2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım istikbalden aldık saol canım benim daha iileri senin inatcı sıpanın olsun okudumda bugün seni baya yormuş sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla

ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum

benim öyle bi durumum olmuyo zaten kısmen adamın üstünde yattığım için garibim ezilme pozisyonları ile uyuyo sırf ben rahat uyaybilim diye sesinide çıkartmıyoo delikafadulden

ben çıkıyorum kızlar belki girerim belki girmem bugünde anacığıma sarılıp uyuyum bariii allahtan aralarında fark yok ikiside tontişkaydirigubbakcemile3 hadi şimdilik herkese ii akşamlar:a015:

ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum

ben araya yastık koydum, fazla yanaşamıyo =) yastık ne işe mi yarıyo? üstüne bacağımı atıyorum ya da bacaklarımın arasına koyuyorum. kullanmadığım zaman aramızda duruyo =)

Selam kızlar ben döndüüüüm
5 gün istanbuldaydım anneciğimin yanında - bol bol hasret giderdik malum artık taaa doğumda görüşücez Bol bol alışveriş yaptım bebeğime 1-2 eksik kaldı onları da tamamlarım önümüzdeki günler İçim epey rahatladı -telaş ediyodum ya sürekli hiç bir şeyim hazır değil diye Sizlerin tavsiye ettiğiniz yerlere gittim istanbulda - herşeyimi aldım Dönüşüm biraz zahmetli oldu ama - ünlüler gibi avrupadan birkaç valizle döndüm kaydirigubbakcemile3
Sizleri de nasıl özlemişim - şimdi biraz geçmişi okuyacam bu akşam ama 6 günün geçmişi nasıl okunacaksa.....
Hepinizi öptüm

aşşşşkkk olsun GYPSY. sen bana yaprak dökümünü anlattırırken iyiydi mi? ne yapalım arkadaşım, her sabah niyetleniyorum işe gider gitmez "şu işler yoğunlaşmadan, telefonlar çalmaya başlamadan bi kızlara bakayım" diyorum, giriyorum topiğe. bakıyorum en az 50 sayfa yazılmış. oku oku bitmez. muhabbeti yakalayabilmek için en azından 2 sayfa geriye gideyim , alıntı yapar yazarım diyorum. ben okuyup da alıntı yapana kadar bi bakıyorum 2 değil 12 sayfa geride kalmışım. hızınıza yetişilmiyor. ben de özet istiyorum topiğin gediklilerinden. ne var ayol, arkadaşlık öldü mü?
ben diziye gidiyorum tekrar, reklamda dönerim.

sonunda kararımı verdim ve tetanoz oldum..azcık kolum ağrıyo..dide çağır bizi sonra kaç aferin sana
ZAMANINDa gelecen anam..bekliyoruz gidiyoruz sonra.
Yavrular;

Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
benim 4. kutu bu bitmek üzere.hergün almıyorum.bu damide yani.günde 3 defa yazmıştı bi de.yeni doktoruma dedim hergün içmiyorum diye.birşey demedi.ağrolarım da azldı bu ara.7.haftadan beri çekince insan biraz insafa geliyor demek ki.
hergün yiyorum ben.ama iki aynı fotoyu eklememe engel olmamış.hem daha önce eklemiştim.tazeninkinin rengi değişiği.ilk ben aldım o yüzden unutuldu.petrikle dalga geçmeyecektim
ahanda budur
[/URL][/IMG]

been itiyorum yanımdan rahat ver diyorum bulaşmıyor eşim, bazende Taze gibi yastıkla uyuyorum ruh halime göre değişiyor : ))

eşim maç izliyo, oğluş tekmeliyor :)) koltukta sızıyordum siz aklıma geldiniz
3 gündür gece öğününü yemeden yatıyorum diyet bozulmasın bugün erken uyumicam azimliyim cokacimcoook

Jenny foto makinasıda aldınmı ? aldıysan aldıklarının resmini çek görelim,, kolay buldunmu hanları ?

Dido benle dalga geçerse bölye oluy iştee naniknanik

evriş hanımlar da gelmişler.eğleniyormuyuz evriş hanım..
piyanist şantöre bağladım

sorma petrik madara oldum esra cadısına.evriş uyandırmış milleti..alçakk

Jenny foto makinasıda aldınmı ? aldıysan aldıklarının resmini çek görelim,, kolay buldunmu hanları ?

