü.. düzelmiş neysekii :Saruboceq: Tamamını okumam mümkün değil ama işlerden fırsat buldukça göz atıcam geçmişe, umarım tüm anneler ve bebişler iyidir yerimseniben

ŞÜKÜR kavuşturana msn ye de ileti attım sana nerdesin diee merak etmiştim seni ama ii olmana sevindim valla ne güsel yapmışsın hoş geldin cnma.s.

Esraaa......tatile gidiceksin ne güzel..kızının da ilk tatili olucak böylece..kıskandım şimdi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…