canım korkmaa ben bilmiodum kafasının kasığımda olduğunu o hani ulturasyon aletini gezdiriodu dedim tam orası ağrıo dedim orda başı var dedi korkma kimi bebek erken alırmış doğum pozisyonunu
ben ılık su da yapıyorum.eczacı öyle dedi.bir de granül olduğu için zor eriyor soğuk suda.kızlar magnesuım sıcak mı? soğuk sudamı eritionuz üzerine baktım yazmıo?
kalabek hayırlı olsun.fiyatı da çok uygun.300 civarındaydı ben baktığımda.canım 270 aldık peşin.aslında daha dolasabılırdım diğer dükkanları 10_15lira daha ucuza olurmuydu bılmem,ama valla 270 gayet uygun geldı bana aldık haşim işcanmıydı neydı ordan aldık
delikafaduldentmm yazmışsın dünkü gibi komik duruma düşmiyeyim gördüm bu sefeer :) güle güle kullanın
saol yafyum seni gördüm daha ii oldum:1hug:
kafanızda aman aman bir çekim canlandırmayın kızlar. benim sadece birkaç fotomu kullanacaklar. konuda benim adım filan geçmeyecek. röpörtaj filan değil yani. özellikle evde çekim yapacaklarmış. ben aynaya filan bakarken. öle artislerinki gibi ışıklı mışıklı bir çekim değil yani... öle olsa ne endişe edeyim, mutlaka güzel çıkarım. ama bu bildiğiniz normal fotolar gibi olacak. kesinleşince size haber veririm, hangi sayıda çıkacağını da söylerim....Aftabruuu mutlaka çektir alalım dergiyi görelim seni, farklı bir deneyim olur senin için sakın yok deme..ilerde kızına güzel bir hediye olur, arkadaşlarına gösterir falan.. hadi hadi hadi..ne zaman çekim??
NAZANNNN
bende saskın mothercare den almıstım demek denk gledim bende 24 tl ye aldım iki tane varıd bir tane daha renkli birsey vardı demek o da kalmamıs sen gidip bakana kadar. sansa iste pnher caddeye inisimde mothercare e bakıyorum birseyler çıkıyor
selam kızlar günaydın
dün doktor kontrolüm vardı
kızım 1250 gram çıktı haftasıyla da uyumlu maşallah. Şeker yüklemesi yapıldı 148 çıktı hamileler için sınır 140 dedi biraz ekmek makarna tatlı pilavı azalt kes dedi tansiyonum 10 a 7 çıktı iyi dedi ama ben ayaklarım şişyor deyince tuzsuz ye dedi hepsi bu sizler nasılsınız
nazan poz ver bence de kaçırrma hatıra olur
günaydın kızlar.DÜN DOKTORDAYDIK.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok
parça parça yazıyorum ama 27+3 üm sat a göre detaylıya göre 28+0 ım ve 11 kilo almışım çok mu kızlar 71 kilo olmuşum şok geçirecektim idrar yollarımda biraz iltihap çıkmıştı onun içinde fitil verdi
ESRAKO sen bilirsin canın
benim sat 28 ekim.29+2 günlk oluyor sat'a göre.ilk 14 haftalıkiçindeyken belirtilen hafta ve doğum tarihi geçerliymiş sanırım.ilk 14 hafta içinde üç gün önde gidiyordu. yani o 14 haftaya göre erken yumurtlama durumuna göre 29+5 olmam gerekiyor.erken yumurtlama var demişti doktorum.normaldir çünkü benim adetlerim 26-27 günde bi oluyordu zaten.14. haftadan sonra her gittiğimde bebek hep öne attı.şimdi ultrasona göre 31+1 günlük çıkıyor.sat'a göre 13 günlük fark erken yumurtlamaya göre 10 günlük fark var.doktorum önemsemiyor.hatta sat'ımı hiç sormuyorr.ultrasonu baz alıyor şimdilik.sanırım sende böyle bi durum var.senin doktorun ne diyor bu duruma.benim doktorum en son geldiğin ölçümlerden geri kelmıyorsan sorun yok.daha önceki gelişinde 27 haftalık gösteriyordu ultrason 4 hafta sonra geldin tam 31 haftalık gösteriyor dedi.buda gelişimin yolunda olduğunu gösteriyor dedi
esrako
doktorum bana idrarda biraz protein fazla dedi.demekki çok su içmiyor ve wc ye çıkmıyorsun buda birikmeye sebep oluyor dedi.benki o kadar içiyorum.ama şunu farkettim wc ye çıkmıyorum o kadar su içmeme rağmen.eskiden bi yudum alsam koşardım.bi de tuzlu yiyorum sanırım ondan wc ye çıkmıyorum.daha fazla içmem lazımmış.
günaydın kızlar yaa bügün yine sağ tafa kasığım ağrıyor dün gece parol içtim dr vermişti gece eşim gelince uyandım geçmemiş sabah kalktığımdan beride bebeğim oynadıkca ağrıyı dahada hissediom şu 2 bucuk ay bi geçseydi sağ salim...
kızlar magnesuım sıcak mı? soğuk sudamı eritionuz üzerine baktım yazmıo?
