esraaaaaaaaaaa
tatiliii bende istiyorummm daha yer bakmadıkk ben kendi çapımda bakıyorum kocam oralı bile değil çıldırıcammm dedimki en sonunda eğer gitmiceksen sen tatile ben ablamla çıkıcammm en kötüsü avşaya felan giderim 4-5 günlüğünee o zaman durdu düşündü heralde yapcek bişiler bu kadar olmaz yaaa adam yanaşmıyoo daha bir yıllık bile evli diiliz ben bu herifi nasıl yontucam arkadaşlarr dürtmekten bıktımmmmmm senağlama
nereye gidiceksiniz hangi otele??
iremmm sen nerelerdesin heee ege kıyılarında nerede denize girdin bu havada?? ayrıntıya gir birazz off tatil istiyorum ben yaa sıyırıcammm delikafadulden
didoo
benim kasıklarım ağrıyo böyle adet sancısı gibi ama bu yalancı sancımıdır başka bişimidir bilemiyorumm..bi güne aksi başlandıysa öyle gidiyor maalesef bugün dikkat kendine aksilikler devam edebilir..rezzan kiraz gibi konuştum galiba delikafadulden
ay kız avsa da ne isin varrr allah korusun acil durum olsa ada orası ayoll . antalyaya git daha guvende olursun avsa da saglık ocagından baska hastane klinik vs yok her daim vapurda yok sakın avsayı aklından bile geçirmee
biz bodrum ortakent de sardunya petunya oteline gidiyoruz arkadaslarım orayı secmis uygunda fiyati diye bizde oraya takılıyoruz çok incelemedik bile.
ogluma arkadas asıl onemli bizim için yoksa tepemizden inmiyor.
anladım canım
ay kızlar yaaa haziran annelerinde bitane cinsiyeti belli olmayan bebiş var ne kadar ilginç doğurucak nerdeyse ama cinsiyet belli diil nasıl hazırlanıcakkk o hatunnn
bide çoğu kişi şafak saymaya gelmiyonuzz niyekineee -tatlicadiarzu-
canım ben daha çok var diye saymıyrum acıkcası yani soyle gunler kala safak saymak asıl keyifli .
zaten bizim ticker sitesine birsey olmus çıkmıyor kac gunum kaldı bakcaktım epeydir bakmadım ona bile bakamıyomm :)
aynı o agrı busabhatan berı bendede var.hanı dayanılmıycak gıbı degıl ama arada vuruyo sancı kacıyo sankı.aynı ilk 3 ay kasık agrısı yasamısım ona benzıyo.galıba yalancı sancı dedıklerı bu,ama sancı olsa tek taraflı olmaz heralde dımı,2 kasıkta bırden olur
aha kelebekim ya sabah beri bunu dusnuyorm sag kasıgım agrıyor icçin için yani ole belirgin bir seklide değil ama sabah beri kendimi dinliyorum endiseler içindeyim ya erken doum korkusu oldurcek beni stresten dogurcam of atamıyorum aklımdan yaaa.
aynen iki taraflı olur rahim kasılması olsa dimi diye dusunup dusunup duruyorum netten baktım sorunun yanıtını bulamadım bilen varmıııı
aynen benimde öyle ilk aylarda olurdu şimdi yine başlıyor bencede yalancı sancı diildir
tecrübeli annelerr yalancı sancılar nası oluyoo bi anlatın bakalımmm
valla anacım ikinciye hamile olmak herseyi bilmek anlamına gelse keske. yalancı sancı yok kasılma ben hala acabalardayim yanidogurdgun anda haa bunlar bunlarmıs diye anlasılan birsey olmadgı için birbirinle konusa konusa teshis daha rahat bulunuyor acıkcası aynı sıkıntıları yasayanlar birbirine anlattıkca herkes dr larının dediklerini birbirine soyleyince anlarız gibime geliyor agrıların turunu falan. yoksa ilk hamilelik ikinci farketmiyor bu anlamda. dogurunca soruların cevap anahtarı verilse keske .))
selam annecikler ben geldim nihayet agda operasyonum bitti 11 de girdim 1 bucukta cıktım biraz acıdı vede sekilde sekile girdim ama degdi cok sukur. birazdan girip dusumu almam lazım bakalım doguma kadar kac operasyon gerekecek.bacaklarımıda aldırdım cok rahatladım. baskada yaramazlık yok biraz uykum gelio yordu beni acıkcası . kas bıyık yuz goz operasyonunuda yaptırdım yani tertemiz oldum bi saclar cok fena kezban modeli baglı onuda duzlestiriciyle hallederim. biraz gecmsi okiyim
ay niye o kadar uzun surdu yahuuuu.
bende dun aksam agda daydım 7 de girdim 7,30 da çıktım. kız bir ara dinlen istersen dedi yok yok dedim bir nefeste bitsin ama çok fena ol dum yani baslarda iyi idi ama terledikce agda yapısmaya basladı falan sıkıntı bastı beni ozel bolgenin yarısında bayılcaktım nerdeyse. sonra bir panik aldı eve gidince kendimi dinliyorum kasılma falan yok dimi diye :)
ya hesap ettim iki agdam kalmıssanıyordum değilmisss 25 gunde bir yaptırıyorum daha 3 agda daha var off
ayy bide denize yakınnn diyooo ev yaa
bidee tatile gidenlerii kıskanıyooo
tam sopalıksın hatun sennnklava:
tmm geliyommm bekle beniii mercimekimmmm naniknanik
konus adasım yaaa ,
ne acgozlu bu mercimek yaa:))))))
onunde deniz bize imreniyorrrr