evet canım istikbalden aldık saol canım benim daha iileri senin inatcı sıpanın olsun okudumda bugün seni baya yormuş sanırım kaydirigubbakcemile3eftelya besikkine bayildim, cok guzel, istikbalin mi dedin sen??
izmirdeyken, cesmeye yazliga gittigimizde agacin yarisini indirdim mideye, fayda etmismidir, baya bi etoks olmustur dimi:)))
benimkie kukuya bi tekmeler indiriyor,tepiyor resmen, zonkluyor...
magnezyumu bugun dr verdi bana, doguma kadar hatta sonrsindada devam dedi..
banada atsana noooluuurrrrr....
sinavinda basarilar tatlimm
pinky sekerden yirtmissin....gozun aydin..
Ben şaşırıyorum 1-2 kere denedim oturarak kılmayı olmuyo şaşırdım hep hala yerde kılıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak anamdan ders alıyım bari oturarak kılmak içinaynenn benimde karışıyoo otururak kafam bende anama sorayım oda oturarak kılıyo delikafadulden
ah be güzelim birisinin alttan alması gerek erkekler kütüktür yontucan otur konuş açık ve net böyle iki tarafta trip yapa yapa nereye kadar yıpranan sen oluyosun yine huzursuzluk çok kötü bi durumyaw bende erken gelsede eşim birşeyler yapsak diyorum ama yok gelmiyor.annen gelmicekmi diyor bana bugun ne zaman gelecek diyor.sabah da moralimi bozuk görünce anneme bırakayımmı seni diyor.delimi ne hata üstüne hata yapıyor bu herif.cevap verme tenezzülünde bile bulanmadım yani o kadar.anlamıyorkı benim sadece ona ihtiyacım var su an anneme heleki kayınvalideme hiç yookkk..Çok üzgünüm çoook
bu arada isminiz çok güzelmiş ismi ile yaşasın oğluşun gamyoncuiremsu
ben sölemiştimmm o cümleyiii delikafadulden aynı benim kocammm tipik bir yontulmuş kalem görüntüsü var odunnnnn delikafaduldenAdıyla yaşasın inşallah.. Gelgit, yazdıklarını okudum canım da, geçen bir arkadaşa da yazmıştım burada. Yoksa burada mı okumuştum?? Aman neyse.. "erkekler kalem gibidir, en incesinin bile hammaddesi odundur" Hele hele hamileyken yapıylır mı yanii.. Kusura bakma ama hödüklüğün daniskası! Er geç anlayacaktır yaptığını, o zaman acısını çıkarırsın. Şimdi kendini üzüp de bebişini de etkilemesine izin verme lütfen...
ayyy canım benim çok sevindimmm şekerinin çıkmamasına gözünaydınnn MEHMETimize kocaman bi maşallah tatlım gr ne kadarmış kiloya geçmişmi aklında kalmadımı unutulurmuu kız hiç bunlarr :mymeka:herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...
yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...
:roflol: ay bencedeee hamile ya bide millete der sanıyoki ayrı resimler koydum :roflol: laelaelaelaelaePark yatagını goremesek te emınım sahanedır Didomm.. malumat ıkı aynı foto bı park yatak demek herhal oralarda :)))
aha bitanede burda :roflol: benim şeker hamilemmmm a.s.görmedim daha önce yazdıgını mersi, kraft ın vardı 69 tl güzel marka almak lazım parkeler şişmesin
Evriş Taze siz hangi marka aldınız kaç kuruş ?
aaaaa kayra kuzummm sen bugünlerdee pek bi hassassın eskisi gibi topiğe girmiyosun sohbetlere katılmıyorsun ve alınganlıklar yapıyorsunnn farkındamısın??hemde evdesinn okuldayken daha çok geliyodun..valla beni bağlamaz şekerim ben seni görmedimki.hem sen merak edilmişsin ben değil cicim....sana talep olmuş...
bak bakalım geçmişe sende merak edilmişmisin??ben senin ismini özellikle vermiştim benneyaptımki yapmaa böleeeee senağlama
sende ne hazırcıı hatunsun yaaa yok herkes iyi merak etme ufak tefek sıkıntılardan başka sende artık katıl aramıza özlüyozzz iki yazıp kaçıyosunn ayrıcaa bu yaprak dökümüde bana böööğ getirdi artık sarmıyo izlemiyorum doğru dürüstttmerhaba güzel anneler,
Bu akşam yaprak dökümü reklam aralarında girip geçmişi okumaya çalışacağım.
