2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım korkmaa ben bilmiodum kafasının kasığımda olduğunu o hani ulturasyon aletini gezdiriodu dedim tam orası ağrıo dedim orda başı var dedi korkma kimi bebek erken alırmış doğum pozisyonunu

ayy neyse bıraz için rahatladı.çünkü gecen hafta kontrole gıttıgımde bası asagıdaydı ama benım bebiş gunde enaz 3 _5 kez pozisyon degıstırıyo doktorumda bu cok normal demıstı.öle öle yolunu bulcak demıstı.neyse bende ayaklarımı uzatıp tekrar dinlenmeye cekıleyım evde cok işim var.heryer canta paket aldıklarıma sadece acıp baktım öle heryer heryerde yane

kızlar magnesuım sıcak mı? soğuk sudamı eritionuz üzerine baktım yazmıo?
ben ılık su da yapıyorum.eczacı öyle dedi.bir de granül olduğu için zor eriyor soğuk suda.
canım 270 aldık peşin.aslında daha dolasabılırdım diğer dükkanları 10_15lira daha ucuza olurmuydu bılmem,ama valla 270 gayet uygun geldı bana aldık haşim işcanmıydı neydı ordan aldık
kalabek hayırlı olsun.fiyatı da çok uygun.300 civarındaydı ben baktığımda.
tmm yazmışsın dünkü gibi komik duruma düşmiyeyim gördüm bu sefeer :) güle güle kullanın
delikafadulden

soruma yanıtlayan herkese teşekkür ederim.esracım ağrılar ilk defa bu gün oldum.göbek deliğimin üzeinde böyle bir şey saplanır gibi.ama geçti sabah sabah çok gerildim ondandır belki..korktum arabadaydım o sırada dedim Allahım bana bu klasik sahneyi yaşatma! doğuracam sandım..Allah korusun

saol yafyum seni gördüm daha ii oldum:1hug:

Canım benim, aman iyi ol sen.. ne sekılde olursa olsun.. moralini de yuksek tut.. az kaldı.. yat uyu dınlen... hersey senın elınde.. kıyamam ben sanaaaaaaaaaaa :1hug:

Bu arada su alt acma bezınden bahsetmıssınız.. ,

ben Canbebe nın kını bulamamıstım.. o yuzden Kıpa nın da alt acma bezı var ondan almıstım 2 ay once, koydum kenara.. ozellıkle baslarda cok fazla cıvık kaka durumundan dolayı.. tek kullanımlık kullanılacak seylerın olması ıyı olur dıye okumustum kk da... ondan dolayı aldım bulundurdum..

Bir de yıne kk da okudugum bısı var.. yenıdogan bezlerınden mumkun oldugunca kucuk boy alın.. belkı boy atar, belkı sıkar dıe demısler.. bazılarının elınde kalmıs bezler.. o yuzden bosuna fazla para vermeyın demısler.. bır de ozellıkle de yenıdogan bebek bezı ıcın onerılen tek bez Prıma denmıs, nedenı de yanlarından kakayı sızdırmaması...

helincim maşallah bebişine ne kadar büyümüş rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
arkadşınada büyük geçmiş olsun çocuğuna bağışlasın ona rabbim acil şifalar

ben acaba kaçıncı doğurucam sanırım 5. olurum derya-kayra-nazan-helin-ben arada gizzede olabilir çok merak ediyorummmm normal düşündüğümm için dahada geç olabilir ama sezeryan olursam ilk üçede girebilirmmm ayyy gelsin artık temmuzzzz delikafadulden

meltemcim senin prensesinede kocaman bi maşallah artık kilolara geçtik sende yediklerine dikkat edersin annesi ayrıca kilo alımın süper ben 16 kilo aldığım için sizinkiler kulağa çok hoş geliyooo

Aftabruuu mutlaka çektir alalım dergiyi görelim seni, farklı bir deneyim olur senin için sakın yok deme..ilerde kızına güzel bir hediye olur, arkadaşlarına gösterir falan.. hadi hadi hadi..ne zaman çekim??
kafanızda aman aman bir çekim canlandırmayın kızlar. benim sadece birkaç fotomu kullanacaklar. konuda benim adım filan geçmeyecek. röpörtaj filan değil yani. özellikle evde çekim yapacaklarmış. ben aynaya filan bakarken. öle artislerinki gibi ışıklı mışıklı bir çekim değil yani... öle olsa ne endişe edeyim, mutlaka güzel çıkarım. ama bu bildiğiniz normal fotolar gibi olacak. kesinleşince size haber veririm, hangi sayıda çıkacağını da söylerim....