Dido benle dalga geçerse bölye oluy iştee naniknanik

Canım benim elimle koymuş gibi buldum valla - 1-2 kişiye sorduk sadece kapalı çarşının hangi çıkışından çıkalım diye - hayran kaldım ya özellikle havuzlu hanın en alt katına - herşey var orda birde çok ilgili oranın personeli çok yorulmuştuk kardeşimle gez gez oturduk biraz limonata bile ikram ettiler :) ıyiki seni dinleyip oraya gitmişim
foto makinası almadık daha ya - hep başka bi ödeme çıkıyo erteliyoruz ( araba alacaz sanki :))) ama sözüm söz herşeyi tek tek çekecem alınca - elinde sonunda alacaz o makinayı bebek gelene kadar ama dimi

evriş hanımlar da gelmişler.eğleniyormuyuz evriş hanım..
piyanist şantöre bağladım

Evrim ısırsın seni e mi.. sıpa!! kendi düdüklüğün.. ıkı tane arka arkaya foto koymussun.. ben yapsam sımdı sallandırmıstın bıle beni... piyanistleri semem.. hele hele şantörleri hiç semem laelaelaelaelae

tazecim,canım doktora ben çalışmak istemiyorum dedim ağrılarım oluyor dedim.çünkü haftada 30 saat dersim vardı.oda raporun yanmasın heyet verelim dedi sağolsun.1 nisandan bu yana heyet raporuyla yatıyorum evde.ama çok sıkıldım....

gypresracım canım,asla alınganlık yapmadım alıştık birbirimize.alınganlık yapacak bir durumda olmadı çok şükür.o bir kıvırma yöntemiydi şekerim...kime niye alınayımki?canım valla psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçtim allaha şükür yeni yeni atlatıyorum ama sırt ağrılarım inan pc başında oturtmuyor birde annişkom var hep peşimde.hemen bağırıyor.daha sık geleceğim inşallah...

demamm öle olsun sen iste biz anlatırızz ne var ne yokkk ama şimdi senden ufak bi ricam var az biraz özet geçsene beaaa canım benimm kocişle dışarda yedik yemeği dizi yine gümledi ama haftaya söz izlicemmm..bende söz sana ne var ne yok anlatcam kimde şeker var kim doktora gitmiş kim büzüşük beyinlilik yapmış ne var ne yok bütün dedikoduları sıralıcammm :1hug: a.s.
:roflol: ayy sen tut iki aynı fotoyu alt alta koy bide bize yuttrucak park yatak diyee :roflol: seni hamile seniiiii evrişim böyle kozlar geçtimi kaçırmalayım başka türlü başedilmez bu hatunla
ay oranın personeli meşhurdurrr sülük gibi yapışırlarrr hele o bi sokak yokmu pardesü kaban sokağı çocuğa zıbın alıcam adamlar beni zorla pardesü dükkanı sokuyor ya diyorum manyakmısınız sizzz ben bebek eşyası alıcammm çocuk montlarıda var diyolar hey yarebbimmm
hımmm şimdi anlaşıldııı ama kvırmak yokk foto istiyozz FOTOO FOTOO FOTOO FOTOO FOTOO FOTOO

tazemburcum
minoset aldım içtim ama fayda etmedi ayrıca öle bi yerdeki evim eczane yok yakınlarda mecbur arabaya bin uzuun bi yokuş in eczanye git öyle bi yerdeyim yaneee
birde şu nemlendirici ile alakalı birşey sorucam benim kocişin burnu tıkanıyo ve horlama yapıyor aynı şekilde benimkide tıkanıyor bu nemlendirici bunada iyi gelirmi??iki tane bile almaya değer..
ablamada dedğin kitabı alıcaktım ama d&r da yoktu zamanda yoktu başka yerlere bakmak için bende adil ışıktan girip bi elbise aldım..ama ben kendime alıcam merak ettim tavsiye üzerine aldığım kitapları hep sevmişimdir sağol tatlımm :1hug:

istanbul hamişleriii (özellikle avrupa yakasında oturanlar)
oliviumda kriz nedeni ile salı günleri bi kampanya başlatılmış salı pazarı diyeeee
bütün mağazlar kapılarına sepetler yapmışlar ürünlerin fiyatları acayipp düşmüş şekilde satıyorlar iş olmadığı için..
fazla gezemedim ama haftaya salı tam gün ordayımm polaris bile kapıya stand koymuş ayakkabılar 19 tl
sabri özelmi desen lc waikiki mavi adil ışık panço mango ne ararsan özelliklede dagi eşofman altı tarzı pantolan 9 tlydi lohusa takımlarınız almadıysanız gidin bakın 27 tlye çok güzel pijama takımlar vardı ben bileydim salı alırdım iki katı fiyatına aldım pehh hemen hemen tüm markalar kapıya sepet açmışlar mutlaka gidin görün bence kaçmazzz..

ben yatarr öpüldünüzzz hepinizzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…