2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evi süpürüp bi sildim oh heryer missgibi kokuyor...bu arada dun hastanede şeker için beklerken kadının birir çamaşır suyu gibi kimyasal kokuları çok solumak iyi değil dedi.:1shok:. ayyy korktum yaa ben hersabah banyo tualeti domestos ile elden geçiriyorum delikafadulden

selam annecikler ben geldim nihayet agda operasyonum bitti 11 de girdim 1 bucukta cıktım biraz acıdı vede sekilde sekile girdim ama degdi cok sukur. birazdan girip dusumu almam lazım bakalım doguma kadar kac operasyon gerekecek.bacaklarımıda aldırdım cok rahatladım. baskada yaramazlık yok biraz uykum gelio yordu beni acıkcası . kas bıyık yuz goz operasyonunuda yaptırdım yani tertemiz oldum bi saclar cok fena kezban modeli baglı onuda duzlestiriciyle hallederim. biraz gecmsi okiyim

aaaaaaa bi dk ya ben geçmişi okurken gözden kaçmış sanırım..şimdi burkonun avatarındaki resm oricinal mi yani kendi göbüşü ve eşi aaaaaaaaaaaaaa süper...

bende istiyom. ya eşim göbeğimi en çok çıplakken sevio yani göbeğim açıkken şimdi yanlış anlaşılma olmasın aman...ben sabah eşim işe gitmeden ve akşam geldiğinde yaglamak için göbüşümü açıyorum işte o anlar eşim için fırsat ve benimde en çok hoşuma giden sahne babsı oglumuzu öpüyor veokşuyor...
ayrıca bu sahneyi yaşamak istediğimde eşime hadi öp desem öpmes bende yolunu buldum..diyorumki babası oglum bugun çok tatlıydı onu öpmek istedim ama malum öpemiom benim yerime ikimiz için öp babsı diyorum ..hemen anında... ayyy ben çok sevdim hamileliği...

bayılıyom sana yaaw..her daim bakımlı..

E gunaydın Pinky... hoşgeldin.. aylardır kuvetın ıcını eşim ovuyor benım.. sırf o kımyasal maddeyı solumayayım dıe.. ne domestosu yaaa.. hatta doktorlar elınız bıle temas etmesın.. cok zorda kalır da kullanmak zorunda kalırsanız elınıze eldıven gecırın derler.. Kacakkedi yi, Norray yı bıle odaları boyarken boya konusunda 50 kişi uyardı ya onları da.. maske taka taka durmus hatta Norraa.. sen neredeydın annem o zaman...

Son düzenleme:
mercimekim; yahu hatunlar yassık değil mi bana..Alanya'da yaşıyom diye tatil hakkım yok mu benim..
hep Alanya hep Alanya nereye kadar...ben de ditmek istiyorum bananeeeeeeeeeeee....
şapada şupada...her daim tatil yapmak istiyorum..

çarpılacaksın o kadar söyleyeyim sana...

Bi de şu Çingene Esra'yı ne yapıp edip tatile gönderelim, başımızın etini tatil tatil diye yedi yaaaa...

Şöyle yapalım sen tatile ıstanbul'a gel Çingene Esrada kalırsın..Dolabında kesin pasta börek bulursun, Rüzgarla bol bol yersiniz...Esra da Alanya'ya gelsin sizde kalır.. Hem eve maskeyle giriyorum diyodun ya, bu yerindedurmaz hatun evi bi günde piri pak yapar.. Sonra da her gün denize kaçar, akşamları Alanyayı gezer, ohhh al sana mis gibi tatil..

anam daha ne isterim ben..esra gel anam bacım geeel....bi zahmet istanbula dönerken de dolabı doldur da git...senin cicilerden tam di mi? ben gelene kadar tamamlıyver de onlardan da araklıyim..
Esraaaa sana çok ihtiyacım var...Ayça sana da uğrıyimmi?? :jeyyar:

oh oh bugunde bitirdin işleri , korkma balici gibi solumuyoruzki oda lazım hijyen sonucta vaktimizin cogu wc de gecio napalım temiz olması onemli

bence bebegin icinde guzel bir hatıra olur tahminime gore hamilelikle ilgili bir yazı yazılcak ve kenardada senin fotoların olacak . kızına gosterirsin ilerde.