Kızlarrr,
Tatilden yeni döndüm.. şakkıdı Son zamanlara bırakmak istemedik, eşim de işlerini ayarlayınca 2 haftalığına kaçıverdik Ege sahillerinee hihoyyyt İlaç gibi geldi ama sizleri de çok özledim.. :1hug: zaten son zamanlarda deli etmişti site, giremiyordum bi türlü.. düzelmiş neysekii :Saruboceq: Tamamını okumam mümkün değil ama işlerden fırsat buldukça göz atıcam geçmişe, umarım tüm anneler ve bebişler iyidir yerimseniben
günaydınn kızlar;
dünki alısverısten cok yorgun ve bıtkın düşmüş halde geldım eve.ama suan yorgunlugumu baya atmıs bulunuyorum.valla hesapladıgım yerlerı gezemedım bıule.saat 10.5da gezmeye basladım ve 3de pilim bitmişti kafamçokkarıştı o kalabalık benı cok yordu ayrıca 3 saatlık yolculuk sonrası gesmek hiçde kolay degıldı.ama ben kaşındım,illa istanbulka gıdıcem dıede tutturdum :mymeka:
neyse bebek arabamızı aldık burcununkıyle aynı,sanırım renkte aynı pierre cardin enigma.gercekten cok hafıf 2yönlü ve kullanıslı bı araba.neyse sonra pijamasıydı zıbınıydı tulumuydu battanıyesı alt acması havlusu ayaklı donları :)) vs aldık ama ben bittim.bayır kalabalık ve önümde koca bı göbek :CüvCüv:
ben fırt fırt bı aşağı bı yukarı cıkarım sandım(tabı 7 aylık hamıle oldugumu hiçe saydım sanırım :bbo:) nebılım ben hep alısverıse falan cıktıgımızda bi orda olurum bı burda hiç yorulmazdım ama tabı öle olmadı cok yoruldum ve dedım ne olursa olsun daha 5 adım öteye gitmem naniknanik yarıda kestık alısverısı tutduk evın yolunuartık gerı kalan eksıklerı yakın yerlerden temın edıcem sanırım
anaaa..28 haftayı doldurdum..29 dayım artık..yussuf yussuf..
esrako
şeker tansiyon hiç bi şey yoktu kızda.gayet sağlıklı bi hamilelikte geçirdi.diyarbakırın en iyi doktoruna gidiyordu.sürekli doktora giderdi.sorun doğduktan sonra ortaya çıktı.bebk annesini emememiş.doktorda sezeryan doğumlarda olur bu demiş.beslenemeyince kan şekeri düşmüş.bence baştan sorunu tespit edemediler.bebği küveze aldılar üç gün sonr sorun yok diyip gönderdiler ertsi gün çocuk yine anneyi emmemeye gözlerini açamamaya nefes alamamya başlamış.tekrar üç dört gün küvezde kaldı sonra yine sorun yok deyip gönderdiler.bi ay sonra çocuk yine emmemeye uyanamamya başlamış.fakülteye göndermişler.beyin kanaması geçiriyor demişler.beyinde bi damarda pıhtı varmış.onu eritmeye çalışıyorlarmış.yaşasa dahi kalıcı sorun oluşabilirmiş.şu an solunum cihazına bağlıymış.kızlar doğumdan sonra mutlaka emmesine nefes alış verişteki anormalliklere gözlerini açıp açamamasına dikkat edelim.ben olsam belkide anlamazdım bi sorun olduğunu.duydukça öğreniyorum
evet canım ağrılarım erken doğum ihtimalim varya hep yatacağım artık sıpamın boyu çok uzunmu doğum pozisyonunuda almış dr en kötüsünü düşünerek hareket edelim dedi yatış izni verdi pazartesi serum aldım iidi bugün tekrar başladı ağrılarım sağ kasığım ağrıyordu ordada tam başı varmış cnm yaa
canım korkmaa ben bilmiodum kafasının kasığımda olduğunu o hani ulturasyon aletini gezdiriodu dedim tam orası ağrıo dedim orda başı var dedi korkma kimi bebek erken alırmış doğum pozisyonunu
Oy kıyamam ben ona :ecrin_bebek: ama teyzen kızıyoo, erkenden çıkıp gelmek yok, anneyi üzmek yoook dee :jeyyar:yerimsenibensaol canım benim benim sıpam biraz erken gelmek istio teyzesi boyuda uzun olduğundan baskı yapıo doktorumda baskı yapıp açılma olabilir yatacaksın dedi canım sağ kasığım ağrıyor die gittim ordada başı varmış doğum pozisyonunu almış bizim sıpacık
Kuşadası canımİrem34 tatile nereye gittin ???
