2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bence yarar, çünkü özellikle klima ya da kalorifer kullanılan evlerde hava çok kuruyor. Denemkete fayda var.. Ben hayatta o kadar çabuk iyileşemezdim. Hem de ilaç almadan!!!
Mİnosetin fayda etmemesine şaşırdım, bana çok iyi geliyo ki, normalde ya majezik ya cataflam ancak geçirirdi benim baş ağrımı...

Hoşgeldın.. en kısa zamanda beklıyorus cicileri..

sen hiç kafaya takma. benim atlattıklarımı bilmiyorsun tabi. benim üçlü testte riskim 1/77 çıkmıştı. derhal amniyosentez yaptırdık tabi.3 gün ağlamaktan helak oldum. sonra hemen sonucu aldık, herşey normalmiş. hayatımın en mutlu anlarından biriydi. riski 1/2 çıkıp da amniyosentezde herşey normal çıkan birini de duymuştum. 1/45 olup da aklananlar filan, neler neler... yaşın kaç? riskin yüksek hesaplanmasında yaş çok önemli bir faktör. riski epey yükseltiyor. ben 36 yaşındayım ve 2 düşük hikayem var diye riskim çok yüksek çıkmış olabilirmiş. içini rahat tut diye yazdım bunları....

eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla

ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum

yoooo ben hiç yayılmak istemiyorum. zaten yayılamıyorum ki belimin ağrısından. şu benim copeman nodülüm kıpırdamama bile müsade etmiyorki. bazen gece sinanı uyandırıp "beni döndürsene" diyorum. ya da kıyamıyorum ona kendi kendime aahlaya vaahlaya dönüyorum. ahhhh ne çok özledim yüzükoyun yatmayı.... neyse bugünlere de çok şükür....

iyiymiş de ben gelemem ki, malum salı günü çalışıyorum, ayrıca olivium bize çok ters. gerçi önümüzdeki haftaiçi birgün izin alacağım yıllık iznimden. bebeğim ve ben dergisine poz vermek için. eğer sabah biterse çekimleri belki öğleden sonra oliviuma geçebilirim. ama bütün günü yollarda geçirmeye değmez herhalde. ben bu taraftaki outletlere gideyim en iyisi.
buarada kendime mayo aldım. belki bu haftasonu ben de sezonu açarım. deniz değil tabi ki havuz. havuza girmem de güneşlenirim.

kimsecikler kalmamış. ben de yatayım.
arkadaşlar size bir haber vereyim;
belki bir bebek dergisinin haziran ya da temmuz sayısına poz vereceğim. yani ben vazgeçmezsem çekecekler. ama ben çok kararsızım. konu hamilelikte güzellik ve bakım mı neymiş. aslında kesin poz verecektim ama konuyu duyunca tırstım. hiç bana göre değilmiş. ne doğru düzgün bir hamile kıyafetim var ne de bakımlıyım. saçlarımı bile geçen gün eşim kesti ucundan. hep kestirmekten bahsediyordum. örülüyken eşim tuttu bir tutamı kesti "gerek kalmadı ben aldım ucundan" diye. yani saçımı açıp fönleteyim desem uçlar eğri büğrüdür. beyazlar da var önlerde. popo desen göbekle yarışıyor. yüzüm de hala botokslu gibi olmadı. bakıyorum etrafımda tüm hamileler bişekilde gerginleşmiş ben de hala tık yok. sadece biraz ayak bileklerim şişti ama hala eski 35 numara ayakkabılarım oluyor.
neyse şu çekim işi kesinleşirse size de haber veririm... dergiyi alırsanız ya da rastlarsanız bakarsınız, hamilelikte ne kadar güzel olunuyormuş....kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler

nazannn
git mutlaka çekimlere bi tane ünlü bi arkadaşımız olsunnn sengözlerimebaksanab
yani saç kesme olayınada pes diyorum benimde anneminkini babam kesiyo ama artık 60 ına gelmiş kadın kuaförlerle uğraşamam diyeee
git bi kuaförede düzelttir saçlarınııı onun haricinde gayet hoş bi hatunsun extra bakıma gerek yok şeker sadece senin 7 aylık hamile olduğundan şüphe duyabilirler malum döt göbek yok ortada pek kaydirigubbakcemile3
oliviuma gelince zaten avrupa yakası dedim kuzum elbette değmez ordan buralara gelmen sizin oralardada bir yığın outletlet var...

