tazemburcum
minoset aldım içtim ama fayda etmedi ayrıca öle bi yerdeki evim eczane yok yakınlarda mecbur arabaya bin uzuun bi yokuş in eczanye git öyle bi yerdeyim yaneee
birde şu nemlendirici ile alakalı birşey sorucam benim kocişin burnu tıkanıyo ve horlama yapıyor aynı şekilde benimkide tıkanıyor bu nemlendirici bunada iyi gelirmi??iki tane bile almaya değer..
ablamada dedğin kitabı alıcaktım ama d&r da yoktu zamanda yoktu başka yerlere bakmak için bende adil ışıktan girip bi elbise aldım..ama ben kendime alıcam merak ettim tavsiye üzerine aldığım kitapları hep sevmişimdir sağol tatlımm :1hug:
Canım benim elimle koymuş gibi buldum valla - 1-2 kişiye sorduk sadece kapalı çarşının hangi çıkışından çıkalım diye - hayran kaldım ya özellikle havuzlu hanın en alt katına - herşey var orda birde çok ilgili oranın personeli çok yorulmuştuk kardeşimle gez gez oturduk biraz limonata bile ikram ettiler :) İyiki seni dinleyip oraya gitmişim
foto makinası almadık daha ya - hep başka bi ödeme çıkıyo erteliyoruz ( araba alacaz sanki :))) ama sözüm söz herşeyi tek tek çekecem alınca - elinde sonunda alacaz o makinayı bebek gelene kadar ama dimi
sen hiç kafaya takma. benim atlattıklarımı bilmiyorsun tabi. benim üçlü testte riskim 1/77 çıkmıştı. derhal amniyosentez yaptırdık tabi.3 gün ağlamaktan helak oldum. sonra hemen sonucu aldık, herşey normalmiş. hayatımın en mutlu anlarından biriydi. riski 1/2 çıkıp da amniyosentezde herşey normal çıkan birini de duymuştum. 1/45 olup da aklananlar filan, neler neler... yaşın kaç? riskin yüksek hesaplanmasında yaş çok önemli bir faktör. riski epey yükseltiyor. ben 36 yaşındayım ve 2 düşük hikayem var diye riskim çok yüksek çıkmış olabilirmiş. içini rahat tut diye yazdım bunları....afaebru maalesef sorunca sende aynı dertten muzdaripsin sandım iyi ki değilsin canım...
ya kızlar sizde endişeleniyomusunuz, detaylıda falan bakıldı herşeyi çok normal cok şükür ama benim 3 lü tarama testim 950/1 çıkmıştı eski doktorum biraz riskli istersen amniosentez yapalım demişti yaptırmamıştım, herşeyi çok normal gözüküyo ama yine de ben cok korkuyorum bi sakatlık bi sorun cıkıcak diye hep aklımda, hamilelik yüzünden mi bu kadar endişeli oluyo acaba insan, kötü şeylr düşünmemeye çalışıyorum ama sorun çıkıcak diye de ödüm kopuyoo benim(
eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla
ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum
istanbul hamişleriii (özellikle avrupa yakasında oturanlar)
oliviumda kriz nedeni ile salı günleri bi kampanya başlatılmış salı pazarı diyeeee
bütün mağazlar kapılarına sepetler yapmışlar ürünlerin fiyatları acayipp düşmüş şekilde satıyorlar iş olmadığı için..
fazla gezemedim ama haftaya salı tam gün ordayımm polaris bile kapıya stand koymuş ayakkabılar 19 tl
sabri özelmi desen lc waikiki mavi adil ışık panço mango ne ararsan özelliklede dagi eşofman altı tarzı pantolan 9 tlydi lohusa takımlarınız almadıysanız gidin bakın 27 tlye çok güzel pijama takımlar vardı ben bileydim salı alırdım iki katı fiyatına aldım pehh hemen hemen tüm markalar kapıya sepet açmışlar mutlaka gidin görün bence kaçmazzz..
ben yatarr öpüldünüzzz hepinizzz...
aaa senin de kızın olacaktı di mi? adı ne olacaktı canım? kusura bakma kaçırdım galiba.maşallah bu arada.benim de ayaklarım şişiyor ama az yiyiorum tuzu zaten.havalar sıcak belki de ondandır.selam kızlar günaydın
dün doktor kontrolüm vardı
kızım 1250 gram çıktı haftasıyla da uyumlu maşallah. Şeker yüklemesi yapıldı 148 çıktı hamileler için sınır 140 dedi biraz ekmek makarna tatlı pilavı azalt kes dedi tansiyonum 10 a 7 çıktı iyi dedi ama ben ayaklarım şişyor deyince tuzsuz ye dedi hepsi bu sizler nasılsınız
nazan poz ver bence de kaçırrma hatıra olur
maşallah helin sen de derya gibi ilk doğuranlardan olacaksın o zaman.ben de şimdi bir acayip oldum.biri doğurunca topikten ne yaparım bilmem.bakalım kaçıncı doğuracağım ben..sanırım ben de ilk 10'un içinde olurum.günaydın kızlar.DÜN DOKTORDAYDIK.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok
sıcak olmasından iyidir milkçiğim inan sıcak çok kötügünaydınlarrrrr......kötü bir gün kötü bir sabah.... hava kapalı yağışlı içim karardı valla insanın yataktan kalkmak canı istemiyor.....sanki gece bütün semti turlamışım üzerimden tır geçmiş gibi sabah kalktım heryerlerim ağrıyor halada öyle ne biçim bir yorgunluk hala anlamış değilim.....
parça parça yazıyorum ama 27+3 üm sat a göre detaylıya göre 28+0 ım ve 11 kilo almışım çok mu kızlar 71 kilo olmuşum şok geçirecektim idrar yollarımda biraz iltihap çıkmıştı onun içinde fitil verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?