HELIN masallah bebegine cok sevindim guzel gelismelere

iremcim hosgeldin tatilinden

ESRako sen basından beri tatile gitmeyi cok istiodun oyuzden ii olmus guzel guzel yap tatilini

bilmiodum gerçekden ya.. ama ben ölee saatlerce solumuyorum mesela döküyorum bekliyorum ve fırçalıyorum... yaa tırsdım şimdi...bundan öncekiler için enişelenmemim bi hayrı yok bundan sonrası için o zaman yapmıyayım..senağlama:Saruboceq::1no2:

ya kızlar benim tatil hevesim yok bu sene neden bilmem hic canım istemio zatende gidemeyiz ama ozlem bile yok icimde. belki koca gobus ve selulit bacaklı olmamdan kaynaklanıodur

bende çamaşır suyuu döküyorummm küvete tuvalete lavaboya döküp çıkıyorum camınıda açıyorum biraz bekledikten sonra giriyorum duruluyorum ama dikkat et sende durma kokunun yanında bende temizlik yapıcammm ohh ne güzel o mis koku bütün yorgunluğa bedel dimi yaaa
yağlandıktan sonra öptürmüyon dimi adama yağlı yağlıı delikafadulden
Allahımmm duyduğumm en harikaaa fikirrr bayıldımmm öldümmm bittim bu fikre kız ayça sen senarist olsanaaa yannış mesleğii seçmişsinnn

bak mercimekimmm sen gell annem ben sana neler neler hazırlarımmm gelir o pasaklı evinide temizlerim laelaelaelaelae
amaa tek isteğimm denize girmekk sende beni sahile götürücenn gezdiricenn oralarıı tmmmıııı :1hug:

bayılıyom sana yaaw..her daim bakımlı..

yok yok son zamanlarda salmıstım evin yakınındaki kuafor kapanmıstı kendi elimde duzlestiriciye gitmiodu tuylerde cosmustu care bulamıodum neyseki su kuafor hızır gibi yetisti hem temiz hem hijyenik hemde cok uzak deil 1 arabayla istedigim zaman giderim rahat rahat artık

Ev senin Esraaaaa......gel-temizle-ye-iç keyfine bak...deniz yakın zaten burnunun dibi..hepsi senin olsun...feda ossun saaaanaaa...:jeyyar:

babymimmm saatler olsun kuzummm
bayılıyorum senin şu süslü hallerine yaaa ne şanslı kocan varr
topiğimizin en bakımlı hatunu ilan ediyorum senüüüüü

eyvallah gözüm..ama ben marka konusunda hala kararsızım.prima mı molfix mi huggies mi?
kirazını yerim rezzan kalsın.

nerde sayıyorsunuz ki? bu arada sen bu gün batman mı dedin.nasıl bir şey ya anlamdai ben eğuhueğuhuu
her gün domestos..bravo canım.nerede bizim kırılmaz tiz aparın getürün!
kadife bacı hadi geçmiş olsun..darısı başıma

akıllı insanın hali başka tabi

Ev senin Esraaaaa......gel-temizle-ye-iç keyfine bak...deniz yakın zaten burnunun dibi..hepsi senin olsun...feda ossun saaaanaaa...:jeyyar:

ayy bide denize yakınnn diyooo ev yaa
bidee tatile gidenlerii kıskanıyooo
tam sopalıksın hatun sennn klava:
tmm geliyommm bekle beniii mercimekimmmm naniknanik

babymimmm saatler olsun kuzummm
bayılıyorum senin şu süslü hallerine yaaa ne şanslı kocan varr
topiğimizin en bakımlı hatunu ilan ediyorum senüüüüü

o acaba aynı seyi dusunuomu bilmem iceri girer girmez naber topus dio bana uyus fon cektirip gelsem senin saclarının normal hali zaten boyle naptırdınki farkgoremiorum dio ona gore saclarım hep salık dumduz olmalı yuzumda cok hafif makyaj olmalı okadar, yaptıklarımın cokta farkonda deil yani kendi kendime takılıorum :)) mesela bıyıklarımı aldırırım dielim aradan zaman gecer tuyler cıkmaya baslar bıyıklarım cıkmıs der o anı şipşsaklar bisekilde oysaki sinir olurum sanssızlık iste:)

dide ya avatarın daki çocuk çok muzur muzur bakıo valla. tam senlik olmuş helal sana bacım nerden bulursun böle resimleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…