tazem benim baş ağrısınıda apranaxtan başka birşey kesmezdi sanırım bünyeden bünyeye değişiyor halada ağrım var başımda ama havalardan,hava bi anormalll ne sıcak ne soğuk rüzgar varr çok senağlama

aaa nerde herkes yaa bizim sabah kuşları yok bugün
neyse bende gidip kendimee şöleee güzel bi kahvaltı hazırlayayımmm

herkese günaydın arkadaşlar.bu sabah çok gergin başladım güne.gece sıcaktan uyuyamadım.sabah yumurta cıvık haşlandı.küpelerimi bulamadım.spor ayakkabılarımın bağcığına bastım yapışıyordum yere.hava çok sıcak işyerinde klimayı açtırmıyorlar üşüyorlarmış..galiba ven çok sıcaklanıyorum..bir de karnımda sancı oluyor bu gün..yalancı sancı dedikleri bu mu?
siz de oluyor mu o sancılar oluyorsa nerede? kasıkta mı? göbek deliğinin oralarda mı?

esra cicilere baktım mayon çok havalı.bir de sorum var sana orada bakarsan sevinirim.

selam kızlar günaydın
dün doktor kontrolüm vardı
kızım 1250 gram çıktı haftasıyla da uyumlu maşallah. Şeker yüklemesi yapıldı 148 çıktı hamileler için sınır 140 dedi biraz ekmek makarna tatlı pilavı azalt kes dedi tansiyonum 10 a 7 çıktı iyi dedi ama ben ayaklarım şişyor deyince tuzsuz ye dedi hepsi bu sizler nasılsınız
nazan poz ver bence de kaçırrma hatıra olur

günaydın kızlar.DÜN DOKTORDAYDIK.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok

günaydınlarrrrr......kötü bir gün kötü bir sabah.... hava kapalı yağışlı içim karardı valla insanın yataktan kalkmak canı istemiyor.....sanki gece bütün semti turlamışım üzerimden tır geçmiş gibi sabah kalktım heryerlerim ağrıyor halada öyle ne biçim bir yorgunluk hala anlamış değilim.....

parça parça yazıyorum ama 27+3 üm sat a göre detaylıya göre 28+0 ım ve 11 kilo almışım çok mu kızlar 71 kilo olmuşum şok geçirecektim idrar yollarımda biraz iltihap çıkmıştı onun içinde fitil verdi

burko
gözünaydın canım.ben her gittiğimde kendisi inceliyor kalbini doktorum.sorun çıkmamasına sevindim canım
norra
gözünaydın oğlunu görmüşsün.ben hala sıpamın yüzünü görmedim.bu seferde plasenta yüzünü kapatıyordu göremedik yine.doktorumun dört boyutlu ultrasonu olması benim işeme yaramadı şimdilik.iki hafta sonra gittiğimde bakalım gösterecek mi.sağlıklı olsunlarda yüzlerini eninde sonunda gsterecekler.doğuma kadar saklasınlar bakalım

pinky
seninde gözünaydın.doktora gidenlerden güzel haberler almak sevindiriyor bizleride

