arpacıkmış kuzum yaaa kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan
bebişimmmm sarımsak olayına girmemle çıkmam bir olduu değdirir değdirmezzz çektimmm o ne öleee acayip yaktıııı dedğin çay pansumanını yapabildim sadece tatlımmm sağolasın Allah razı olsunnn
yapıyorum sürekli ama şişme ilerliyo gibi inşallah durur -tatlicadiarzu-
ağrıyooo gözümmm
cicilerimi beğnmene sevindim tatlım bu arada sana özelden yazdım geldimi yaaa pc o ara gittigeldi anlayamadım
tsk ederim evris... O külotlar iyi olur diye düsündüm batarsa falan yikama derdi olmasin birde kayinvalidem onlarla ugrasmasin istiyorum... Bulduguma Cok sevindim yaazemuszemus
off eve kadin geldi sabahtan, hala evde, az kaldi bitiriyor,ama benim anlamadigim ben niye yoruluyorumCADIARZU tek yaptigim balkonu yikamak, mutfagi toplayip firini-ocagi ovmak, camasiri makinaya atmak, yikananlari da katlamak.. yani bende mi anormallik var yoksa hamilemiyimkafamçokkarıştı
sanırım ben emzirme sutyeni almıycam hic hosuma gitmiolar normal sutyen alıcam ama yarımlar var ya yanii gogsu tam kapamayan toplayan bikini ustu gibi olan sutyenler. bu emzirmeler hic hosuma gitmio ondan almadım bugun
rica edrim ama o kadarda güzel anlatmışsınki çok etkilendim nekadar ince ve düşünceli hatunsun sen :1hug:Keske dayanabılsen bıras.. Allah yardımcın olsun.. Taze nın dedıgı cok dogru.. doktora bı danısmanda fayda var derım..
Rica ederim..
Ben senin bu yaptıklarını yapsam.. kesın acillikk olurumm herhal.. anamm napıosun yaa.. olesıne 10 dk ayakta dursamm eywah eywah halim..
Deryacım.. ismimiz hakkında yaptıgın yorumlar ıcın tesekkur ederım kuzum.
Ozy , Kuzey'in odasını boyuyor.. hızını alamaz korıdoru falan da boyar.. eminim.. ev kalkmış gıdıyor bı yerlere durumunda..
Canım sıkılıyor.. gezmek ıstıyorum, imkanı yok kıpırdayamıyorum.. zaten evın ıcınde bır ıse yaramıyorum.. 10 dk dolansam belım-bacaklarım kopuyor.. altı ustu mutfak lavabosu,etrafını falan ovdum temızledım.. yarım saat kendıme gelemedım, atak yaşadım yıne.. ınanamıyorum bu halıme yaa.. az kaldı di mi?? 1 ay kaldı.. yoksa bole yasamak cidden eziyet olmaya basladı.. Tazefurcum la konustum da.. al benden de o kadar dıyor.. şu sıpalar hayırlısı ıle dogsalar da.. hayatımıza kaldıgımız yerden devam etsek..
Bende gögsün ucu acilanlar var ya onlardan almayi düsünmüyorum.Tamamen acilan veya önden citcitli sütyenler var ya onlardan denemek icin 1 tane alicam memnun kalirsam öyle birkactane daha alirim..
ben iki tane tam açılan bir tanede ucu açılan aldım[/QUOTgiyip denedin mi hic? hangisi rahat sence?
ben iki tane tam açılan bir tanede ucu açılan aldım[/QUOTgiyip denedin mi hic? hangisi rahat sence?
denedim canım ikiside hoşuma gitti benim göğüsler biraz irice ucu açılanı dışrı biryre giderken kullanıcam diğerleri evde ama bakalım zaman ne gösteriri
benim banyo fayansları geçen eşim yıkadı sağolsun bu hafta içide temizlikçi getireceğim
rica edrim ama o kadarda güzel anlatmışsınki çok etkilendim nekadar ince ve düşünceli hatunsun sen :1hug:
oh kolay gelsin mis gibi ne güzel sen kedini yorma evrişim az kaldı az ama hayatınıza kaldığınız yerden devam edemeyeceksinizki dünyanın en güzel miniği kucağınızda göğsünüzde her an aklınızda ......:ecrin_bebek:
o haftalarda bende aynı durumdaydım mümkün olduğunca dinlenin derim sonra tekrar enerjiniz geliyor ama yinede artık sona yaklaştık dinlenerek geçirmekte fayda var
kızlar dün üç kere bu günde bir kere sancım tuttudelikafaduldenkafamçokkarıştı
korkuttu baya beni -tatlicadiarzu-
Utandırıyorsun benı :)) senın bakıslarının gusellıgı o.. yıne de tekrar tesekkur ederım.
Insan bedenen ıyı olsa.. herseyı kaldırır, bebişler gelecek,aklımız, fıkrımız,"uykumuz" :) evet degısecek.. bedenen ıyı olunca bunlar sorun degıl.. su an kı durum.. ınsanı fızıksel oldugu kadar ruhsal olarak da yoruyor.. ama tabi ki sukurler olsun Rabbime.. tek derdımız bu olsun.. aman onlar ıyı olsun.. buna da şükür, buna da binlerce şükür..
Hakıkaten denen ne kadar dogruymus, 8. ayda hamılelık baslıyor dıye.. bundan oncekı yasananlar hıc bır seymıs :))
Dün de yazmıssın.. sancılar basladı, herseyım sükür ki hazır dıye :) dedımm anamm,ne dıyor bu Deryaa :1shok: korkutma beni deeee delikafadulden
Sancıları bıraz acabılır mısın?? nası bısıler??
bel ve kasıktan giriyor aynı adet sancısı tarzında ve karnım taş gibi oluyor dünle birlikte 4 etti bugünk. dün sabah öğle ve akşam oldu ara ara bu gün sadece öğlen hemde burda sizlerle konuşurken aniden geldi çok korktum hemen uzandım kafamçokkarıştı
ankarada fırtına var ve felaket yağmur yağıyor içimde öyle sıkılıyorki hayırdır inşallah kızlar bu hafta doğuruyormuşum birde:1shok:-tatlicadiarzu-
yok iki gündür çok şiddetliydi hiç bu kadar olmamıştımcanım yalancı doğum sancıları yaşıoruz ya. b u dediğin onlardan mı yoksa daah farklı bir sancı türü mü
Ay Derya.. sarsıl kendıne gel.. ne dogurması yaaa.. off.. dur allaskına.. ıkı yalancı sancıyla kım dogurmus.. dıye dıye doguracaksın.. daha cok var be yavrum.. hadı gıt uzan.. durma buralarda.. magnezyum al bı tane.. rahatlatsın senı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?