2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay kız avsa da ne isin varrr allah korusun acil durum olsa ada orası ayoll . antalyaya git daha guvende olursun avsa da saglık ocagından baska hastane klinik vs yok her daim vapurda yok sakın avsayı aklından bile geçirmee

biz bodrum ortakent de sardunya petunya oteline gidiyoruz arkadaslarım orayı secmis uygunda fiyati diye bizde oraya takılıyoruz çok incelemedik bile.
ogluma arkadas asıl onemli bizim için yoksa tepemizden inmiyor.

canım ben daha çok var diye saymıyrum acıkcası yani soyle gunler kala safak saymak asıl keyifli .
zaten bizim ticker sitesine birsey olmus çıkmıyor kac gunum kaldı bakcaktım epeydir bakmadım ona bile bakamıyomm :)

aha kelebekim ya sabah beri bunu dusnuyorm sag kasıgım agrıyor icçin için yani ole belirgin bir seklide değil ama sabah beri kendimi dinliyorum endiseler içindeyim ya erken doum korkusu oldurcek beni stresten dogurcam of atamıyorum aklımdan yaaa.
aynen iki taraflı olur rahim kasılması olsa dimi diye dusunup dusunup duruyorum netten baktım sorunun yanıtını bulamadım bilen varmıııı

aynen benimde öyle ilk aylarda olurdu şimdi yine başlıyor bencede yalancı sancı diildir
tecrübeli annelerr yalancı sancılar nası oluyoo bi anlatın bakalımmm

valla anacım ikinciye hamile olmak herseyi bilmek anlamına gelse keske. yalancı sancı yok kasılma ben hala acabalardayim yanidogurdgun anda haa bunlar bunlarmıs diye anlasılan birsey olmadgı için birbirinle konusa konusa teshis daha rahat bulunuyor acıkcası aynı sıkıntıları yasayanlar birbirine anlattıkca herkes dr larının dediklerini birbirine soyleyince anlarız gibime geliyor agrıların turunu falan. yoksa ilk hamilelik ikinci farketmiyor bu anlamda. dogurunca soruların cevap anahtarı verilse keske .))

ay niye o kadar uzun surdu yahuuuu.

bende dun aksam agda daydım 7 de girdim 7,30 da çıktım. kız bir ara dinlen istersen dedi yok yok dedim bir nefeste bitsin ama çok fena ol dum yani baslarda iyi idi ama terledikce agda yapısmaya basladı falan sıkıntı bastı beni ozel bolgenin yarısında bayılcaktım nerdeyse. sonra bir panik aldı eve gidince kendimi dinliyorum kasılma falan yok dimi diye :)
ya hesap ettim iki agdam kalmıssanıyordum değilmisss 25 gunde bir yaptırıyorum daha 3 agda daha var off (((

ayy bide denize yakınnn diyooo ev yaa
bidee tatile gidenlerii kıskanıyooo
tam sopalıksın hatun sennn klava:
tmm geliyommm bekle beniii mercimekimmmm naniknanik

konus adasım yaaa ,
ne acgozlu bu mercimek yaa:))))))
onunde deniz bize imreniyorrrr

ESRAKO uzun surdu cunku once kukudan basladı oda bayagı kastı acıtmamak icinde yavas yavas yaptı bide ben 1 senedir makinenin jiley kısmıyla yapıodum sertlesmis ve uzamıs anca bitirdi butun bacakta yapınca uzadı haliyle oncesindede yuz kas aldırdım iple anca cıktım yani

aaaaaaaayyy yazık kıyamam sana .. bu erkekelerle ilgili tazemburcumun bi sözu var hammaddesi kalem gibi bi şeydi...
ama şükür benm eşim herşeyi farkeder hatta bi kaç gun yapmıyım bişiler heemen iyice saldın kendini kezban gibi oldun der. saçlarıma çok özen gösteririm eşimde hep böle istemiştir zaten.. hatta çalışırken okula beni almaya geliridi eger o gun saçım değişik bi modelse evde nie bana hiç yapmıosun diye afra tafra yapardı.. 11 aydır evdeyimde öle bi tartışmamız yok..herdaim eşime süsleniyorum...:1hug::asigim:

cubuk yemistim otobuste midemi yanmaya basladı ben simdilik kacıorum biraz uyuyim hala dusa girmedim o işleri halledeyim aksama arkadaslarla yemege gidecekmisiz. acarım işlerim bitince

pinky benimkide sac kilo vs cok dikkat eder ve hic fazlam olmamasını ister ama nedense fön cektirdigimde anlamaz bide mesela azcık kilo alayım ben rejime baslayana kadar sakayla karısık soyler durur cikom benim tosunum benim filan der sinir olur rejime baslardım .