fasulyeko
bebeğine maşallah.artık kilolar konuşuluyor.gözünaydın canım

fasulyeko
çok kilo almış sayılmazsın bende nasıl bu kadar kilo alıyorum anlamıyorum.çok yemek yiyen biri değilim ama bazı haftalar çok hızlı alıyorum.geçen ay sadece bir kilo almışken bu ay dört kilo almışım.şok oldum bende ama doktorum önemsemedi.doktorum için bebek gelişimi iyiyse geri kalmıyorsa kiloma takmıyor.ben de takılmıyorum artık.bugün kötü bi haber aldım.40 gün önce doğum yapan bi arkadaşım vardı.hamileliği boyunca 9-10 kilo aldı 3450 gr bi erkek çocuk doğurdu.ilk günlerde çocuğun kan şekeri düşüyordu annesini ememiyordu.küvezde kaldı günlerce sonra çıkardılar.sorun yok dediler.beslenmediğinden kan şekeri düşmüş dediler.kız çok mutluydu.bu sabah okula gelince öğrendim gece çocuğu fakülteye yatırmışlar.beyin kanamsı geçiriyormuş.solunum cihazına bağlıymış.ümit yok denecek kadar azmış.yazarken bile gözlerim doluyor kızlar.doğumsal bi sorun demişler.herkes bana onu örnek verirdi kilo konusunda.o 9 kilo aldı sen şimdiden bu kadar aldın allah herkese onunki gibi bi hamilelik göstersin derlerdi bana.şimdi kız sürekli ağlıyor.belki bugün ziyarete giderim.ben ilçedeyim ile gitmek için eşimin okuldan erken çıkması lazım.bakalım.allahım hepimize sağlıklı uzun ömürlü çocuklar versin.artık kilo umrumda bile değil.güzel olmayayım eskisi kadar ama sağlıklı bi evladım olsun

aaa senin de kızın olacaktı di mi? adı ne olacaktı canım? kusura bakma kaçırdım galiba.maşallah bu arada.benim de ayaklarım şişiyor ama az yiyiorum tuzu zaten.havalar sıcak belki de ondandır.
maşallah helin sen de derya gibi ilk doğuranlardan olacaksın o zaman.ben de şimdi bir acayip oldum.biri doğurunca topikten ne yaparım bilmem.bakalım kaçıncı doğuracağım ben..sanırım ben de ilk 10'un içinde olurum.
sıcak olmasından iyidir milkçiğim inan sıcak çok kötü

totalde ben de 11 kiloya yaklaştım.bunun 8 kilosunu son iki ayda aldım..doğuma kadar ne olur bilmem.

halin gerçekten çok üzücü bir durum.Rabbim korusun bizi ce bebişlerimizi.sen sağlıkla 9 ayın sonuna gel ve böyle bir şey yaşa.Allah yardım etsin arkadaşına

dide ve helin sağolun canım helin arkadaşın ve bebişine geçmiş olsun çok üzüldüm
dide kızımın adı "Birce" olacak ben iki isim istiyorum ama eşim tek isimde kararlı

ESRAKO sen bilirsin canın
benim sat 28 ekim.29+2 günlk oluyor sat'a göre.ilk 14 haftalıkiçindeyken belirtilen hafta ve doğum tarihi geçerliymiş sanırım.ilk 14 hafta içinde üç gün önde gidiyordu. yani o 14 haftaya göre erken yumurtlama durumuna göre 29+5 olmam gerekiyor.erken yumurtlama var demişti doktorum.normaldir çünkü benim adetlerim 26-27 günde bi oluyordu zaten.14. haftadan sonra her gittiğimde bebek hep öne attı.şimdi ultrasona göre 31+1 günlük çıkıyor.sat'a göre 13 günlük fark erken yumurtlamaya göre 10 günlük fark var.doktorum önemsemiyor.hatta sat'ımı hiç sormuyorr.ultrasonu baz alıyor şimdilik.sanırım sende böyle bi durum var.senin doktorun ne diyor bu duruma.benim doktorum en son geldiğin ölçümlerden geri kelmıyorsan sorun yok.daha önceki gelişinde 27 haftalık gösteriyordu ultrason 4 hafta sonra geldin tam 31 haftalık gösteriyor dedi.buda gelişimin yolunda olduğunu gösteriyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…