ben yatak için gittim oraya birkaç kere. bebeğin tüm kıyafetlerini zaten almış olduğum için artık body filan bakmıyorum hiçbiryere. demstock ta da acayip döküntü şeyler kalmış. ben süper şanslıymışım. tam yeni yeni kutular açılırken ordaydım ve aldıklarımın hepside çok çok güzel gerçekten. defolu filan olmamasına rağmen çok uygun aldım. hoş mothercare in uygun hali bile biraz pahalı kaçıyor diğer markaların yanında ama penyeleri gerçekten harika...

maşallah bebişine maşallah...

siz benden öndesiniz ama ben sizden önce doğuracağım..helincim tosununa maşallah.allah nazarlardan sakınsın...

bende 11 kilo aldım canım ya...

satımız aynı seninle.ama ben sadece 3 gün önde gidiyorum.29+5 im bugün.ama benim doktorumda satı baz alıyorçgerçi bebiş satı matı dinlemezde...

canım ödem olursa wc ye gitmezmişsin fazla.bendede var ve malesef ayaklarım çok şişiyor.

canım o ağrıları o kadar çok çektimki 4 haftadır rahatım bebiş yukarı çıktığı için.allah yardımcın olsun.dikkat et.ağır kaldırma ve yorulma sakın.

kızlar magnesuım sıcak mı? soğuk sudamı eritionuz üzerine baktım yazmıo?

canım ben yarım bardak soğuk suya karıştırıp içiyorum...

oh maşallah.ne güzel yapmışsın.sefan olsun...

güle güle kullansın kızın.sağlıkla inşallah...

anaaa..28 haftayı doldurdum..29 dayım artık..yussuf yussuf..

bende haftalar geçtikçe seviniyorum.korkma kavuşmamız yaklaşıyor çok şükür rabbime...

allah yardımcısı olsun.allahım evladıyla sınamasın.

korkma canım geçer inşallah.benim bebeğimin boyuda haftasından çok önde.42cm olmuş ama erken doğum habercisi demedi doktor.sen sıkıntı yapma kendine...

canım korkmaa ben bilmiodum kafasının kasığımda olduğunu o hani ulturasyon aletini gezdiriodu dedim tam orası ağrıo dedim orda başı var dedi korkma kimi bebek erken alırmış doğum pozisyonunu

bendede baş hep aşağıda idi ama son 1 aydır yukarı çıktı.dinlenmenin çok faydasını gördüm.sadece dinlen...

esraaaaaaaaaaa

tatiliii bende istiyorummm daha yer bakmadıkk ben kendi çapımda bakıyorum kocam oralı bile değil çıldırıcammm dedimki en sonunda eğer gitmiceksen sen tatile ben ablamla çıkıcammm en kötüsü avşaya felan giderim 4-5 günlüğünee o zaman durdu düşündü heralde yapcek bişiler bu kadar olmaz yaaa adam yanaşmıyoo daha bir yıllık bile evli diiliz ben bu herifi nasıl yontucam arkadaşlarr dürtmekten bıktımmmmmm senağlama
nereye gidiceksiniz hangi otele??

iremmm sen nerelerdesin heee ege kıyılarında nerede denize girdin bu havada?? ayrıntıya gir birazz off tatil istiyorum ben yaa sıyırıcammm delikafadulden

didoo
benim kasıklarım ağrıyo böyle adet sancısı gibi ama bu yalancı sancımıdır başka bişimidir bilemiyorumm..bi güne aksi başlandıysa öyle gidiyor maalesef bugün dikkat kendine aksilikler devam edebilir..rezzan kiraz gibi konuştum galiba delikafadulden

Oy kıyamam ben ona :ecrin_bebek: ama teyzen kızıyoo, erkenden çıkıp gelmek yok, anneyi üzmek yoook dee :jeyyar:yerimseniben
İrem34 tatile nereye gittin ???
Kuşadası canım

gypsyesracım bende normal doğum istiyorum ama bebiş beklemezse bilemem.ama doktorum on randevumda inşallah normal doğuracaksın dedi...