ona gore saclarım her daim uzun ve dumduz olmalı boya olmamalı ben o halimden cok sıkılıorum oysaki o benden nasıl sıkılmıo napayım boyatmıorum ve duz fon cektiriorum bende.kestirdigim zamanda kuser bana hic kestirmeyecekmisim nereye kadar uzayacaksa bilmem bende severim uzun sacı ama cok zor bakımı hamile kalınca hemen omuzlarıma getirdim kısalttım simdi bide 1 ay sonra filan duzelttiririm kat yaptırmak istiyorum.

kızlarrr
haziran annelerinden bir arkadasım vardı ay sonu gibi dogum yapcaktı yani haziran sonuna dogru ama safra kesesi ile ilgili bir prob olmus ptesi doguma gircekmis sezaryana ay oylefena oldumki aglamaklı oldum saalakmıyım neyim :) hani hersey yolunda birkaç hafta erken bebgine kavuscak bana noluyorsa:))

bu aradaa dun sirketten onbes gun evel dogum yapan arkadası aradım. 37. haftaya kadar calıstı tam izne çıkıt 4 gun evde oturdu ve dogurmus. sabah 10,30 da dr kontrol muaynesi varmıs bir bakmıs kadın 4 cm acıklık var . altatn muayne edeyim bugun bakayım normal doguma uygunmusun diye bakmısmıs sansa bak ve kiz hissetmiyor agrı falan saat 14,00 de oglu dogmuss. 3,5 saat içinde nst ye baglanma normal rutin muayne için sure harcanması vs var yani birkaç saat agrı çekip dogurmus hiçde oyle kabus gibi anlatmadı yani dedim kızım hiç mi agrı sancı olmadı yani oldu tabide geçti gitt iya hiç hatırımda kalmadı diyor :)
onu kapattım fabrikadan 20 gun kadar evel dogum yapan ark vardı onu aradım dun tebrik gunumdu:) bu yeni anneler iyilessin konusmaya mecalleri olsun oyle arayayım diye bekletmistim tebrikleri ilk gunler kısa tutmustum
neyse sezaryanlı olan birkaç gun agrı çekmis tabi ama iyiyim fala ndiyordu.

ama kısacık surede normal doguran arkadasım ne sanslı dimi yaa

benim dayımın karısı bile yillar olmus kuzenlerim 20 kusur yasında ayneler cektim diye kadın bin beter hallerini anlatır 18 saat agrı çekmis v s vs yani tamamen sanss bu is yaa.
boyle olsa bened dogururdum normal ama nerden bilcenki kisa mu surcek uzunmu:)

Şapka cıkartıyorumm sana.. helal.. misss...

ya kızlar benim tatil hevesim yok bu sene neden bilmem hic canım istemio zatende gidemeyiz ama ozlem bile yok icimde. belki koca gobus ve selulit bacaklı olmamdan kaynaklanıodur

Al benden de o kadar.. benım genelde tatıl anlayısım serserılıkten gectıgı ıcın.. sabaha kadar dolanmak, ayık olmamak falan kaydirigubbakcemile3 o yusden bu halde gıtmem benım ıcın bı naneye yaramas... naniknanik

Allamm etrafın doguran dogurana Esra.. kaydirigubbakcemile3

Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..

bu arada dun agdaya gitmisken kuaforumle de konustum rofle yaptırcam dogum iznine ayrılınca 8. ayın içinde yani. kızım beni bu beyazlamıs saclarla gormesin :)bitkisel dedim zaten dr umda dedi kesin birsey yok zararlı vs diye dedi zaten kaldıkı su saatten sonra olabilcek bir zararda yok dedi bende yaptırmaya karar verdim. hiç yaptıran yok dimi bitkisel boyatan varda rofle yaptıran yok sanırım ?

hatta rofle sac derisine pek degmiyor daha bile gvenli diyenler var .
bilmiyorum hangisi dogru

yaa ticker im gitti geri istiyorum baby gaga sitesi acılmıyorrr. aynı siteden ticker yapan kimsenin yok sanırım offfff

evrimcim inş. mutlu haberlerle dönersin...herdaim hepimiz :Saruboceq:

Tamam yaptır ama senın gıdecegın gun ve o saat ıcınde.. baska boya olmasın etrafında,burada sıkıntı amonyagı solumaman.. hatta sende sana yapılırken maske taksan sahane olur..

Hoşbulduk canıım benim, ösledim siziii :asigim:
EVRİŞİM, hayırlı haberlerini bekliyoruz kuuzum hihoyyythihoyyyt

Tesekkur ederım kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…