herkes iyi mi? LALECE artık izmir de değil mi?
alışverişler son surat tamamlanıyor galiba. anladığım kadarıyla....
kimsede problem yok değil mi arkadaşlar? ben malum topikten bihaberim buaralar. var mı mühim havadisler?
bizim oralarıda bilirmisin annem sen kaydirigubbakcemile3eylem tek katlı evler var onlardan biri sizin eviniz o zaman.eşimin ailesi şefkat sitesinde oturuyor.m.akifte sonra da anadolu lisesinde okumuş.biliyom ben sizin evinizin oraları.
ayyy inanmıyorummm süperrr yaaa ben sandım öle netten bi foto buldunnn bende yapcamm bende istiyommm ama arada bi fark olurr benim göbek kapkaparaa kocamın el bembeyazz delikafaduldenEveeetalkisalkisalkisBenim göbüşüm ve babamızın eli:asigim:
ayça kız acaba senin derinmi kalın çocuk oynuyoda sen hissetmiyosun kimisi öle olurmuşş Çok üzgünüm çoookne hıçkırığını, ne döndüğünü,ne de hareketlerini, ne kafasını, ne de ayağını anlıyorum... ara sıra keyfi gelirse minik tekmelerini hissediyorum hepsi buuuu.. delirtmeyin beniiiiiii
ben bi ara ağrılarım varken almıştım doktor ağrın bitince bırakırsın demişti bende bıraktım almıyorumYavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
bu malta eriği dimi kuzum yeni dünya derken??sarı olan haniiBu aralar çok bol.. tüketin.. özellikle sadece balıkta bulunan fosfor.. bu meyve de de mevcut.. sırf bunun ıcın bıle yenmeli..
YENı DÜNYA:
BESıN DEĞERLERı
Yenidünya meyvesi, yüksek oranda A vitamini içerir. Eti ve kabuğunun rengi, meyvenin A vitamini kaynağı karoten yönünden zengin olduğunu gösterir. Ayrıca B ve C vitaminleri; fosfor, potasyum ve kalsiyum gibi mineral maddeler ve şeker yönünden de zengindir.
ayyy kıyamam sanaa ee işte bu kadar teonun başının etini yedin oğluda sana ders verdi delikafadulden olsun sağlıklı olsunda varsın poz vermesin zatiii 2 ay sonraa kucağında bol bol pozlar veriri hayırlısı ilee :sm_cool:selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi, dolastim, tuvalete gittim, bekledik, neredeyse amuda kalkicaktim ama kadin bi poz yakalayamadi, kafasi yukarida ayaklar asagidaymis ve yuzude ters donukmus yanii hayal kirikligiyla geldik esim ve ben..halbuki nasil heves yapmistik..bi tek boyunun 33 cm oldugunu ogrendik, o kadar cukulata yedim, seker komasina giricektim sipa banamisin demedi yaa...:mymeka:neyse haftaya bi daha randevu aldik pozisyon degistirdi degistirdi yoksa goremicez, hatayada son limit haftaymis, yani 28.haftadan sonra gruntu iyi olmuyor dedi kadin:1no2: iste boyle...
eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla
ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum
ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum
sende ne hazırcıı hatunsun yaaa yok herkes iyi merak etme ufak tefek sıkıntılardan başka sende artık katıl aramıza özlüyozzz iki yazıp kaçıyosunn ayrıcaa bu yaprak dökümüde bana böööğ getirdi artık sarmıyo izlemiyorum doğru dürüsttt
ZAMANINDa gelecen anam..bekliyoruz gidiyoruz sonra.sonunda kararımı verdim ve tetanoz oldum..azcık kolum ağrıyo..dide çağır bizi sonra kaç aferin sana
benim 4. kutu bu bitmek üzere.hergün almıyorum.bu damide yani.günde 3 defa yazmıştı bi de.yeni doktoruma dedim hergün içmiyorum diye.birşey demedi.ağrolarım da azldı bu ara.7.haftadan beri çekince insan biraz insafa geliyor demek ki.Yavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
hergün yiyorum ben.ama iki aynı fotoyu eklememe engel olmamış.hem daha önce eklemiştim.tazeninkinin rengi değişiği.ilk ben aldım o yüzden unutuldu.petrikle dalga geçmeyecektimBu aralar çok bol.. tüketin.. özellikle sadece balıkta bulunan fosfor.. bu meyve de de mevcut.. sırf bunun ıcın bıle yenmeli..