kelebeğimmmm
güle güle giydir aldıklarınıı dün okullar tatildi ya ondanda çok kalablıktır orası keşke bugün gitseydin ama sağlık olsn kalabalık bile yoruyorr insanıı
senin aldığın arabadan bende alabilirm fiyatı normalmi acaba??bildmedğim için piyasayı bakalım haşim işcana bakıcazz

kayram bizimde aramızda 1 gün var benimde doktorum demiştiki sezeryan düşünürsen temmuz 15 te doğumu yaparız diye son ana kadar belli olmuyormuş bu yüzden sağlıkla gelsinde sezeryan normal farketmez yani diretmicem normal diye hayırlısı..

evet canım ya yeterki sağlıkla zamanında gelsinler hiç farketmez..banada 15 temmuz dedi.hadi bakalım hayırlısı..

canım tickera göre 2 ağustos doğum.ama artık en geç yani normal doğum olursa 25 temmuz kesinleşti.tickeride değiştirmek istemedim.satla gitsin diye....

anladım canım

ay kızlar yaaa haziran annelerinde bitane cinsiyeti belli olmayan bebiş var ne kadar ilginç doğurucak nerdeyse ama cinsiyet belli diil nasıl hazırlanıcakkk o hatunnn

bide çoğu kişi şafak saymaya gelmiyonuzz niyekineee -tatlicadiarzu-

zaten 300 civarında cogu yerde ama peşin para diyince azda pazarlık yapınca düştü işte.ben internette bı sitede görmüştüm havale ile 289 du fiyatı.kargoda ücretsız

buarada o göbek delıgındekı agrı bana ilşk gecen ay olmustu.cok fena korkmustum ozamn kk yada girilmiyodu,saoğolsun evrişle msnede konusmustuk onada olmus ve daha sonra cogu kısıden duydum oluyomus dıe.bana arada hala oluyo.mesela dün oldu ondan kestım yarıda alısverısı.busefer göbegın üzerinde mıdeme yakın yerlere bıcak saplanıyomuscasına oldu ama dinlenınce gectı

saol canım,evert tatıl oldugu hiç aklıma dahı gelmedı ınankı.hakan sordu carsamba gıdelımmı di,e bende gideım koçiş dedım.ne bılım ben böle olcagını.neyse önemlı seylerı aldık artık cıkan eksıklerı yakın cevrelerden temın ederım.olanları bı cıkarıyım yıkıyım neler eksık yerlestırırken not olırım artık
aldıgım arabanın fiyatı iyi geldım bana bıde yagmurluk hedıye ettı okadar
.nettede cok arastırdım genelde peşin 300 enucuzama burcunun aldıgı bıyer varya izmirde(taze) onun internet sıtesınde havale 289muydu neydı.eger istanbula gitmemiş olsaydık ordan sipariş vercektım.

aynı o agrı busabhatan berı bendede var.hanı dayanılmıycak gıbı degıl ama arada vuruyo sancı kacıyo sankı.aynı ilk 3 ay kasık agrısı yasamısım ona benzıyo.galıba yalancı sancı dedıklerı bu,ama sancı olsa tek taraflı olmaz heralde dımı,2 kasıkta bırden olur

aynen benimde öyle ilk aylarda olurdu şimdi yine başlıyor bencede yalancı sancı diildir
tecrübeli annelerr yalancı sancılar nası oluyoo bi anlatın bakalımmm

Kıskanana bak.. Yavyum millet dünyanın parasını verip, masraf edip tatil için taaa antalyalara gelmiyor mu..Peki bişey sorucam.. Sen nerde yaşıyosun.. hı???? Kıymet bil kıymet aaaaaaaa..

helin çok uzucu arkadasının durumu allah saglık sifa versin
ayyy daha neler yahuu daimi olarak antalyada yasayan biri bir haftalınıgıa bodruma gelecek olan bir insanı kıskanırmı yahuuuu daha nelerrrr :))))

yahu hatunlar yassık değil mi bana..Alanya'da yaşıyom diye tatil hakkım yok mu benim..
hep Alanya hep Alanya nereye kadar...ben de ditmek istiyorum bananeeeeeeeeeeee....
şapada şupada...her daim tatil yapmak istiyorum..

şu prima meselesini ben de paylaşmak istiyodum aslında..bu ara çevremde özellikle uyarı alıyorum ''aman yeni doğan boyundan 1 paket al'' diye..çünkü her bebek farklı kilolarda doğup ve çok çabuk geliştiği için boşa gidiyomuş fazlası..uyu ve oyna nın en küçük boyunu tavsiye ediyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…