2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Keske dayanabılsen bıras.. Allah yardımcın olsun.. Taze nın dedıgı cok dogru.. doktora bı danısmanda fayda var derım..

tsk ederim evris... O külotlar iyi olur diye düsündüm batarsa falan yikama derdi olmasin birde kayinvalidem onlarla ugrasmasin istiyorum... Bulduguma Cok sevindim yaazemuszemus

Rica ederim..

Ben senin bu yaptıklarını yapsam.. kesın acillikk olurumm herhal.. anamm napıosun yaa.. olesıne 10 dk ayakta dursamm eywah eywah halim..

Deryacım.. ismimiz hakkında yaptıgın yorumlar ıcın tesekkur ederım kuzum.

Ozy , Kuzey'in odasını boyuyor.. hızını alamaz korıdoru falan da boyar.. eminim.. ev kalkmış gıdıyor bı yerlere durumunda..

Canım sıkılıyor.. gezmek ıstıyorum, imkanı yok kıpırdayamıyorum.. zaten evın ıcınde bır ıse yaramıyorum.. 10 dk dolansam belım-bacaklarım kopuyor.. altı ustu mutfak lavabosu,etrafını falan ovdum temızledım.. yarım saat kendıme gelemedım, atak yaşadım yıne.. ınanamıyorum bu halıme yaa.. az kaldı di mi?? 1 ay kaldı.. yoksa bole yasamak cidden eziyet olmaya basladı.. Tazefurcum la konustum da.. al benden de o kadar dıyor.. şu sıpalar hayırlısı ıle dogsalar da.. hayatımıza kaldıgımız yerden devam etsek..

sanırım ben emzirme sutyeni almıycam hic hosuma gitmiolar normal sutyen alıcam ama yarımlar var ya yanii gogsu tam kapamayan toplayan bikini ustu gibi olan sutyenler. bu emzirmeler hic hosuma gitmio ondan almadım bugun

Bende gögsün ucu acilanlar var ya onlardan almayi düsünmüyorum.Tamamen acilan veya önden citcitli sütyenler var ya onlardan denemek icin 1 tane alicam memnun kalirsam öyle birkactane daha alirim..

rica edrim ama o kadarda güzel anlatmışsınki çok etkilendim nekadar ince ve düşünceli hatunsun sen :1hug:

oh kolay gelsin mis gibi ne güzel sen kedini yorma evrişim az kaldı az ama hayatınıza kaldığınız yerden devam edemeyeceksinizki dünyanın en güzel miniği kucağınızda göğsünüzde her an aklınızda ......:ecrin_bebek:
o haftalarda bende aynı durumdaydım mümkün olduğunca dinlenin derim sonra tekrar enerjiniz geliyor ama yinede artık sona yaklaştık dinlenerek geçirmekte fayda var

Al bende o kadar... Eve kadin getirmeye alisik da degilim tanidigim da yok...kendim yapiyorum evin isini... süpürge yapip viledalamaktan baska bisey yapamiyorum bide toz aliyorum bu kadar.Banyonun fayanslarini falan yikayip silmem lazim ama deterjani uzun süre soluyacagimdan kayinvalidemin gelisini beklemek zorundayim ona yaptiricam artik... Ne zormus bu hamilelik benneyaptımki

kızlar dün üç kere bu günde bir kere sancım tuttudelikafaduldenkafamçokkarıştı
korkuttu baya beni -tatlicadiarzu-

Utandırıyorsun benı :)) senın bakıslarının gusellıgı o.. yıne de tekrar tesekkur ederım.

Insan bedenen ıyı olsa.. herseyı kaldırır, bebişler gelecek,aklımız, fıkrımız,"uykumuz" :) evet degısecek.. bedenen ıyı olunca bunlar sorun degıl.. su an kı durum.. ınsanı fızıksel oldugu kadar ruhsal olarak da yoruyor.. ama tabi ki sukurler olsun Rabbime.. tek derdımız bu olsun.. aman onlar ıyı olsun.. buna da şükür, buna da binlerce şükür..

Hakıkaten denen ne kadar dogruymus, 8. ayda hamılelık baslıyor dıye.. bundan oncekı yasananlar hıc bır seymıs :))

kızlar dün üç kere bu günde bir kere sancım tuttudelikafaduldenkafamçokkarıştı
korkuttu baya beni -tatlicadiarzu-

Dün de yazmıssın.. sancılar basladı, herseyım sükür ki hazır dıye :) dedımm anamm,ne dıyor bu Deryaa :1shok: korkutma beni deeee delikafadulden

Sancıları bıraz acabılır mısın?? nası bısıler??

aman arkadaslar bundan sonra kendinizi cok yormayin dikkat edin...Ya benim kocam asker simdi tayin dönemi kislada kisi sayisi azaldi iki günde bir nöbet tutuyor bugün de nöbetci pazar günleri oldugunda hic iyi olmuyor yarin öglen gelir biraz dinlenir mesaiye devam isi cok zor.Evde oldugundada is yaptirmaya kiyamiyorum...

canım benim gördüğümü yazdım tatlı evrişim
evet bebekler büyüdükçe ağırlığımızda artıyor ama olsun az kaldı bedeninizin gönderdiği sinyallere dikkat edin çokda zorlanmadığınızı göreceksiniz uykunuzmu var hemen yatın canınız kıpırdamak istemiyormu kıpırdamayın küçük şeylere dikkat edin bakın nasıl geçiyor günler kaydirigubbakcemile3 hele iş için hiç kendinizi zorlamayın stres yapamayın derim kendinizi iyi hissettiğin,zde toparlarsınız evi isterse gece olsun ben böyle yapıyorum rahatım a.s

bel ve kasıktan giriyor aynı adet sancısı tarzında ve karnım taş gibi oluyor dünle birlikte 4 etti bugünk. dün sabah öğle ve akşam oldu ara ara bu gün sadece öğlen hemde burda sizlerle konuşurken aniden geldi çok korktum hemen uzandım kafamçokkarıştı

ankarada fırtına var ve felaket yağmur yağıyor içimde öyle sıkılıyorki hayırdır inşallah kızlar bu hafta doğuruyormuşum birde:1shok:-tatlicadiarzu-

canım yalancı doğum sancıları yaşıoruz ya. b u dediğin onlardan mı yoksa daah farklı bir sancı türü mü

ankarada fırtına var ve felaket yağmur yağıyor içimde öyle sıkılıyorki hayırdır inşallah kızlar bu hafta doğuruyormuşum birde:1shok:-tatlicadiarzu-

Ay Derya.. sarsıl kendıne gel.. ne dogurması yaaa.. off.. dur allaskına.. ıkı yalancı sancıyla kım dogurmus.. dıye dıye doguracaksın.. daha cok var be yavrum.. hadı gıt uzan.. durma buralarda.. magnezyum al bı tane.. rahatlatsın senı..

canım yalancı doğum sancıları yaşıoruz ya. b u dediğin onlardan mı yoksa daah farklı bir sancı türü mü
yok iki gündür çok şiddetliydi hiç bu kadar olmamıştım

evet ya ben ne diyorumdelikafadulden daha var üç haftamız var daha lmaz:gidiyorum kuzum uzanacağım hepinizi öptüm kaydirigubbakcemile3

Söke de tam tersi bi hava var..Acayip bunaltici bi sicak bütün kapilari pencereleri actigim halde esmiyor... 35. haftadasin dimi? Bebisin azcik daha sabretsin tembihle biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…