İremin sen giderken dedin mi ben yokum falan diye.. tlf nunu da vermemıssın bana.. cok merak edildin, haberin ola, kulak çekilmeliksin
Evrimcim nesen haklısın canım ya ama inan gitmeden önce sitenin gıcıklığı üzerindeydi, giremedim ki günlerce hiç..sonra 1-2 kez girdim fakat msj atamadım bu sefer de.. Çok üzgünüm çoook 2 hafta boyunca da internet yoktu tam tatil modundaydık yanii.. özür dilerim bi daha olmayacak böle bişi söz
kayram bizimde aramızda 1 gün var benimde doktorum demiştiki sezeryan düşünürsen temmuz 15 te doğumu yaparız diye son ana kadar belli olmuyormuş bu yüzden sağlıkla gelsinde sezeryan normal farketmez yani diretmicem normal diye hayırlısı..
kayra seniin tickerınla şafak saydığın topik farklı gidiyoo nedenkineee
canım tickera göre 2 ağustos doğum.ama artık en geç yani normal doğum olursa 25 temmuz kesinleşti.tickeride değiştirmek istemedim.satla gitsin diye....
zaten 300 civarında cogu yerde ama peşin para diyince azda pazarlık yapınca düştü işte.ben internette bı sitede görmüştüm havale ile 289 du fiyatı.kargoda ücretsızkelebek hayırlı olsun.fiyatı da çok uygun.300 civarındaydı ben baktığımda.
soruma yanıtlayan herkese teşekkür ederim.esracım ağrılar ilk defa bu gün oldum.göbek deliğimin üzeinde böyle bir şey saplanır gibi.ama geçti sabah sabah çok gerildim ondandır belki..korktum arabadaydım o sırada dedim Allahım bana bu klasik sahneyi yaşatma! doğuracam sandım..Allah korusun
kelebeğimmmm
güle güle giydir aldıklarınıı dün okullar tatildi ya ondanda çok kalablıktır orası keşke bugün gitseydin ama sağlık olsn kalabalık bile yoruyorr insanıı
senin aldığın arabadan bende alabilirm fiyatı normalmi acaba??bildmedğim için piyasayı bakalım haşim işcana bakıcazz
benim kasıklarım ağrıyo böyle adet sancısı gibi ama bu yalancı sancımıdır başka bişimidir bilemiyorumm..bi güne aksi başlandıysa öyle gidiyor maalesef bugün dikkat kendine aksilikler devam edebilir..rezzan kiraz gibi konuştum galiba delikafadulden
aynı o agrı busabhatan berı bendede var.hanı dayanılmıycak gıbı degıl ama arada vuruyo sancı kacıyo sankı.aynı ilk 3 ay kasık agrısı yasamısım ona benzıyo.galıba yalancı sancı dedıklerı bu,ama sancı olsa tek taraflı olmaz heralde dımı,2 kasıkta bırden olur
Kıskanana bak.. Yavyum millet dünyanın parasını verip, masraf edip tatil için taaa antalyalara gelmiyor mu..Peki bişey sorucam.. Sen nerde yaşıyosun.. hı???? Kıymet bil kıymet aaaaaaaa..
helin çok uzucu arkadasının durumu allah saglık sifa versin
ayyy daha neler yahuu daimi olarak antalyada yasayan biri bir haftalınıgıa bodruma gelecek olan bir insanı kıskanırmı yahuuuu daha nelerrrr :))))
Çok hoşuma gitti... kaydirigubbakcemile3 olmaz annesi olmaz
Bu arada su alt acma bezınden bahsetmıssınız.. ,
ben Canbebe nın kını bulamamıstım.. o yuzden Kıpa nın da alt acma bezı var ondan almıstım 2 ay once, koydum kenara.. ozellıkle baslarda cok fazla cıvık kaka durumundan dolayı.. tek kullanımlık kullanılacak seylerın olması ıyı olur dıye okumustum kk da... ondan dolayı aldım bulundurdum..
Bir de yıne kk da okudugum bısı var.. yenıdogan bezlerınden mumkun oldugunca kucuk boy alın.. belkı boy atar, belkı sıkar dıe demısler.. bazılarının elınde kalmıs bezler.. o yuzden bosuna fazla para vermeyın demısler.. bır de ozellıkle de yenıdogan bebek bezı ıcın onerılen tek bez Prıma denmıs, nedenı de yanlarından kakayı sızdırmaması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?