selamlar ...kızlar ..al bende de o kadar diyorum bi sorumda benim var.iki gündür mideme mideme gelio tekmemidir kafa mıdır..şu an hangi pozisyondadır sizce.böle ik göğsümün arasına darbe aloıyom oturunca özellikle ....hadi tecrübeli annler bende açıklama bekliyimmm
canım midene kuvvetli vurus hissediyorsan o ayaktır muhtemelen bas asagı duruyorudr bebek
ben acayip bişey yaşadım geçenlerde...sandalyeye sırtımı dayadım ama masadan uzakta vaziyette..elim de mause ta...bilgisayarda bişiler yapıyodum..sonra masadan güç alarak doğrulmaya çalıştım..ekrana yaklaşıcaktım..tam o doğrulma esnasında midemin üstünde bi top belirdi, oğlumun kafasıydı..bi garip oldum..
ayy ay mercimekimm aynını bende yasadım hehe:)) karnıma yag suruyordum çıplak acıkta idi karnım ve biryere gitcektik beni bekliyordu esimle oglum yan koltukut oturmuslar. neyse kaykılmıs oturuyordum senin gibi koltugun kenarından tutup dogrulma hareket iyaptım ve resmen kafa çıktııı. og un de dr a gitmistim bebek kafa yukarda duruyodu resmennn bir kafa belirdi karnımda oglumun çok hosuna gitti birdaha yapsana deyip durdu esim yapma dedi birsey olur yahu dedim ne birsey olcak gunde kaç yuz kere bu dogurlma hareketini yapırum ben gormese haberimiz olmuyorz yani karnım çıplak acıkta ve de gozum oraya ilisti diye gordum kafayı:))) ay çok enteresan yaa
Yavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
ben kullanıyom daimi olarak bir aydır falan sırt agrılarıma iyi gelir umudundayım ama henuz tık yok mutemadiyen agrıyor oturdgum zaman
Bu aralar çok bol.. tüketin.. özellikle sadece balıkta bulunan fosfor.. bu meyve de de mevcut.. sırf bunun ıcın bıle yenmeli..
YENİ DÜNYA:
BESİN DEĞERLERİ
Yenidünya meyvesi, yüksek oranda A vitamini içerir. Eti ve kabuğunun rengi, meyvenin A vitamini kaynağı karoten yönünden zengin olduğunu gösterir. Ayrıca B ve C vitaminleri; fosfor, potasyum ve kalsiyum gibi mineral maddeler ve şeker yönünden de zengindir.
evrim ya bu yeni dunya içinde bolca cekirdek olan kayısı rengi olan meyva dimi ??
selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi, dolastim, tuvalete gittim, bekledik, neredeyse amuda kalkicaktim ama kadin bi poz yakalayamadi, kafasi yukarida ayaklar asagidaymis ve yuzude ters donukmus yanii hayal kirikligiyla geldik esim ve ben..halbuki nasil heves yapmistik..bi tek boyunun 33 cm oldugunu ogrendik, o kadar cukulata yedim, seker komasina giricektim sipa banamisin demedi yaa...:mymeka:neyse haftaya bi daha randevu aldik pozisyon degistirdi degistirdi yoksa goremicez, hatayada son limit haftaymis, yani 28.haftadan sonra gruntu iyi olmuyor dedi kadin:1no2: iste boyle...
ayy ne sans nurdan yaa sizin kuzu sizle alay ediyor valla onca yol tepin gidin haleb ak neyse canım insalah bir hafta sonra gorursunuzn
istanbul hamişleriii (özellikle avrupa yakasında oturanlar)
oliviumda kriz nedeni ile salı günleri bi kampanya başlatılmış salı pazarı diyeeee
bütün mağazlar kapılarına sepetler yapmışlar ürünlerin fiyatları acayipp düşmüş şekilde satıyorlar iş olmadığı için..
fazla gezemedim ama haftaya salı tam gün ordayımm polaris bile kapıya stand koymuş ayakkabılar 19 tl
sabri özelmi desen lc waikiki mavi adil ışık panço mango ne ararsan özelliklede dagi eşofman altı tarzı pantolan 9 tlydi lohusa takımlarınız almadıysanız gidin bakın 27 tlye çok güzel pijama takımlar vardı ben bileydim salı alırdım iki katı fiyatına aldım pehh hemen hemen tüm markalar kapıya sepet açmışlar mutlaka gidin görün bence kaçmazzz..
ben yatarr öpüldünüzzz hepinizzz...
aaa supermis yaa ama artık beni asıyor uzaklara gitmekk uzun sure ayakta kalmak gitmek isterdim ama maalesefff.
herkese günaydın arkadaşlar.bu sabah çok gergin başladım güne.gece sıcaktan uyuyamadım.sabah yumurta cıvık haşlandı.küpelerimi bulamadım.spor ayakkabılarımın bağcığına bastım yapışıyordum yere.hava çok sıcak işyerinde klimayı açtırmıyorlar üşüyorlarmış..galiba ven çok sıcaklanıyorum..bir de karnımda sancı oluyor bu gün..yalancı sancı dedikleri bu mu?
siz de oluyor mu o sancılar oluyorsa nerede? kasıkta mı? göbek deliğinin oralarda mı?
ay ay ay didemm neler neler olmus kuçuk kuçuk sinri bozucu.
sancı dedigin tam nerde ne sekil kac zaman aralıkları ile oluyor ?
selam kızlar günaydın
dün doktor kontrolüm vardı
kızım 1250 gram çıktı haftasıyla da uyumlu maşallah. Şeker yüklemesi yapıldı 148 çıktı hamileler için sınır 140 dedi biraz ekmek makarna tatlı pilavı azalt kes dedi tansiyonum 10 a 7 çıktı iyi dedi ama ben ayaklarım şişyor deyince tuzsuz ye dedi hepsi bu sizler nasılsınız
nazan poz ver bence de kaçırrma hatıra olur
fasulye dikkat et canım yuksek çıkmıs ama korkunç çıkmamıs yani 100 luk yukleme onermedimi dr un ??
günaydın kızlar.DÜN DOKTORDAYDIK.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok
oyy masallahh iki kiloya yaklasıyorrr desene.
fazla su da iyi deeğil ha benim diyetisyen 2,5 litre içmemi soyluyor demek çok içmekte odem yaparmıs benim ayaklar davul gibi ondanmı acab ? ama simdi yaz terlyoruz da bol su içmemiz grek ve aldıgımız tuzu atmak içnide bol su içmemiz gerek pek mantıklı gelmedi çok su içme odem olur lafı ama bilmioyrum tabi yinede