YENİ DÜNYA:
BESİN DEĞERLERİ
Yenidünya meyvesi, yüksek oranda A vitamini içerir. Eti ve kabuğunun rengi, meyvenin A vitamini kaynağı karoten yönünden zengin olduğunu gösterir. Ayrıca B ve C vitaminleri; fosfor, potasyum ve kalsiyum gibi mineral maddeler ve şeker yönünden de zengindir.
Jenny foto makinasıda aldınmı ? aldıysan aldıklarının resmini çek görelim,, kolay buldunmu hanları ?
Dido benle dalga geçerse bölye oluy iştee naniknanik
evriş hanımlar da gelmişler.eğleniyormuyuz evriş hanım..
piyanist şantöre bağladım
sorma petrik madara oldum esra cadısına.evriş uyandırmış milleti..alçakk
demamm öle olsun sen iste biz anlatırızz ne var ne yokkk ama şimdi senden ufak bi ricam var az biraz özet geçsene beaaa canım benimm kocişle dışarda yedik yemeği dizi yine gümledi ama haftaya söz izlicemmm..bende söz sana ne var ne yok anlatcam kimde şeker var kim doktora gitmiş kim büzüşük beyinlilik yapmış ne var ne yok bütün dedikoduları sıralıcammm :1hug: a.s.aşşşşkkk olsun GYPSY. sen bana yaprak dökümünü anlattırırken iyiydi mi? ne yapalım arkadaşım, her sabah niyetleniyorum işe gider gitmez "şu işler yoğunlaşmadan, telefonlar çalmaya başlamadan bi kızlara bakayım" diyorum, giriyorum topiğe. bakıyorum en az 50 sayfa yazılmış. oku oku bitmez. muhabbeti yakalayabilmek için en azından 2 sayfa geriye gideyim , alıntı yapar yazarım diyorum. ben okuyup da alıntı yapana kadar bi bakıyorum 2 değil 12 sayfa geride kalmışım. hızınıza yetişilmiyor. ben de özet istiyorum topiğin gediklilerinden. ne var ayol, arkadaşlık öldü mü?
ben diziye gidiyorum tekrar, reklamda dönerim.
:roflol: ayy sen tut iki aynı fotoyu alt alta koy bide bize yuttrucak park yatak diyee :roflol: seni hamile seniiiii evrişim böyle kozlar geçtimi kaçırmalayım başka türlü başedilmez bu hatunlasorma petrik madara oldum esra cadısına.evriş uyandırmış milleti..alçakk
ay oranın personeli meşhurdurrr sülük gibi yapışırlarrr hele o bi sokak yokmu pardesü kaban sokağı çocuğa zıbın alıcam adamlar beni zorla pardesü dükkanı sokuyor ya diyorum manyakmısınız sizzz ben bebek eşyası alıcammm çocuk montlarıda var diyolar hey yarebbimmmCanım benim elimle koymuş gibi buldum valla - 1-2 kişiye sorduk sadece kapalı çarşının hangi çıkışından çıkalım diye - hayran kaldım ya özellikle havuzlu hanın en alt katına - herşey var orda birde çok ilgili oranın personeli çok yorulmuştuk kardeşimle gez gez oturduk biraz limonata bile ikram ettiler :) İyiki seni dinleyip oraya gitmişim
foto makinası almadık daha ya - hep başka bi ödeme çıkıyo erteliyoruz ( araba alacaz sanki :))) ama sözüm söz herşeyi tek tek çekecem alınca - elinde sonunda alacaz o makinayı bebek gelene kadar ama dimi
hımmm şimdi anlaşıldııı ama kvırmak yokk foto istiyozz FOTOO FOTOO FOTOO FOTOO FOTOO FOTOOgypresracım canım,asla alınganlık yapmadım alıştık birbirimize.alınganlık yapacak bir durumda olmadı çok şükür.o bir kıvırma yöntemiydi şekerim...kime niye alınayımki?canım valla psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçtim allaha şükür yeni yeni atlatıyorum ama sırt ağrılarım inan pc başında oturtmuyor birde annişkom var hep peşimde.hemen bağırıyor.daha sık geleceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?